- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.681
tamam canım cuma öyle yaparız.. ben birini bulup yazdım ama yeni üye sanırım kendisine cevap yazmış yolu bulması için tarif ettim bakalım gelirse 3 rakamlı arkadaş...gelemezsede başkasını buluruz sorun değil...
Kallisim buse yi tamamen liste dışı bırakalaım yerine biri gelsede gelmesede 2 gündür kafamın etini yiyor çıkarın beni diye anlatıyorum anlatıyorum anlamıyor.birini bulursak zaten çıkaracaz diye işte böyle ok canım.
ne iyi olmuş yürümen.. sabah yediklerini ancak öyle eritebilirdin zaten mirmirmirmir yediklerin için yorum yaptım sana.. arkadaşlar geldiğinizde eski mesajlara lütfen göz atınız size yazılmış bir şeyler olabilir...ben gelldim.
kızlar bu tam bir buçuk saat yürüme imkanım olodu çok sevinçliyim hihoyyyt
bu akşamda nişanlımlara gidebilirimyemeğe annemizin verirsene, mangal yicez hihoyyyt
hiç iyi yapmamışsın yemekle ama nasılsa yedim diye bozmazsan çabuk toparlarsın durumu sanırım..slmlarrrr.ben geldim arkadaşlarrrr...geç kaldım bugün...annemdeydim kzıı parka götürdüm falan filan...anca iş güç...ben sabah erken kalktım 2 bardak su içtim annemdeydi kahvaltı börek yapmış allahım.yane
ben gelldim.
kızlar bu tam bir buçuk saat yürüme imkanım olodu çok sevinçliyim hihoyyyt
bu akşamda nişanlımlara gidebilirimyemeğe annemizin verirsene, mangal yicez hihoyyyt
mehalimcim
nerelerdesin, bakıyorum bakıyorum yoksun,
neyseki burdasın şimdi
neler yaptın bugün bakalım senin o ölümcül diyetin devam ediyormu kaydirigubbakcemile3
hadi denetleme saati
bu arada canım hamile olma durumun varmı CADIARZU
okudum ama yorum yapmaya utandım :çok üzgünüm:tamam canım cuma öyle yaparız.. ben birini bulup yazdım ama yeni üye sanırım kendisine cevap yazmış yolu bulması için tarif ettim bakalım gelirse 3 rakamlı arkadaş...gelemezsede başkasını buluruz sorun değil...
ne iyi olmuş yürümen.. sabah yediklerini ancak öyle eritebilirdin zaten mirmirmirmir yediklerin için yorum yaptım sana.. arkadaşlar geldiğinizde eski mesajlara lütfen göz atınız size yazılmış bir şeyler olabilir...
evet canım burdayım annemden tel bekliyorum yürüyüşe çıkmak için hemen sana yediklerimi yazayım.
sabah 1 dlim kepek ekmek kk kadar yağsız peynir şekersi çay arada ikisi bir arada kahve şekersiz
öğlen diyet bisküvi sunta olanlardan 6-7 tane şekersiz çay
ara portakal yedim öğlende yağsız 2 yumurta ile omlet kepek ekmek 1 dilim ..canım hiçç bişi istemiyor bu yediklerimide başım döndüğü ağrıdığı için yyorum .
hamile olma konusuna elince canım ben 10 yıldır hiç korunmuyorum çünkü bebek olmuyor ancak allahın işte ne zaman ne olur bilinmez moralman az çökmüş durumdayım hamilelik şuanda hiç planladığım bişi değil yinede sanmam diyorum ....
sel sen neler yedin bakım anlat azcık
yazdıydım ya. bu gün içinde kahvaltı hariç sadece bi tane simit yedim. şimdide sakız çiyniyom. içtiğim sigara sayısını unuttum yarın sayarım
tamam dediğini yapıcam mutlaka ekmek yok ama dimisel canım mangalda yiyeceklerini etleri yağsız şekilde seçersen sorun azalır diye düşünüyorum:)) lütfen etin yağlarından uzak dur ve bol salata tükettki miden şişsin ve ete az yer kalsın :))
tamam dediğini yapıcam mutlaka ekmek yok ama dimi
sanırım bu gün sadece sabah kahvaltısında bide simitten sonra 2 bardak içtim. ben unutuyorum ya su içmeyi :uhm:hımm sigara benimde başımın belası ancak ben baya azalttım ve eskisi kadarda aramıyorum artık sabah sat 10 da ve öğlen yemekten sonra içiyorum eve getirmiyorum paketi ve sadece okulla sınırlı kalıyor:))
sel bu arada ne kadar su tüketiyosun onuda söylermisin
tamam gamyoncuiremsu
yani et zaten yeteri kadar kalorili ve doyurucu bir bes,in birde yanına ekmek ekleme istersenyerimseniben
sanırım bu gün sadece sabah kahvaltısında bide simitten sonra 2 bardak içtim. ben unutuyorum ya su içmeyi :uhm:
sanırım bu gün sadece sabah kahvaltısında bide simitten sonra 2 bardak içtim. ben unutuyorum ya su içmeyi :uhm:
daha çok acemiyim. ama size asıl söylemem gereken şeyi unuttum 57 kilo olmuşum :1rolleyes:hayır ,hayır, hayır, işte yaptığın en önemli birinci hata bu su vazgeçilmezin olmalı. su yu yeteri kadar tüketmezsen sadece vucudun su kaybeder lütfen buna en kısa sürede çözüm bul ... denetimim altındaki birinin ekside çıkması beni çok üzecektir( ayy azcık psikolojik baskı yapayım bari) bak canım ben okula bir adet 0.5 litrelik ve 1 adette 1.5 litrelik şilerle gidiyorum hergün istisnasız ve okuldan çıkana kadar bunları bitiriyorum yanındaki çayı kahveyi saymıyorum bile kalan kısımdada evde artık ne içersem ki oda 1 litreyi buluyodur..
Lütfen suya dikkat..
Bundan sonra yediklerinin yanında içtiğin suyuda lütfen yaz bana...
mehalimcim,
gayet dikkatli gidiyorsun, ama çok az besin aldığın için başdönmesi olur bence normal,
bir meyve mi yesen acaba, hem vitamin olur ne dersin
bir ekşi elma ye istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?