- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.261
Kızlar mısır ekmeğinin diyette yeri var mıdır,sabahları ekmek hakkımı mısır ekmeğinden yana kullanabilir miyim,bilgisi olan var mı,bir de maden suyunu sorayım,faydalı mıdır zararlı mı,içince bir süre sonra acıktırdığı kesin de,bazen canım bişeyler içmek istediğinde bir dilim limon veya meyveyle sade soda iyi gidiyor
bugünkü menüm;
kahvaltı
2 dilim beyaz ekmek
1 kk peynir
menemen
2 fincan çay
öğle
2 kuru kayısı
akşam
2 adet pide (kır pidesi)
ayran
akşam dışarda olduğum için böyle oldu..yediğime de pişman oldum zaten, midem yanıyor..
su: 2 lt su
spor:2-3 saat sahilde yürüyüş
2,5 seneye yakın oldu... Makul bir rakam gibi aslında, değil mi?Yani ben de öyle derdim. Ben ömür boyu "Biriyle 5 yılı doldurmadan hayatta evlenmeye kalkmam." derdim. Ama bu ilişki yumuşak yerimden vurdu beni... Onu ilk 13 sene önce tanıdım, ortaokulda 1 seneliğine aynı sınıftaydık, arkadaştık da... İlk aşkımdı (platonik) ve yıllar boyu yanımda ya da aklımda her kim olursa olsun "onun yeri başka..." dedim. "bir gün evlenirsem bile o ayrı bir özel kalacak." dedim. :)
En sonunda 2,5 yıl kadar önce tekrar bulduk birbirimizi... O bacaksız halimle de o kadar güzel tanımışım ki onu.İnciğine cinciğine ne düşündüysem o çıktı. :) Ömür boyu istediğim ama asla bulamayacağımı düşündüğüm adam, meğer 13 sene önce aşık olduğum çocukmuş. Bak sen şu işe... Ay, ne kadar konuşuyorum. Nişan kötü yaptı beni gerçekten, çenemi düşürdü...
Hiç vakit kaybetmek istemiyoruz aslında, o yüzden her bir gün ayrı bir işkence oluyor. Hani sen dün bir yazı paylaşmıştın... Umut, güven, aşırı özgüven...Benimkisi de aşırı mıdır bilmiyorum ama ben mutlu olacağımıza inanıyorum. Hoş anlaşamayan çiftlerin en az yarısı da böyle düşünmüştür. :) Ömür boyu peri masalı olacağız demiyorum tabi ki... Ama gerçekten şu dünyada bulunması çok zor olan birini bulduğuma inanıyorum.
Lisede-üniversitede arkadaşlarım "odun" derdi bana... :) Ama o odun son yıllarda buna bağladı işte.
Ay, yeter; çok konuştum gerçekten... :)
Ekmeği bir yedim mi duramıyorum diyen Esin'di, değil mi? Ben de aburcubur konusunda öyleyim. "Küçük bir çikolata alayım eve bari" desem; arkası asla kesilmez...O yüzden hiç bulaşmamaktan yanayım. Tuzlu aburcuburlar neyse ama tatlıların devamı gelir bende... Keşke yiyip durabilenlerden olsam... Bakkala giderim mesela... Sticks'lerden 3 paket alırım. Amaç ne "canın çikolata istedikçe 1 tane yemek" O 3 paket sticks hiçbir zaman 1 haftadan fazla dayanmadı. Caramio'nun minileri çıkmıştı; onlardan almıştım 10 tane kadar, niye: "bulunsun" Ne oldu? 2 günde bitti...
Hani diyordum ya düğünümüz var,elbise bakıyorum diye,
bugün bir elbise aldım sonunda.38beden,siyah,mini çok sevdim,süper oldu.altına platform topuklu bir kırmızı ayakkabı alıcam,bir de kırmızı zarf çanta,saçlarım zaten kızıl.düğünde herkes şok olacak,12kilo zayıflamış pelini ilk kez elbiseyle görecekler.biliyormusunuz kızlar bu benim on yıllık evliliğimde aldığım giydiğim ilk elbise olacak,ne kadar aptalım di mi
Günaydın kızlar... Doktorumda metabolizmayı işliyorlar. İmkanınız varsa açın derim.
