Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de öyleyim ya...
iş başına geçecek enerjim yok, boş durunca da sıkılıyorum. Ne yapacağımı saşırdım...

kitap okumayı sevıyorsan kıtap oku tatlım elimdekı kıtabı bıtıremedım dıkıldım da yyyaaaaawwwwwwwww orhan pamuğun masumiyet muzesı bıtmek üzere sırada kürk mantolu madonna var çok merak edıyorum

Hmmm.... O zaman rejim başı sancıları çekiyorsun... :) O aklına gelenlerden 1 hafta uzakta kal, geçer.

evet sancılar içindeyim...belkide bu yüzden yemek yemek istemiyorum..
evet ne yapıyorum ne de o şeyleri yemicemmmm..ben gidp yemek yiyim geliyorumm

Berivancım ilacın varsa kendi başına sür canım. Ben herhalde bugünü bu kıvamda geçireceğim. :) Ama umrumda değil; çünkü bu yarına %100 iyi olacağımın kanıtı. Nihahaha...

Kitaplarımı virüslemek istemiyorum. :) Ama belki internetten fanfiction falan okurum.

Ama çok ruhsuzlaştı takımımız gerçekten. Normalde bu saatlerde kıpır kıpır olurduk. Aktif üyelerden 1 tanesi bile olmasa hemen belli oluyor, sayfalar sessizleşiyor.

Kronik sıkıntılı takım.

Güzel bir konuşma konusu atabilecek olan var mı aranızda? Ben uyarım size... Vaktiniz varsa yazışalım. Yoksa kabuklara çekilip sıkılmaya devam.

:)))) bende vakit bollll ondan sıkılıyorum zaten

Amanın! Sıkıntıdan yatmak deyince aklıma bir tek depresyon geliyor. O kadar da havamızı kaçırmayalım yahu!

Ya nasıl 2 hafta önce topluca kilo aldık; şimdi de topluca fiziksel-zihinsel hasta olduk...

ayy sanırım benmde ruhum daralıyor..bu aralar ne oluyor bilmiyorum ama fevkalade uykum geliyor..12 de kaktım yine uykum var..
kaç gündür böyleyim ben de..
ayy içim daraldı heminizde canı sıkılıyormuşş

amanın! Sıkıntıdan yatmak deyince aklıma bir tek depresyon geliyor. O kadar da havamızı kaçırmayalım yahu!

Ya nasıl 2 hafta önce topluca kilo aldık; şimdi de topluca fiziksel-zihinsel hasta olduk...

sistematik bir takımımız var yav hep birlikte alıp veriyor hasta oluyoruz seviyorum siziiiiii canlarımmmmmmmmmmm ya muck muckkkkkkkkk

sıkıntıdan bak neler yapıyorum funda :) yaramaz çocuk gibi oldum :)))))

haklısın fundacım..
menü yazmama olayına açıklık getirmek istiyorum öncelikle..dediğin gibi mazeretsiz bir gün menü yazmamıştım fakat sen günün değerlendirmesinde menü yazmadığımı söylemiştin bende geçmiş günün menüsünü belirtmiştim..ya sen atladın, ya ben yanlış hatırlıyorum ama tarihi de 28 eylüldü hatta..yani 28 eylülün menüsünü daha sonra belirtmiştim..
günde 5 mesaj olayı beni zorlayan bir durum oluyo bazen..gerekli menü bildirimi yaptıktan sonra sadece mesaj yazmak için yazamıyorum..önümüzdeki günlerde bu durum yinelerse mecbur ayrılmak zorunda kalacağım zaten..hem kurallara aykırı, hem de sadece 5 mesaj yazmak için yazı yazmak bana zor geliyor bazen..uyarın için sağol fundacım..

Hayır yahu, bunu kabul etmiyorum... :)
Eğer koyun olsaydım dünyanın geri kalanına uymakta zorluk çekmezdim.

Telkine çok açık insanlarız diyelim.

canım ben dısarıyı demedım kı :))))) 5. takım olarak :)

ama tamam ya oyle dıyelım.

o zaman üzüm üzüme baka baka kararır durumu var bızde

İremcim yazdıklarını anlıyorum. Asıl problem mesaj sayılarıydı zaten. Günlük 5 yazılabilir diye düşünüyorum ama seni çok zorluyorsa yapacak bir şey yok. Biraz daha deneyeceğiz nasılsa, ilerde daha iyi görürüz.

Sadece şunu belirtmek istiyorum, burdan herkese de tekrarlamış olayım. Yazmadığınız günün menülerini takımın görmesi ve yorumlaması açısından daha sonra yazabilirsiniz ama ben o gün için zaten "yazılmadı" diye işlemiş oluyorum. Zamanında yazılmadıktan sonra dönüşü olmuyor; çünkü takibi çok zor oluyor.

canım ben dısarıyı demedım kı :))))) 5. takım olarak :)

ama tamam ya oyle dıyelım.

o zaman üzüm üzüme baka baka kararır durumu var bızde

Bak bu daha sevimli oldu. :) Üzüm salkımı, leziz takım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…