Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

"ya evet normal aslında kemeri direk gobek bolgene kullanıyorsun daaa, ben cok ciddiye almamıstım kullanırken boyle sonuc verecegini beklemiyordum. simdi aramızda bir aşk filizlendi kemerimle"

ayy sinem alemsin, çok güldüm bu lafına :)

:) ya aslında tembel işi biraz ama kas yapıcı herşey dost bana :)
benim bel ağrım cok oluyor ben daha ziyade belim için hep istiyordum o kemerlerden. alınma konusuda komik. araba kullanırken emniyet kemeri takma huyum yoktu, oyle bırden esti alıskanlık yaptım kendı kendıme. artık kontaga dokunmadan emnıyet kemerı takar oldum. esimde bir sure sonra farkedince ''aaaa aferim benim zuzuma, sana bır hediye alıcam ne istersen ama takmaya devam ediceksin emniyet kemerini'' dedi :))

bende dedim kemer istiyorum. anlamadı tabı oyle bırden kemer dıyınce hıhhh oldu. dedim masaj kemeri. oyle alındı yanı :)

demek ki neymiş emniyet kemeri her turlu faydalıymıs artı kas yapıcıymıs

Kızlar yine bir kaçak gecesindeyiz sanırım. bizde O SES TURKIYE'yi izliyoruz. gulmekten yanak kaslarım tutuldu :)
siz yokken menumu yazayım barı.

sabah
1nescafe
1 burcak biskuvi

kahvaltı
1,5 dilim kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
1kk peynır
yarım domates

ara
4 badem

ogle
yok. kahvaltı cok gec oldu 1de falan yaptık. bize, esim ne zaman izinliyse o zaman hafta sonu gibi oluyor. :)

ara
1 etimek
yarım kk peynır

aksam
en sonunda sonu gelen nohut yemegı :) (4-5 kasık)
3-4 kasık yogurt

Akşam ile öğlen arası yok canım dikkat et ara öğünlere metabolizmamız onlara bağlı şeker:))

Demek emniyet kemeri oldu masaj kemeri iyimiş ikidir gülüyorum sayende arkadaşım

Hemen menümü paylaşim canlar:

Sabah : bir tost,yeşil çay
Ara : 1 armut
Öğlen : 1 dilim ekmek,5 kaşık pırasa,2 kaşık yoğurt
Ara : 4 hurma,yeşil çay
Akşam : 1 kepçe çorba,3 kaşık bulgur pilavı,3 adet köfte

Yatmadan yeşil çay içer yatarım artık
Böyle işte kızlar günün özeti :)))

Kızlar varya akşam okadar sinirlendimki adı lazım değil biri uzakta olmasına rağmen yetişiyo her yere buluyo deli ediyo beni.Neyse asıl anlatmak istediğim şey normal de ben sinirlenince çok yemek yerim.Yemek olsa iyi ne bulsam indiririm mideye ama okadar bitirmişimki olayı kafamda hiç bişey yemedim abartmadım yani.''Beni yolumdan alıkoyamicaksın '' dedim ve devam ettim yoluma böylede olucak inşallah.Bayram hedefime ulaşıcam Spor ile takviye yapınca olucak bu iş inanıyorum kendime ve bize.Seviyorum bizi:)))

Menümüde yazayım hemen

Sabah
1 simit
Peynir
Domates
2 yesil zeytin

Ara
1 elma
2 eti form

Öğle
2 dilim ekmek
Domates salatasi
Peynir

Ara
2 galeta
1 dilim kavun

Aksam
2 kasik tavuk sote
2 kasik zeytinyağlı barbunya
Salata
Yoğurt

Ara
1 avuc çekirdek

Yesilcay içmedim ma icicem yatmadan
Spor yine yok yine yok malesef(

Tartiminda pilinin zayifladigini umuyorum yoksa beni 75,5 göstermezdi degilmi:18::18:
Yarın pil alicam yok eger pilinden degilse düşünmek bile istemiyorum
Bu cuma gönderirsiniz beni(

Benimde her türlü mideme vurur
Üzülsem yerim sevinsem yerim Sinirlensem yine yerim yani yerdimmm
Herturlu yerdim
Yiye yiye siskoloz 90 kiloya yakın bisey oldum
Ama artık yooook
65 kg bir cocuk annesi bı çıtir olucammm
Aaa yok yok ben zaten bir citirim su ann
Olumlamamizida unutmayalimm:))

Tebrik ediyorum arkadaşım seni çıtırız,çıtırım,hep çıtır olucaz tey tey tey eriyin yağcıklarım ohh ohhh yandan yandan (Sinirim bozuk olunca saçmalarım:)))

Kızlar bir saattir bişeyler yazmaya ugraşıyorum olmuyor,kopup duruyor.
Hemen menümü yazayım
sabah:1kupa sütlü kahve
ara:1küçük kase yoğurt çorbası
öğlen:2közlenmiş patlıcan,2dilim mısır ekmeği
ara:1kupa sütlü kahve,kibrit kutusu kadar şekerli bişey
akşam:1tabak yağsız makarna,3kaşık yoğurt
ara:1dilim mısır ekmeği,çay

Hande menün güzeldi canım ama 4hurma çok değil mi,acaip şeker var hurmada.

Tunicim ya,canımın içi,bir simit çok değil mi,yarım yeseydin keşke,o susamlar varya o susamlar.....

Tunicim ya,canımın içi,bir simit çok değil mi,yarım yeseydin keşke,o susamlar varya o susamlar.....

Canım haklısın belki ama 2 porsiyon meyve 6 hurma ediyor bende 2 porsiyon meyve yerine 4 hurma yedim listeme göre çok değil yani.Ama haklısın evet hurma da çok şeker var lakin bugün kan şekerim çok düştü ancak hurmalar ile dengeliyebildim:)

Evet ya cok geldi aslında ama belki 2, 3 yada 4 aydır ( yani o kadar hatirlamiyorum en son ne zaman yedigimi)hic simit yemedim ozleyivermisim yarısına gelince bırakamadım:)))
Halbuki siir yedikten sonra o susmaları bende müthiş bulantı yapar, ama yinede yedim iste oyle oldu şekerimi

Seninde o kibrit kutusu şekerli seyin inss cok şekerli bı seycik diildir:))

Bende tostu merak ettim
Simdi bu tost beyaz ekmeklerim, kepek ekmegiylemi
Peynirli domatesimi, yoksa kasarli sucuklumu
İcerigi nedir miktarı nedir, sanki cok kaçamak bı ifade olmus bu '' bir tost''
Cokta esrarengiz

Tartiminda pilinin zayifladigini umuyorum yoksa beni 75,5 göstermezdi degilmi:18::18:
Yarın pil alicam yok eger pilinden degilse düşünmek bile istemiyorum
Bu cuma gönderirsiniz beni(

Pildendir tabiki Tunicim, hemen yarın değiştir pili, için rahatlasın.

Sevgili esrarengiz yardımcım; Hande'ye Tuni'ye laf söylemeden önce o "şekerli bir şey" ne onu söyle bakalım.

Gerçi her şekilde 1 kk; çok kötü değildir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…