- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.641
Maltepe'deyim canım, anadolu yakasındakinde...
ay funda ben seni yirim yirim :) cocuklugum orda gecti
ataköseyi bilirsin. ilk okulu orda okudum. liseyide maltepe kız meslekte okudum :) babamın işyeri okulsan'ın karşısındaydı.
Sinemcim bir keresinde "çocukluğum Kadıköy'de geçti" dememiş miydin sen yahu? :44:
Canım dediğin yerlerin hiçbirini bilmiyorum.Neden?
17 yaşıma kadar Beşiktaş'taydım, sonra buraya taşındık. İlk yıl öss hazırlığı ile geçti, sonra 2 yıl şehirdışında üniversiteye... Döndüm 20 yaşımda, hala yeni taşınmış gibiydim.Ama pek dolaşmadım Maltepe'de... E-5 e yakın oturuyorum ben, merkeze çok inmiyorum. Yer, iz bilirim, pek kaybolmam ama Maltepe merkez dışında pek bir yer bilmem... Hani emniyetin oralar dışında... Gezeceğim zaman da Kadıköy, Beşiktaş, Ortaköy, Eminönü... Genelde oralardayım.
Fox da Yemekteyiz başlamış.Ne tipler var yarabbim gülüyorum hala :))))
lise sona kadar Anadolu yakasındaydım canım. maltepe-kartal-kadıkoy-bostancı...
içlerinde en fazla zamanımın gectıgı yerler kadıkoy-maltepe.
maltepede liseyi okudugum ve babamın işyerı oldugu için karış karış bılırım orayı.
gecen kış işim vardı istanbul'da 2 gun kaldım. aslında işim 1 saatlıktı ama gıtmısken 2 gun dolasıyım dedım. ilk maltepeye gectım, eskiye gore cok değişmiş tabi. ama aynı kalanda cok sey var. sonra kadıkoy, bakırkoy, taksım :) 2 gunde daha fazlasına gıdemedim :) eve dondugumde 2gunde 2kilo vermiştim yürümekten
YİNE DAYANAMADIM GELDİM
biraz daha iyyim ama tam olarak değil
teşekkür ederim tekrar hepinize
şöyle iki sayfa okuyabildim ve yazmak istedim
fundacım gebelik şekerimden sonra ramazanda bi tahlil yaptırmıştım ve açlık şekerim yüksek çıkmıştı canım
ama gebelikte açlık normal tokluk yüksek çıkıyordu
ama geçen ay yaptırdığımda tam tersi çıkmıştı
tabi şeker hastalığı diyemeyiz ama kontrol olman gerek dikkat etmen gerek demişti dr
dün gittik ölçtüler 40 50 çok düşük rakam dediler tabiki seninde dediğin gibi hipoglisemi çok daha tehlikeli bişey
ama işin garip tarafı normalde yüksek olan şekerin bu kadar düşük çıkması
endokrine yönlendirdiler ama randevuyu ancak haftaya alabildim
bikaç gün dikkat edicem artık inş:)
ama düne göre çok daha iyiyim çok şükür:)
YİNE DAYANAMADIM GELDİM
fundacım gebelik şekerimden sonra ramazanda bi tahlil yaptırmıştım ve açlık şekerim yüksek çıkmıştı canım
tabi şeker hastalığı diyemeyiz ama kontrol olman gerek dikkat etmen gerek demişti dr
dün gittik ölçtüler 40 50 çok düşük rakam dediler tabiki seninde dediğin gibi hipoglisemi çok daha tehlikeli bişey
Ay ne güzel...Gezmek güzel gelmiştir. Antalya'yı da seviyorsan çok problem olmaz, tatlı bir özlem olur herhalde. :)
YİNE DAYANAMADIM GELDİM
Handecim uydu mu kullanıyorsunuz ?
YİNE DAYANAMADIM GELDİM
Heralde 3-4 sene olmustur, giyemediğim bir kot pantolonumu giyebiliyorum artık
nasıl mutlu oldum yaaaa... kışa inşallah eski dolabıma donucem :)
Eee kızlar pek bi surkun gördüm bizi gelin hadi
heralde 3-4 sene olmustur, giyemediğim bir kot pantolonumu giyebiliyorum artık
Nasıl mutlu oldum yaaaa... Kışa inşallah eski dolabıma donucem :)
şanslı çıtırlar sizi... Sevinin eski kıyafetlerimi giyiyorum diye...
