Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Okadar koşturdum dışarda kalori yaktım diye düşünüyorum.Dolapta bir adet süt dilimi var yememek için zor tutuyorum kendimi.Gözlerimi kapyımda bari yedim farz edip bir su içeyim ahı ahı ahıııı

:))) bende hiç sanmam tatlı sevenın iştahı kapalı olacagını :))))) takımda hepimizin ortak en keskin 2 ozelliğimiz 1. kilo vermek 2.tatlı konusundaki pis boğazlılığımız
-----
Fundacım dunde demiştim sana canım sporu aksatman kotu olmaz. kendine vicdan yapma hiç o yuzden. vucudunun enerjısını suan spora değil hastalıgına mucadele etmek ıcın serbest bırak ıhtıyacın var canım.
----
dogrudur ama, ben ekstra acıktıgımı hatırlamıyorum mısır ekmeği yiyince. cok arada bir yediğimdendir belki.

sen bu mesajı yazalı bayag olmus.. coktaaaaannn gidip gelmişsindir bile markete :) bugun cidden eksik menu kabulum yok Fundacım..( üzüm falanda sökmez bugun ona gore )
ustelik bir nevi girbe donmussun hic kabul etmem.

geçmiş olsun şeydacım. evet canım bende duymustum onu, sigarayı bırakınca ilk once şişermiş vucut ve cogu kişi bunu direk, sigarayı bırakır bırakmaz kilo aldım sanırmıs. cok normal bır durum hic sıkma canını. hem hedefine ulaşamadıgın zamanlar ıllakı olacak ve daha coookk olacak. ınsanın vucudu duruyor, duruyor belki 15 gun tık yok tam tartı oynamaya baslıyor hooopp şans o ya regl oluyorsun. yanı bunlara moral bozmak yok.. tartı aksını de soylese sen ıstıkrarından dolayı hep mutlu ol motıvasyonunu dusurme. bir yerde tartı da, vucudunda senin istikrarın karşısında pes edecek..

hımm anlaıdm cnmm...su içmeyede gayret ettm hatta sıck su içtim..2 lt gene ödem toplmış vücüdumm
evet sigarayı bıraklı 9 gün oldu daha..sanırım başrıcm..sanki bu kiloları 1 ayda aldım..1 ay da vermek için ulaşıyorum..
hadi seninde süzene gircek spor durumun..hayırlısı olsun canım
geçmiş olsun canım
hiç üzülme hastalıkta metabolizmada şaşırıyor vucutta, fazla çıkman ondandır
haftaya toparlarsın:)
dikkat et kendine:))

inşallh toprlarım cnm..en az kasım 11 e kdr 70 olmm lazımdı benimm

sen bu mesajı yazalı bayag olmus.. coktaaaaannn gidip gelmişsindir bile markete :) bugun cidden eksik menu kabulum yok Fundacım..( üzüm falanda sökmez bugun ona gore )
ustelik bir nevi girbe donmussun hic kabul etmem.

Gittim geldim canım. Ama marketlerde dolaşıp dolaşıp hiçbir şey beğenemedim. Meyve ve süt alıp geldim. Tost günü olacak bugün artık.

Ya kızlar simdi birsey soylicem belki guleceksiniz :)

ben hiç gobek bolgeme dıkkat etmemıstım
yani hiç bolgesel spor yapmadıgım icin (özellikle gobek için direkt hiç alakası yok şimdiye kadar yapdıgım sporların)
1-2 gun once gobegımın bayag bayag sert oldugunu farkettım. o zamandan beri dusunuyorum allah allah nasıl oldu bu dıye..
gulmeyın dıyıcem ama ben bıle guluyorum kendı halıme :))))

sonunda buldum cevabını ama 2 ay boyuca duzenlı bel kemerı kullanmıstım tam gobek bolgeme. kullanırken cok cıddıye almadıgım ıcın aklıma gelmemıstı o.
ama hayatım boyunca zayıfken dahıl hiç boyle sert olmamıstı. bugun o cok ciddiye almadıgım kemerimi alıp canımmmm canımmm oldum
(1-2 aydır bırakmıstım)yeniden duzenli baslıyım bari oldum

sağol sinemcimm..inşallh bu şişkinilk bir an önce gider bende rahatlarım yoksam sigarayı bırktıma üzülcem ..regl olunca şiş oluyorum ama regl bitince bi anda kilo verdimi görüyorumm..birde ben ilaç kullnıyorum..progestan..adetimi düzene soksun diye..oda şişlik yapıyormuş..neyseki 7 gün kullancamm

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum spor yapmaya görüşürüz gene....spordan sonra bi duş alırım yemek falan anca kendime gelirim..

şeydacım sakın.. hıc duymamış olayım.. ne demek sigarayı bıraktığıma uzulucem. ben diyette hedefime ulastıgımda ılk girişimim sigarayı bırakmak olucak. ne guzel ki sen once o işi bitirmişsin. o cok daha zor bir iş. diyet onun yanında cerez gibi bence. suan şişlik yapıyor sana dezavantaj gibi geliyor, halbuki bu durum geçici ve onemsiz. halbuki her gecen yıl vucundundan sigara arındıkça ne kadar kalıcı faydaları olucak.

