- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.461
evde yalnızım sinemcim, olmaz olur muyum? :) herkes çalışıyor. Kötü olursam giderim doktora. Klasik hastalıklarda ilaç alma taraftarı değilim. :)
selam canlarımm
fundacım sinemcim hadi iyileşin artıkk((
raa 'da bana alınmışmı anlayamadım ama msjları çok buz gibi geldi üzüldüm
hep beraber takıldık aslında ama sürekli benim msjlarıma açıklama yapmış((
Sağol sinemcim,nasıl görünüyor,bende biraz bulanık.değiştireyim mi
tim geldim kızlar tok karnına alındı kanım yarın sabah dan da aç karnına alıncak doktorum çok kızdı neden daha önce gelmedın nasıl ayakta durabılıyosun dedıserum aldım yarın geç gelecegım için işlerı halletmek için geldım cuma gunu nakıl olabılır dedı uygyn kana bakacaklar bıldırımımı persembe den yaparım artık cumartesı olamam ama pazartesı buradayım
kızlar sızden rıcam kan degerınıze baktırın bır prreblemınız yok sa lıtfen kan bagısı yapın kaç insan sızın kanlarınız ıle hayat buluyo
benım kan grubum b pozıtıf zor bulunan kan olmamasına ragmen bulunamadı bugun persenbe haber verecekler
Evde yalnızım Sinemcim, olmaz olur muyum? :) Herkes çalışıyor. Kötü olursam giderim doktora. Klasik hastalıklarda ilaç alma taraftarı değilim. :)
Arzucum nasılsın:)))
İyiyim canim sen nasılsın?
Bende İyiyim canm ama cok uykum var
Annemlerdeydik yemekte misafirlerimiz vardı cok yoruldum
Geldik oglusu banyo yaptir uyutmaya çalış derken bu saat oldu ve pilim bitti
Sanırım bugun erken yaticam
Menüm
Kahvaltı (mı acaba?)
2 porsiyon üzüm
Sonra (ara diyemeyeceğim)
3 tabak kızılcık çorbası
Sonra
Yarım su bardağı bal (abarttım biraz galiba...)
Yarım limon
Sonra
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
Akşam
2 tabak ezogelin çorbası
Unutmadıysam bu kadar.
Menüm
Kahvaltı (mı acaba?)
2 porsiyon üzüm
Sonra (ara diyemeyeceğim)
3 tabak kızılcık çorbası
Sonra
Yarım su bardağı bal (abarttım biraz galiba...)
Yarım limon
Sonra
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
Akşam
2 tabak ezogelin çorbası
Unutmadıysam bu kadar.
bu gün sabah tartı yüzümü güldürdü 83 de okadar oyalanmıştımki sanki 82 hiç göremeyecektım amaaa bu gun 82.8 geldim 200 gr da olsa muhteşem vucudumdan 1subardagı yag demak ığğğğğğ miydem bulandı ama bu doğru böyle bardak bardak boşaltıcaz işte
Oldürmek mi daha basit kilo vermek mi?
Kasaplık yapan bir işçi, buzhanede son et grubunu getirmek için fabrikaya gelir. Yaklaşık otuz yıldır bu işi yapmaktadır. Son eti buzhaneye koymak için içeri girer ve en arka rafa doğru ilerler.
Arkasını döndüğünde fark eder ki, kapılar kapanmış. Bunu fark edince deli gibi kapıyı yumruklamaya başlar; çünkü eğer burada kalacak olursa donarak öleceğini bilmektedir. Saatlerce sesini birilerine duyurmaya çalışır. Sonunda fabrikada kimsenin kalmadığını anladığında bütün umudunu yitirir ve eşine bir mektup yazmaya karar verir. Cebinden çıkartığı bir parça kağıda son anlarını yazmaya başlar:
"Sevgili eşim, sizleri çok seviyorum. Bugüne kadar yaptığım her şey için beni affedin. Sizlere çok daha güzel bir hayat sağlamak isterdim. Oğlum sana emanet. Şu an çok üşüyorum. Parmaklarım titriyor ve yavaş yavaş sonumun geldiğini hissediyorum."
Sabah olduğunda kapılar açılır ve içeride yatan birini görürler ve fark ederler ki bu kişi olmüştür.
Fakat anlamadıkları bir durum vardır: Soğutucu çalışmıyordur! O akşam soğutucu bozuk olduğu için sadece havalandırmayı aktif bırakmışlardır.
Evet soğutucu bozuktur, ama çok güçlü ve gürültü bir şekilde havalandırma çalışmaktadır. Fakat kasabın zihni, gerçeği fark edip içerisinin soğuk olmadığını bir türlü kabul edememiştir. Buzhanenin her zaman ne kadar soğuk olduğunu o kadar iyi bilmektedir ki aksine kendini inandıramaz. Sabah olduğunda donmuş bir adam bulamamışlardır; fakat, kendini donacağına o kadar inandırmıştır ki ölmüştür.
Sonunda kendini öldürmeyi başarmıştı; zihni onu öldürdü!
Bir insan, eğer zihni ile kendisini öldürebiliyorsa, o zaman kilo da verdirebilir. hem de bunu bir çocuk oyunu basitliğinde yapar.
Bu yüzden zihninizden ne geçtiuğini kontrol etmek zorundasınız. Eğer bunu yapamıyorsanız, o zaman sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsınız.
Unutmayın ki, zihniniz eğer sizi öldürebiliyorsa şişmanlatabilir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?