- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.481
nacım benim bebeklikden beri kan eksikliği kan hastalıgım var 2 aya yada 3 aya bı uniteler olarak kanımı tamamlıyorlar normal bır kadının kan degerı 12 iken benim 6.7 çıkıyodu biraz yükseldı ama yıne aynı oldu galıba baş dönmesi ,halsizlik başladı bugun gıdecegım 3 de bakalım dr um ne diyecek
Selam kızlar geç olmadan hemen münümü paylaşim
Sabah : bir dilim ekmek,çok az peynir,yeşil çay
Ara : bir kahve
Öğlen : 3 kaşık havuçlu salata,bir dilim börek,bir kurabiye
akşam yemeği yemedim.
Eve gelmeden (malum arkadaşımdaydım bugün onun için çok düzensiz oldu menüm)
Alış veriş merkezine uğradık.Çıkarken başımın döndüğünü hissettim.Yürüyemedim görevli geldi hemen revire götürelim dedi.Kısa süreli bir baygınlık geçirmişim eşim çocuklar çok korkmuşlar.Uzun süre revir de kaldım.Kasmışım kendimi dişlerimi felan sıkıp ağlamışım.Hemşire bir piskoloğa yönlendirdi beni.Bilmiyorum artık şuan iyim ama geceleri sürekli kabuslar görüyorum kasılmalar oluyo.Son dönemde yaşadıklarım çok ağır geldi.Sanırım gidicem Piskoloğa bilemiyorum.....
handecim gecmiş olsun canım. ahhh bunu son gunlerde ne cok soyler olduk. nazar mı değidi bize yaa((
canım konusarak cozebileceğin bir psikologa gideceksen cok iyi. hayatın her zamanında gereklı bence.. ama gıdıp son yasadıklarını ozetle senden ısteyıp
- heımmm oyle mi. size su ilaçları yazıyorum....
diyecek gibi birinin kapısının onunden dahi gecme. artık otomatıge baglamıslar cunku.. ilaç ilaç..
akşam yemeği yemedim.
Alış veriş merkezine uğradık.Çıkarken başımın döndüğünü hissettim.Yürüyemedim görevli geldi hemen revire götürelim dedi.Kısa süreli bir baygınlık geçirmişim eşim çocuklar çok korkmuşlar.Uzun süre revir de kaldım.Kasmışım kendimi dişlerimi felan sıkıp ağlamışım.Hemşire bir piskoloğa yönlendirdi beni.Bilmiyorum artık şuan iyim ama geceleri sürekli kabuslar görüyorum kasılmalar oluyo.Son dönemde yaşadıklarım çok ağır geldi.Sanırım gidicem Piskoloğa bilemiyorum.....
akşam yemeği yemedim.
menum
sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
yarım domates
1 tatlı kaşıgı bal
2zeytın
1kk peynir
ara
7-8 badem
1 bardak sut
ogle
3 kasık patates puresi ( az peynır koydum ama yag koymadım)
1 bardak ayran
ara
1 dilim etimek (ustune bal surdum bıraz)
1 şeftali
aksam
1 dolu kase acılı mercimek corbası (bayag acılı, ateş püskürdüm) :)
2-3 kasık yogurt
1 dilim kepekli ekmek
2 yeşil çay
1 kiraz saplı bıtkı cayı
2 ıhlamur
Varya inan aklımı okudun canım ya.Bu antidepresanların insana hiç bir faydası yok kullandım bir dönem sonra fırlattım attım.Ama şimdi gidipte bana ilaç yazarsa kullanmayı düşünmüyorum ya uyuşturuyo insanı bırakınca da aynı başladığın yerde buluyo insan kendini:/
Bugun ku menüm
Sabah : 1 dilim ekmek, peynir, domates, 2 yeşil zeytin, 2 siyah zeytin
Ara : 2 kuru kayısı
Öğlen : 1 parça somon balığı, haslanmis 1 patates ve brokoli, kepekli ekmek
Ara : yok
Aksam : 2 dilim buğday ekmegi, 1 tabak kıymalı bamya, yoğurt
Ara : 1 bardak yarım yağlı süt
2 litre su
1 kupa mate cayi
Gercekten cok üzüldüm canim bı git istersen psikologa rahatlatsın.....
handecim çok az yemişsin..son dönemde ne yaşadın bilemiyorum ama hiçbişey için kendi sağlığını bozma derim..tabi ne yaşadın bilemeyiz burdan konuşmak kolay ama,eşin çocukların sana muhtaç kendine dikkat et nasıl korkmuşlardır canım yaa..gerekirse psikolojik destek al tabiki, çok normal çok medenice bir davranış bu..kendini yıpratma..
