Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sinemcim mailime gelen bildiriye göre "önceki sayfada bir tane mesajımı kaçırdın" yazmışsın. Ama takımın sayfasına girdiğimde öyle bir mesaj yok, bomboş bir mesaj görüyorum.

Öneki sayfada da yine bir boş mesaj görmüştüm sende... Hatta 15 karakterin altında mesaj yazılamadığı için "Sinem boş mesaj atmayı nasıl başardın?" diyecektim ama demedim... Herhalde dediğin mesaj o mesaj... Ayrıca şimdi baktım da senin mesaj sayıların 914 görünüyor... Daha fazla değil miydi? :44:

Hiçbir şey anlamadım bu işten... O mesajı bir daha yaz istersen canım.

Son düzenleme:
evet sinem bende farkettim 2 mesajın boşş

yok tatlım boş değiller :))))) üstünü kopyalayacak gibi tıkla

Alıntı yapınca çıkıyor mesajlar.

N'aptın kız sıkıntıdan?

-------

Bak buraya yazınca yine bomboş çıktı...

Bir ben de mi böyle yahu?

yok canım bır sende değil offf napiim ya cok sıkıldım..
--------------------------
ya kapı çaldı az once. baktım postacı tebligat var dedi. kan beynıme sıcradı ne oluyor yaa diye. sgk dedi postacı. allah dedim eski işyerimizden bir şey mi kaldı diye.

zaten tansiyonum dusuk sabahtan beri, ellerim titredi açana kadar korkudan. ( actım baktım kı, bu yenı yasa cıktı ya gelir bildirimi yapılıp ona gore sigorta primi odemen belli oluyor.
onunla ilgiliymis. anlayınca rahatladım rahatlamısına da ama devletimiz sağolsun ben onu acana kadar nur topu gibi migrenim oldu. tebligatla haber verilir mi yaaa.

Yorumsuz.... :)

zayıflamam 10 gündür durdu bayanlar napabilirim bana yardımcı olurmusunuz..piskolojim çok kötü pes etek istemiyorum napıcamıda bilmiyorum..çıkıyorum çıkıyorum aynı 1 gr gitmezmi yaa lütfeeeeeeeeeeeen bi cevap..

buldum cnmm...renkli yazmak istiynce çıkmmışşDD

ayy canım niye bu kadar paniksin...sakin ol..ayy o migren berbat bir şey bende kolyeyle onu kontrol altına aldım canım...

buldum cnmm...renkli yazmak istiynce çıkmmışşDD

ayy canım niye bu kadar paniksin...sakin ol..ayy o migren berbat bir şey bende kolyeyle onu kontrol altına aldım canım...

ya okadar cok şey yanlıs yapılıyorki bu ulkede.. daha 1 sene oldu sirketimizi kapattık hersey bıttı ohh kurtulduk dedım. ama bu tarz durumlarda hemen yıne ne oldu yaa dıye panıklıyorum.
ben bulamadım yolunu migrenın solum'u hissetmiyorum suan, bir anda oyle bır agrıdı ki uyuştu

Gün içinde 3 ana ve 3-4 ara öğün yediğinden emin ol. 2 - 2,5 litre su içmeye dikkat et. Aşırı yağlı, tuzlu ve şekerli yeme. Yediklerin karbonhidrat ağırlıklı olmasın. Bir de spor yap. Ve kilo vermeye başlasan bile bunlara devam et.

Bir de her gün tartılma. Haftada 1'e düşür.

Sinemcim her şey sende bitiyor canım. Erkek arkadaşım sadece pozitif düşünerek; migreni yok sayarak, hiç düşünmeyerek geçirdi. Yaklaşık 10 yıl oldu ve bir daha tekrarlamadı. Doktorlara kalırsa migrenin çaresi yok. Ama bize kalırsa, yeterince güçlü düşünebilirsek her şeyin bir çaresi var.

cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim vermem gereken daha 12 kilom var şu an 71. 8de takıldım kaldım adet dönmndeydm yeni bitti ondanmı acaba

ayy cnaım internetten aldım ben onu...gümüş pil gibi bir şey bu..boynuma asılı hep:..2 takmadım..dün eşimin teyzesinin kocasıyla kavga ettm ..btn gün mafolfum..aklıma geldikçe kötü oluyorum..sen derin derin nefes al..bu kdar panik olma canım benim..

kızlar ben çıkıyorum...
sabah öğünüm yokk..
ara:form çayı 1 yarım elma
öğlen 1 kepçe çorba 4 yk tazefasulye
ara :4 CEVİZ 1 soda
akşam:salata ve cacıkla geçircem
ara:üzüm ve soda...
benden bu kdr kızlar bugn ..yarın görüşürzzz

Az once gırısımde bulundum fundacım ama faal :) simdide ortamdan dolayı dediğin gibi pozitife bırakıyorum kendimi :)

Yok mu şurda bir adam döven smiley? Ya da bir azrail?

Şeydacım biraz daha böyle devam edersen adresini bulup kapına dayanıp zorla yedireceğim sana... Böyle günlük menü mü olur yahu? 2 gün sonra "kilo veremiyorum" diye üzülmeye başlayacaksın. Az yiyerek iç organlarına da zarar veriyorsundur eminim. Yapma böyle artık, lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…