- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.721
Ohhh valla karnına beline ne güzel:)Bizde acıdan keyif alalım bari napalım.Acılarımı seviyorum kaslarım olsun onlarıda sevicem ciciş ciciş:)))))
Ohhh valla karnına beline ne güzel:)Bizde acıdan keyif alalım bari napalım.Acılarımı seviyorum kaslarım olsun onlarıda sevicem ciciş ciciş:)))))
Hayır bende bi tuhafım ayol.Adam maç izliyo en heyecanlı dakikalar geçmişim öününe ''bana hemen yarın şu kemerden al '' diyorum.
'' Ne diyosun ne kemeri '' diyo ben hala diretiyorum.'' yata yata kas yapan kemerden işte ''dedim,baktı yüzüme tuhaf tuhaf '' ya sabır '' dedi döndü maça
Ahııı ahııı ahııı...
Hayır bende bi tuhafım ayol.Adam maç izliyo en heyecanlı dakikalar geçmişim öününe ''bana hemen yarın şu kemerden al '' diyorum.
'' Ne diyosun ne kemeri '' diyo ben hala diretiyorum.'' yata yata kas yapan kemerden işte ''dedim,baktı yüzüme tuhaf tuhaf '' ya sabır '' dedi döndü maça
Ahııı ahııı ahııı...
Muhabbet baya keyifli lakin gözlerim kapanıyo kızlar.Malum yarın sabah 7 de ayaktayım inşallah.Yatmalı uyumalı güzelleşmeli:)))
Seviyorum bizi hepinize iyi geceler,en güzel rüyalar eşlik etsin uykunuza.
Yarın görüşmek üzere.....
Muhabbet baya keyifli lakin gözlerim kapanıyo kızlar.Malum yarın sabah 7 de ayaktayım inşallah.Yatmalı uyumalı güzelleşmeli:)))
Seviyorum bizi hepinize iyi geceler,en güzel rüyalar eşlik etsin uykunuza.
Yarın görüşmek üzere.....
iyi geceler handecim. yarın hepimize harıka, saglıklı ve bol -li bir gun olsun...
Haftaya sonuç listelerini biz hazırlayacağız... :18::18::18:
Hadi bakalım hayırlısı... :18::18:
Ay cuma stresi sardı beni yaaa.Of! Elimde bitecek son bir işim kaldı. Onu da halledeyim de ben de yatayım bari... Zaten Hande gitti, biz de dökülürüz herhalde Sinemcim... :)
Bugün de ne böyle... Yaz sıcağı geri döndü... Nasıl uyuyacağız yahu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?