Ekmeği bir yedim mi duramıyorum diyen Esin'di, değil mi? Ben de aburcubur konusunda öyleyim. "Küçük bir çikolata alayım eve bari" desem; arkası asla kesilmez...O yüzden hiç bulaşmamaktan yanayım. Tuzlu aburcuburlar neyse ama tatlıların devamı gelir bende... Keşke yiyip durabilenlerden olsam... Bakkala giderim mesela... Sticks'lerden 3 paket alırım. Amaç ne "canın çikolata istedikçe 1 tane yemek" O 3 paket sticks hiçbir zaman 1 haftadan fazla dayanmadı. Caramio'nun minileri çıkmıştı; onlardan almıştım 10 tane kadar, niye: "bulunsun" Ne oldu? 2 günde bitti...
okudum geldim
baya duygusal bi akşam olmuş aşk hikayeleriyle:)))
benim eşimde iki yıl abartmıyorum geceleri odamın penceresinin önünde ( karşı sokakta) sabahladı
kapıma çiçekler koydu gitti
yok yok dedim ( niye yok dedim onuda anlamıyorum ama onun uğraşması hoşumamı gidiyordu acaba:)))
ama evlilik çok korkutuyordu beni onu hatırlıyorum etrafımdaki mutsuz insanlar biten evlilikler(
neyse sonunda evlendik:) sinemin dediği gibi iyiki evlenmişizz:)))
Canım böyle birşeyi insan bir kere yaşar ve hisseder.Sahip çık sevgine bırakma sakın derim
Ayynı ben sanki beni anlattım Fundam bende çikolatalara dayanamayanlardanım.Nolcak bizim sonumuz
Sanada Günaydın Fundam hemen açtım bende
öyle durumlarda haklısın hiç eve sokmamak lazım
canın istese bile evde yok çıkıp almaya halin yok yemez oturursun:)))
mesela fındık badem faydalı yemek lazım ama bende onlarda böyleyim
sinem gibi 3tane badem yiyip çekilebilsemm
yoook
illa bir avuç yiyecem
hatta o bile yetmiyor aklım orda kalıyor girip çıkıp avuçluyorum
onun için onun faydası değil zararı dokunuyor bana
Dünün değerlendirmesinden önce bir not: :)
Tunicim ve Handecim hepimizin giremediği zamanlar oluyor, takım böyle günleri anlayışla karşılıyor, tabi ipin ucu kaçmadığı sürece...
Şimdi ben dün ikinizi de mesaj ve menü yazmadı olarak işledim. Peki neden? Biliyorsunuz ki ben bu sorumluluğu tek başıma üstüme aldım, yardımcıyı bile kağıt üzerinde seçtik... :) O yüzden mesaj ve menü takiplerini kimseyi gönülsüz uğraştırmamak adına ben kendim yapıyorum. Tabi yazılan şeyden emin olmak istediğimden dolayı da yapıyorum. Peki bunu nasıl yapıyorum? Hepinizin profilini açıp, tarihlere göre yazdığınız mesajlara bakıyorum; menüleri yazdığınızdan emin değilsem, onu aramak zaten biraz uğraştırıcı oluyor. O yüzden ertesi güne geçmiş olan menüleri ve mesajları kabul etmiyorum; yoksa bu düzen çok şaşar. Ama diyelim kişi ayın 1'inde 4 mesaj yazmış; ayın 2'sine geçmişiz saat 02:00 olmuş, bir mesaj daha yazmış, o mesaja da bir önceki günü tamamlayarak başlık atmış. O zaman 5 mesajdan kabul edebiliyorum. Ya da saat 00:30'da yazılan menüleri kabul edebiliyorum. Ama bir sonraki günün güneşini bile doğdurduktan sonra tarihlerde karışıklık olacağı için kabul etmiyorum. Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. :) Zaten durumu riskli olanların yanına not düşüyorum.
Değerlendirme:
Öncelikle Berivancıma bir hatırlatma: Bu hafta içinde menü yazılmayan 2 günün var, 3. tekrar olursa uyarı vermek zorundayım...
Şeyda son iki gündür ne menü ne de mesaj yazıyor. Daha üye adayı olduğu için durumu biraz kritik diyebilirim.
Tunicim ve Handecim mesajlar ve menüler yazılmadı...
Ay takımımızda mutlu evlilikler var, ne güzel... :)
Benim çevremde hiç yok diyebilirim.Bir sürü ayrılıklar, küslükler, boşanmalar...
-----------
Bırakmaya niyetim yok Handecim. :)
Çikolatalar konusundan çareyi hiç bulaşmamakta buluyorum şimdilik.İlerleyen günlerde de mantığımın ağır basacağını ve çikolatanın artık çekici gelmeyeceğini umuyorum ve tabi tatlıların da... :)
----------
C tipini kaçırdım galiba... :44: Artık netten izlerim.
-----------
Tunicim ve Handecim ikinizin de menüleri kaçamakların artık serbest olması göz önünde bulundurulunca gayet güzel.Artık yola gelmeye başladık galiba. (Yani hepimiz...) :)
yok haklısın fundacım tabiki anlayışla karşılarız
sonuçta buraya bir kural koyduk
ama şöylede bi durum varki bunuda sizin anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum
sonuçta evliyiz ve çocuklarımız var
ama bazen bu msj yazımının zor olduğu zamanlar oluyor
mesela geçen bir gün daha hatırlarsan meumu yazamadım diye gece 11de girmiştim
ama oğlum ağlıyor bi taraftan kucağıma gelmek istiyor bende o arada yazmak için uğraşıyorum
e babası bi taraftan perişan düşünsenize siz olsanız ne dersiniz yine bişey demedi ama ben olsam sırasımı onun derim yani
onun için gerçekten zor durumda olduğum zamanlar oluyor
ama sizde görüyorsunuzki zor durumda olmadığım zamanlar zaten fazlasıyla yazıyorum
ama açıkcası o anlardada ay yazmaadım stresinde olmak istemiyorum
takımdaki bir çok arkadaşında çocuğu var aynı şeyleri yaşıyorlardır diye düşünüyorum
yada benimki daha küçük ben daha çok yaşıyorumdur
Dünün değerlendirmesinden önce bir not: :)
Tunicim ve Handecim hepimizin giremediği zamanlar oluyor, takım böyle günleri anlayışla karşılıyor, tabi ipin ucu kaçmadığı sürece...
