Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

funda yıne aksam yok ya nıye aksamları ihmal edıyorsun anlamadım. bırde hastasın.

Ya kızlar ne deseniz haklısınız, yazdığım bahane de geçerli olmayacak biliyorum. Unutuyorum, aklıma gelmiyor. Hatta 4 gündür yediğim tüm yemekleri "öğün atlamayayım, bir şeyler yiyeyim" diye yiyorum... Ama yine de eksikler oluyor. Şu bir kaç saattir tat almaya başladım tekrar. Sanırım yarın iştahım biraz biraz yerine gelir. Ondan sonra da unutmam. Hiç olmadı yarın 2 saatte 1 saat kuracağım, söz...

İremcim zencefilim vardı ama bal bitti sayılır artık. :) Zaten böyle de fayda eder. Sağol önerin için...

Bu arada bir çay kaşığı deyip geçme, o nutellalarda şokellalarda dünyanın kalorisi var... Yarın ilk sonucunu vereceksin bize bak... :) Korkutmak gibi olmasın ama... Zaten listeye girince daha bir dikkatli olmaya başlıyor insan.

7/24 kas yapıyorum yaaa

güneşi doğdurmamada gerek yok hatta ellerimi kemerin ustune koyuyorum parmaklarım bıle kaslanıcak (bak bende limonu sıktım yazım kurallarına)

7/24 kas yapıyorum yaaa

güneşi doğdurmamada gerek yok hatta ellerimi kemerin ustune koyuyorum parmaklarım bıle kaslanıcak (bak bende limonu sıktım yazım kurallarına)

Ben senle asıl koruma topiğinde kas yarıştıracağım güzelim... O zaman da yenilmez galip ben olacağım. Bugünlerinin keyfini çıkar... Nihahahahaha...

Kas demeyin bütün kaslarım acıyo.Zihin gücüyle yapalım bizde Fundam yata yata düşüne düşüne kas olsun :))))

Ahanda hırsalandım işte aldım pilates lastiğimi kollarımı çalıştırıyom.20 şer 20 şer yapıyımda öyle yatıyım bari.Kas bu gecesi gündüzü olmaz:)))

Ahanda hırsalandım işte aldım pilates lastiğimi kollarımı çalıştırıyom.20 şer 20 şer yapıyımda öyle yatıyım bari.Kas bu gecesi gündüzü olmaz:)))

İyice hava atıyorlar bana yahu.. Brütüs takım.

Ben yapamıyorum, hastayım. :2:

Kafamı bozmayın yarın öyle bir egzersiz listesi döktürürüm ki şuraya, bu defa siz kıskanırsınız. Neyim var neyim yoksa yaparım...

Bu saatte sadece kol çalıştırmaya yetti gücüm:)
Senin Spor konusundaki istikrarın süper zaten hırs yamana bile gerek yok sen bir toparlan attırırsın ortalığın tozunu Fundam.Dediğin gibi sonra biz kıskanıcaz bu kesin

Bende istiyorum şu kemerden.Titreye titreye yata yata kas yap ohhh misss:))))

:)))) valla bıde kas falan dısında belime yapıyorum uzanıp ohh ne keyıf oluyor :)

Ben senle asıl koruma topiğinde kas yarıştıracağım güzelim... O zaman da yenilmez galip ben olacağım. Bugünlerinin keyfini çıkar... Nihahahahaha...

görişiciiiz orda fundam benim. yarışlar yapıyoruz ya, hadi burda da senle iddaya gırelim. hedeflerimize ulaşınca yağ kas olcumu yaptıralım. :) kimin kası kimin kasını dovucek :))) ikimizde kas delisiyiz tam bıze gore ıdda.

Kas demeyin bütün kaslarım acıyo.Zihin gücüyle yapalım bizde Fundam yata yata düşüne düşüne kas olsun :))))

o acının altında guclu kaslar yatıyor handecım. acından keyıf al

A-ha bir tembel de burda çıktı... Tembeller sizi...

(Bkz: Kıskanç ben )

:86: :86: tembelim kaslıyım

Şimdilik kendimiz gibi ikiz olan tartılarımızdan ölçüyoruz zaten kasları... Ama işimiz komple bittiğinde başka türlü de ölçebiliriz. Denk işlemler olsun yeter. :)

Bir de "tembelim kaslıyım" diyor... Döverim seni bak.

Ay ben bugün çirkefliği ele aldım... Bizim ballar ağır ya, çarptı herhalde 3 gün üst üste yiyince...

Çalışıyom ben burda ne tembeli ne tembeli (ama o kemerden de alıcam)

Kas yapıyom kollardaki tuzluk kaslarım sıkılaşsın dımbıl dımbıl heryerim ıyyyyyy://///

:86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86: :86:

doğal kas yaptım valla gulmekten alemsınız . gulerkende karın kasları ne kadar calısıyormus..

kas yarıstıralım derken vücutcular gibi acaip bişeye dönüşürmüşüz birde

Ohhh valla karnına beline ne güzel:)Bizde acıdan keyif alalım bari napalım.Acılarımı seviyorum kaslarım olsun onlarıda sevicem ciciş ciciş:)))))

oyleyım ama ne zamandır spor yapmıyorum. sımsıkı gobusum var oturdugum yerde dambılla kollarımıda sıkılastırırım. iyileşincede parkta bacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…