- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.321
"ya evet normal aslında kemeri direk gobek bolgene kullanıyorsun daaa, ben cok ciddiye almamıstım kullanırken boyle sonuc verecegini beklemiyordum. simdi aramızda bir aşk filizlendi kemerimle"
ayy sinem alemsin, çok güldüm bu lafına :)
Menümü yazayım bari
Ya herkes çok yakısmıs diyo sakınnnnnn aştırma diyo burda 5 kızız sordum hepsine çok yakısmıs diyo annem kotu olmuş dedikçe kotu hıssettım galıba
Menüm
sabaheynir,kepek ekmegı ,domates
arada :sadece bir parca çikolata
öğlen :barbunya yemegi 4 kaşık , 3 kaşık da bulgur pilavı, cacık birde
akşam :yayla çoorbası var evde onu içerim
:) ya aslında tembel işi birazama kas yapıcı herşey dost bana :)
benim bel ağrım cok oluyor ben daha ziyade belim için hep istiyordum o kemerlerden. alınma konusuda komik. araba kullanırken emniyet kemeri takma huyum yoktu, oyle bırden esti alıskanlık yaptım kendı kendıme. artık kontaga dokunmadan emnıyet kemerı takar oldum. esimde bir sure sonra farkedince ''aaaa aferim benim zuzuma, sana bır hediye alıcam ne istersen ama takmaya devam ediceksin emniyet kemerini'' dedi :))
bende dedim kemer istiyorum. anlamadı tabı oyle bırden kemer dıyınce hıhhh oldu. dedim masaj kemeri. oyle alındı yanı :)
demek ki neymiş emniyet kemeri her turlu faydalıymıs artı kas yapıcıymıs
Kimsecikler yok bu akşam kızlar neredesiniz.Pek bir sohbet edesim vardı bu akşam:))
Ben geldim şekerimin:))
Kızlar varya akşam okadar sinirlendimki adı lazım değil biri uzakta olmasına rağmen yetişiyo her yere buluyo deli ediyo beni.Neyse asıl anlatmak istediğim şey normal de ben sinirlenince çok yemek yerim.Yemek olsa iyi ne bulsam indiririm mideye ama okadar bitirmişimki olayı kafamda hiç bişey yemedim abartmadım yani.''Beni yolumdan alıkoyamicaksın '' dedim ve devam ettim yoluma böylede olucak inşallah.Bayram hedefime ulaşıcam Spor ile takviye yapınca olucak bu iş inanıyorum kendime ve bize.Seviyorum bizi:)))
Benimde her türlü mideme vurur
Üzülsem yerim sevinsem yerim Sinirlensem yine yerim yani yerdimmm
Herturlu yerdim
Yiye yiye siskoloz 90 kiloya yakın bisey oldum
Ama artık yooook
65 kg bir cocuk annesi bı çıtir olucammm
Aaa yok yok ben zaten bir citirim su ann
Olumlamamizida unutmayalimm:))
Hande menün güzeldi canım ama 4hurma çok değil mi,acaip şeker var hurmada.
Tunicim ya,canımın içi,bir simit çok değil mi,yarım yeseydin keşke,o susamlar varya o susamlar.....
Tunicim ya,canımın içi,bir simit çok değil mi,yarım yeseydin keşke,o susamlar varya o susamlar.....
Hemen menümü paylaşim canlar:
Sabah : bir tost,yeşil çay
Ara : 1 armut
Öğlen : 1 dilim ekmek,5 kaşık pırasa,2 kaşık yoğurt
Ara : 4 hurma,yeşil çay
Akşam : 1 kepçe çorba,3 kaşık bulgur pilavı,3 adet köfte
Yatmadan yeşil çay içer yatarım artık
Böyle işte kızlar günün özeti :)))
Tartiminda pilinin zayifladigini umuyorum yoksa beni 75,5 göstermezdi degilmi:18::18:
Yarın pil alicam yok eger pilinden degilse düşünmek bile istemiyorum
Bu cuma gönderirsiniz beni(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?