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kız ay valla çok güldüm

Ay ne güzeeeel... :)

Ben de rüyamda hiç göbeğimin olmadığını gördüm bugün; henüz anca rüyalarımda görüyorum. Ama ilerleyen günlerde gerçek oalcak. :)

Bence mümkün kemerden olması... Benim eliptikten sonra göğüslerim dikleşti mesela; o daha alakasız duruyor. Seninki daha yakın. :)

Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez kız ay valla çok güldüm

oturdugum yerde gobek kası yapmıs handecim nasıl kaynaşmam artık onunla

:)) ruyamızda hep goruyoruzdur canım. zaten su ara 2 tıp ruyamız var... ya ruyamızda yiyoruz :)) ya da inceciğiz :)))))))

ya evet normal aslında kemeri direk gobek bolgene kullanıyorsun daaa, ben cok ciddiye almamıstım kullanırken boyle sonuc verecegini beklemiyordum. simdi aramızda bir aşk filizlendi kemerimle

Yalnız Fundacım eliptikle goguslerin alakasız değil. Kolları cok guzel çalıstırıyor eliptik.

Ayyyyy çok yogundum biraz hafıflettım işlerimi hafta sonu koafore gittim saçımın boyundan 2 parmak kestırdım kat attırdım dip boyam gelmıstı boya da yapalım dedım koafor baktı sacıma saçların rengarenk dedı Rengaretken kastı saçlarımın ucunda hafıf koyu kahve kalmıs aralarda da kahve tonları vardı dediki ya saçların tek renk olarak uç rengine boyayacagım yada oriyelle açacagız dedı oriyel bir kez yaptırdım çok kotu olmustu Tek renk boyuyalım dedık boyada yıkandı sacım anaaaaaaaaaaa simsiyah lıse saçlarıma dönmüş kömür siyahı koafor cu çok yakısmıs orada çalısanlar çok guzel olmus dedıler ama ben şokkkkkkkk ödemeyı yapaym dedım 70 boya dedı ne yaptın abla dedım 60 olsun dedı kesime boyaya 80 verdim çıktım eve gittim annem söylendi söylendi durdu gittin cagını boyattın simsiyah yaptın bunun için mi gittin 60 tl verdin diye saydı da saydı morelım sıfır dı 2 aya orıyelle açtırmayı dusunuyordum şirkete geldım herkes çok begendi açtırma çok guzel olmus yüzüne gitmiş dediler ama ben alısamadım ya

ayyy berişcim resmen kuaförzede olmuşsun. geçmiş olsun canım. ama işyerindekilerde guzel demiş belki sana cok yenı geliyor ondan yadırgadın.
canım benden sana işi hem profosyonel olarak bilen hemde profosyonelliği bırak bir kadın olarak tecrübelerimle tavsiyem...

sakın, sakın 2 aya actırıcam deme. saçına belli ki ya siyah ya da koyu kahve boya yapmış. o yeni boyanan saça 2 ay sonra oreal ile açma demek. saçını komple gozden cıkarman demek. çalı süpürgesinden farkı kalmaz saçının. zaten onumuz kış koyu renk her zaman makbuldur kış'ın. Bu kış yaz'a kadar adım adım her boyamada 1 yada yarım açık tonu secerek kendın boya saçını.

Yaz'a kadar boyayla boyayı acmıs olursun, sacların da saglıklı kalır. Ayrıca paran da cebınde kalır. Sakın bir hışım yanlış birşey yapma canım. sonra kuş kadar kalır saçın çok pişman olursun..

ah sinem ah keske öyle açılca uçların dakı ton koyu ton kı Bilmiyorum tatlım ya kısı çıkaralım bu renkle bakalım yaza açtırırım belkım

Berivancım iş yerindekiler beğendiğine göre bence de güzeldir. Hem Sinem bu işlerle uğraşmış biri olarak sana tavsiyeler vermiş. Onu dinler derim ben.

Menümü yazayım bari
Ya herkes çok yakısmıs diyo sakınnnnnn aştırma diyo burda 5 kızız sordum hepsine çok yakısmıs diyo annem kotu olmuş dedikçe kotu hıssettım galıba
Menüm
sabaheynir,kepek ekmegı ,domates
arada :sadece bir parca çikolata
öğlen :barbunya yemegi 4 kaşık , 3 kaşık da bulgur pilavı, cacık birde
akşam :yayla çoorbası var evde onu içerim

selam çıtırlar;
menüm,

kahvaltı
2 dilim çavdar
2 kk kadar beyaz peyniri 1 kaşık sıvı yağda erittim
2 fincan çay

öğle
1 fincan sütlü nescafe
5-6 tane eti yulaflı

ara
2 adet kuru kayısı

akşam
3 adet kürdan köfte
1 kase cacık

ara
meyve yemeyi düşünüyorum

su: az içtim 1,5 litre anca olur
spor:tüm gün ev işi yaptım, yoruldum, akşam yürüyüşe çıkabilirim...

berivancım, eminim üzülmüşsündür ama, sinemin dediği gibi bu kadar kısa sürede açtırma saçlarını..oriyaller güçlü kimyasal içeridiği için saçına cidden zarar verebilir..bende boya işlerinden çok anlamam ama belli sinemin iyi bildiği bi konu, önerilerini dikkate al canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…