- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #67.741
yaa sorma canım bende farkındayım. o iş cok zor geliyor gozume. daha dogrusu sorumlulugu kasıyor benı
--------
evet yaa bende az once soylenıyordum, acaba sabah kaç çıkıcam diye :)
aynen.... :) yatalımda hafıflıyelım uykumuzda :)
ya daha demın eşime, offf bu ne yaa sıcak dedim bende.
aksamları serin olurdu, bugun bıseyler var valla..
Amaaan, başka takımlar yapıyorsa biz se yapabiliriz sonuçta...En azından haftaya kadar çok takmayalım. Ama ben stresten bayılıp kalırsam siz devam edersiniz.
Açıkcası bütün hafta kıçımın üstünde oturduğum için biraz korkuyorum yarından...
bu hafta tartılmadın mı hıc ? :18:
Raacım arkadaşına bir haber ver istersen canım. Bugünkü uyarımı da görmedi, bugünle birlikte kural ihlalleri de artıyor. Yakında 2. uyarıyı yapmak zorunda kalacağım.Eğer acil bir durum varsa söylemesi yeterli, ona göre ayarlama yapılır.
Tartıldım Sinemcim. Ama hastalıktan dolayı çok uçlarda dolaştı... Bir çok yüksek, bir çok düşük... Artık yarın bakacağız...
Bu arada yeni güne geçtik, mesaj numaralarına dikkat.
arzu gelmiş hosgelmiş :)
fundacığım geçen bir karar almıştık reynayla bu yarışda herkez kendi adına yazıcak diye ,ama sen sordun madem ben açıklama yapayım biliyorsun yarışa başlamadan önce reynanın pc si bozukdu ve bir süre yarışa başlayamışdı cnm malesef gene bozulmuş yeni doğuya tayinleri çıkdığı içinde haklı olarak tamircilere pek güvenemiyorlar pc aypi nosunu alıp çok yolsuzluklar yapılıyormuş ,o yüzden eşi adliyenin teknikerine yaptıracakmış ama oda izine çıkmış ve pazartesi dönecekmiş. aşlında o izin istemek için bu gun dişardan girecekdi ama oğlu malesef bu gün çok hasda idi sadece dr cıkmış ve dışardandada girememiş..
Hoşbulduk diyim simdi canim evet bir ara geldim ama yazmadım dışarı çıkacaktık kızz Sinem dün gece rüyamda seni gördüm kiz.....
Arzu kacmıs :) Arzuya kac gundur soylicem karşılaşamıyoruz. Kilo cizelgesinde, başlangıc kilosuyla, hedef kilosunu yanlıs gırmıs. Hedefi 66.1 gozukuyor. :) yarın yenilerken duzeltirsin ARZUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :)
madem oyle o zaman, pozitif ol Fundacım azda olsa - olsak bıle super bızım ıcın bu hafta. hatta sabıt kalsak bıle ıyı cunku hastayken ınsan canının derdıne düşüyor, diyet falan gormuyor gözü.
mutluyum, keyfim yerinde, harika kilo veriyorum...
arzucum gozunden kacmıstır belkı yarın cizelgeni yaparken rakamları değiştirirsin.
:) hayır olsun arzu nasıl gordun :))
arzucum gozunden kacmıstır belkı yarın cizelgeni yaparken rakamları değiştirirsin.
O kadar da umutsuz değilim aslında... :) Ama dur bakalım, yarını bir görelim...
-----------
Arzucum son günlerde mesaj saatleri herkeste iyice şaştığı için 00:00'dan sonraki mesajlar tekrar bir sonraki güne sayılıyor artık canım. Haberin olsun. Bir günden bir şey olmaz zaten, bundan sonra daha dikkatli olursun. Aslında sana bunları yazmak çok garip... Mis gibi çizelgen vardı; her günü dört dörtlük.Nazar değdirdik gerçekten galiba... :) Zaten bir sorun çıkacağını sanmıyorum ama yine de söyleyeyim dedim canım. Menüleri de bugünlük kabul ediyorum, o zaten tek bir mesaj.
Ben başlangıcı 66.1, hedefi 58 görüyorum Sinemcim... :44:
Ben başlangıcı 66.1, hedefi 58 görüyorum Sinemcim... :44:
Ben dün sadece iki mesaj yazdım galiba Fundacim bugun de giremedim simdi 00:00 geçtiği icin bastan aldım.Yani dünkuleri bitirip tekrar 1 den mı başlamam gerekiyor?
yer olarak oyle. ama sankı hedefı kılo almak gibi. baslangıc yesil, yanı hedef gozukuyor. hedef 58de siyah, sanki 58den baslamıs gıbı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?