Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınnn

hapşıııııı :)))) pardon :))) sabahları ne cok hapsırıyor ınsan ya..

fundacım yok oyle ben tat alamıyorum bugun menu yazmam tat almayınca yemek yemem
bugun kahvaltında evde varsa bal da bekliyorum menunde
kanalturk te ender saraçı izliyorum bu arada cok guzel bilgiler veriyor tavsiye ederim.
beriş nasılsınnnnn

Iyiyim diyelim iyi olalım canım ben druma gidecegm bugun onun sitresi var üztümde canım kan sayımı yaptıracagım az ise yine kan naklı yapılacak

hayırdır berişim ne için ?

nacım benim bebeklikden beri kan eksikliği kan hastalıgım var 2 aya yada 3 aya bı uniteler olarak kanımı tamamlıyorlar normal bır kadının kan degerı 12 iken benim 6.7 çıkıyodu biraz yükseldı ama yıne aynı oldu galıba baş dönmesi ,halsizlik başladı bugun gıdecegım 3 de bakalım dr um ne diyecek

canım benım germe kendını. allah şifa versin. hemen olumsuz dusunme, hem bak eskıye gore yukselme oldu dıyorsun. enerjini dusurme hemen fıstık. dun gece ki arzunun paylaşımını inanarak okumamıssın sanırım :44:

öyle yapıyorum canım elim ayagım buz gıbı oluyo rengim de sarardı bakalım gideyim de bi. Küçük bir operasyon oluyo ama ben fena oluyorum daraltı geliyo nakil de

selam canlarımm
fundacım sinemcim hadi iyileşin artıkk((
raa 'da bana alınmışmı anlayamadım ama msjları çok buz gibi geldi üzüldüm
hep beraber takıldık aslında ama sürekli benim msjlarıma açıklama yapmış((

aa olurmu hiç öyle şey
cumayı düşünnn
iyileşmeyi düşün
güzel rakibemm, cumaya kim kimi geçecek hadi bakalım merakla bekliyorum:)
pil aldım sabah eve gidince hemen değiştiricem,inş ondandır:)))
Bi saattir uğraşıyorum,sonunda oldu galiba,oğlumun resmini profil resmim yaptım ama bu fotoğraf net değil,değiştireyim
oyyy çok tatlı maşallah oğluşun:)))
ama burda biraz küçükmü, ne kadardı umutcuk?
arzudan incilerrrr:))
teşekkürler arzucum güzel paylaşım:))
cidden ya 200gr az gözüne az görünenlere bunu söylemek lazımm
bir bardak yağğ(
hemde sonuçta vücudumuzda sıvı halde olmadığına göre çok çok daha fazla yer kaplıyor(
raynaa,raa,bu aaalar ne kız,sizin tarikatın üyeliğinin bir simgesi mi,az yedim doydum tarikatı.
Yiyin biraz anacım,bu kadar yemekle ben varya,leyla olurum sarhoş gezerim,başım fıldır fıldır döner valla.
pelinnn cidden alem kadınsın yahuuu:)))
allah yardımcın olsun arzucum
şimdiki çocuklar çocuk değilki öyle kandırılmıyorlar biz gibi:))
cin gibiler maşallah:))
arzucum sahalara donmeni bekliyorum bende...

ay evet arzuya nazar oldu
ne güzeldi menüleri
ama toparlar o:))

Berivancım geçmiş olsun canım. Stres yapmana hiç gerek yok. Kan verseler bile sen iyi ol diye verecekler; üstelik daha önce yapmadığın şey de değilmiş. O yüzden rahat ol.

Bakın ne buldum:

37 derecenin üzerindeki her 1 derecelik artışta metabolizma hızı %10-12 artar. Buna bağlı olarak kalp atışları hızlanır, sıvı ve kalori ihtiyacı artar.

Gerçi beni ateşim 37'yi anca buluyor. :) 1 derece üzerine çıkması biraz zor galiba. Vücut ısım normale oranla düşük galiba... 36 - 36.2 falan normalimdir. 36.4 bile olsa acayip ateşim varmış gibi hissediyorum. Ama gripten faydalanıp de kilo veremeyeceğim galiba... Aaaa, gerçi benim vücut belki 37'yi geçmeden hızlanıyordur. %10 artış az mı; 2000'i, 2200 eder.

Ne kadar çok galiba demişim yahu... :)

Mesaj 1

Kızlar selam koşturuyorum bugün.Sabah komşular geldi yeni gittiler şimdi de hazırlanıyorum arkadaşa geçicem.Akşam gelince burda olurum inşallah görüşmek üzere canlar.

Sana dememiştim Berivancım. :)
Aslında daha iyiyim sanki... Ama çok garip bir öksürük bir de tat alamama başladı...
Çok da yazmak istemiyorum bunları, sızlanır gibi... :) İyiyim diyeyim iyi olayım.
cnm bal karabiber limon karıştırıp 1 yemek kaşığı sabah akşam ye..hem grbe ii gelr hem de öksürüğe..geçmiş olsunn cnmm yaaa
sana da geçmiş olsun cnm benimm..sanırım bu ara herkes hasta gerçi seninki çok farklı bir durum...

hahah benm ateşim hep 35.2_35.5 arası ne etcezz şimdi

anladım fundacımm..bundan sonra vericemm..ben saat 4 gbi çıkınca dün veremdim listeyi spor yapim dedim ee sonra dışrda da yürüyüşe çıktım..eve gelmem 5.bucuk oldu.yemek hazırla eşim geldi yemek ye.toprla misfir derken bir daha giremedim..bir daha olmıcak cnmm..en azından çıkana kadar olan o kısımların menüsünü yazarım canım..sana da tekrar geçmiş olsun yat uzan dinlen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…