Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bunu uygalayanınız varmı arkadaşlar............
16 tane maydanozun sapını, 2 yemek kaşığı limon suyunu yarım bardak suya katarak mutfak robotunda 1 dakika çekin. 15 gün arayla her sabah yarım bardak bu sudan için. 7 gün ara verin ve tekrar 15 gün boyunca aynı şekilde devam edin. Burada dikkat edilecek husus 15 günden uzun süre yapılmaması. Bu şekilde yaklaşık ayda 4 kilo verebilirsiniz
BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

selam arkadaşlar
hepinize çok teşekkür ederim
dün gerçekten kötüydüm
tam olarak baş dönmeside değil
başımda müthiş bir ağrı ve ağırlık
dengesizlik
yürürken bile dengemi sağlayamıyrdum

velhasıll sonuç pek iyi değil
hatırlarsanız ramazanda tahlil yaptırmıştım ve şekerim biraz yüksek çıkmıştı
ben şekerimmi çıktı acaba ondanmı böyleyim derken şekerim50 çıktı
e çok düşük deiler acaba cihazmı hatalı
yarım saat sonra tekrar ölçüldü 41 çıktı(((

anlayamadık, yani normalde şekerim yüksek olmasa neyse
sonuçta endokrine gitmem gerek ayrıntılı tahliller için
onun için randevu alıcam ve sanırım haftaya onlarla uğraşıcam

sabah biraz daha iyi gibiydim ama şu an yine çok iyi hissetmiyrm kendimi
çokta okuyamadım yazdıklaırnızı ekrana baktıkça başım dönüyor midem bulanıyor

haber vermek için girdim
iyi hissedersem gelirim yine
öpüyorum sizi

kıyamam ablacım randevunu al hemen saglık beklemez canım çok geçmış olsun :26:

Tunicim pek bu işlerden anlamam ama... Benim hatırladığım sende şeker hastalığı yoktu. Gebelik şekerinden bahsetmiştin ama onu da bilmiyorum. Babam şeker hastası ve benim bildiğim 40-50 bunlar çooooooooooook düşük rakamlar. 80 alt sınır. Yani yok yere panik yaptırmak da istemem ama bence bir acile git. Gerçekten anormal düşük, düşük şeker yüksekten daha riskli diye biliyorum. Bence hemen en yakınındaki acile git.

Son düzenleme:
***Reyna'ya 1. uyarı***

6 gündür aramızda. Bu 6 günün 3 günü ne mesajlarını ne de menülerini yazmadı.
Reyna'ya hem menüler hem de mesajlar için ilk uyarısını veriyorum.

Lütfen bundan sonra daha dikkatli olalım.

Tunaydın Fıstıklar....

Sabah bir kalktım elektrik yok. acaip sinir oldum herşey elektrikle... Normal kahvaltı bıle yapamadım. nesfıtle gecıstırdım. Elektrık yok, doğal olarak ınternette yok.. napsam napsam dedim TosunPaşayı izledim :))))))))

Ayrıca Cumaya 1 kala vucudum gol attı bana regl oldum. Şuan bir sıkıntı yok -deyım. ama yarın daha ıyı olabılırdı. artık neyse canım sağolsun dıyorum :)

Pelincim, belli ki bır sıkıntın var canım. En kısa zamanda cozulmesını diliyorum. Konusmak istersen de biz hep burdayız canım.. seni seviyoruz unutma....

Mesaj 1

Günaydın kızlar kimse uğtrmamaış henüz buralara.Bende sabah çıktım yine eksikler vardı aldım geldim.Şimdi evi toparlamam lazım ama heryerim ağrıyor dünkü Spordan dolayı :)))

O sporun ilk zamanındakı agrılar hep benı guldurur. :) Sankı bır oncekı gun kavgaya karısmıs gıbı oluyor insan :))))

Sana da Tünaydın... Takımın Minik Üzümü....
Canım yarın guzelce iyileş... Pazartesi sağlıklı ve diyetisyeninden aldıgın harıka programınla gel tamam mı

Tunicim gecmiş olsun. ben şeker rahatsızlıgını hiç bilmem ama haftaya ertelemesen de yarın gıtsen daha ıyı olur sankı.

Ya Fundacım ne zamandır sorucam unutuyorum (oyle unutuyorum kı 1 ay'ı gectı heralde :) )

istanbul'un neresınde oturuyorsun?

Ben bu karışımı, sanırım diyetin ilk ayında denemiştim. İlk gun zor ictim, 2 gun içim kaldırmadı. Sonra kızdım hatta kendime nelerle ugrasıyorum dıye. Maydonozu sade yemeyı sevmem,
ama o karısımı yapmaktansa kahvaltılarımda bır tutam maydonoz yemeye baslamıstım. Ama ben ayda şu kadar kilo vereyim diye değilde, yaz olduğu için Ödem atma amaçlı yıyordum.
İçin alıyorsa iç, ama ben onun yerine kahvaltıda 1 tutam maydonoz ye, hem alıskanlık olur derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…