Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Berivancım inan bu durumda aklıma diyetisyenden başka sağlıklı çare gelmiyor. Doktor "iyi yemen gerek" diyor. İyi ama bundan kastı nereye kadar cezerye, çikolata, pasta... Belki daha güzel işlev görecek bir meyve vardır... Gidebiliyorsan diyetisyene git, olmadı internetten güzelce bir araştır. Belki bir şeyler bulunur.

aklıma gelmedı degıl canım akapunturcum var dı onunla bır konusayım haftaya su kan ışını de halledelım onun dıyetı çok sıkıydı ama saglıklı gıdı baslasam ıyı olacak

Tunaydınnnnn Guzelll Takımımmmmm

sabah 9 gıbı uyandım. gec yatmıstım, 1 saat daha yatayım derken 2 saat olmus :) 11'de kalktım.
bugun cok pozitif uyandım. dun konusurken annemden bahsedince anneciğimi gordum ruyamda

HOSGELDİN CANIM Allah hayırlara karşı getirsin canım sen nasıl oldun sinemcım

Berivancım, kesinlikle Fundaya katılıyorum. Yapacagın en dogru dıyet, diyetisyen kontrolunde sana ozel bır lısteyle olur. ailen, yakınların, tabı ne yedirsek fayda olur dıye dusunmusler. ama pastanın cıkolatanın sana olacak hıc bır faydası oldugunu sanmıyorum. benim bildiğim pekmez ve kara üzüm var kansızlıga ıyı gelen gıdalar.

ikiside saglıgı ılgılendıren konular. diyetisyen sana faydası olacak besinlere yogunluk verıp gerısını hafıf tutar. Bu benim pekmez ıyıdır yada baska bırımızın X iyidir demesiyle bir yol ızlenemez canım. en yakın zamanda diyetisyenine git canım.

HOSGELDİN CANIM Allah hayırlara karşı getirsin canım sen nasıl oldun sinemcım

Hoşbuldum Fıstıgım....
Ben artık yatak yorgan değilim tatlım. Daha gecmedi hala bogazım, burun falan. Ama kalkıp birşeyler yapıcak gucu buluyorum sonucta.
Kapıya kadar kovaladım yani :) son hamledeyim, poposuna bı tane vurucam gıdıcek

aferin benim dostuma son hamleyı de yap def et tatlım

tünaydınn takımımmm..
gurubumuza hakkaten nazar deydi kimizi hasta kimizin pc bozuldu ,ama yıkılmadık ayakdayızz ,hemde dahada dik..
arkadaşlar benim net olayı hala çozulmedi ama sitemin genel agından takul tukulda olsa katılmaya çalışıyorumm....

tünaydınn takımımmm..
gurubumuza hakkaten nazar deydi kimizi hasta kimizin pc bozuldu ,ama yıkılmadık ayakdayızz ,hemde dahada dik..
arkadaşlar benim net olayı hala çozulmedi ama sitemin genel agından takul tukulda olsa katılmaya çalışıyorumm....
berivanığım çok geçmiş olsun nmmm..
arka sayfalara gidemiyorum hande sanırım sende rahatsısın sanada çok geçmiş olsun nmm
bilmediğim diyer arkadaşlardanda rahatsız olan varsa herkeze geçmiş olsun diliyorumm....

cnm ateşin çıktı zmn kendine sirkeli su ile bez koy..ılık duş al..ayy ben 38 olduğu zmn hayal görüyorum..geçmiş olsun cnmbenim yaa

tatlım çok geçmiş olsun canım beni..ihmal etme..ne zmn gerkiyorsa kontrolün ozmn gt canım benim

kızlar bana yardım edin ne olur..ben yemek yiyemiyorum artık..karnım deli gibi aç ama yemek yiyemiyorum..aşırı derecede üşengeç oldum..yemek yiyesim gelmiyor..
bu sabah kalkamadım..yatağa yapıştım resmen..
saat 12 de kalktım bir yarım elma ve form çayı içtim...birazdan yemek yicem ama ne yesem diye düüşünüyorum...
bu arada sinemcim menün çok hoş tebrik ederimm

Sagolasın seydacım raa cım inşallah atlatacagız canım nasılsınız bakalım seydacım kalk kendıne gel bırseyler ye canım tuni yi göremedım tartıldı mı merak ettım :26:

nasıl anlamadım canım..valla bilinç altı üst bilinçte ne var bilmiyorum ama yemek yemek aklıma gelmiyor canım bir şey istemiyor..aklımda sadece pohaça elma kurabiyesi gibi şeyler ve kokuları geliyor..sanrım bir çorba ve karnıbahr yemem lazım artık

Kızlar;

3-4 EKİM Dünya Yürüyüş Gününüz Kutlu mutlu olsun. Bugün ve yarın en az yarım saat yürüyelim lütfen..

** Gencim, güzelim gezerim : )

Hmmm.... O zaman rejim başı sancıları çekiyorsun... :) O aklına gelenlerden 1 hafta uzakta kal, geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…