Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım çok geçmiş olsun ya.Kan yapıcı şeyler felan yesen acaba az da olsa faydası olmazmıki??

handecim gecmiş olsun canım. ahhh bunu son gunlerde ne cok soyler olduk. nazar mı değidi bize yaa ((

canım konusarak cozebileceğin bir psikologa gideceksen cok iyi. hayatın her zamanında gereklı bence.. ama gıdıp son yasadıklarını ozetle senden ısteyıp

- heımmm oyle mi. size su ilaçları yazıyorum....

diyecek gibi birinin kapısının onunden dahi gecme. artık otomatıge baglamıslar cunku.. ilaç ilaç..

Varya inan aklımı okudun canım ya.Bu antidepresanların insana hiç bir faydası yok kullandım bir dönem sonra fırlattım attım.Ama şimdi gidipte bana ilaç yazarsa kullanmayı düşünmüyorum ya uyuşturuyo insanı bırakınca da aynı başladığın yerde buluyo insan kendini:/

handecim çok az yemişsin..son dönemde ne yaşadın bilemiyorum ama hiçbişey için kendi sağlığını bozma derim..tabi ne yaşadın bilemeyiz burdan konuşmak kolay ama,eşin çocukların sana muhtaç kendine dikkat et nasıl korkmuşlardır canım yaa..gerekirse psikolojik destek al tabiki, çok normal çok medenice bir davranış bu..kendini yıpratma..

menum

sabah
2 dilim kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
yarım domates
1 tatlı kaşıgı bal
2zeytın
1kk peynir

ara
7-8 badem
1 bardak sut

ogle
3 kasık patates puresi ( az peynır koydum ama yag koymadım)
1 bardak ayran

ara
1 dilim etimek (ustune bal surdum bıraz)
1 şeftali

aksam
1 dolu kase acılı mercimek corbası (bayag acılı, ateş püskürdüm) :)
2-3 kasık yogurt
1 dilim kepekli ekmek

2 yeşil çay
1 kiraz saplı bıtkı cayı
2 ıhlamur

Neys kızlar Eşim geldi kzıdı gitti ''düştün bayıldın hala menü yazıyosun'' diyo
Ben onu kızdırmimde gidip yatim sabah görüşürüz iyi geceler hepinize.

Seviyorum bizi

Gercekten cok üzüldüm canim bı git istersen psikologa rahatlatsın.....

Afiyet olsun canim....

Canım bende annemi kaybettiğim zaman psikologa gittiğimde vermişti, o zaman tecrube ettim onları. hem dediğin gibi uyuşturuyor. birde sankı gercekten uyusturucu gıbı hemen bırakamıyorsunda bırakma suresı bıle 3ile 6 aymıs... yazık be insanın hayatında ne demek 6 ay.

işin en tehlikeli kısmıda yanlışlıkla yarım bıle fazla alsan, feleğini şaşırtıyor. ben o hatayı yaptım 3 gunde bırakmıstım. bana, ben yeterim baslarım ilacına diye hepsini cope attım.

benim sana en buyuk tavsıyem, bu ara kendıne gunde 1 saat de olsa ayır. esinle konus gunde sana ozel 1 saatın olsun. herkesin rahatlama yontemi, zihnni bosaltma yontemı farklıdır.

O 1 saatte sana ne ıyı gelıyorsa onu yap. dertleşmekse bızımle dertleş içini bosalt. senin bu durumun zaten içine atmaktan oluyor. yoksa neden arkadasınla dısarda gezerken normal bır anda olsun.

afiyet olsun arzucum. cok saglıklı olmus ogunlerın.. sebze, beyaz et, kırmızı et...

Canlarım ne oluyor size,çok üzüldüm.
Funda inat etme canım,antibiyotik alman gerekiyorsa al,doktora git.bak tedavi edilmedikçe hastalığın adı değişiyor,tedavisi güçleşiyor.umut'um grip oldu geçen kış,doktor ateş düşürücü ağrı kesici yazdı,on gün kullandık geçmedi,tekrar götürdüm ilacı değiştirdi,yine ağrı kesici ateş düşürücü bişey verdi,salak gibi ısrarla bir hafta da onu kullandık,sonra bir sabah bir uyandım çocuğum nefes almakta zorlanıyor,sapsarı olmuş,yediği her lokmayı kusuyor,acilen hastaneye yatırdılar,zatürre olmuş,tedavi edilmeyen grip,soğuk algınlığı zatürreye çevirmiş yani.
Berivan,çok üzüldüm canım,nedir rahatsızlığının adı,akdeniz anemisi mi? Komşumuzun oğlu da senin yaşadığın sorunları yaşıyordu,kan değerleri düşüyordu sürekli takip altında,o akdeniz anemisiydi.
Handecim,zor şeyler yaşadın ama canım topla kendini,bak çocukların o anı hiç unutmayacak,bunu bil,benim annem ben çocukken ülser olmuştu,midesinde yara var dediklerini duymuştum,yatağımda saatlerce ağlamıştım,annem çok hasta,annem ölecek diye.güçlü ol canım,bak hayat devam etmek zorunda.

