Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam canim dikkat ederim sanada iyi geceler yatın sabaha hayırlı bildirimler.....:))))

yer olarak oyle. ama sankı hedefı kılo almak gibi. baslangıc yesil, yanı hedef gozukuyor. hedef 58de siyah, sanki 58den baslamıs gıbı.

Aaaa! Öyle gerçekten.

Ticker'ın altında da "4.5 kilo aldı, 3.6 daha alacak kilosu kaldı" diyor.

Arzucum galiba hedef kilo ve başlangıç kiloyu ters yerlere girdin. Yarın yeniden yaparken dikkat edersin artık.

---

Neyse kızlar, kaçayım artık. Sonra kalkamıyorum bilgisayar başından... Görüşürüz yarın... :)

:) bende resimi eklediğimde dusunuyordum.(yada hayal mi kuruyordum diyim bilemedim :) )seneye cıtır kızlar olmusuz buluşmuşuz balkonda kahve keyfi yapıp bugunleri anıyormusuz diye.. :)

sanal bır ortamdayız ama enteresan bır diyalog yasıyoruz aramızda. yani daha once forumlarda falan takılmıslıgım yazmıslıgım var ama ne benım burdakı samımıyetımle alakası vardı. ne de sizin samımıyetınız gıbı bır ortam olmadı. benım ıcın enteresan bır ılk oldu. :)

Heralde canim yatı değişecek nasıl olsa yenisini yaparken dikkat ederim...

Canim Tekrar gecmis olsun hiçbir şeyi ihmal etme sagligin icin ne gerekiyorsa butun tahlillerini yaptir Biz buradayız canim sen kendine dikkat et....Allah'a emanet ol...

Günaydın takım!
Niye kimse bildirim yapmamış daha? Ben de zor kalkmıştım bildirimimi yapayım, hesaplara bakayım diye... En iyisi biraz daha uyuyayım o zaman. :)

Birbirimize denk düştük Sinemcim, bence bunla alakası var... Tamam ortak bir amaç, bol muhabbet... Ama o bol muhabbeti sağlayacak karakterde insanlar olduğumuz için böyle kaynaştığımıza inanıyorum ben.

Mesaj 1

Günaydın kızlar

Ben şimdi kilomu yazıcam ama şu bölme çarpma işi nasıl oluyodu onu unuttum ya.Bana biriniz yardımcı olursanız sevinirim Canlar:))

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.9

pek gitmedi ama hiç yokta iyidir diyor,haftaya daha iyi olucak diye ümid ediyorum:))

Kızlar çizelgemi değiştirdim ama dediğim gibi şu çarpma bölme işini bir yazarsanız bana onu da yaparım.Çok öptüm sizleri şimdilik buralardayım:)))

Handecim, verdiğin kiloyu 100 ile çarpıyorsun.
Sona da geçen haftaki kilonu bu çıkan rakama bölüyorsun.

Günaydın kizlar

62.5 / 62.2 / 0.3 / % 0.47

Cok iyi değil ama olsun buna da şükür bu hafta pek iyi degildi menülerim artık önümüzdeki haftaya bakicaz

Fundacim doğru mü hesaplamisim bir kontrol edermisin....

Alla alla yapıyorum ama saçma sapan bişey çıkıyor ortaya yine mi beceremedim naptım yaaa :44:

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.9

0.3 kg

0.3 x 100 = 30
30/64.2 = %0.47

Çıkan sonucu kiloya bölüyormışuz, yanlış yazmışım.

----------

Handecim sen hangi zamanlarda 2. takımdaydın. Ayrıldığın etabı bulmuştum daha önce ama herhalde not almamışım. Şimdi de bulamıyorum. Senin yanına not düşmemiz lazım onu.

Tebrikler Handecim dediğin gibi hic yoktan iyidir benden de pek gitmedi bu hafta ama olsun yılmak yok yola devam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…