- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.501
Günaydın kızlar
kızlar dıkkat edın lutfen hastaneler dolup tasmıs valla salgın var dıyo dr lutfen geç olmadan gıdın
kan verdım bizimkiler le annem ve babamla kahvaltıya gittik kızlar ne olacak bu sonum ya dün annem 1 çeşit yemek yapmış yiyeyim diye babam desen nerede cezerye badem .fıstık üzüm toplamıs gelmıs halam geldı elinde çikolata ıle amcamlar geldi pasta yemiyecegım dedıgım de bozuluyorlar mecbur bıraz bıraz yedım dr yazdı bılmem içinizde kullanan var mı tüçük tüpler için de şurup ve iğne dr sordum kılo aldırmaz demı dıye yok ama ıyı beslenmen gerek dıyo kılo vermem gerek hedeflerım var ne olur bi fikir verin
pelincim akdeniz anemisi olarak da geçiyor ama alyuvarve kanın pıtılasması ıle ılgılı canım
berivancım inan bu durumda aklıma diyetisyenden başka sağlıklı çare gelmiyor. Doktor "iyi yemen gerek" diyor. Iyi ama bundan kastı nereye kadar cezerye, çikolata, pasta... Belki daha güzel işlev görecek bir meyve vardır... Gidebiliyorsan diyetisyene git, olmadı internetten güzelce bir araştır. Belki bir şeyler bulunur.
Tunaydınnnnn Guzelll Takımımmmmm
sabah 9 gıbı uyandım. gec yatmıstım, 1 saat daha yatayım derken 2 saat olmus :) 11'de kalktım.
bugun cok pozitif uyandım. dun konusurken annemden bahsedince anneciğimi gordum ruyamda
Günaydın kızlar
kızlar dıkkat edın lutfen hastaneler dolup tasmıs valla salgın var dıyo dr lutfen geç olmadan gıdın
kan verdım bizimkiler le annem ve babamla kahvaltıya gittik kızlar ne olacak bu sonum ya dün annem 1 çeşit yemek yapmış yiyeyim diye babam desen nerede cezerye badem .fıstık üzüm toplamıs gelmıs halam geldı elinde çikolata ıle amcamlar geldi pasta yemiyecegım dedıgım de bozuluyorlar mecbur bıraz bıraz yedım dr yazdı bılmem içinizde kullanan var mı tüçük tüpler için de şurup ve iğne dr sordum kılo aldırmaz demı dıye yok ama ıyı beslenmen gerek dıyo kılo vermem gerek hedeflerım var ne olur bi fikir verin
pelincim akdeniz anemisi olarak da geçiyor ama alyuvarve kanın pıtılasması ıle ılgılı canım
HOSGELDİN CANIM Allah hayırlara karşı getirsin canım sen nasıl oldun sinemcım
Hoşbuldum Fıstıgım....
Ben artık yatak yorgan değilim tatlım. Daha gecmedi hala bogazım, burun falan. Ama kalkıp birşeyler yapıcak gucu buluyorum sonucta.
Kapıya kadar kovaladım yani :) son hamledeyim, poposuna bı tane vurucam gıdıcek
cnm ateşin çıktı zmn kendine sirkeli su ile bez koy..ılık duş al..ayy ben 38 olduğu zmn hayal görüyorum..geçmiş olsun cnmbenim yaaAma ben o mesajı şakasına atmıştım...
Böyle olsun istememiştim...
Fazladan kaloriler güzel fikirdi ama bunun için ateşimin çıkmasına değer miydi?
38 oldum...Yetişkinler için 39 ve üstü hayati riskli diye okudum netten. Hastanelik olacağım biraz daha çıkarsa... Artık benden bir anda haber alamamaya başlarsanız bilinki dünyanın başka bir boyutuna geçmişim demektir... Ama yine de cumaya kadar ümidi kesmeyin... 39 da olsam yazmaya çalışırım zaten.
tim geldim kızlar tok karnına alındı kanım yarın sabah dan da aç karnına alıncak doktorum çok kızdı neden daha önce gelmedın nasıl ayakta durabılıyosun dedıserum aldım yarın geç gelecegım için işlerı halletmek için geldım cuma gunu nakıl olabılır dedı uygyn kana bakacaklar bıldırımımı persembe den yaparım artık cumartesı olamam ama pazartesı buradayım
kızlar sızden rıcam kan degerınıze baktırın bır prreblemınız yok sa lıtfen kan bagısı yapın kaç insan sızın kanlarınız ıle hayat buluyo
benım kan grubum b pozıtıf zor bulunan kan olmamasına ragmen bulunamadı bugun persenbe haber verecekler
selam kızlar nasılsınızz..
İyiyiz Şeydacım, seni sormalı...
laflanmı iyisin..gerçektenmi iyisin canım
Gerçekten iyiyim.
Ben de sana şunu sorayım o zaman:
Gerçekten üşengeçliğinden mi yiyemiyorsun, yoksa bilinçaltın anokreksikliğe doğru giderken üstbilicin "üşengecim" diye kendini mi kandırıyor?
Sagolasın seydacım raa cım inşallah atlatacagız canım nasılsınız bakalım seydacım kalk kendıne gel bırseyler ye canım tuni yi göremedım tartıldı mı merak ettım :26:
nasıl anlamadım canım..valla bilinç altı üst bilinçte ne var bilmiyorum ama yemek yemek aklıma gelmiyor canım bir şey istemiyor..aklımda sadece pohaça elma kurabiyesi gibi şeyler ve kokuları geliyor..sanrım bir çorba ve karnıbahr yemem lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?