- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.561
bir kahve yapıp balkona attım kendımı eniklerimle beraber :) hem ben pozitif olayım derken, onlarda cok sevindiler yazık bee :) kıyamam onlara..
bir tanesinin kafası cıkmıs azıcık
Eki Görüntüle 523410
bir kahve yapıp balkona attım kendımı eniklerimle beraber :) hem ben pozitif olayım derken, onlarda cok sevindiler yazık bee :) kıyamam onlara..
bir tanesinin kafası cıkmıs azıcık
Eki Görüntüle 523410
ya kızlar bişey sorucam..
sizin de tartıya ilk çıktığınız rakamla daha sonra çıktığınız rakamın tutmadığı oluyor mu? mesela ben ilk çıktığımda daha fazla, hemen peşinden çıktığımda daha az ve 3. çıkışımda da ikincisiyle aynı oluyor yani daha az..ee bende ikinciyi dikkate alıyorum o zaman..
off çok karışık oldu:) sizde de öyle mi?
Yavru muydu onlar? :) Ben biraz daha büyükler sanıyordum. Çok tatlılardır kesin...
Bahçe de çok güzelmiş. İstanbul dışında bir yer hemen belli ediyor kendini; ne güzel, yeşil yeşil, bir sürü ağaç... Bizim apartmanın da bir bahçesi var sözde ama nedense hiç böyle gözükmüyor.
ya kızlar bişey sorucam..
sizin de tartıya ilk çıktığınız rakamla daha sonra çıktığınız rakamın tutmadığı oluyor mu? mesela ben ilk çıktığımda daha fazla, hemen peşinden çıktığımda daha az ve 3. çıkışımda da ikincisiyle aynı oluyor yani daha az..ee bende ikinciyi dikkate alıyorum o zaman..
off çok karışık oldu:) sizde de öyle mi?
gerçekten çok keyifli bi balkonun varmış sinem..bizim yerimize de tadını çıkar:)
Kızlar hiç iyi değilim
Bas donmem bas ağrım ve bulantım var
Giremeyebilirim şimdi yatıyorum iyi olursam yazarim
sinemmmmmmm balkonun çok güzel miş canım buyuk ferah yeşillik arasında çok begendim bizim yerimize de bol bol tadını çıkart tatlmmmmmmmmm
İremcim tartı dengede duruyor mu ona bir bak... Sağından-solundan itince sallanmasın, dengede dursun. Eğer dengedeyse pili bitiyor olabilir. Normalde 100 gram bile oynamaması gerekir.
sağol berişimmmmmmmmm :))
benim zuzuların resimlerine bakıyordum onları eklicem simdi :)
Kızlar hiç iyi değilim
Kızlar hiç iyi değilim
hmm..dengede tartı hiçbr şekilde oynamıyor..şimdi tartıldım mesela önce 73.8 daha sonra iki defa 74.2 çıktım..pili de zayıflama durumu olamaz daha yeni aldım bir ay bile olmadı..anlamadım ben bu işi..
aşklarımmmmmm.............
Gizmo...
Istanbulda benim hayatıma girdi bu zuzu... :)
7 yaşında
Eki Görüntüle 523440
iş yerimizde :) paşam pc'de takılıyor :)))
Eki Görüntüle 523441
yine iş yerimizde ( dikkat.. Gozu masada, kahvaltı vardı masada cunku :) )
Eki Görüntüle 523443
kartondan yaptıgım kucuk evi (yine iş yerimiz, iyi mesai yapmıs ya aslında :) )
Eki Görüntüle 523442
bu beyfendide evin kucuk adamı; kırpık 4 yasında
Burda daha bebek..
Eki Görüntüle 523445
bu ilk 3 resim bize geldiği ilk gun cekilen resimler..
Eki Görüntüle 523447
gelir gelmezde o da çalışmaya basladı :) bizim kasa masasında :))))
Eki Görüntüle 523446
bu yakın zaman gecen sene uykulu bızdık....
Eki Görüntüle 523448
buda yıne gecen yıl...
Eki Görüntüle 523449
gecen kış ve aynı zamanda benım utanc resimim(masadan dolayı) ama sız o kısmını gormezden gelin.
Cunku gizmo'nun hali komedi nereye girmiş. Kek borek bekliyoruz modundalar...
Eki Görüntüle 523444
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?