Benim de bir yerlerde bir kot pantolonum vardı yahu... şimdi hatırladım; ömrümde sadece 1 kere giyebilmiştim, 8 yıl önce...Aynı kilolardayım ama giyemiyorum nedense... Aynı boylardayım da üstelik... :44: Herhalde ergenlikten yetişkinliğe vücut bayağı bir şekil değiştirdi... Ben de onu giyebildiğim gün yazarım. Sizinki kadar sevinçli olmaz ama olsun. :)
zaten bu aralar üstüme bir hırs, bir sabırsızlık geldi... Bir an önce şöyle bir 65 olmak istiyorum, hatta 63; kalanı gitsin yavaş yavaş... Bir şeyden etkilendim ben herhalde ama neden etkilendim hatırlamıyorum... Güzel bir işi, güzel bir evi, güzel bir hayatı ve güzel bir bedeni olan kadınları çok gördüm herhalde bu aralar, onlara sulandım galiba...Hepsi de hep bir arada olur zaten...
Tutmayın beni... Havalar da soğuyor... Arttıracağım spor süresini, hepinizden önce ben mezun olacağım.
Artık nasıl olacaksa.
Ay pek bir kıskanç konuşuyorum sanki...Kendimden şüphe edeceğim şimdi... :)
Ya şu takımda havasını atamamış bir ben kaldım ya ona yanıyorum.
Gerçi ben 60 kiloyu en son 11-12 yaşımda gördüğüm için hava atabileceğim eski kıyafetlerim de yok.
Ben de yeni kıyafetlerimin havasını atacağım size... "Bütün dolabımı yeniledim anacım, siz eskilerle takılın." diyeceğim.
Eee kızlar pek bi surkun gördüm bizi gelin hadi
wayyyyyyyyywayyyyyyyyyyyy wayyyyyyyy tebrik ederım sinemcimmmmmmmmDarısı bize inşllahhhhhhhh benım eskı kıyafetlerımın olması .için 65 olmam gerek Ama ben olamadım gıttı tum kıyafetlerım yazlık sayılır acık renk pantolonlarım ahhhhhhhhhh aaaaaaahhhhhhhh olacagım olacagım olacagımmmmmmmmmmmmmmmmmmm başka yolu yokkk
Şanslı çıtırlar sizi... Sevinin eski kıyafetlerimi giyiyorum diye...
Benim de bir yerlerde bir kot pantolonum vardı yahu... Şimdi hatırladım; ömrümde sadece 1 kere giyebilmiştim, 8 yıl önce...Aynı kilolardayım ama giyemiyorum nedense... Aynı boylardayım da üstelik... :44: Herhalde ergenlikten yetişkinliğe vücut bayağı bir şekil değiştirdi... Ben de onu giyebildiğim gün yazarım. Sizinki kadar sevinçli olmaz ama olsun. :)
Zaten bu aralar üstüme bir hırs, bir sabırsızlık geldi... Bir an önce şöyle bir 65 olmak istiyorum, hatta 63; kalanı gitsin yavaş yavaş... Bir şeyden etkilendim ben herhalde ama neden etkilendim hatırlamıyorum... Güzel bir işi, güzel bir evi, güzel bir hayatı ve güzel bir bedeni olan kadınları çok gördüm herhalde bu aralar, onlara sulandım galiba...Hepsi de hep bir arada olur zaten...
Tutmayın beni... Havalar da soğuyor... Arttıracağım spor süresini, hepinizden önce ben mezun olacağım.
Artık nasıl olacaksa.
Ay pek bir kıskanç konuşuyorum sanki...Kendimden şüphe edeceğim şimdi... :)
SABAH:BEYAZ EKMEK VARDI 2 DİLİM BEYAZ EKMEK ,PEYNIR ,DOMATS,4 CEVIZ
ARADA : 10 BADEM
ÖĞLEN:4 KASIK BULGUR PLAVI ,TURLU ,AYRAN
ARADA : 1 GOFRET
AKSAMA : AZ YAGLI MAKARNA YAPTIRDIM ONU YERIM
PAZARTESI MUHTESEM GELİYORUMMMMMMMMMM
KIZLAR YARIN VE CUMARTESI YOKUM YARIN KAN ALACAGIM CUMARTESI DINLENIRIM PAZAR ZATEN GIREMIYORUM Allah A EMANET OLUN CANLARIM GELDIGIM DE UMARIM HEPİNIZ İYLESMIS OLURSUNUZ İHMA ETMEYIN TUNİCİM DR İHMAL ETME AL RANDEVUNU LUTFEN
DİKKAT EDIN KIZLAR SİZİ SEVIYORUMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?