Şimdi ben dün ikinizi de mesaj ve menü yazmadı olarak işledim. Peki neden? Biliyorsunuz ki ben bu sorumluluğu tek başıma üstüme aldım, yardımcıyı bile kağıt üzerinde seçtik... :) O yüzden mesaj ve menü takiplerini kimseyi gönülsüz uğraştırmamak adına ben kendim yapıyorum. Tabi yazılan şeyden emin olmak istediğimden dolayı da yapıyorum. Peki bunu nasıl yapıyorum? Hepinizin profilini açıp, tarihlere göre yazdığınız mesajlara bakıyorum; menüleri yazdığınızdan emin değilsem, onu aramak zaten biraz uğraştırıcı oluyor. O yüzden ertesi güne geçmiş olan menüleri ve mesajları kabul etmiyorum; yoksa bu düzen çok şaşar. Ama diyelim kişi ayın 1'inde 4 mesaj yazmış; ayın 2'sine geçmişiz saat 02:00 olmuş, bir mesaj daha yazmış, o mesaja da bir önceki günü tamamlayarak başlık atmış. O zaman 5 mesajdan kabul edebiliyorum. Ya da saat 00:30'da yazılan menüleri kabul edebiliyorum. Ama bir sonraki günün güneşini bile doğdurduktan sonra tarihlerde karışıklık olacağı için kabul etmiyorum. Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. :) Zaten durumu riskli olanların yanına not düşüyorum.
Değerlendirme:
Öncelikle Berivancıma bir hatırlatma: Bu hafta içinde menü yazılmayan 2 günün var, 3. tekrar olursa uyarı vermek zorundayım...
Şeyda son iki gündür ne menü ne de mesaj yazıyor. Daha üye adayı olduğu için durumu biraz kritik diyebilirim.
Tunicim ve Handecim mesajlar ve menüler yazılmadı...
yok haklısın fundacım tabiki anlayışla karşılarız
sonuçta buraya bir kural koyduk
ama şöylede bi durum varki bunuda sizin anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum
sonuçta evliyiz ve çocuklarımız var
ama bazen bu msj yazımının zor olduğu zamanlar oluyor
mesela geçen bir gün daha hatırlarsan meumu yazamadım diye gece 11de girmiştim
ama oğlum ağlıyor bi taraftan kucağıma gelmek istiyor bende o arada yazmak için uğraşıyorum
e babası bi taraftan perişan düşünsenize siz olsanız ne dersiniz yine bişey demedi ama ben olsam sırasımı onun derim yani
onun için gerçekten zor durumda olduğum zamanlar oluyor
ama sizde görüyorsunuzki zor durumda olmadığım zamanlar zaten fazlasıyla yazıyorum
ama açıkcası o anlardada ay yazmaadım stresinde olmak istemiyorum
takımdaki bir çok arkadaşında çocuğu var aynı şeyleri yaşıyorlardır diye düşünüyorum
yada benimki daha küçük ben daha çok yaşıyorumdur
Anlıyorum Fundam haklısın sende tabi kendince.Bekliyodum zaten menümü yazmamaış gibi kabul ediliceni ama ben yinede yazmak istedim çünkü en azından bakıyosunuz ne yedik ne içtik bir takipte olmak iyi geliyor bana motive oluyorum.Dikkat edicem bundan sonra ama bazen takdir edersinizki aksilikler oluyor.
Kızlar birazdan dışarı çıkıcam sağlık raporu alıcam.Bir spor salonu buldum ücretsiz fitness seansları var malum benimde çocuklar gündüz yok değerlendireyim diyorum haftada iki gün ama olsun hiç yoktan iyidir.Zaten bu aralar kafamı dağıtıcak bir şeylere ihtiyacım var hem kafam dağılır hem yağlar erir dimi ama.
Çocuk her şeyden alıkoyar tabi... Bak daha açıklayıcı olayım sana geçtiğimiz bir ayda menü yazmadığın 4 gün olmuş. :) Yani zaten senin kafana takman gereken bir durum yok. Çünkü sonuçlar yazamadığın günlerin özel bir durumu olduğunu söylüyor zaten. Senin açıklama yapmana da gerek yok Tunicim. Ben zaten bu yüzden değerlendirmenin üzerine o yazıyı yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?