Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mesaj 1
Kızlar çok özür diliyorum ama dün sabah çıktım evden ve gece geldim.Hemen dünki menümü yazim

Kahvaltı : 2 dilim ekmek,1 yumurta,peynir,yeşil çay
Öğle : 3 kaşık pilav,iki kaşık kavurma,bir ayran
Akşam : yarım dürümün köftesi lavaşsız,dere otu maydonoz.

Çok düzensiz oldu ve çok yoruldum dün şimdi de işler bekliyo beni offf nasıl çıkıcm bu evin içinden bilmiyorum.
Neyse ben yazdıklarınızı okuyup geri gelicem hemen inşallah

okudum geldim
baya duygusal bi akşam olmuş aşk hikayeleriyle:)))
benim eşimde iki yıl abartmıyorum geceleri odamın penceresinin önünde ( karşı sokakta) sabahladı
kapıma çiçekler koydu gitti
yok yok dedim ( niye yok dedim onuda anlamıyorum ama onun uğraşması hoşumamı gidiyordu acaba:)))
ama evlilik çok korkutuyordu beni onu hatırlıyorum etrafımdaki mutsuz insanlar biten evlilikler(
neyse sonunda evlendik:) sinemin dediği gibi iyiki evlenmişizz:)))

bu arada dünkü menümüde yazayım tabi

sabah
2 dilim ekmek
1 cay kaşığı tereyağ
peynir
domates
yeşilbiber

ara
3 limonlu eti form

öğle
yok( sabah biraz geç olunca öğle direk kayıyor pazarları)

ara
1 avuç leblebi
1 dilim karpuz

akşam
tavuk ızgara
yarım yufka
közlenmiş patlıcan salatası
domates biber

ara
2 eti form mısır patlagı

soda konusunda fundaya katılıyorum
mısır ekmeğine ben bi ara bakmıştımda normal ekmekle kalorisi aynıydı
yani kepek ekmek çavdar ekmeği bugday ekmeği mısır ekmeği hemen hemen aynı kaloriye sahipler
e tabi mısır sonuçta bugday ekmeği kadar sağlıklı dğeildir diye düşünüyorum ama arada değişiklik olsun diyede yenilebilir bence:))

Mesaj 2

Kız anacım kuru kayısıdan öğle yemeğimi olur.Ama anlıyorum Pazar günleri bende de hep şaşar bu öğünler.Bende dün ara öğün yapamadım hiç.Neyse toparlamak lazım:))

Canım böyle birşeyi insan bir kere yaşar ve hisseder.Sahip çık sevgine bırakma sakın derim

Ayynı ben sanki beni anlattım Fundam bende çikolatalara dayanamayanlardanım.Nolcak bizim sonumuz

kombinasyonunu tamamladığında fotoğrafını bekliyoruz ona göree:)
BAKALIMKİ BİZDE İLTİFATLAR YAĞDIRALIM SANA:))

Dünün değerlendirmesinden önce bir not: :)

Tunicim ve Handecim hepimizin giremediği zamanlar oluyor, takım böyle günleri anlayışla karşılıyor, tabi ipin ucu kaçmadığı sürece...
Şimdi ben dün ikinizi de mesaj ve menü yazmadı olarak işledim. Peki neden? Biliyorsunuz ki ben bu sorumluluğu tek başıma üstüme aldım, yardımcıyı bile kağıt üzerinde seçtik... :) O yüzden mesaj ve menü takiplerini kimseyi gönülsüz uğraştırmamak adına ben kendim yapıyorum. Tabi yazılan şeyden emin olmak istediğimden dolayı da yapıyorum. Peki bunu nasıl yapıyorum? Hepinizin profilini açıp, tarihlere göre yazdığınız mesajlara bakıyorum; menüleri yazdığınızdan emin değilsem, onu aramak zaten biraz uğraştırıcı oluyor. O yüzden ertesi güne geçmiş olan menüleri ve mesajları kabul etmiyorum; yoksa bu düzen çok şaşar. Ama diyelim kişi ayın 1'inde 4 mesaj yazmış; ayın 2'sine geçmişiz saat 02:00 olmuş, bir mesaj daha yazmış, o mesaja da bir önceki günü tamamlayarak başlık atmış. O zaman 5 mesajdan kabul edebiliyorum. Ya da saat 00:30'da yazılan menüleri kabul edebiliyorum. Ama bir sonraki günün güneşini bile doğdurduktan sonra tarihlerde karışıklık olacağı için kabul etmiyorum. Beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. :) Zaten durumu riskli olanların yanına not düşüyorum.

Değerlendirme:

Öncelikle Berivancıma bir hatırlatma: Bu hafta içinde menü yazılmayan 2 günün var, 3. tekrar olursa uyarı vermek zorundayım...

Şeyda son iki gündür ne menü ne de mesaj yazıyor. Daha üye adayı olduğu için durumu biraz kritik diyebilirim.

Tunicim ve Handecim mesajlar ve menüler yazılmadı...

