- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.361
İyi geceler kizlar geç kaldım yine disardaydik simdi geldim menumu yazıp yazdiklarinizi okumaya geceyim
Sabah : 1 bardak süte, 5 kasık nesfit, cok tatsız geldigi icin icine 1 kuru kayısı, 3 kuru siyah üzüm koydum
Ara : yok geç yaptım kahvaltıyı
Öğlen : kepekli sandviç ekmegine, 3 köfte, domates koydum 1 bardak ayran
Ara : 2 kucuk şeftali
Aksam : 1 durum doner, 1 kutu ayran
Ben bilmemmm , ben seni gorduuumm
Ay ben de izliyordum onu ama bir ara baktım göremedim. Ben de show tv'de yayınlanıyor sandım. Eve düşen yıldırım vardı, "bitmiş herhalde" demiştim. Tüh... :26:
Hala bıkmadan izlediğim tek yarışmalar müzikle alakalı olanlar...
Ayy ne alemsiniz yahu
Dün okuyunca zaten pazar gunü 23 e kadar utu yaptım temizlik yaptım bu saate kadar ancak oturdum deyince
Ne kadinlar var yahu demiştim
Bosuna beni sasirtmisin:)))
Yahu ben size ne diyim.Güleyim mi ağlayım mı bilemedim. Bir de "yabancı değil" demişsin reynacım. Kız yabancı olsa daha iyi.
Kızlar takımın düzenine uymak istemenizi tabi ki anlıyorum ama bu kadar dallandırmaya gerek yok bu işleri... :) Problem yaşadığınızı yazmanız yeterli. Öpüldünüz.
Yahu ben size ne diyim.Güleyim mi ağlayım mı bilemedim. Bir de "yabancı değil" demişsin reynacım. Kız yabancı olsa daha iyi.
Kızlar takımın düzenine uymak istemenizi tabi ki anlıyorum ama bu kadar dallandırmaya gerek yok bu işleri... :) Problem yaşadığınızı yazmanız yeterli. Öpüldünüz.
Öğleden sonra yediğim her şey bildiğiniz kusmuk tadındaydı; ilk defa böyle bir şey yaşadım...Peynir yedim, iyi peynir olduğunu da biliyorum, kusmuk... Ekmek yedim, kusmuk... 1 parça çikolata atayım ağzıma dedim kusmuk... Çok kötüydü çok... Annem sağolsun bana kızılcık çorbası yapmış; bir onun tadı kusmuk gibi gelmedi; gerçi pek tadını da almadım.
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 bardak süt
Ara
1 paket diyet bisküvi
1 elma
Öğle:
2 dilim ekmek arası az peynirden kusmuk tostu
Akşam:
2 ya da 3 tabak kadar kızılcık çorbası (ya da kızılcık tarhanası ya da her ikisi de...)
-----
Mesajlarınızı kaçırabilirim; tam kendimde değilim. O yüzden bir şey atlarsam beni mazur görün...
o işlerin hepsini gerçekten ben o saate kadar yaptım tuniciğim boşuna şaşırmadın bu konuda iki kişi tanırım bu dünyada birisi köle ızavra diğeri bennnnnnnn:)))
Fundacım, anladıgım kadarıyla sabaha gore daha kotulesmıssıngecmıs olsun canım ((( yumurtadan bıraz uzak dur bırkac gun.
peynır, ekmek, zeytın, corba, yogurt ve meyve tuketmeye calıs canım. anladıgım kadarıyla hasta olunca midende hassaslasıyor.bol bol da adacayı, ıhlamur iç canım.
fundacağım bana bi kilo çizelgesi hediye etsen diyorum yapamıyorum yaaaaaaaa...
bugünki menüm
sabah:bir ha. yumurta-bir parça ekmek-maydonoz
öğlenatlıcan salatası-bir dilim ekmek
ara:bir şeftali
akşam:3 kaşık bulgur pilavı-cacık
Dikkat edeceğim Sinemcim, sağol canım. Sen beni düşünme, kendini iyi et yeter.
------------
Reynacım ne oldu kilo çizelgesi, okudun mu yazıyı?
Dikkat edeceğim Sinemcim, sağol canım. Sen beni düşünme, kendini iyi et yeter.
Çok eksik çok...Biraz düzelt bu menüleri canım.
canım benım ben toparlanıyorum cok sukur. :) ama senın durumunu cok ıyı anlıyorum ıkı gun once cok fenaydım. nasıl düşünmeyeyim. oyle bir özellik mevcut değil ne yazık ki bende :)
basının etini yerim biraz. grip+sinem zor valla işin
Ayy ne alemsiniz yahu
Dün okuyunca zaten pazar gunü 23 e kadar utu yaptım temizlik yaptım bu saate kadar ancak oturdum deyince
Ne kadinlar var yahu demiştim
Bosuna beni sasirtmisin:)))
Hakkaten ya Dallas'a çevirmişler resmen
E bundan sonra ben pskopat olurum bu rami reynami diyee
canım ne gibi eksikler var sence ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?