- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.661
Yaa sen ne cadı bısey oluyorsun bazen funda yaaaaya nıye hava atayım. :)))) kime soylicem, size soylicem tabii :))))) komsunun kapısını calıp ''ya eskı pantolonum oluyor bana artık'' dıyecek halım yok :))))))) içim kıpır kıpır yaa.. o 36ları gıyme dusuncesi bile dikkatini cekerim dusuncesiii heycanlandırıyor
eskilerimi o kadar uzun zamandır gıymedım kı hepsı yenı gıbı gelecek sanırım banaama sıfır dolap yapmakta ayrı havalı heeee
Ben senden cok cok yakın zamanda su mesajı beklıyorum fundacım; yaa kızlar ustume gıyıcek bısey bulamıyorum hersey cok bol gelıyor. gecıcıde olsa bıseyler almam lazım ustume... :)
63 den sonra yavas gıtsın dıyorsun ya, oraya gelınce gorucem seni. :) o zaman sabırlı olabılıyormusun
slmmmm arkadaşlar yarın bildirim günümüz umarım hepimiz kılo veririz ve takımızı bir yerlere getirirz genee ...
o aradaki gofrete mana veremedım ya neyseee... :) artık bugun son olur heralde bu abur cuburlar.. doktordan sonra, takımın en iyi menulerini senden bekliyorum sahsen.. :)
kendine dikkat et berişcim pazartesi gorusuruz.....
yok ya önce ben mezun olacagımmmmm o kıyafetlerımı gıyıp resim çekinecegımmmmm ooooooooohhhhhhhhh diyetisyenede spora da baslıyorum zaten tutmayın uleynnnnnnnnn çekılın çekılın ben geliyorum yarının da bı atlatayım 28 tane iğnem varhastane de vurduracagım popişime hastane bıze 15 dk mesafe her sabah yürüyüp gidecegım servıs oradan alıp sirkete bırakacak ne kadar hereket o kadar bereket demı amaa
Komşunun kapısını çalıp ona söylesen ne güzel olur hee...Hava atıyorsun tabi, atmıyor musun? :) At zaten anacım, hakkın... Bende de eski kıyafet olsa ben de havamı atarım.
Ya zaten şimdiden bol geliyor.Kilom sürekli değiştiği için pek kıyafet almıyorum. 2 tane pantolonum, 2 eteğim, 4-5 tane tişörtüm vardı bütün yaz... Artık kış için de yine 2 pantolon 3 kazak alırım. 60 kiloyu gördüğüm zaman bol bol almaya başlayacağım. Gerçi dur bakalım, belki hedefimi aşağı çeker de 55 yaparsam, dolap için 2-3 kilo daha beklemem gerekir... :)
Amaaaan... Yine çok konuşuyorum.
---------
Ya niye böyle sessiz kalıyoruz gerçekten? Neyse çok zorlamayalım; bu aralar çoğumuzun sorunları var, nasılsa eski halimize kavuşuruz yine...
Komsunun tepkisi direkt şu olur; iyi de bananeee
yok ya ben ciddi hava atmıyorum. :) acaip mutlu oldum. içimdeki neşe patlaması tamamen.
kıyafetın az ama mutlusun dımı sımdı. ben oyleyım suan ustume gıyecek dogru durust bısey yok yazdan beri, berduş gıbıyım ama mutluyum :)))))
benim asıl hedefim demiştim ya daha once aslında 56 hatta onu sonra cekelım demıstım de.. sen, cekme mezunıyetınde %100den fazla olur demiştin. :) vazgectım bende cekmekten.
benımde aklımda bayagdır 55 var
kıloyla boy arasında 10 fark ıdealdır derler ya. bende 1.65 e 55 duz yapayım dıyorum.
Öncelikle hava derken tatlı hava deyip olayı kapatayım. Eşli yarışlardaki eşlerle olan "ben seni geçeceğim" deki tatlı ukalalık gibi... Yani "bende var, sizde yok canıma değsin" havası değil. :) Yani teknik olarak hava atmak değil, dediğin gibi.Ay bunca cümleyi de bunu demek için kurdum ya...