Canım bende annemi kaybettiğim zaman psikologa gittiğimde vermişti, o zaman tecrube ettim onları. hem dediğin gibi uyuşturuyor. birde sankı gercekten uyusturucu gıbı hemen bırakamıyorsunda bırakma suresı bıle 3ile 6 aymıs... yazık be insanın hayatında ne demek 6 ay.
işin en tehlikeli kısmıda yanlışlıkla yarım bıle fazla alsan, feleğini şaşırtıyor. ben o hatayı yaptım 3 gunde bırakmıstım. bana, ben yeterim baslarım ilacına diye hepsini cope attım.
benim sana en buyuk tavsıyem, bu ara kendıne gunde 1 saat de olsa ayır. esinle konus gunde sana ozel 1 saatın olsun. herkesin rahatlama yontemi, zihnni bosaltma yontemı farklıdır.
O 1 saatte sana ne ıyı gelıyorsa onu yap. dertleşmekse bızımle dertleş içini bosalt. senin bu durumun zaten içine atmaktan oluyor. yoksa neden arkadasınla dısarda gezerken normal bır anda olsun.
Canlarım ne oluyor size,çok üzüldüm.
Funda inat etme canım,antibiyotik alman gerekiyorsa al,doktora git.bak tedavi edilmedikçe hastalığın adı değişiyor,tedavisi güçleşiyor.umut'um grip oldu geçen kış,doktor ateş düşürücü ağrı kesici yazdı,on gün kullandık geçmedi,tekrar götürdüm ilacı değiştirdi,yine ağrı kesici ateş düşürücü bişey verdi,salak gibi ısrarla bir hafta da onu kullandık,sonra bir sabah bir uyandım çocuğum nefes almakta zorlanıyor,sapsarı olmuş,yediği her lokmayı kusuyor,acilen hastaneye yatırdılar,zatürre olmuş,tedavi edilmeyen grip,soğuk algınlığı zatürreye çevirmiş yani.
Berivan,çok üzüldüm canım,nedir rahatsızlığının adı,akdeniz anemisi mi? Komşumuzun oğlu da senin yaşadığın sorunları yaşıyordu,kan değerleri düşüyordu sürekli takip altında,o akdeniz anemisiydi.
Handecim,zor şeyler yaşadın ama canım topla kendini,bak çocukların o anı hiç unutmayacak,bunu bil,benim annem ben çocukken ülser olmuştu,midesinde yara var dediklerini duymuştum,yatağımda saatlerce ağlamıştım,annem çok hasta,annem ölecek diye.güçlü ol canım,bak hayat devam etmek zorunda.
Ateşli hastalıklar hicte klasik hastalıklar degil ama fundacim(
En son gecen baharda cok hasta olmuştum
Oğlum 6 aylıkti ve emziriyordum
Eşimde sehir dısında seminerdeydi
Sürekli ateşim cikti dra gitsem ilac verecek kullanmak istemiyorum diye diye gitmedim
4 . Gunün sonunda gece babam zorla götürdü ateş düşürücü icipte gitmeme rağmen ateşim 39,9 cikti hastanede(
Farenjit, idrar yolu enfeksiyonu catlasanda antibiyotiksiz geçmez dedi ben kendi kendime eziyet ettigime kaldım yani
Sende takip et ateşini lütfen yarında devam ederse mutlaka bı dra git
Grip nezle o tarz rahatsızlıklarda bende dra gitme taraftarı değilim
Bı laf vardır zaten grip ilaçla 1 haftada, ilacsiz 7 gunde gecer diye:)))) kesinlikle katılıyorum
Ama isin icine ateş girdimi i enfeksiyon belirtisi olduğu icin onemsemelisin(
Sen bizim icin değerlisinde eziyet etme lütfen kendine
İyi haberlerini bekliyoruz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?