Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ancak işim bitti ben bulunduğum yere yeni taşındım henüz evim düzene girmedi çok yoruluyorum evi yerleştirirken bir düzenim otursaydı bende rahatlıycam ve daha güzel bir şekilde aranızda olacam inşş çok xor bu taşınma işleri çooookkk..

İyi geceler kizlar geç kaldım yine disardaydik simdi geldim menumu yazıp yazdiklarinizi okumaya geceyim

Sabah : 1 bardak süte, 5 kasık nesfit, cok tatsız geldigi icin icine 1 kuru kayısı, 3 kuru siyah üzüm koydum

Ara : yok geç yaptım kahvaltıyı

Öğlen : kepekli sandviç ekmegine, 3 köfte, domates koydum 1 bardak ayran

Ara : 2 kucuk şeftali

Aksam : 1 durum doner, 1 kutu ayran

Karbonhidrat günü... :) Olsun, afiyet olsun Arzucum.

Ben bilmemmm , ben seni gorduuumm

tamam canım burdayım itiraz etmiyorum

Acun komple Star Tv'ye taşındı bu sene Fundacım. tum yarısmalar orda, ben acunun programlarını sevıyorum, ama O SES baska :) ona bayılıyorum :)) bugun ilk bolumdu haftaya bakarsın :)

Ayy ne alemsiniz yahu
Dün okuyunca zaten pazar gunü 23 e kadar utu yaptım temizlik yaptım bu saate kadar ancak oturdum deyince
Ne kadinlar var yahu demiştim
Bosuna beni sasirtmisin:)))

o işlerin hepsini gerçekten ben o saate kadar yaptım tuniciğim boşuna şaşırmadın bu konuda iki kişi tanırım bu dünyada birisi köle ızavra diğeri bennnnnnnn:)))

sahi bunuda yapabilirdik aslında:)))

Hakkaten ya Dallas'a çevirmişler resmen
E bundan sonra ben pskopat olurum bu rami reynami diyee

Fundacım, anladıgım kadarıyla sabaha gore daha kotulesmıssın gecmıs olsun canım ((( yumurtadan bıraz uzak dur bırkac gun.
peynır, ekmek, zeytın, corba, yogurt ve meyve tuketmeye calıs canım. anladıgım kadarıyla hasta olunca midende hassaslasıyor. bol bol da adacayı, ıhlamur iç canım.

Dikkat edeceğim Sinemcim, sağol canım. Sen beni düşünme, kendini iyi et yeter.

------------

Reynacım ne oldu kilo çizelgesi, okudun mu yazıyı?

bugünki menüm
sabah:bir ha. yumurta-bir parça ekmek-maydonoz

öğlenatlıcan salatası-bir dilim ekmek

ara:bir şeftali

akşam:3 kaşık bulgur pilavı-cacık

fundacağım bana bi kilo çizelgesi hediye etsen diyorum yapamıyorum yaaaaaaaa...

Ben de tam onu yazmıştım. Boy, başlangıç kilo, şimdiki kilo, hedef kilo alayım... :)

Aslında geçen cevap vermiştiniz ama onları henüz not alamadım, şimdi de ekranı zor görüyorum. O yüzden sen bir daha yaz canım.

Dikkat edeceğim Sinemcim, sağol canım. Sen beni düşünme, kendini iyi et yeter.

canım benım ben toparlanıyorum cok sukur. :) ama senın durumunu cok ıyı anlıyorum ıkı gun once cok fenaydım. nasıl düşünmeyeyim. oyle bir özellik mevcut değil ne yazık ki bende :)
basının etini yerim biraz. grip+sinem zor valla işin

Ben de öyleyim. Grip olunca öyle çekilmez biri oluyorum ki... Sürekli inleyip önüme gelene kapris yapıyorum. Tabi çeken var, çekemeyen var. Çekene daha çok yapıyorum.

Ye başımını etini, ben de yaptığıma göre hak ediyorumdur.

Ayy ne alemsiniz yahu
Dün okuyunca zaten pazar gunü 23 e kadar utu yaptım temizlik yaptım bu saate kadar ancak oturdum deyince
Ne kadinlar var yahu demiştim
Bosuna beni sasirtmisin:)))

Hakkaten ya Dallas'a çevirmişler resmen
E bundan sonra ben pskopat olurum bu rami reynami diyee

o kadar hızlı yazmıssınız ki simdi farkettim :)))))))

sok oldum :))) ''temsili yazıcı'' olayına girilmiş ne donuyor burdaaaa

hakikaten kızlar mesgul oldunuz mu yazın yahu, karsıdakıler ıcın pek garıp bır durum :44:

canım ne gibi eksikler var sence ???

Süt veya yoğurt yok. Yeterli protein yok, meyve yok. Yani genel olarak kalorileri yükseltmen lazım. 3 ara öğün yapman lazım.

Bu arada boyunu, başlangıç kilonu, şimdiki kilonu ve hedef kilonu sormuştum, görmedin galiba... Geçen yazıldı biliyorum ama şimdi o sayfayı arayacak halim yok, affına sığınıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…