Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar konumuzdan biraz bağımsız olacak ama bir şey diyeceğim...

Bu aralar yine 00:00'dan sonraki mesaj ve menüleri saymama kararı aldım. Gün bitimine 30 dk kaldı, yine takımın yarısının göstergeleri bomboş... Sonra gelip gecenin 2'sinde yazıyorlar; ertesi gün hesaplama girişince hangi mesaj ayın 4'ü, hangisi 5 i yazılacak kendimi şaşırıyorum...

Menüleri ve son 1 mesajın saatlerini biraz esnetelim dedik herkes kayıplara karıştı... Tabi geçerli bahaneleri olan ve izinli olan arkadaşlara lafım yok, yanlış anlaşılmasın. Bundan sonra böyle olacak ama... Gün bittikten sonra bir önceki günün mesajlarını 1'den, 2'den, 3'ten yazmayın, saymayacağım.

İtiraz edenler olursa mesaj ve menü sayımını takım içinde bölüşebiliriz.

Ohhh valla karnına beline ne güzel:)Bizde acıdan keyif alalım bari napalım.Acılarımı seviyorum kaslarım olsun onlarıda sevicem ciciş ciciş:)))))

sev tabı onlar cok kıymetli :) cınım cınım dıyorum ben kaslarıma :)

ben esas kalçaya nasıl faydası olur duzenlı kullanınca onu merak ediyorum. onu yapmadım hıc. acaba sekıllendırır mı cıdden, şu belim gobegimin ayarına gelınce onuda denıcem.

menüm
sabah 1 yumurta 1 dılım ekmek
öğgle 1 kase merımek corbası 2 yemek kaşığı salata yarım kk peynir çeğrek simit
ara yarım armut yarım elma
akşam 1 kase corba 2 dilim ekmek oatlıcanlı et yemeği.
ara 1 ceviz çeyrek elma

Hayır bende bi tuhafım ayol.Adam maç izliyo en heyecanlı dakikalar geçmişim öününe ''bana hemen yarın şu kemerden al '' diyorum.
'' Ne diyosun ne kemeri '' diyo ben hala diretiyorum.'' yata yata kas yapan kemerden işte '' dedim,baktı yüzüme tuhaf tuhaf '' ya sabır '' dedi döndü maça
Ahııı ahııı ahııı...

Bir de bundan sonra tek tek herkesin günlük yazmadığı mesajları ve menüleri not düşmeyeceğim. Son 7 günde 2 tane olup da uyarmam gerektiği zaman not düşeceğim, bilginize...

Buna dünkü değerlendirmenin notunu bugün düşmediğim kişiler de dahil. Yani 03.10.2012 değerleri de buna dahil.

Son düzenleme:
Hayır bende bi tuhafım ayol.Adam maç izliyo en heyecanlı dakikalar geçmişim öününe ''bana hemen yarın şu kemerden al '' diyorum.
'' Ne diyosun ne kemeri '' diyo ben hala diretiyorum.'' yata yata kas yapan kemerden işte '' dedim,baktı yüzüme tuhaf tuhaf '' ya sabır '' dedi döndü maça
Ahııı ahııı ahııı...

menüm
ara 1 ceviz çeyrek elma

Ahııı ahııı ahııı...

Ohhh valla karnına beline ne güzel:)Bizde acıdan keyif alalım bari napalım.Acılarımı seviyorum kaslarım olsun onlarıda sevicem ciciş ciciş:)))))

sev tabı onlar cok kıymetli :) cınım cınım dıyorum ben kaslarıma :)

ben esas kalçaya nasıl faydası olur duzenlı kullanınca onu merak ediyorum. onu yapmadım hıc. acaba sekıllendırır mı cıdden, şu belim gobegimin ayarına gelınce onuda denıcem.

Muhabbet baya keyifli lakin gözlerim kapanıyo kızlar.Malum yarın sabah 7 de ayaktayım inşallah.Yatmalı uyumalı güzelleşmeli:)))

Seviyorum bizi hepinize iyi geceler,en güzel rüyalar eşlik etsin uykunuza.
Yarın görüşmek üzere.....

ama gercekten hande sende yanııı :)))) bende bır yandan maça bakıyorum. az once hakıkaten cok heycanlıydı :))) ıyı delirtmişsindir.

Biz de seni seviyor Handecim...

Ay ne zamandır güzel bir rüya görmedim, bu iyi dileğin tutsun lütfen... :)

Görüşürüz yarın. Bildirimi unutma canım, 13:00'ten önce...

iyi geceler handecim. yarın hepimize harıka, saglıklı ve bol -li bir gun olsun...

Raacım arkadaşına bir haber ver istersen canım. Bugünkü uyarımı da görmedi, bugünle birlikte kural ihlalleri de artıyor. Yakında 2. uyarıyı yapmak zorunda kalacağım. Eğer acil bir durum varsa söylemesi yeterli, ona göre ayarlama yapılır.

Haftaya sonuç listelerini biz hazırlayacağız... :18::18::18:

Hadi bakalım hayırlısı... :18::18:

Ay cuma stresi sardı beni yaaa. Of! Elimde bitecek son bir işim kaldı. Onu da halledeyim de ben de yatayım bari... Zaten Hande gitti, biz de dökülürüz herhalde Sinemcim... :)

yaa sorma canım bende farkındayım. o iş cok zor geliyor gozume. daha dogrusu sorumlulugu kasıyor benı
--------
evet yaa bende az once soylenıyordum, acaba sabah kaç çıkıcam diye :)

aynen.... :) yatalımda hafıflıyelım uykumuzda :)

Bugün de ne böyle... Yaz sıcağı geri döndü... Nasıl uyuyacağız yahu...

ya daha demın eşime, offf bu ne yaa sıcak dedim bende.
aksamları serin olurdu, bugun bıseyler var valla..

menüm
ara 1 ceviz çeyrek elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…