Mutlu berduşlar takımıyız, desene... :) Yani benim aklımda da çirozluğun sınırına kadar gidip orda bırakmak var çünkü sizlerle olabildiğince çok zaman geçirmek istiyorum.Ama tabi aylar sonra takımın yarısı mezun olmuş, diğer yarısı değişmiş, gıcık gıcık tipler gelmiş olursa basar giderim, durmam. Artık 58'den sonrasını koruma topiğinde veririm o zaman.
Ya ne güzel... Keşke ben de 64-65 lerden yapabilseydim bu konuşmaları... Gerçi sana da 55 fazla geliyordur. :) Hiçbir şey değil aslında benim için, ha 72, ha 65...7 kilocuk sadece... Verilir gider... Artık yarın kesin spora başlayacağım zaten otura otura tembel oldum. :) Sizlerin çizelgelerinde hep verilmiş bir sürü kilolar var, benimkinde anca 3,5 var... En azından bir 7-8 olsun da elle tutulsun. Bakan, gören "Bu kız kilo veriyor." desin, "3 gün sonra bırakır" demesin. :)
aynen, aynen işte benim de istediğim o. :) tam dogru lafı yakaladın çirozlugun sınırını ıstıyorum. yağ olmayacak, ama kemik torbasıda olmayacak. :))))))
bende hep aynı şeyi düşünüyorum şuan takımımız cok keyifli ama hedefe ulaşmadan, yuksek oranda gıden değişen olupta keyifsiz olursa, adres belli :) koruma...
fundacım o 7 kilo cabuk cabuk gıder zaten. hem aşağıdaki cizelgeyle olmuyor istikrar. ne kilolar veripte geri alınıyor. sen bu kararlılıkla hedefine ulaşıcaksın ben eminim o konuda hemde cok saglıklı...
hiç yarısma sonuclarında eskiden bugune kıyaslama baktın mı bilmiyorum. ne verip alanlar ve vermeden ustune alanlar var. ne kadar yazık gecen zamana..
ornek
haziran
buffy26-------72.5
X kişi----------72.3
bugun
buffy26--------64.7
X kişi-----------72.9
işte bunda dediğin gibi tatlı tatlı atarım havamı. cunku hakketmısım yanı ama dimi :)))) yani asagıda verilen kilo, 3 yazmıs 10 yazmıs ondan ziyade, diyet ne kadar rahat gıdıyorsa, hedefe gıdılecegı o kadar kesin bence.
Bir umut kapladı içimi...Doğru diyorsun Sinemcim.
-----
Kız ben yazıyorum burda, görmüyorsun diye dedikodumu yapıyorsun.Daha yeni girdim. :)
Heralde 3-4 sene olmustur, giyemediğim bir kot pantolonumu giyebiliyorum artık
nasıl mutlu oldum yaaaa... kışa inşallah eski dolabıma donucem :)
SABAH:BEYAZ EKMEK VARDI 2 DİLİM BEYAZ EKMEK ,PEYNIR ,DOMATS,4 CEVIZ
ARADA : 10 BADEM
ÖĞLEN:4 KASIK BULGUR PLAVI ,TURLU ,AYRAN
ARADA : 1 GOFRET
AKSAMA : AZ YAGLI MAKARNA YAPTIRDIM ONU YERIM
PAZARTESI MUHTESEM GELİYORUMMMMMMMMMM
KIZLAR YARIN VE CUMARTESI YOKUM YARIN KAN ALACAGIM CUMARTESI DINLENIRIM PAZAR ZATEN GIREMIYORUM Allah A EMANET OLUN CANLARIM GELDIGIM DE UMARIM HEPİNIZ İYLESMIS OLURSUNUZ İHMA ETMEYIN TUNİCİM DR İHMAL ETME AL RANDEVUNU LUTFEN
DİKKAT EDIN KIZLAR SİZİ SEVIYORUMMMMMMMMM
yok ya ben ciddi hava atmıyorum. :) acaip mutlu oldum. içimdeki neşe patlaması tamamen.
