Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi anlıyorum arkadaşım seni benim oğlan artık 4 yaşında ama oda küçükken beni çok zorluyordu.Yine de buna rağmen sen aktif olmaya gayret ediyorsun azmini takdir ediyorum hayatım devam böyle.

şu an tam afacan:)
saniye yerinde durmayan ve felaket ilgi odaklı bi çocuk:)
sen onunla mesela 10 snye göz temasında bulunma, nasıl gücüne gidiyor gelip öpmeye çalışıyor yüzünü kendine döndürüp zorla baktırmaya çalışıyor
çok başka bi çocuk:)))

Günaydın kızlar
Kızlar geçmişe dahabakamadım birazdan yogunluk bıtınce dönecvegım nasılsınız bakalım

Günaydın canım. Ben iyiyim, sen nasılsın? :)

Bu arada hemen sana bir şey söyleyeyim. Bu hafta 2 gün menü yazmadın, bir 3. olursa uyarmak zorunda kalırım, o yüzden dikkat et canım. İnternete giremediğin günleri zaten hesaba katmıyorum bilesin, o günler muafsın.

Işler nasıl yogun anacım offfffffff bi saglık ocagına gıttım celdım acnelye ile madecessol yazdırdım 2 de agrı kesici
fundacım valla unutmusum hıc aklıma gelmedı 3 olmaz canım unuttugum gunlerın menusunu hatırlamıyorum canım simdiden itibaren tam yazarım

Tunaydın Fıstıklar...
bu sabahın geçmişine bakmadım daha. bugun eşim izinli. dısarı cıkacagımızı sanmıyorum. hem ben hala cirkin bir hastayım hemde bugun hava şaşırmış durumda şuan akşam gibi hava bir anda kapadı.
sabahın geçmişine bakıp hemen geliyorum. :)

hosgeldin tunicim. geçmişi fundayla ben doldurduk daha cok :))) herkes haftasonu kaçağıydı. bizimde cenemize vurdu :))

Günaydın kızlar... Doktorumda metabolizmayı işliyorlar. İmkanınız varsa açın derim.

tunaydın fundacım.. ben kacırmısım onu değişik detaylar varsa paylasırsan sevınırım :)

evet aşk'a yelken açtık biraz.. :)) fundanın hikayesi (hikaye diyorum, cunku hikaye gibi şirin bir geçmiş:) ) cok guzel, simdi gecmisi ogrenınce, bende artık her an fundadan ''kızlar ben evlenıyorum''u bekliyorum :)

çocukluktan tanışmak, ilişkiyide bir başka masum yapıyor ben cok hıssedıyorum onu :)

anlamayacak bırsey yok :)))) kesinlikle hosuna gitmiş :) iyi kide yapmıssın bence
evlilik yanlış kişiyle yapılınca cehennem bence, ama dogru kişiyle gercekten cennet... bende hep cevremde mutsuz evlilikler gormustum ama, kaçmakta cozum değil ki :)

ben evde yapıyorum ya ekmek, arada bır mısır ekmegı yapıyorum değişiklik olsun diye (birde eşim hastası :) )
iste o tarz seyler olmalı zaten diyette küçük lezzet değişikliği. ben kalorisine bakmamıstım, ama koydugum malzemeden dusunerek, olsun olsun 10kalori fazladır diye dusunmustum (mısır unundan dolayı)

Mesaj 2

Ayynı ben sanki beni anlattım Fundam bende çikolatalara dayanamayanlardanım.Nolcak bizim sonumuz

İ-Ç-B (isimsiz Çikolata Bağımlıları) Konseyini Açıyorum :)))))
adım sinem
30 yıldır bagımlıyım :)))))))))
itiraf ediyorum :))))
valla diyet boyuca bizim gibilere ozellikle cikolata yasak olmalı bence. yiyip fren tutmayanlardanız cunku :))

senin isin benden zormus tunicim. ben o duyguyu sadece cikolata ve tatlıda yasıyorum.:) badem fındık beni etkilemiyor.

masallah diyim hepimize allah daim etsin. :) darısıda sevginle sana diyim fundacım :)
-----

bende hic değişiklik olmadı fundacım mantıgı hala bastırıyor cikolata ama keçi inadım engel oluyor. :)
Gerçi ilk zamanlar evde cikolata olmasına bile tahamulum yoktu, simdi ev cikolata kaynıyor bende surat aynen boyle evdeki cikolatalara :)

handecim, hiç yoktan değil, bence gayet iyi canım. hem gidemediğin gunler evde de kurtlanırsın yapasın gelir :) duzen saglar sana.

