- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.281
Çok iyi anlıyorum arkadaşım seni benim oğlan artık 4 yaşında ama oda küçükken beni çok zorluyordu.Yine de buna rağmen sen aktif olmaya gayret ediyorsun azmini takdir ediyorum hayatım devam böyle.
spor yapmalıyımmm spor sporr
ama nasıllll???
spor yapma isteğini nasıl kazanabilirimm(((
Günaydın kızlar
Kızlar geçmişe dahabakamadım birazdan yogunluk bıtınce dönecvegım nasılsınız bakalım
Günaydın kızlar
Kızlar geçmişe dahabakamadım birazdan yogunluk bıtınce dönecvegım nasılsınız bakalım
Önce-sonra fotolarına bak.
günaydın arkadaşlaaar
dün için hatırlarsanız annaneme gidicez şehir dışına ama yazarım demiştimm
olmadııı
çok güzel ama yorucu bi gündü tabiki yol neyin içine girse yoruyor insanı
hiç fırsat olmadı int girmeye
bi ara gireyim dedim öğleden sonra ipadın şarjı bitmiş ve şarj aletini almayı unutmuşuz
akşamda geç geldk
oğluşu banyo yaptır uyut derken atıldım gittimm
hemen geçmişe bi bakıp geliyorum
hemen dedim ama baya yazmışsınız maş:))
Günaydın kızlar... Doktorumda metabolizmayı işliyorlar. İmkanınız varsa açın derim.
okudum geldim
baya duygusal bi akşam olmuş aşk hikayeleriyle:)))
benim eşimde iki yıl abartmıyorum geceleri odamın penceresinin önünde ( karşı sokakta) sabahladı
kapıma çiçekler koydu gitti
yok yok dedim ( niye yok dedim onuda anlamıyorum ama onun uğraşması hoşumamı gidiyordu acaba:)))
ama evlilik çok korkutuyordu beni onu hatırlıyorum etrafımdaki mutsuz insanlar biten evlilikler(
neyse sonunda evlendik:) sinemin dediği gibi iyiki evlenmişizz:)))
soda konusunda fundaya katılıyorum
mısır ekmeğine ben bi ara bakmıştımda normal ekmekle kalorisi aynıydı
yani kepek ekmek çavdar ekmeği bugday ekmeği mısır ekmeği hemen hemen aynı kaloriye sahipler
e tabi mısır sonuçta bugday ekmeği kadar sağlıklı dğeildir diye düşünüyorum ama arada değişiklik olsun diyede yenilebilir bence:))
Mesaj 2
Ayynı ben sanki beni anlattım Fundam bende çikolatalara dayanamayanlardanım.Nolcak bizim sonumuz
öyle durumlarda haklısın hiç eve sokmamak lazım
canın istese bile evde yok çıkıp almaya halin yok yemez oturursun:)))
mesela fındık badem faydalı yemek lazım ama bende onlarda böyleyim
sinem gibi 3tane badem yiyip çekilebilsemm
yoook
illa bir avuç yiyecem
hatta o bile yetmiyor aklım orda kalıyor girip çıkıp avuçluyorum
onun için onun faydası değil zararı dokunuyor bana
Ay takımımızda mutlu evlilikler var, ne güzel... :)
Benim çevremde hiç yok diyebilirim.Bir sürü ayrılıklar, küslükler, boşanmalar...
-----------
Çikolatalar konusundan çareyi hiç bulaşmamakta buluyorum şimdilik.İlerleyen günlerde de mantığımın ağır basacağını ve çikolatanın artık çekici gelmeyeceğini umuyorum ve tabi tatlıların da... :)
Kızlar birazdan dışarı çıkıcam sağlık raporu alıcam.Bir spor salonu buldum ücretsiz fitness seansları var malum benimde çocuklar gündüz yok değerlendireyim diyorum haftada iki gün ama olsun hiç yoktan iyidir.Zaten bu aralar kafamı dağıtıcak bir şeylere ihtiyacım var hem kafam dağılır hem yağlar erir dimi ama.
Günaydın kızlar
selam kızlar nasılsınızz...hafta sonu hastanedeydim...böbreklerim tekrrdan iltihplanma yapmış dün akşam çıktı dinleneyim dedim öle geldim..bugnde diyetsyende randevum vardı..beni tarttı 80.8 çıktım..cuma gnü 80.3tüm bugn 80.8 çıktım..üzülme dedi sigaryı bırknca vücut şiş durr dedi..ben de hem sevndim ama şiş olduna üzldüm çünkü bu pazrtesi hedafimiz 79 du...artık hftaya o kilo hedef kaldı..iştahsız olduğum için metobolizmmda yavşlamış..benden böle kızlar siz nasılsınızz
Sinemcim bilmediğimiz bir şey yoktu metabolizma hakkında ama metabolizma tipleri diye bir şey işlediler. O da karakterlerdi daha çok, pek fiziki değildi... Yağlı sevenler a tipi, tatlı sevenler b tipi... Birinin iştahı açık, birinin kapalı olurmuş falan... Tatlı sevenin iştahı kapalı olur mu hiç?c tipini göremedim, kaçırdım. :)
Ben de bugün spor yapamayacağım galiba; dün hafif ateşi umursamadım yaptım, yine yapardım ama bugün burnum tıkalı... Nefes almadan yapamam diye düşünüyorum.O kadar sinir bozucu ki; burnumun bir deliği tıkalı, bir diğeri şelale gibi...
