Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyiyim diyelim iyi olalım canım ben druma gidecegm bugun onun sitresi var üztümde canım kan sayımı yaptıracagım az ise yine kan naklı yapılacak

çok geçmiş olsun berivancım..kan sayımın inşallah normal değerlerde çıkar..çıkmaz ise de sana verecekleri kan zaten kendini daha iyi hissetmen için verilmiş olacak..halsizlik çekmek daha mı iyi?bozma moralini herşey biz insanlar için..Allah şifa versin..

sen nasıl oldun şeydacım
iyimisin artık??

ay cok guldurdun benı fundacım allah ıyılıgını versın. nerdeyse azıcık ateşim cıksada ekstra kalori yaksam diyeceksin

canım benım... herseyın olumlu yonunu gormeye calısan arkadasım :))))))))))
benim normalde 35-36. ama cok hasta olunca direk 39-40 bulur ibre bu sefer ne kadar cıktı bilmiyorum ama 39 olmamıstır.
39'a cıksa zaten benden 1 hafta haber alamazdınız (allah korusun cok fena oluyorum) en fazla 38'e cıkmıstır belkı ilk 2 gun. ama fazla kalori yaktıysamda, aldıgım ilaçlar ve ekstra yememden hic birşey olmamıstır.
sadece ıhlamur ıcerken bıle bal atıyordum çayın ıcıne. o yediklerim donmesin bana yeter

selam kızlar
nasıl güzel yağmur indi
güneş var yağmur yağıyor
mis gibi toprak kokuyor
aldım elime kahvemii
ooooh:)))

ohhh bayılırım yaz yagmuruna yaaa. bide o toprak kokusu offf.. dun gece de buraya ınalmaz yagdı. afıyet olsun kahven tunicim :)

kızlar ben birazdan çıkarım..yemek yapıcam..ztn spor saatimde geldii..
hemen listemi veriyorum
sabah sirkeli su
sabah:1 bardak çay .1 yumurta küçük tost
ara :öğünde 1 form çay
öğlen : 1 kepçe çorba 4 ymek kaşığı karnıbahar 1 çay bardağı yoğurt
ara :1 elma
ve akşam yiyeceğim hazır(haşlanmış patlıcan..yağsız kıyma soğan maydonoz karabiber)karnıyarık.1 bardak yoğurt
ara: soda içeçeğim..menülerim buu olcak

akşam ve ara öğünümü yemedim..akşma yemeğimi saat 7 de yicem ara öğüne sodaya ek form çayı ve 1 yarım elma yiyebilirim

kızlar bana zeytin yasaklandı onun yerine sabah 3 ceviz yicekmişim..ama metebolizmayı hızlandırmanın yollarını bilmiyorumm ne yapmalıyım kii

Ama ben o mesajı şakasına atmıştım...

Böyle olsun istememiştim...

Fazladan kaloriler güzel fikirdi ama bunun için ateşimin çıkmasına değer miydi?

38 oldum... Yetişkinler için 39 ve üstü hayati riskli diye okudum netten. Hastanelik olacağım biraz daha çıkarsa... Artık benden bir anda haber alamamaya başlarsanız bilinki dünyanın başka bir boyutuna geçmişim demektir... Ama yine de cumaya kadar ümidi kesmeyin... 39 da olsam yazmaya çalışırım zaten.

saçmalama canım ya hemen ılık bı dus al lütfen

tim geldim kızlar tok karnına alındı kanım yarın sabah dan da aç karnına alıncak doktorum çok kızdı neden daha önce gelmedın nasıl ayakta durabılıyosun dedı serum aldım yarın geç gelecegım için işlerı halletmek için geldım cuma gunu nakıl olabılır dedı uygyn kana bakacaklar bıldırımımı persembe den yaparım artık cumartesı olamam ama pazartesı buradayım

kızlar sızden rıcam kan degerınıze baktırın bır prreblemınız yok sa lıtfen kan bagısı yapın kaç insan sızın kanlarınız ıle hayat buluyo
benım kan grubum b pozıtıf zor bulunan kan olmamasına ragmen bulunamadı bugun persenbe haber verecekler

Çok geçmiş olsun canım... Bundan sonra geciktirmeden git, olur mu? Cuma günü nakil yaparlar umarım... :26:

fundacım kıyamam sana ((( ama bak bugun eksik gedik ve de diyet menu gorursem cok kızarım sana bil.... sen simdi terlemişsindir bır dus al ustunu basını değiştir.

bak ben bugun corba bıle yaptım kendıme hızlı toparlanayım dıye. sen yalnızda değilsin evde guzel yemek ye ve ıyı vıtamın al canım. ilaç kullanıyormusun onuda bılmıyorum doktorada gıtmedın galıba. artık gıtmen sart..

berişcim ama doktorun haklı ama canım ihmal etme. once saglık fıstıgım, burda da saglıgımız ıcın varız elbette ama burda bır acelemız yok.

kan bagısı hakkında da cok haklısın canım. yaşamadıgımız herşey için, hep basımıza gelmez sanırız. organ bagısıda aynı sekılde, konu nerelere geldı ama ben bu dunyadan gıttıkten sonra ne yapıcam organı.. ben yaptım. burası turkıye olaki bir evrak kayıp durumuylada bagıscı gozukmezsem dıye ailemide cok tembıhledım.

haklısın canm kesınlıkle ben de annemi tembihledım canım herkes ıcın hayırlısı olsun canım

Evde yalnızım Sinemcim, olmaz olur muyum? :) Herkes çalışıyor. Kötü olursam giderim doktora. Klasik hastalıklarda ilaç alma taraftarı değilim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…