Menümü yazayım,daha fazla gecikmeden,bir saat önce niyetlendim,amerikadan arkadaşım aradı,bir saatte yakın konuştuk
sabah:1bardak yarım yağlı sütle kahve,1diilm mısır ekmeği,1kk peynir

öğlen:1tabak yağsız makarna,3kaşık yoğurt

ara:1kupa yarım yağlı sütle kahve

akşam:2dilim tambuğday ekmeği,1bardak hazır çorba

ara:1armut,yarım su bardağı üzüm

çok yorucu ve stresli bir gün geçirdim,kafam kazan gibi.bir taraftan da temizlik yaptım dip köşe,yarın da gezerim artık mis gibi.akşama görüşürüz hoşçakalın kızlar

Gercekten cok üzüldüm canim bı git istersen psikologa rahatlatsın.....

Teşekkür ederim canım bakalım işte gidip gitmemekte kararsızım.

Sağol Arkadaşım iyiki varsınız valla ortam sanal olsa da okdar samimiki insan rahatlatıyo valla hepiniz iyiki varsınız.

Dediğini çok mantıklı geldi canım bugün spora başlıyorum kendim için bir şeyler yapmamnın zamanı geldi.O ilaçlar mahvetmişti beni de verse de kullanmam yani.çocuklar var sonuçta uyuşuk bir Anneye değil dim dik ayakta bir Anneye ijtiyaçları var onların.Desteğin için sağol arkadaşım.

Eksik olma canım benim.Hiç kimse için değmez gerçekten ama ben İnsanlardan kaçtıkça üstüme geliyorlar.Son dönemde eşimin Ailesi ile de ciddi sorunlarımız var.Ben uzak durdukça biri olmasa da diğeri muhakkak buluyo beni.HAYIR demeyi öğrenmem gerek artık.Desteğin için sağol Umutum.

Mesaj 2

Kızlar bu sabah tartıldım az da olsa gitmiş çok mutlu oldum.Şimdi çıkıcam kuaförüme uğricam ordaysa saçlarımı kestirim diyorum.Ordan da spora gidicem bakalım iyi uyandım ve iyi hissediyorum.
Seviyorum bizi görüşmek üzere:))

Günaydın takım! :)

Dün akşam uyurken babam geldi başıma, "inliyorsun" falan dedi, zorla vermidon içirdi, gündüz direnmiştim.
Bugün iyiyim, ciğerlerimin doluluğu kalmadı, ateşim de yok, sadece biraz sesim kısık. Konuşmayacağım, geçecek o da...
Merak etmeyin yani... Doktordan kurtardım.

Handecim kesin git psikoloğa canım. İnsan beyni öyle bir şey ki, kendimize çaktırmadan bilinçaltımıza neler neler atıyoruz... Sorunları çözmediğimiz zaman daha kötü oluyor. Sinem'e de katılıyorum, direkt ilaç yazanlarla bir halt olmaz. İlacı psikiyatr yazar zaten, psikoloğun ilaç yazma yetkisi yok. Oturup herkese depresyon ilacı yazıyorlar olduk olmadık. O ilaçların yazdırabilecek tek mantıklı neden bence intihar riski... Uzman değilim tabi ama onun dışında hiç gerek yok bence... Onu bırakmak ne kadar zor oluyor. Çevremde bir sürü örneği var. O ilacı alırken beynin düşünemiyor, bıraktıktan sonra kendine gelmen yeri geliyor yıllar sürüyor. Hiç başlama o yüzden.

Bak zaten şimdi okudum, bir ara kullanmışsın. Benden iyi bilirsin o zaman.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
kızlar dıkkat edın lutfen hastaneler dolup tasmıs valla salgın var dıyo dr lutfen geç olmadan gıdın
kan verdım bizimkiler le annem ve babamla kahvaltıya gittik kızlar ne olacak bu sonum ya dün annem 1 çeşit yemek yapmış yiyeyim diye babam desen nerede cezerye badem .fıstık üzüm toplamıs gelmıs halam geldı elinde çikolata ıle amcamlar geldi pasta yemiyecegım dedıgım de bozuluyorlar mecbur bıraz bıraz yedım dr yazdı bılmem içinizde kullanan var mı tüçük tüpler için de şurup ve iğne dr sordum kılo aldırmaz demı dıye yok ama ıyı beslenmen gerek dıyo kılo vermem gerek hedeflerım var ne olur bi fikir verin
pelincim akdeniz anemisi olarak da geçiyor ama alyuvarve kanın pıtılasması ıle ılgılı canım

Dünün Değerlendirmesi:

Reyna mesajlarını ve menüsünü yazmadı.

İrem mesajlarını yazmadı.
İrem'in üst üste mesaj yazmadığı 3. gün oldu. Ayrıca:

9 gündür aramızda ve bu 9 günün;
4 günü mesajlar yazılmadı, 1 günü menü yazılmadı. Ki bunlara hasta olduğu bir gün ve mesaj yazmadığı ama geçerli bir mazaretinin olduğu bir gün dahil de değil.

***İrem'e 1. uyarı.***

İremcim böyle devam ederse aramıza katılman riske girer.

KURALLARDAN ALINTI:

5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2&#8230. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.

7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…