- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.301
Sinemcim bilmediğimiz bir şey yoktu metabolizma hakkında ama metabolizma tipleri diye bir şey işlediler. O da karakterlerdi daha çok, pek fiziki değildi... Yağlı sevenler a tipi, tatlı sevenler b tipi... Birinin iştahı açık, birinin kapalı olurmuş falan... Tatlı sevenin iştahı kapalı olur mu hiç?c tipini göremedim, kaçırdım. :)
Ben de bugün spor yapamayacağım galiba; dün hafif ateşi umursamadım yaptım, yine yapardım ama bugün burnum tıkalı... Nefes almadan yapamam diye düşünüyorum.O kadar sinir bozucu ki; burnumun bir deliği tıkalı, bir diğeri şelale gibi...
Mısırın glisemik değeri yüksek; o yüzden mısır ekmeği çabuk acıktırır diye düşünüyorum. Tabi beyaz ekmekle karşılaştırsak hangisi daha çabuk acıktırır bilemiyorum...
Keşke ben bugün hiç yemek yemesem, siz de bana kızmasanız... :26:
Ama son iki günün üstüne yemezsem Sinem canıma okur. :)
Şimdi kim hazırlanacak, marekete gidecek, gelip yemek hazırlayacak? Of, of, of of...
Ufaktan hazırlanayım bari...
selam kızlar nasılsınızz...hafta sonu hastanedeydim...böbreklerim tekrrdan iltihplanma yapmış dün akşam çıktı dinleneyim dedim öle geldim..bugnde diyetsyende randevum vardı..beni tarttı 80.8 çıktım..cuma gnü 80.3tüm bugn 80.8 çıktım..üzülme dedi sigaryı bırknca vücut şiş durr dedi..ben de hem sevndim ama şiş olduna üzldüm çünkü bu pazrtesi hedafimiz 79 du...artık hftaya o kilo hedef kaldı..iştahsız olduğum için metobolizmmda yavşlamış..benden böle kızlar siz nasılsınızz
hımm anlaıdm cnmm...su içmeyede gayret ettm hatta sıck su içtim..2 lt gene ödem toplmış vücüdummSağol canım.
Ben de ilk defa duydum ama yeme alışkanlıklarını sınıflandırmışlar o şekilde.
Denerim tuzlu suyu canım, sağol.
Su içmeyince daha çok su tutma eğilimde olur vücut.
Ay ne hoşsunuz...
evet sigarayı bıraklı 9 gün oldu daha..sanırım başrıcm..sanki bu kiloları 1 ayda aldım..1 ay da vermek için ulaşıyorum..Ben geldiiim Fundam,mucizem geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize.Ayrıca mucizem üzülme sonuçta hem diyet yapıyosun hem sigarayı bırakıyosun ikisi bir arada çok zor ve sen zor olanı başarıyosun tebrik ediyorum hayatım seni.
Kızlar bende gittim yaptırdım kaydımı nasipse çarşamba sabah başlıyorum fitnese inşallah spor da eklenince daha kolay gidicek kilolar.Ben yıllardır 64 ün altına inemedim onun için zor olan kısımdayım anlicanız diyetin bakalım diyete spor da eklenince inşallah bayram hedefim gerçek olucak:)))
geçmiş olsun canım
hiç üzülme hastalıkta metabolizmada şaşırıyor vucutta, fazla çıkman ondandır
haftaya toparlarsın:)
dikkat et kendine:))
sen bu mesajı yazalı bayag olmus.. coktaaaaannn gidip gelmişsindir bile markete :) bugun cidden eksik menu kabulum yok Fundacım..( üzüm falanda sökmez bugun ona gore)
ustelik bir nevi girbe donmussun hic kabul etmem.
:))) bende hiç sanmam tatlı sevenın iştahı kapalı olacagını :))))) takımda hepimizin ortak en keskin 2 ozelliğimiz 1. kilo vermek 2.tatlı konusundaki pis boğazlılığımız
-----
Fundacım dunde demiştim sana canım sporu aksatman kotu olmaz. kendine vicdan yapma hiç o yuzden. vucudunun enerjısını suan spora değil hastalıgına mucadele etmek ıcın serbest bırak ıhtıyacın var canım.