Günaydın kızlar
Kızlar geçmişe dahabakamadım birazdan yogunluk bıtınce dönecvegım nasılsınız bakalım

tunaydınnnn berişşş :)

Sinemcim bilmediğimiz bir şey yoktu metabolizma hakkında ama metabolizma tipleri diye bir şey işlediler. O da karakterlerdi daha çok, pek fiziki değildi... Yağlı sevenler a tipi, tatlı sevenler b tipi... Birinin iştahı açık, birinin kapalı olurmuş falan... Tatlı sevenin iştahı kapalı olur mu hiç? c tipini göremedim, kaçırdım. :)

Ben de bugün spor yapamayacağım galiba; dün hafif ateşi umursamadım yaptım, yine yapardım ama bugün burnum tıkalı... Nefes almadan yapamam diye düşünüyorum. O kadar sinir bozucu ki; burnumun bir deliği tıkalı, bir diğeri şelale gibi...

Mısırın glisemik değeri yüksek; o yüzden mısır ekmeği çabuk acıktırır diye düşünüyorum. Tabi beyaz ekmekle karşılaştırsak hangisi daha çabuk acıktırır bilemiyorum...

Keşke ben bugün hiç yemek yemesem, siz de bana kızmasanız... :26:

Ama son iki günün üstüne yemezsem Sinem canıma okur. :)

Şimdi kim hazırlanacak, marekete gidecek, gelip yemek hazırlayacak? Of, of, of of...

Ufaktan hazırlanayım bari...

selam kızlar nasılsınızz...hafta sonu hastanedeydim...böbreklerim tekrrdan iltihplanma yapmış dün akşam çıktı dinleneyim dedim öle geldim..bugnde diyetsyende randevum vardı..beni tarttı 80.8 çıktım..cuma gnü 80.3tüm bugn 80.8 çıktım..üzülme dedi sigaryı bırknca vücut şiş durr dedi..ben de hem sevndim ama şiş olduna üzldüm çünkü bu pazrtesi hedafimiz 79 du...artık hftaya o kilo hedef kaldı..iştahsız olduğum için metobolizmmda yavşlamış..benden böle kızlar siz nasılsınızz

Şeydacım geçmiş olsun... Bir problem yoktur artık umarım...

Cuma bildirimlerini nasıl yapacaksın canım, evde tartın var, değil mi? Diyetisyeninkiyle aynı mı tartıyor?

cnm geçmiş olsun sana da..hastalandın sanırım sen de..
metobolizma tipleri ne yaa ben ilk defa duydum canım o ne..
bu ara da tuzlu su çek burnuna..ılık olsun..çok ii geliyor.ben şırıngayla sıkardım

Şeydacım geçmiş olsun... Bir problem yoktur artık umarım...

Cuma bildirimlerini nasıl yapacaksın canım, evde tartın var, değil mi? Diyetisyeninkiyle aynı mı tartıyor?

sağol cnm şuanlık bir şey yok..iyiyim çok şükür..sadece miğde bulantım kaldı onuda yoğurtla dindiriyorum..
evet cnm var tartım..ama aynı tartıyomu hiç farketmedim doğrusu..diyetisyendeki su kas yağ olarak tartıyo. cnm..bu hafta su oranımda fazla çıkmışş...o kadar su içmeme ramen..anlamadım doğrusu:44:

Son düzenleme:

evet ya iyikide yapmışımmm:))
şimdi bazen bi tartışıyoruz yada canım sıkılıyor bişeylere diyorumki ya biz seninle yapamıyoruz galibaa:))
oda aa ben seni razı edene kadar ne çektim bırakırmıyım hiç

geçmiş olsun canım
hiç üzülme hastalıkta metabolizmada şaşırıyor vucutta, fazla çıkman ondandır
haftaya toparlarsın:)
dikkat et kendine:))

cnm geçmiş olsun sana da..hastalandın sanırım sen de..
metobolizma tipleri ne yaa ben ilk defa duydum canım o ne..
bu ara da tuzlu su çek burnuna..ılık olsun..çok ii geliyor.ben şırıngayla sıkardım

Sağol canım.

Ben de ilk defa duydum ama yeme alışkanlıklarını sınıflandırmışlar o şekilde.

Denerim tuzlu suyu canım, sağol.

Su içmeyince daha çok su tutma eğilimde olur vücut.

Ay ne hoşsunuz...

Son düzenleme:
Ben geldiiim Fundam,mucizem geçmiş olsun kızlar dikkat edin kendinize.Ayrıca mucizem üzülme sonuçta hem diyet yapıyosun hem sigarayı bırakıyosun ikisi bir arada çok zor ve sen zor olanı başarıyosun tebrik ediyorum hayatım seni.

Kızlar bende gittim yaptırdım kaydımı nasipse çarşamba sabah başlıyorum fitnese inşallah spor da eklenince daha kolay gidicek kilolar.Ben yıllardır 64 ün altına inemedim onun için zor olan kısımdayım anlicanız diyetin bakalım diyete spor da eklenince inşallah bayram hedefim gerçek olucak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…