- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.681
Son mesajım alel acaip bişey olmuş
Bir menü yorumu için bayağı çaba harcamışsın Handecim.
Hoşgeldin Handecim.
Hedefine kesin karar ver, yarın not düşeceğiz onu. Hedefin %80'ini tutturmadan mezun olamazsın sonra. :)
Senin de bayağı karmaşık bir kilo hikayen varmış yahu... Ama vermeye başladın mı da sağlam vermişsin.
Waowwww süper acaip imrendim şimdi sana benim de Fundamın dediği gibi yok öyle eski dar kıyafetlerim canım.Ben hep tombiştim 14 yaşında iken 72 kiloydum hiç unutmam.Teyzemde tartıldım dedi ''kızım yapma bunu kendine daha yaşın çok küçük dikka et''.Sonra bir başladım dikkat etmeye
6 ayda 13 kilo verdim.Evlendim felan derken 62 63 civarı oldum.Sonra kızıma hamile kaldım 86 yı gördüm.Doğumdan 1 sene sonra eski kiloma kavuştum.Aradan tabi yıllar geçti felan en kilolu olduğum zamanda 68 iken oğluşuma hamile kaldım ve 96 ile gittim doğuma.İşte ozaman dan beri hala vermeye çalışıyorum yavaş yavaş ama verdiğim kiloları hiç geri almadım şimdilik hamd olsun.Ayyyyyy ne çok konuştum anam çenem düştü.Ne diyodum çok sevindim canım senin adına.Tebrikler:))))
55 hedef süper valla ben 60 dedim ama 38 e ancak girerim 60 ile.Aslında hayalimde ki kilo 58.İyide ben niye 58 yapmıyomki hedefi demi kızlar.Bir tebrik daha canım ya sayende benimde hedefim aşağı çekildi 58 ahan buda son sözüm
Bende geldim hoşmoş geldim
Okuyorlardır daha...
Evet, hayatımın en uzun süreli ve sağlam iradesini yaşadığım kesin, diyetisyene giderken bile böyle değildim.
O hesapları da zaten "yapmıyorum" diyen yalan söyler.Hepimiz bıkmadan, usanmadan yapıyoruz. :)
Canım menün gayet iyide ara öğünler az olmuş sanki.Ara öğünlere dikkat etmeli kan şekerimizi en iyi onlar düzenliyor...
Hemen menümü de yazıyım canlar.
Sabah : 2 dilim ekmek,azıcık peynir
Ara : 1 çay bardağı süt,3 hurma
Öğlen : 3 köfte,1 dilim ekmek,1 domates
Ara : küçük bir mısır
Akşam : 5 kaşık yoğurtlu makarna
Kızlar bide yarım dilim kekim var regl dönemime girdim tatlı krizim tuttu artık yarım dilim kek yedim
Yeşil çay içemedim bugün şimdi içicem
2 litre de su içtim
sağol handecim. işin içine cocuk dogurma gırınce tabı ibre daha da bir yukseliyor. ama 96lardan buraya esas sana BUYUK TEBRIK ve MASALLAH..:)
çek çek aşağı çıtır kızlar olucaz hepimiz :))) Funda tam kelimeyi yakaladı, çirozlugun sınırı :) o kıvam super. kemik torbası olmadan güzel fit olmak cok guzel. cunku goruntu zayıf olsa bıle sağdan soldan cıkan minik yağ pırtlamalarına sınır oluyorum :) o kadar kılo ver 1-2 kılo yuzunden arsız arsız cıkıyorlar.
canım canım en kocaman hosgeldın senın olsun :) HOŞGELMİŞŞŞŞŞŞ Handeeeeeeeeeeeeeeee :))))))
Hoşbulduuuuuuuk:)))))))))))))
Ay valla kendime geldim sayenizde hedefide çektim aşağılara iyice motive oldum iyiki varsın ve varsınız :)))))))))))))))))))))
Seviyorum bizi
evet 1 ara ogun eksik kaldı. o da aslında ne usengeclıkten ne unutkanlıktan. ne yesem bılemedım, ben karar verene kadar ara zamanı gectı
İrem yarın listedesin, öğleden önce bildirim yapmayı unutma.
bende aynı durumdaydım hemde ilk gunu. o yuzden kabul etmıyorum o kek'i. dünde minicik bir dilim kek vardı
Ama çok miniktiiiiii
Yani canım gözünden de bişey kaçmıyo maşallah Fundam ve sen teksiniz bu konuda:))))
(İnşallah doğru oldu bu sefer )
Kızlar ben de adetliyim ve hiç tatlı yemedim ama günlerdir iştahım olmadığı için ben sayılmam herhalde... :) Bugünkü menüm hakkında da hiçbir fikrim yok.Yazayım bakalım ortaya çıksın.
Sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Öğle:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara:
3 porsiyon üzüm
Ara (şimdi sayılır...yani şimdi... )
Yarım limon
Yarım çay bardağı bal
Diyeceksiniz ki bal için niye akşamı bekledin... Hiç aklımda yoktu bugün ama 1 saat önce öyle bir öksürük krizlerine girdim ki peşpeşe... Boğulacaktım neredeyse... Ben de bir daha aynı krizi yaşamayım diye böyle bir önlem almak zorunda kaldım. Bahane değil...Gerçekten...
Kızlar ben de adetliyim ve hiç tatlı yemedim ama günlerdir iştahım olmadığı için ben sayılmam herhalde... :) Bugünkü menüm hakkında da hiçbir fikrim yok.Yazayım bakalım ortaya çıksın.
Sabah:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Öğle:
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 bardak süt
Ara:
3 porsiyon üzüm
Ara (şimdi sayılır...yani şimdi... )
Yarım limon
Yarım çay bardağı bal
Diyeceksiniz ki bal için niye akşamı bekledin... Hiç aklımda yoktu bugün ama 1 saat önce öyle bir öksürük krizlerine girdim ki peşpeşe... Boğulacaktım neredeyse... Ben de bir daha aynı krizi yaşamayım diye böyle bir önlem almak zorunda kaldım. Bahane değil...Gerçekten...
raa da gelmiş hosgelmiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?