- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.441
Kızlar sonunda pes ettim, yatağa geçiyorum. Artık ne zaman kendime gelirsem o zaman yazarım.
Iyiyim diyelim iyi olalım canım ben druma gidecegm bugun onun sitresi var üztümde canım kan sayımı yaptıracagım az ise yine kan naklı yapılacak
anladım fundacımm..bundan sonra vericemm..ben saat 4 gbi çıkınca dün veremdim listeyi spor yapim dedim ee sonra dışrda da yürüyüşe çıktım..eve gelmem 5.bucuk oldu.yemek hazırla eşim geldi yemek ye.toprla misfir derken bir daha giremedim..bir daha olmıcak cnmm..en azından çıkana kadar olan o kısımların menüsünü yazarım canım..sana da tekrar geçmiş olsun yat uzan dinlen canım
sen nasıl oldun şeydacım
iyimisin artık??
Bakın ne buldum:
37 derecenin üzerindeki her 1 derecelik artışta metabolizma hızı %10-12 artar. Buna bağlı olarak kalp atışları hızlanır, sıvı ve kalori ihtiyacı artar.
Gerçi beni ateşim 37'yi anca buluyor. :) 1 derece üzerine çıkması biraz zor galiba.Vücut ısım normale oranla düşük galiba... 36 - 36.2 falan normalimdir. 36.4 bile olsa acayip ateşim varmış gibi hissediyorum. Ama gripten faydalanıp de kilo veremeyeceğim galiba... Aaaa, gerçi benim vücut belki 37'yi geçmeden hızlanıyordur. %10 artış az mı; 2000'i, 2200 eder.
Ne kadar çok galiba demişim yahu... :)
selam kızlar
nasıl güzel yağmur indi
güneş var yağmur yağıyor
mis gibi toprak kokuyor
aldım elime kahvemii
ooooh:)))
Ama ben o mesajı şakasına atmıştım...
Böyle olsun istememiştim...
Fazladan kaloriler güzel fikirdi ama bunun için ateşimin çıkmasına değer miydi?
38 oldum...Yetişkinler için 39 ve üstü hayati riskli diye okudum netten. Hastanelik olacağım biraz daha çıkarsa... Artık benden bir anda haber alamamaya başlarsanız bilinki dünyanın başka bir boyutuna geçmişim demektir... Ama yine de cumaya kadar ümidi kesmeyin... 39 da olsam yazmaya çalışırım zaten.
tim geldim kızlar tok karnına alındı kanım yarın sabah dan da aç karnına alıncak doktorum çok kızdı neden daha önce gelmedın nasıl ayakta durabılıyosun dedıserum aldım yarın geç gelecegım için işlerı halletmek için geldım cuma gunu nakıl olabılır dedı uygyn kana bakacaklar bıldırımımı persembe den yaparım artık cumartesı olamam ama pazartesı buradayım
kızlar sızden rıcam kan degerınıze baktırın bır prreblemınız yok sa lıtfen kan bagısı yapın kaç insan sızın kanlarınız ıle hayat buluyo
benım kan grubum b pozıtıf zor bulunan kan olmamasına ragmen bulunamadı bugun persenbe haber verecekler
Çok geçmiş olsun canım... Bundan sonra geciktirmeden git, olur mu? Cuma günü nakil yaparlar umarım... :26:
olur canım merkezden arıyorlar analizde olan kanlar da varmış caanım sen nasıl oldun canım
İyiyim. İyi gelebilecek ne varsa da yapıyorum. Yarın düzeleceğime inanıyorum, umarım öyle olur. :)
Ama ben o mesajı şakasına atmıştım...
Böyle olsun istememiştim...
Fazladan kaloriler güzel fikirdi ama bunun için ateşimin çıkmasına değer miydi?
38 oldum...Yetişkinler için 39 ve üstü hayati riskli diye okudum netten. Hastanelik olacağım biraz daha çıkarsa... Artık benden bir anda haber alamamaya başlarsanız bilinki dünyanın başka bir boyutuna geçmişim demektir... Ama yine de cumaya kadar ümidi kesmeyin... 39 da olsam yazmaya çalışırım zaten.
tim geldim kızlar tok karnına alındı kanım yarın sabah dan da aç karnına alıncak doktorum çok kızdı neden daha önce gelmedın nasıl ayakta durabılıyosun dedıserum aldım yarın geç gelecegım için işlerı halletmek için geldım cuma gunu nakıl olabılır dedı uygyn kana bakacaklar bıldırımımı persembe den yaparım artık cumartesı olamam ama pazartesı buradayım
kızlar sızden rıcam kan degerınıze baktırın bır prreblemınız yok sa lıtfen kan bagısı yapın kaç insan sızın kanlarınız ıle hayat buluyo
benım kan grubum b pozıtıf zor bulunan kan olmamasına ragmen bulunamadı bugun persenbe haber verecekler
fundacım kıyamam sana((( ama bak bugun eksik gedik ve de diyet menu gorursem cok kızarım sana bil.... sen simdi terlemişsindir bır dus al ustunu basını değiştir.
bak ben bugun corba bıle yaptım kendıme hızlı toparlanayım dıye. sen yalnızda değilsin evde guzel yemek ye ve ıyı vıtamın al canım. ilaç kullanıyormusun onuda bılmıyorum doktorada gıtmedın galıba. artık gıtmen sart..
berişcim ama doktorun haklı ama canım ihmal etme. once saglık fıstıgım, burda da saglıgımız ıcın varız elbette ama burda bır acelemız yok.
kan bagısı hakkında da cok haklısın canım. yaşamadıgımız herşey için, hep basımıza gelmez sanırız. organ bagısıda aynı sekılde, konu nerelere geldı ama ben bu dunyadan gıttıkten sonra ne yapıcam organı.. ben yaptım. burası turkıye olaki bir evrak kayıp durumuylada bagıscı gozukmezsem dıye ailemide cok tembıhledım.
fundacım kıyamam sana((( ama bak bugun eksik gedik ve de diyet menu gorursem cok kızarım sana bil.... sen simdi terlemişsindir bır dus al ustunu basını değiştir.
bak ben bugun corba bıle yaptım kendıme hızlı toparlanayım dıye. sen yalnızda değilsin evde guzel yemek ye ve ıyı vıtamın al canım. ilaç kullanıyormusun onuda bılmıyorum doktorada gıtmedın galıba. artık gıtmen sart..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?