- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.541
sıkıntıdan bak neler yapıyorum funda :) yaramaz çocuk gibi oldum :)))))
evet sinem bende farkettim 2 mesajın boşş
Alıntı yapınca çıkıyor mesajlar.
N'aptın kız sıkıntıdan?
-------
Bak buraya yazınca yine bomboş çıktı...
Bir ben de mi böyle yahu?
msjj bu bakim çıkcakmııı alıntı yapınca]sıkıntıdan bak neler yapıyorum funda :) yaramaz çocuk gibi oldum :)))))
ya kapı çaldı az once. baktım postacı tebligat var dedi. kan beynıme sıcradı ne oluyor yaa diye. sgk dedi postacı. allah dedim eski işyerimizden bir şey mi kaldı diye.
zaten tansiyonum dusuk sabahtan beri, ellerim titredi açana kadar korkudan.( actım baktım kı, bu yenı yasa cıktı ya gelir bildirimi yapılıp ona gore sigorta primi odemen belli oluyor.
onunla ilgiliymis. anlayınca rahatladım rahatlamısına da ama devletimiz sağolsun ben onu acana kadar nur topu gibi migrenim oldu.tebligatla haber verilir mi yaaa. [/B]
yok tatlım boş değiller :))))) üstünü kopyalayacak gibi tıkla
yok canım bır sende değilofff napiim ya cok sıkıldım..
--------------------------
ya kapı çaldı az once. baktım postacı tebligat var dedi. kan beynıme sıcradı ne oluyor yaa diye. sgk dedi postacı. allah dedim eski işyerimizden bir şey mi kaldı diye.
zaten tansiyonum dusuk sabahtan beri, ellerim titredi açana kadar korkudan.( actım baktım kı, bu yenı yasa cıktı ya gelir bildirimi yapılıp ona gore sigorta primi odemen belli oluyor.
onunla ilgiliymis. anlayınca rahatladım rahatlamısına da ama devletimiz sağolsun ben onu acana kadar nur topu gibi migrenim oldu.tebligatla haber verilir mi yaaa.
buldum cnmm...renkli yazmak istiynce çıkmmışşDD
ayy canım niye bu kadar paniksin...sakin ol..ayy o migren berbat bir şey bende kolyeyle onu kontrol altına aldım canım...
zayıflamam 10 gündür durdu bayanlar napabilirim bana yardımcı olurmusunuz..piskolojim çok kötü pes etek istemiyorum napıcamıda bilmiyorum..çıkıyorum çıkıyorum aynı 1 gr gitmezmi yaa lütfeeeeeeeeeeeen bi cevap..
ya okadar cok şey yanlıs yapılıyorki bu ulkede.. daha 1 sene oldu sirketimizi kapattık hersey bıttı ohh kurtulduk dedım. ama bu tarz durumlarda hemen yıne ne oldu yaa dıye panıklıyorum.
ben bulamadım yolunu migrenınsolum'u hissetmiyorum suan, bir anda oyle bır agrıdı ki uyuştu
ya okadar cok şey yanlıs yapılıyorki bu ulkede.. daha 1 sene oldu sirketimizi kapattık hersey bıttı ohh kurtulduk dedım. ama bu tarz durumlarda hemen yıne ne oldu yaa dıye panıklıyorum.
ben bulamadım yolunu migrenınsolum'u hissetmiyorum suan, bir anda oyle bır agrıdı ki uyuştu
Sinemcim her şey sende bitiyor canım. Erkek arkadaşım sadece pozitif düşünerek; migreni yok sayarak, hiç düşünmeyerek geçirdi. Yaklaşık 10 yıl oldu ve bir daha tekrarlamadı. Doktorlara kalırsa migrenin çaresi yok. Ama bize kalırsa, yeterince güçlü düşünebilirsek her şeyin bir çaresi var.
kızlar ben çıkıyorum...
sabah öğünüm yokk..
ara:form çayı 1 yarım elma
öğlen1 kepçe çorba 4 yk tazefasulye
ara :4 CEVİZ 1 soda
akşam:salata ve cacıkla geçircem
ara:üzüm ve soda...
benden bu kdr kızlar bugn ..yarın görüşürzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?