Son düzenleme:

öyle durumlarda haklısın hiç eve sokmamak lazım
canın istese bile evde yok çıkıp almaya halin yok yemez oturursun:)))

mesela fındık badem faydalı yemek lazım ama bende onlarda böyleyim
sinem gibi 3tane badem yiyip çekilebilsemm
yoook
illa bir avuç yiyecem
hatta o bile yetmiyor aklım orda kalıyor girip çıkıp avuçluyorum
onun için onun faydası değil zararı dokunuyor bana

Ay takımımızda mutlu evlilikler var, ne güzel... :)

Benim çevremde hiç yok diyebilirim. Bir sürü ayrılıklar, küslükler, boşanmalar...

-----------

Canım böyle birşeyi insan bir kere yaşar ve hisseder.Sahip çık sevgine bırakma sakın derim

Ayynı ben sanki beni anlattım Fundam bende çikolatalara dayanamayanlardanım.Nolcak bizim sonumuz

Bırakmaya niyetim yok Handecim. :)

Çikolatalar konusundan çareyi hiç bulaşmamakta buluyorum şimdilik. İlerleyen günlerde de mantığımın ağır basacağını ve çikolatanın artık çekici gelmeyeceğini umuyorum ve tabi tatlıların da... :)

----------

Sanada Günaydın Fundam hemen açtım bende

C tipini kaçırdım galiba... :44: Artık netten izlerim.

-----------

Tunicim ve Handecim ikinizin de menüleri kaçamakların artık serbest olması göz önünde bulundurulunca gayet güzel. Artık yola gelmeye başladık galiba. (Yani hepimiz...) :)

Son düzenleme:

Badem ve yerfıstığında ben de öyleyim... :)

yok haklısın fundacım tabiki anlayışla karşılarız
sonuçta buraya bir kural koyduk
ama şöylede bi durum varki bunuda sizin anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum
sonuçta evliyiz ve çocuklarımız var
ama bazen bu msj yazımının zor olduğu zamanlar oluyor

mesela geçen bir gün daha hatırlarsan meumu yazamadım diye gece 11de girmiştim
ama oğlum ağlıyor bi taraftan kucağıma gelmek istiyor bende o arada yazmak için uğraşıyorum
e babası bi taraftan perişan düşünsenize siz olsanız ne dersiniz yine bişey demedi ama ben olsam sırasımı onun derim yani

onun için gerçekten zor durumda olduğum zamanlar oluyor
ama sizde görüyorsunuzki zor durumda olmadığım zamanlar zaten fazlasıyla yazıyorum
ama açıkcası o anlardada ay yazmaadım stresinde olmak istemiyorum
takımdaki bir çok arkadaşında çocuğu var aynı şeyleri yaşıyorlardır diye düşünüyorum
yada benimki daha küçük ben daha çok yaşıyorumdur

dimi ya bende beğeniyorum menüleirmi bikaç gündür:)
tekrar eski motivasyonumu kazandım çok şükür:))
yasaklar her zaman caziptir yaa belkide ondannn

Çocuk her şeyden alıkoyar tabi... Bak daha açıklayıcı olayım sana geçtiğimiz bir ayda menü yazmadığın 4 gün olmuş. :) Yani zaten senin kafana takman gereken bir durum yok. Çünkü sonuçlar yazamadığın günlerin özel bir durumu olduğunu söylüyor zaten. Senin açıklama yapmana da gerek yok Tunicim. Ben zaten bu yüzden değerlendirmenin üzerine o yazıyı yazdım.

Anlıyorum Fundam haklısın sende tabi kendince.Bekliyodum zaten menümü yazmamaış gibi kabul ediliceni ama ben yinede yazmak istedim çünkü en azından bakıyosunuz ne yedik ne içtik bir takipte olmak iyi geliyor bana motive oluyorum.Dikkat edicem bundan sonra ama bazen takdir edersinizki aksilikler oluyor.

Çok iyi anlıyorum arkadaşım seni benim oğlan artık 4 yaşında ama oda küçükken beni çok zorluyordu.Yine de buna rağmen sen aktif olmaya gayret ediyorsun azmini takdir ediyorum hayatım devam böyle.

Kızlar birazdan dışarı çıkıcam sağlık raporu alıcam.Bir spor salonu buldum ücretsiz fitness seansları var malum benimde çocuklar gündüz yok değerlendireyim diyorum haftada iki gün ama olsun hiç yoktan iyidir.Zaten bu aralar kafamı dağıtıcak bir şeylere ihtiyacım var hem kafam dağılır hem yağlar erir dimi ama.

Sen yaz tabi canım, biz yine neler yediğini görelim. Ona laf yok.

Oh, oh, süper...
Hiç yoktan iyidir, dediğin gibi... :)

Son düzenleme:

biliyorum fundacım:)

ben ne zamandır bi durumumuda açıklamayı istiyordum onun için yazdım:)

ama bende işte bir işi yapacaksam tam yapmalıyım mantığında olduğum için sanırım o 4 gün bana baya çokmuş gibi gelmişti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…