Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen menümü de yazıyım canlar.

Sabah : 2 dilim ekmek,azıcık peynir
Ara : 1 çay bardağı süt,3 hurma
Öğlen : 3 köfte,1 dilim ekmek,1 domates
Ara : küçük bir mısır
Akşam : 5 kaşık yoğurtlu makarna

Kızlar bide yarım dilim kekim var regl dönemime girdim tatlı krizim tuttu artık yarım dilim kek yedim

Yeşil çay içemedim bugün şimdi içicem
2 litre de su içtim

Canım benim hedef 58 inşallah vericem diye düşünüyorum.Sen düş hedef listesine

Handemi : 58 diye:)))))

Son düzenleme:

sağol handecim. işin içine cocuk dogurma gırınce tabı ibre daha da bir yukseliyor. ama 96lardan buraya esas sana BUYUK TEBRIK ve MASALLAH.. :)

çek çek aşağı çıtır kızlar olucaz hepimiz :))) Funda tam kelimeyi yakaladı, çirozlugun sınırı :) o kıvam super. kemik torbası olmadan güzel fit olmak cok guzel. cunku goruntu zayıf olsa bıle sağdan soldan cıkan minik yağ pırtlamalarına sınır oluyorum :) o kadar kılo ver 1-2 kılo yuzunden arsız arsız cıkıyorlar.

canım canım en kocaman hosgeldın senın olsun :) HOŞGELMİŞŞŞŞŞŞ Handeeeeeeeeeeeeeeee :))))))

Arzu kacmıs :) Arzuya kac gundur soylicem karşılaşamıyoruz. Kilo cizelgesinde, başlangıc kilosuyla, hedef kilosunu yanlıs gırmıs. Hedefi 66.1 gozukuyor. :) yarın yenilerken duzeltirsin ARZUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)

valla Fundacım 56 kıloda olsam 55 e bıle hesap yaparım o derece yani :)))))) diyete başladığımdan beri muhasebeci gibi oldum onun yüzdesi oburunun karekökü diyee :))))
%/+-X½√¯

Canım menün gayet iyide ara öğünler az olmuş sanki.Ara öğünlere dikkat etmeli kan şekerimizi en iyi onlar düzenliyor...

evet 1 ara ogun eksik kaldı. o da aslında ne usengeclıkten ne unutkanlıktan. ne yesem bılemedım, ben karar verene kadar ara zamanı gectı

bende aynı durumdaydım hemde ilk gunu. o yuzden kabul etmıyorum o kek'i. dünde minicik bir dilim kek vardı

Kızlar ben de adetliyim ve hiç tatlı yemedim ama günlerdir iştahım olmadığı için ben sayılmam herhalde... :) Bugünkü menüm hakkında da hiçbir fikrim yok. Yazayım bakalım ortaya çıksın.

Sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir

Öğle:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt

Ara:
3 porsiyon üzüm

Ara (şimdi sayılır... yani şimdi... )
Yarım limon
Yarım çay bardağı bal

Diyeceksiniz ki bal için niye akşamı bekledin... Hiç aklımda yoktu bugün ama 1 saat önce öyle bir öksürük krizlerine girdim ki peşpeşe... Boğulacaktım neredeyse... Ben de bir daha aynı krizi yaşamayım diye böyle bir önlem almak zorunda kaldım. Bahane değil... Gerçekten...

funda yıne aksam yok ya nıye aksamları ihmal edıyorsun anlamadım. bırde hastasın.

Akşam yemeği nirde bacım ??Bal ı anladık ok onda sorun yok ama kocaman bir öğün yok burda.Böyle olmaz adam akıllı beslenmen lazım daha sanırım öksürdüğüne göre toparlanmamışsın tam olarak dikkat et....

fundacım geçmiş olsun..öksürük krizine balın içine toz zencefil katıyosun ve onu yutuyorsun canım..öksürüğü jilet gibi kesiyor ama yutabilirsen çünkü tadı çok kötü..

menüm;
sabah
yarım simit
1 kk peynir
yarım domates
1 çay kaşığı nutella

öğle
1 tabak kabak yemeği

ara
1 küçük muz

akşam
1 kase çorba
bol salata

ara
sütlü nescafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…