kıyafetın az ama mutlusun dımı sımdı. ben oyleyım suan ustume gıyecek dogru durust bısey yok yazdan beri, berduş gıbıyım ama mutluyum :)))))
benim asıl hedefim demiştim ya daha once aslında 56 hatta onu sonra cekelım demıstım de.. sen, cekme mezunıyetınde %100den fazla olur demiştin. :) vazgectım bende cekmekten.
kıloyla boy arasında 10 fark ıdealdır derler ya. bende 1.65 e 55 duz yapayım dıyorum.
funda da gelmişşş :)
gelmiş gelmişlerde yazan yok :44:
umuttan fazlası olsun fundacım. kesinlikle inan. bir heves baslamadın sonucta, menulerinden bile belli. işte sabırsız oluyor ınsan o ayrı.hala ay sayıyorum ben ''hımm şu zaman, şu kadar olurum, şu kadar zamandada şöyle olsa vs vs..''
---------------
yok be ne dedikosu teker teker herkescikler geldi, ama yazan yok.
raa da gelmiş hosgelmiş :)))
Heralde 3-4 sene olmustur, giyemediğim bir kot pantolonumu giyebiliyorum artık
nasıl mutlu oldum yaaaa... kışa inşallah eski dolabıma donucem :)
SABAH:BEYAZ EKMEK VARDI 2 DİLİM BEYAZ EKMEK ,PEYNIR ,DOMATS,4 CEVIZ
ARADA : 10 BADEM
ÖĞLEN:4 KASIK BULGUR PLAVI ,TURLU ,AYRAN
ARADA : 1 GOFRET
AKSAMA : AZ YAGLI MAKARNA YAPTIRDIM ONU YERIM
PAZARTESI MUHTESEM GELİYORUMMMMMMMMMM
KIZLAR YARIN VE CUMARTESI YOKUM YARIN KAN ALACAGIM CUMARTESI DINLENIRIM PAZAR ZATEN GIREMIYORUM Allah A EMANET OLUN CANLARIM GELDIGIM DE UMARIM HEPİNIZ İYLESMIS OLURSUNUZ İHMA ETMEYIN TUNİCİM DR İHMAL ETME AL RANDEVUNU LUTFEN
DİKKAT EDIN KIZLAR SİZİ SEVIYORUMMMMMMMMM
Kafayı uzatıp geri çektiler sanırım. :) bari menumu yazayım bu aksam da sakın olacak sanırım.
Menum
sabah
1 kase nesfit + süt
ogle (sabah elektrikten dolayı kahvaltı yapamayınca ogle menusune cektım kahvaltıyı)
1haslanmıs yumurta
3zeytın
3 çay kaşığı bal
1kk peynır
1 kepekli ekmek
ara
5 badem
aksam
yarım kase mercımek corbası (okadar kalmıstı :))) )
1 kadınbudu kofte
1 kozlenmiş biber
Waowwww süper acaip imrendim şimdi sana benim de Fundamın dediği gibi yok öyle eski dar kıyafetlerim canım.Ben hep tombiştim 14 yaşında iken 72 kiloydum hiç unutmam.Teyzemde tartıldım dedi ''kızım yapma bunu kendine daha yaşın çok küçük dikka et''.Sonra bir başladım dikkat etmeye
6 ayda 13 kilo verdim.Evlendim felan derken 62 63 civarı oldum.Sonra kızıma hamile kaldım 86 yı gördüm.Doğumdan 1 sene sonra eski kiloma kavuştum.Aradan tabi yıllar geçti felan en kilolu olduğum zamanda 68 iken oğluşuma hamile kaldım ve 96 ile gittim doğuma.İşte ozaman dan beri hala vermeye çalışıyorum yavaş yavaş ama verdiğim kiloları hiç geri almadım şimdilik hamd olsun.Ayyyyyy ne çok konuştum anam çenem düştü.Ne diyodum çok sevindim canım senin adına.Tebrikler:))))
55 hedef süper valla ben 60 dedim ama 38 e ancak girerim 60 ile.Aslında hayalimde ki kilo 58.İyide ben niye 58 yapmıyomki hedefi demi kızlar.Bir tebrik daha canım ya sayende benimde hedefim aşağı çekildi 58 ahan buda son sözüm
Bende geldim hoşmoş geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?