----
dogrudur ama, ben ekstra acıktıgımı hatırlamıyorum mısır ekmeği yiyince. cok arada bir yediğimdendir belki.
sen bu mesajı yazalı bayag olmus.. coktaaaaannn gidip gelmişsindir bile markete :) bugun cidden eksik menu kabulum yok Fundacım..( üzüm falanda sökmez bugun ona gore)
ustelik bir nevi girbe donmussun hic kabul etmem.
geçmiş olsun şeydacım. evet canım bende duymustum onu, sigarayı bırakınca ilk once şişermiş vucut ve cogu kişi bunu direk, sigarayı bırakır bırakmaz kilo aldım sanırmıs. cok normal bır durum hic sıkma canını. hem hedefine ulaşamadıgın zamanlar ıllakı olacak ve daha coookk olacak. ınsanın vucudu duruyor, duruyor belki 15 gun tık yok tam tartı oynamaya baslıyor hooopp şans o ya regl oluyorsun. yanı bunlara moral bozmak yok.. tartı aksını de soylese sen ıstıkrarından dolayı hep mutlu ol motıvasyonunu dusurme. bir yerde tartı da, vucudunda senin istikrarın karşısında pes edecek..
sağol sinemcimm..inşallh bu şişkinilk bir an önce gider bende rahatlarım yoksam sigarayı bırktıma üzülcem ..regl olunca şiş oluyorum ama regl bitince bi anda kilo verdimi görüyorumm..birde ben ilaç kullnıyorum..progestan..adetimi düzene soksun diye..oda şişlik yapıyormuş..neyseki 7 gün kullancamm
Ya kızlar simdi birsey soylicem belki guleceksiniz :)
ben hiç gobek bolgeme dıkkat etmemıstım
yani hiç bolgesel spor yapmadıgım icin (özellikle gobek için direkt hiç alakası yok şimdiye kadar yapdıgım sporların)
1-2 gun once gobegımın bayag bayag sert oldugunu farkettım. o zamandan beri dusunuyorum allah allah nasıl oldu bu dıye..
gulmeyın dıyıcem ama ben bıle guluyorum kendı halıme :))))
sonunda buldum cevabını ama2 ay boyuca duzenlı bel kemerı kullanmıstım tam gobek bolgeme. kullanırken cok cıddıye almadıgım ıcın aklıma gelmemıstı o.
ama hayatım boyunca zayıfken dahıl hiç boyle sert olmamıstı. bugun o cok ciddiye almadıgım kemerimi alıp canımmmm canımmm oldum
(1-2 aydır bırakmıstım)yeniden duzenli baslıyım bari oldum
Ya kızlar simdi birsey soylicem belki guleceksiniz :)
ben hiç gobek bolgeme dıkkat etmemıstım
yani hiç bolgesel spor yapmadıgım icin (özellikle gobek için direkt hiç alakası yok şimdiye kadar yapdıgım sporların)
1-2 gun once gobegımın bayag bayag sert oldugunu farkettım. o zamandan beri dusunuyorum allah allah nasıl oldu bu dıye..
gulmeyın dıyıcem ama ben bıle guluyorum kendı halıme :))))
sonunda buldum cevabını ama2 ay boyuca duzenlı bel kemerı kullanmıstım tam gobek bolgeme. kullanırken cok cıddıye almadıgım ıcın aklıma gelmemıstı o.
