- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.521
Ayyyyyyy canm sıkılıyo ya
ben de öyleyim ya...
iş başına geçecek enerjim yok, boş durunca da sıkılıyorum. Ne yapacağımı saşırdım...
Hmmm.... O zaman rejim başı sancıları çekiyorsun... :) O aklına gelenlerden 1 hafta uzakta kal, geçer.
Ayyyyyyy canm sıkılıyo ya
Ben de öyleyim ya...
İş başına geçecek enerjim yok, boş durunca da sıkılıyorum. Ne yapacağımı saşırdım...
kitap okumayı sevıyorsan kıtap oku tatlım elimdekı kıtabı bıtıremedım dıkıldım da yyyaaaaawwwwwwwww orhan pamuğun masumiyet muzesı bıtmek üzere sırada kürk mantolu madonna var çok merak edıyorum
benimdeeeeeeee:78: :100: :122:
kronik sıkıntılı takım.
Güzel bir konuşma konusu atabilecek olan var mı aranızda? Ben uyarım size... Vaktiniz varsa yazışalım. Yoksa kabuklara çekilip sıkılmaya devam. :d
fundacım evde olsam yatarım valla artık cuma cumartesı yatarım :26:
Kronik sıkıntılı takım.
Güzel bir konuşma konusu atabilecek olan var mı aranızda? Ben uyarım size... Vaktiniz varsa yazışalım. Yoksa kabuklara çekilip sıkılmaya devam.
Amanın! Sıkıntıdan yatmak deyince aklıma bir tek depresyon geliyor. O kadar da havamızı kaçırmayalım yahu!
Ya nasıl 2 hafta önce topluca kilo aldık; şimdi de topluca fiziksel-zihinsel hasta olduk...
amanın! Sıkıntıdan yatmak deyince aklıma bir tek depresyon geliyor. O kadar da havamızı kaçırmayalım yahu!
Ya nasıl 2 hafta önce topluca kilo aldık; şimdi de topluca fiziksel-zihinsel hasta olduk...
sistematik bir takımımız var yav hep birlikte alıp veriyor hasta oluyoruz seviyorum siziiiiii canlarımmmmmmmmmmm ya muck muckkkkkkkkk
koyun ruhu taşıyoruz takım olarak galiba berişş
koyun ruhu taşıyoruz takım olarak galiba berişş
Dünün Değerlendirmesi:
Reyna mesajlarını ve menüsünü yazmadı.
İrem mesajlarını yazmadı.
İrem'in üst üste mesaj yazmadığı 3. gün oldu. Ayrıca:
9 gündür aramızda ve bu 9 günün;
4 günü mesajlar yazılmadı, 1 günü menü yazılmadı. Ki bunlara hasta olduğu bir gün ve mesaj yazmadığı ama geçerli bir mazaretinin olduğu bir gün dahil de değil.
***İrem'e 1. uyarı.***
İremcim böyle devam ederse aramıza katılman riske girer.
KURALLARDAN ALINTI:
5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2…. 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne “----“ şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.
Hayır yahu, bunu kabul etmiyorum... :)
Eğer koyun olsaydım dünyanın geri kalanına uymakta zorluk çekmezdim.
Telkine çok açık insanlarız diyelim.
haklısın fundacım..
menü yazmama olayına açıklık getirmek istiyorum öncelikle..dediğin gibi mazeretsiz bir gün menü yazmamıştım fakat sen günün değerlendirmesinde menü yazmadığımı söylemiştin bende geçmiş günün menüsünü belirtmiştim..ya sen atladın, ya ben yanlış hatırlıyorum ama tarihi de 28 eylüldü hatta..yani 28 eylülün menüsünü daha sonra belirtmiştim..
günde 5 mesaj olayı beni zorlayan bir durum oluyo bazen..gerekli menü bildirimi yaptıktan sonra sadece mesaj yazmak için yazamıyorum..önümüzdeki günlerde bu durum yinelerse mecbur ayrılmak zorunda kalacağım zaten..hem kurallara aykırı, hem de sadece 5 mesaj yazmak için yazı yazmak bana zor geliyor bazen..uyarın için sağol fundacım..
canım ben dısarıyı demedım kı :))))) 5. takım olarak :)
ama tamam ya oyle dıyelım.
o zaman üzüm üzüme baka baka kararır durumu var bızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?