Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amaaan, başka takımlar yapıyorsa biz se yapabiliriz sonuçta... En azından haftaya kadar çok takmayalım. Ama ben stresten bayılıp kalırsam siz devam edersiniz.

Açıkcası bütün hafta kıçımın üstünde oturduğum için biraz korkuyorum yarından...

bu hafta tartılmadın mı hıc ? :18:

fundacığım geçen bir karar almıştık reynayla bu yarışda herkez kendi adına yazıcak diye ,ama sen sordun madem ben açıklama yapayım biliyorsun yarışa başlamadan önce reynanın pc si bozukdu ve bir süre yarışa başlayamışdı cnm malesef gene bozulmuş yeni doğuya tayinleri çıkdığı içinde haklı olarak tamircilere pek güvenemiyorlar pc aypi nosunu alıp çok yolsuzluklar yapılıyormuş ,o yüzden eşi adliyenin teknikerine yaptıracakmış ama oda izine çıkmış ve pazartesi dönecekmiş. aşlında o izin istemek için bu gun dişardan girecekdi ama oğlu malesef bu gün çok hasda idi sadece dr cıkmış ve dışardandada girememiş..

Tartıldım Sinemcim. Ama hastalıktan dolayı çok uçlarda dolaştı... Bir çok yüksek, bir çok düşük... Artık yarın bakacağız...

Bu arada yeni güne geçtik, mesaj numaralarına dikkat.

madem oyle o zaman, pozitif ol Fundacım azda olsa - olsak bıle super bızım ıcın bu hafta. hatta sabıt kalsak bıle ıyı cunku hastayken ınsan canının derdıne düşüyor, diyet falan gormuyor gözü.

mutluyum, keyfim yerinde, harika kilo veriyorum...

Geç kaldım kizlar bir ara girdim biraz okudum ama bişey yazmamadım dışarı çıktık yeni geldim hemen menumu yaziyim
Sabah : 1 bardak nesfit

Öğlen : 1 güveç, 1 bardak çay

Aksam : 3 kasık bulgur pilavı, 1 tane haslanmis baget, 1 bardak ayran

Ara: yarım dilim kavun

1 kupa yeşil cay

Anladım canım. O zaman şimdilik pazartesiye kadar izinli sayalım. Pazartesi günü duruma göre bakarız.

Son düzenleme:

arzucum gozunden kacmıstır belkı yarın cizelgeni yaparken rakamları değiştirirsin.

O kadar da umutsuz değilim aslında... :) Ama dur bakalım, yarını bir görelim...

-----------

Arzucum son günlerde mesaj saatleri herkeste iyice şaştığı için 00:00'dan sonraki mesajlar tekrar bir sonraki güne sayılıyor artık canım. Haberin olsun. Bir günden bir şey olmaz zaten, bundan sonra daha dikkatli olursun. Aslında sana bunları yazmak çok garip... Mis gibi çizelgen vardı; her günü dört dörtlük. Nazar değdirdik gerçekten galiba... :) Zaten bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama yine de söyleyeyim dedim canım. Menüleri de bugünlük kabul ediyorum, o zaten tek bir mesaj.

:) hayır olsun arzu nasıl gordun :))

Sen dün resim koymuştun ya balkonun onun etkisinde kalmışım heralde senin evine gelmişiz seni arıyorum içimden den de diyorum ki acaba resimin deki gibimi falan sonra sen geliyorsun bı de senin erkek kardesin varmış o da var balkonda oturuyoruz falan iste...

Ben dün sadece iki mesaj yazdım galiba Fundacim bugun de giremedim simdi 00:00 geçtiği icin bastan aldım.Yani dünkuleri bitirip tekrar 1 den mı başlamam gerekiyor?

Ben dün sadece iki mesaj yazdım galiba Fundacim bugun de giremedim simdi 00:00 geçtiği icin bastan aldım.Yani dünkuleri bitirip tekrar 1 den mı başlamam gerekiyor?

Yok canım, dünküleri bitirmen gerekmiyor. Bazıları mesajları bir önceki güne sayıyor ya, o yüzden öyle dedim. Sen zaten bugüne sayıyorsun sanırım (bugün dediğim de 05 ekim)...

Neyse ya... Devam et numaralandırmaya, şimdilik bir problem yok ama bu 7 gün içinde 1 gün daha kaçırmamaya dikkat et canım, yoksa uyarı vermek zorunda kalırım.

------

Arzucum, Sinemcim, sizleri çok öpüyorum. İzninizle ben yatağa gidiyorum. Yarın bildirimlerde görüşmek üzere. İyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…