Mısırın glisemik değeri yüksek; o yüzden mısır ekmeği çabuk acıktırır diye düşünüyorum. Tabi beyaz ekmekle karşılaştırsak hangisi daha çabuk acıktırır bilemiyorum...
Şeydacım geçmiş olsun... Bir problem yoktur artık umarım...
Cuma bildirimlerini nasıl yapacaksın canım, evde tartın var, değil mi? Diyetisyeninkiyle aynı mı tartıyor?
hosgeldin tunicim. geçmişi fundayla ben doldurduk daha cok :))) herkes haftasonu kaçağıydı. bizimde cenemize vurdu :))
tunaydın fundacım.. ben kacırmısım onu değişik detaylar varsa paylasırsan sevınırım :)
evet aşk'a yelken açtık biraz.. :)) fundanın hikayesi (hikaye diyorum, cunku hikaye gibi şirin bir geçmiş:) ) cok guzel, simdi gecmisi ogrenınce, bende artık her an fundadan ''kızlar ben evlenıyorum''u bekliyorum :)
çocukluktan tanışmak, ilişkiyide bir başka masum yapıyor ben cok hıssedıyorum onu :)
anlamayacak bırsey yok :)))) kesinlikle hosuna gitmiş :) iyi kide yapmıssın bence
evlilik yanlış kişiyle yapılınca cehennem bence, ama dogru kişiyle gercekten cennet... bende hep cevremde mutsuz evlilikler gormustum ama, kaçmakta cozum değil ki :)
ben evde yapıyorum ya ekmek, arada bır mısır ekmegı yapıyorum değişiklik olsun diye (birde eşim hastası :) )
iste o tarz seyler olmalı zaten diyette küçük lezzet değişikliği. ben kalorisine bakmamıstım, ama koydugum malzemeden dusunerek, olsun olsun 10kalori fazladır diye dusunmustum (mısır unundan dolayı)
İ-Ç-B (isimsiz Çikolata Bağımlıları) Konseyini Açıyorum :)))))
adım sinem
30 yıldır bagımlıyım :)))))))))
itiraf ediyorum :))))
valla diyet boyuca bizim gibilere ozellikle cikolata yasak olmalı bence.yiyip fren tutmayanlardanız cunku :))
senin isin benden zormus tunicim. ben o duyguyu sadece cikolata ve tatlıda yasıyorum.:) badem fındık beni etkilemiyor.
masallah diyim hepimize allah daim etsin. :) darısıda sevginle sana diyim fundacım :)
-----
bende hic değişiklik olmadı fundacımmantıgı hala bastırıyor cikolata ama keçi inadım engel oluyor. :)
Gerçi ilk zamanlar evde cikolata olmasına bile tahamulum yoktu, simdi ev cikolata kaynıyor bende surat aynen boyle evdeki cikolatalara:)
handecim, hiç yoktan değil, bence gayet iyi canım. hem gidemediğin gunler evde de kurtlanırsın yapasın gelir :) duzen saglar sana.
tunaydınnnn berişşş :)
selam kızlar nasılsınızz...hafta sonu hastanedeydim...böbreklerim tekrrdan iltihplanma yapmış dün akşam çıktı dinleneyim dedim öle geldim..bugnde diyetsyende randevum vardı..beni tarttı 80.8 çıktım..cuma gnü 80.3tüm bugn 80.8 çıktım..üzülme dedi sigaryı bırknca vücut şiş durr dedi..ben de hem sevndim ama şiş olduna üzldüm çünkü bu pazrtesi hedafimiz 79 du...artık hftaya o kilo hedef kaldı..iştahsız olduğum için metobolizmmda yavşlamış..benden böle kızlar siz nasılsınızz
cnm geçmiş olsun sana da..hastalandın sanırım sen de..
metobolizma tipleri ne yaa ben ilk defa duydum canım o ne..
bu ara da tuzlu su çek burnuna..ılık olsun..çok ii geliyor.ben şırıngayla sıkardım
sağol cnm şuanlık bir şey yok..iyiyim çok şükür..sadece miğde bulantım kaldı onuda yoğurtla dindiriyorum..
evet cnm var tartım..ama aynı tartıyomu hiç farketmedim doğrusu..diyetisyendeki su kas yağ olarak tartıyo. cnm..bu hafta su oranımda fazla çıkmışş...o kadar su içmeme ramen..anlamadım doğrusu:44:
evet ya iyikide yapmışımmm:))
şimdi bazen bi tartışıyoruz yada canım sıkılıyor bişeylere diyorumki ya biz seninle yapamıyoruz galibaa:))
oda aa ben seni razı edene kadar ne çektim bırakırmıyım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?