Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bir kahve yapıp balkona attım kendımı eniklerimle beraber :) hem ben pozitif olayım derken, onlarda cok sevindiler yazık bee :) kıyamam onlara..

bir tanesinin kafası cıkmıs azıcık

Yavru muydu onlar? :) Ben biraz daha büyükler sanıyordum. Çok tatlılardır kesin...
Bahçe de çok güzelmiş. İstanbul dışında bir yer hemen belli ediyor kendini; ne güzel, yeşil yeşil, bir sürü ağaç... Bizim apartmanın da bir bahçesi var sözde ama nedense hiç böyle gözükmüyor.

ya kızlar bişey sorucam..
sizin de tartıya ilk çıktığınız rakamla daha sonra çıktığınız rakamın tutmadığı oluyor mu? mesela ben ilk çıktığımda daha fazla, hemen peşinden çıktığımda daha az ve 3. çıkışımda da ikincisiyle aynı oluyor yani daha az..ee bende ikinciyi dikkate alıyorum o zaman..

off çok karışık oldu:) sizde de öyle mi?

canım buyuk ıhtımalle pil i zayıftır. o durum simdiye kadar hangi tartımda olduysa bir sure sonra pil i bitti.

yok ablası :) biri 7 yaşında, diğeri 4

tatlılık konusunda ben kefilim yıkılıyorlar tatlılıktan

Sağol canım.. cok guzel de her sene bir yaz basında, birde bu zamanlarda tadı cıkarılıyor. suan hani tam kıvamında derler ya oyle bir hava var.
istanbulda en son oturdugum apartmanda bahce vardı ama aynen sozde bir bahceydi. bakılmadıktan sonra gozukmuyor bahce. :)

İremcim tartı dengede duruyor mu ona bir bak... Sağından-solundan itince sallanmasın, dengede dursun. Eğer dengedeyse pili bitiyor olabilir. Normalde 100 gram bile oynamaması gerekir.

sinemmmmmmm balkonun çok güzel miş canım buyuk ferah yeşillik arasında çok begendim bizim yerimize de bol bol tadını çıkart tatlmmmmmmmmm

İremcim tartı dengede duruyor mu ona bir bak... Sağından-solundan itince sallanmasın, dengede dursun. Eğer dengedeyse pili bitiyor olabilir. Normalde 100 gram bile oynamaması gerekir.

hmm..dengede tartı hiçbr şekilde oynamıyor..şimdi tartıldım mesela önce 73.8 daha sonra iki defa 74.2 çıktım..pili de zayıflama durumu olamaz daha yeni aldım bir ay bile olmadı..anlamadım ben bu işi..

Kızlar hiç iyi değilim
Bas donmem bas ağrım ve bulantım var
Giremeyebilirim şimdi yatıyorum iyi olursam yazarim

gecmıs olsun tunıcım
dınlen canım ama bızı de habersız bırakma
devam ederse eşin gelince bır doktora gıdın.

aşklarımmmmmm.............

GiZMO...
İstanbulda benim hayatıma girdi bu zuzu... :)
7 yaşında

iş yerimizde :) paşam pc'de takılıyor :)))

yine iş yerimizde ( dikkat.. gozu masada, kahvaltı vardı masada cunku :) )

kartondan yaptıgım kucuk evi (yine iş yerimiz, iyi mesai yapmıs ya aslında :) )

Bu beyfendide evin kucuk adamı; Kırpık 4 yasında
burda daha bebek..

bu ilk 3 resim bize geldiği ilk gun cekilen resimler..

gelir gelmezde o da çalışmaya basladı :) bizim kasa masasında :))))

bu yakın zaman gecen sene uykulu bızdık....

buda yıne gecen yıl...

gecen kış ve aynı zamanda benım utanc resimim(masadan dolayı) ama sız o kısmını gormezden gelin.
cunku gizmo'nun hali komedi nereye girmiş. kek borek bekliyoruz modundalar...

hmm..dengede tartı hiçbr şekilde oynamıyor..şimdi tartıldım mesela önce 73.8 daha sonra iki defa 74.2 çıktım..pili de zayıflama durumu olamaz daha yeni aldım bir ay bile olmadı..anlamadım ben bu işi..

Pili tartının içinde çıktıysa bitiyor olabilir, dolu pil koymayabilirler. Ama pili sen kendin koyduysan tartı bozulmuş olabilir, bilemiyorum... Hiçbir şekilde düzelmiyorsa servis çağır, nasılsa garantisi var hala...

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy çok tatlılar yaaa benim de kuşum var sistresimi atan tek sey konuşturamadım kız 5 aylık daha sadece öpücük atıyo onu öpüyorum aynı anda o da mucck diye aynı sesi çıkartıyo çok tatlı oluyo sinemcim minnoşların çok tatlı maşallahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…