ama hayatım boyunca zayıfken dahıl hiç boyle sert olmamıstı. bugun o cok ciddiye almadıgım kemerimi alıp canımmmm canımmm oldum
(1-2 aydır bırakmıstım)yeniden duzenli baslıyım bari oldum
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kız ay valla çok güldüm
Ay ne güzeeeel... :)
Ben de rüyamda hiç göbeğimin olmadığını gördüm bugün; henüz anca rüyalarımda görüyorum.Ama ilerleyen günlerde gerçek oalcak. :)
Bence mümkün kemerden olması... Benim eliptikten sonra göğüslerim dikleşti mesela; o daha alakasız duruyor.Seninki daha yakın. :)
Ayyyyy çok yogundum biraz hafıflettım işlerimi hafta sonu koafore gittim saçımın boyundan 2 parmak kestırdım kat attırdım dip boyam gelmıstı boya da yapalım dedım koafor baktı sacıma saçların rengarenk dedıRengaretken kastı saçlarımın ucunda hafıf koyu kahve kalmıs aralarda da kahve tonları vardı dediki ya saçların tek renk olarak uç rengine boyayacagım yada oriyelle açacagız dedı oriyel bir kez yaptırdım çok kotu olmustu Tek renk boyuyalım dedık boyada yıkandı sacım anaaaaaaaaaaa simsiyah lıse saçlarıma dönmüş kömür siyahı koafor cu çok yakısmıs orada çalısanlar çok guzel olmus dedıler ama ben şokkkkkkkk ödemeyı yapaym dedım 70 boya dedı ne yaptın abla dedım 60 olsun dedı kesime boyaya 80 verdim çıktım eve gittim annem söylendi söylendi durdu gittin cagını boyattın simsiyah yaptın bunun için mi gittin 60 tl verdin diye saydı da saydı morelım sıfır dı 2 aya orıyelle açtırmayı dusunuyordum şirkete geldım herkes çok begendi açtırma çok guzel olmus yüzüne gitmiş dediler ama ben alısamadım ya
ayyy berişcim resmen kuaförzede olmuşsun. Geçmiş olsun canım. Ama işyerindekilerde guzel demiş belki sana cok yenı geliyor ondan yadırgadın.
Canım benden sana işi hem profosyonel olarak bilen hemde profosyonelliği bırak bir kadın olarak tecrübelerimle tavsiyem...
Sakın, sakın 2 aya actırıcam deme. Saçına belli ki ya siyah ya da koyu kahve boya yapmış. O yeni boyanan saça 2 ay sonra oreal ile açma demek. Saçını komple gozden cıkarman demek. çalı süpürgesinden farkı kalmaz saçının. Zaten onumuz kış koyu renk her zaman makbuldur kış'ın. Bu kış yaz'a kadar adım adım her boyamada 1 yada yarım açık tonu secerek kendın boya saçını.
Yaz'a kadar boyayla boyayı acmıs olursun, sacların da saglıklı kalır. Ayrıca paran da cebınde kalır. Sakın bir hışım yanlış birşey yapma canım. Sonra kuş kadar kalır saçın çok pişman olursun..
Ayyyyy çok yogundum biraz hafıflettım işlerimi hafta sonu koafore gittim saçımın boyundan 2 parmak kestırdım kat attırdım dip boyam gelmıstı boya da yapalım dedım koafor baktı sacıma saçların rengarenk dedıRengaretken kastı saçlarımın ucunda hafıf koyu kahve kalmıs aralarda da kahve tonları vardı dediki ya saçların tek renk olarak uç rengine boyayacagım yada oriyelle açacagız dedı oriyel bir kez yaptırdım çok kotu olmustu Tek renk boyuyalım dedık boyada yıkandı sacım anaaaaaaaaaaa simsiyah lıse saçlarıma dönmüş kömür siyahı koafor cu çok yakısmıs orada çalısanlar çok guzel olmus dedıler ama ben şokkkkkkkk ödemeyı yapaym dedım 70 boya dedı ne yaptın abla dedım 60 olsun dedı kesime boyaya 80 verdim çıktım eve gittim annem söylendi söylendi durdu gittin cagını boyattın simsiyah yaptın bunun için mi gittin 60 tl verdin diye saydı da saydı morelım sıfır dı 2 aya orıyelle açtırmayı dusunuyordum şirkete geldım herkes çok begendi açtırma çok guzel olmus yüzüne gitmiş dediler ama ben alısamadım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?