- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.341
Fundamda gelmiş hosgelmisss
Bende tostu merak ettim
Simdi bu tost beyaz ekmeklerim, kepek ekmegiylemi
Peynirli domatesimi, yoksa kasarli sucuklumu
İcerigi nedir miktarı nedir, sanki cok kaçamak bı ifade olmus bu '' bir tost''
Cokta esrarengiz
Sinemcim racim hosgeldiniz gördüm siziiii
Tunicim ne karıştırıyon anam tost işte:)))
Kimse fark etmez dedim kaçmadı gözünden:))
Canım tost ekmeği ile yapılan kaşarlı tost lakin kaşar okadar ince bir dilimdi ki arkası görünüyodu
hosbuldum tunicim
aslında sayfa acık kalmıs O SES'i izliyordum. :) az once bitti
Ayy fundacim tosttan peynirden tiksincem şimdiÖğleden sonra yediğim her şey bildiğiniz kusmuk tadındaydı; ilk defa böyle bir şey yaşadım...Peynir yedim, iyi peynir olduğunu da biliyorum, kusmuk... Ekmek yedim, kusmuk... 1 parça çikolata atayım ağzıma dedim kusmuk... Çok kötüydü çok... Annem sağolsun bana kızılcık çorbası yapmış; bir onun tadı kusmuk gibi gelmedi; gerçi pek tadını da almadım.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 bardak süt
Ara
1 paket diyet bisküvi
1 elma
Öğle:
2 dilim ekmek arası az peynirden kusmuk tostu
Akşam:
2 ya da 3 tabak kadar kızılcık çorbası (ya da kızılcık tarhanası ya da her ikisi de...)
-----
Mesajlarınızı kaçırabilirim; tam kendimde değilim. O yüzden bir şey atlarsam beni mazur görün...
hosbuldum tunicim
aslında sayfa acık kalmıs O SES'i izliyordum. :) az once bitti
Ayy fundacim tosttan peynirden tiksincem şimdi((
arkadaşlarım netimde sorun var giremiyorum ,bu gün düzeliegını düşünerek dun arkadaşıma telefonda talımat vererek 5 mesajımı doldurmuştum ,ama bu gunde düzelmedi ve arkadaşımdan bu gunde aynı şeyı riaca edemedim,bugün menümü yazıyım girmeye devam edebilirsem diyer mesajlarla size katılırım..
menüm
saba 1 incir 1 portakal 2 etı form
öğle3 etlı yaprak sarması 1 biber dolma ,kuşbaşılı patlican ,salata
ara yok
akşam 3 kepeklı galeta
1 dlim yaşpasta
ara 1 şeftali
arkadaşlarım netimde sorun var giremiyorum ,bu gün düzeliegını düşünerek dun arkadaşıma telefonda talımat vererek 5 mesajımı doldurmuştum ,ama bu gunde düzelmedi ve arkadaşımdan bu gunde aynı şeyı riaca edemedim,bugün menümü yazıyım girmeye devam edebilirsem diyer mesajlarla size katılırım..
menüm
ara yok
akşam 3 kepeklı galeta
1 dlim yaşpasta
ara 1 şeftali
Gel sen ne çektiğimi bir de bana sor...
:120::120::120:
Mecburiyetten yedim; sırf bir şeyler yemiş olayım diye... Canım üzüm istiyor (tabi yarına kalır artık) ama onu yemekten de korkuyorum. Geçer yarına umarım...
menüm
ara yok
akşam 3 kepeklı galeta
1 dlim yaşpasta
ara 1 şeftali
Amaninnn dun senle yazisiyoruz diye baskasiylami yazistirdin kızları ( ben dün yoktumya)
Bu arada menun cok Düzensiz racim
Bir gün cok bir gün az, burgun karmakarışık, bı an once düzene sokman lazım tatlım(
Sabah yine kahvaltı yok
Sabahla öğle arasi yok
Öğle biraz fazlaca ama sonuçta öğlen o cok sıkıntı olmaz ama
Aksam yemek yok galetayla gecistirilmis
Veeee
En son yaş pasta yenilebilecek bı saattede yas pasta(
Kızma lütfen ama birbirimizi uyaralimki duzeltelimm dimı:))
yok yok tunituniciğim yabancıyla değil benle yazıştın için rahat olsun.tabi raa netinde sorun vardı mecbur böyle telefai etmek istedik siteye ve sizlere olan saygımızdan dolayı cnm..
yok yok tunituniciğim yabancıyla değil benle yazıştın için rahat olsun.tabi raa netinde sorun vardı mecbur böyle telefai etmek istedik siteye ve sizlere olan saygımızdan dolayı cnm..
ahhh raacığım netin hala düzelmedimi cnm bende dün sırf 5 msj doldurmak için senin adına bişeyler yazdım yok ütüydü temizlikti falan senle alakası olmayan şeyler neyapim aklıma bişey gelmedi senin yardımcı kadın okusaydı yazdıklarımı ne derdi bana merak ediyorum neyse tatlım inşş hemen netin düzelirdi sayfaya güzelce girebilirisn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?