- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.761
Yok canım, dünküleri bitirmen gerekmiyor. Bazıları mesajları bir önceki güne sayıyor ya, o yüzden öyle dedim. Sen zaten bugüne sayıyorsun sanırım (bugün dediğim de 05 ekim)...
Neyse ya...Devam et numaralandırmaya, şimdilik bir problem yok ama bu 7 gün içinde 1 gün daha kaçırmamaya dikkat et canım, yoksa uyarı vermek zorunda kalırım.
------
Arzucum, Sinemcim, sizleri çok öpüyorum. İzninizle ben yatağa gidiyorum. Yarın bildirimlerde görüşmek üzere.İyi geceler...
yer olarak oyle. ama sankı hedefı kılo almak gibi. baslangıc yesil, yanı hedef gozukuyor. hedef 58de siyah, sanki 58den baslamıs gıbı.
Sen dün resim koymuştun ya balkonun onun etkisinde kalmışım heralde senin evine gelmişiz seni arıyorum içimden den de diyorum ki acaba resimin deki gibimi falan sonra sen geliyorsun bı de senin erkek kardesin varmış o da var balkonda oturuyoruz falan iste...
arzucum gozunden kacmıstır belkı yarın cizelgeni yaparken rakamları değiştirirsin.
Aaaa! Öyle gerçekten.
Ticker'ın altında da "4.5 kilo aldı, 3.6 daha alacak kilosu kaldı" diyor.
Arzucum galiba hedef kilo ve başlangıç kiloyu ters yerlere girdin. Yarın yeniden yaparken dikkat edersin artık.
---
Neyse kızlar, kaçayım artık. Sonra kalkamıyorum bilgisayar başından... Görüşürüz yarın... :)
Ne göz varmış kiz sende nasıl fark ettin onu?
Klasik Başak burcuyum Arzucum :) detay detay detay...
------------------------
hadi bende yatıyorum tatlı uykular fıstıklar optum sizi...
Ben de cumartesi diyetisenime gidiyorummmmmmmmmm
beraber spor programı da yapacagız aksam konuştummmmmmmmm
selam arkadaşlar
hepinize çok teşekkür ederim
dün gerçekten kötüydüm
tam olarak baş dönmeside değil
başımda müthiş bir ağrı ve ağırlık
dengesizlik
yürürken bile dengemi sağlayamıyrdum
velhasıll sonuç pek iyi değil
hatırlarsanız ramazanda tahlil yaptırmıştım ve şekerim biraz yüksek çıkmıştı
ben şekerimmi çıktı acaba ondanmı böyleyim derken şekerim50 çıktı
e çok düşük deiler acaba cihazmı hatalı
yarım saat sonra tekrar ölçüldü 41 çıktı(((
anlayamadık, yani normalde şekerim yüksek olmasa neyse
sonuçta endokrine gitmem gerek ayrıntılı tahliller için
onun için randevu alıcam ve sanırım haftaya onlarla uğraşıcam
sabah biraz daha iyi gibiydim ama şu an yine çok iyi hissetmiyrm kendimi
çokta okuyamadım yazdıklaırnızı ekrana baktıkça başım dönüyor midem bulanıyor
haber vermek için girdim
iyi hissedersem gelirim yine
öpüyorum sizi
:) bende resimi eklediğimde dusunuyordum.(yada hayal mi kuruyordum diyim bilemedim :) )seneye cıtır kızlar olmusuz buluşmuşuz balkonda kahve keyfi yapıp bugunleri anıyormusuz diye.. :)
sanal bır ortamdayız ama enteresan bır diyalog yasıyoruz aramızda. yani daha once forumlarda falan takılmıslıgım yazmıslıgım var ama ne benım burdakı samımıyetımle alakası vardı. ne de sizin samımıyetınız gıbı bır ortam olmadı. benım ıcın enteresan bır ılk oldu. :)
Mesaj 1
Günaydın kızlar
Ben şimdi kilomu yazıcam ama şu bölme çarpma işi nasıl oluyodu onu unuttum ya.Bana biriniz yardımcı olursanız sevinirim Canlar:))
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.9
pek gitmedi ama hiç yokta iyidir diyor,haftaya daha iyi olucak diye ümid ediyorum:))
Handecim, verdiğin kiloyu 100 ile çarpıyorsun.
Sona da geçen haftaki kilonu bu çıkan rakama bölüyorsun.
72.8 / 72.3 / 0.5 / %0.67
Oturdum, oturdum, yine iyi vermişim. Haftaya daha iyisi olacak.
Alla alla yapıyorum ama saçma sapan bişey çıkıyor ortaya yine mi beceremedim naptım yaaa :44:
Mesaj 1
Günaydın kızlar
Ben şimdi kilomu yazıcam ama şu bölme çarpma işi nasıl oluyodu onu unuttum ya.Bana biriniz yardımcı olursanız sevinirim Canlar:))
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 63.9
pek gitmedi ama hiç yokta iyidir diyor,haftaya daha iyi olucak diye ümid ediyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?