- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.021
günaydınnnnnnnnnnn kızlar
nasılsınız canlarımmmmmmmm ben geldimmmmm
hafta sonum biraz zor geçti kendimi daha toparmamıs degılım iğnemi de vuruldum bugun diyetisyenime de gittim
veeeeeee listemmmmmmmm
sabaheynir,yada yumurta,tqm bugday ekmeyı çay
arada: bır meyve yada 1 bardak süt
öglenen sıkıntılı kısm ) ya salatalıkdomates,havuç,biber yada haslama sebze diyet yaptıgım zamanlar kabak,patlıCan,mantar falan yarılyorsdum
akşam:ızgara yada haslama sınırsız et ,tavuk, balık ve 1 top haşlanmıs patates ,salata yemek var ögünler arası sıra degısımı yapılabıllıyo öglen haslama yada ızgara tavuk gb
gün içinde 2 meyve
veeeee spor haftanın 3 gunu 1 saatlık yürüyüs geriye kalan gunlerde ip atlayacagım ev müsait bizim ,twistim var,pilates topum var hateketler edecegım ben bu diyetle 91 kilo dan 70 kılo ya ınmıstım
kızlar dr tartısında 80,7 ÇIKTIMMMMMMMMVALLA ŞOK OLDUM TOK KARNINNA TARTILDIM ONDAN MI ANLAYAMADIM GITTI DOKTOR DA İNANAMADI KILO MA 75 KILO LUK BIR KIZ CIKMISTI BENDEN ÖNCE ODADAN BENDEN DAA KILOLU GORUNUYOR DU NASIL BIR ETIM VARSA ARTIK
hadi bakalım berivancımm
yeni bir başlangıç motivasyonunuda yükseltir inş
bazen böyle değişiklikler iyi our:)))
Herkesin her yazdığına cevap yazılmıyor ki... :) Hangimiz her yazdığına cevap alıyor? Yeri geliyor soru sorulduğunda bile cevap alınamıyor. Üstelik ben sana özel bir tavır yapıldığını düşünmüyorum; senin yazdıklarına cevap verildiğini de düşünüyorum. Menülerine mesela bir sürü yorum yapılıyor. ÜStelik "yazdıklarıma cevap verilmiyor" diyorsun ama sen direk sana yazılanlar hariç pek cevap vermiyorsun sanki... :) Tabi ben bunların hesabını tutmuyorum ama bana öyle gibi geliyor. Sadece rejimle ilgili konuların konuşulduğu takımlara hiç baktın mı? Doğru düzgün hiç mesaj yazmıyorlar. Bu takımın bizi bağlayan bir yanı varsa birbirimize bağlı olduğumuz için var. Bu da normal hayatımızdan, kendimizden bahsettiğimiz için oluyor.
Ben senin burdaki duruşunun farkındayım. Adını bile vermek istemedin, bu demek? "Özel her türlü bilgimi saklı tutmak istiyorum." demek. Tabiki buna saygıyla yaklaşıyorum. Ve senin ideal gördüğün şey bu; yani sana göre hepimizin yapması gereken şey de bu. O yüzden gerçek hayatımızdan bu kadar yazılar yazılması seni rahatsız ediyor bile olabilir. Bu da normal. Ama çoğumuz için gerçek hayattan yazılar yazmak gerekiyor. O zaman bu forumun gerçekçiliği oluyor. Bu arada, zaten bu konuya karşı çıkmadığının da farkındayım.
Ama madem içerikten rahatsız oluyordun, keşke bunu daha önce dile getirseydin. :) Biliyorsun ben önerilere açığım. Senin gördüğün bu durumun düzeltilmesine yönelik ne gibi fikirlerin var? Yaz bize, konuşalım. Uygulanabilirse de uygulayalım o zaman.
merhabalar,
cuma günü bir merhaba yazdım sonra ortadan kayboldum gibi olmuş.
Evimde maalesefe internetim yok. O yüzden hafta için çalışma saatleri içinde girebiliyorum. Elimden geldiğince sohbetlerinize katılmaya ve kurallarınıza uymaya çalışacağım.
Sanırım en başta bir kilo çizelgesi yapmam gerekiyor.
merhaba hosgeldin canım ismini okumuştum ama unuttum :26:
asla ben özel muamele istemiyorum sadece daha fazla mesaj yazmamamın mazereti,üstelik özelden bahsedilmesi hiç ama hiç rahatsız etmiyor bilakıs cok seviyorum ama bunun yanındada yarışa özel motiveli konular bahsettiğim ,iasla rahatsızlık durumu deyıldı bahsettiğim ama öyle alğılandıysada diyer arkadaşlarımdan özür dilerim,sadece öneriydi,ben hayatımda hep biz kelimesini seçmişimdir ve öyle hissederim ben bizim içindi önerilerim ....
Tunicim senin oğlan gerçekten o kadar canavar mıydı yahu?Çocuklara bir şey yapar diye korktuğuna göre... :)
Yarışmanın düzeni bozulursa zaten eminim bu takımın yine büyük bir çoğunluğuyla bir günlük açar orda da devam ederiz. Bekleyip göreceğiz artık. Burda en azından ilk adımı atmış ve birbirimizi bulmuş olduk, değil mi ama?Diğer takımlar ne yapsın, çoğu takım günlük falan da açamaz, hepsi kopuk kopuk...
yani fundacım benim oğlum şöyle ki
çok çok hareketli bi çocuk
çocuklara bebeklerede bayılıyor çok seviyor küçük olduğu içinde nasıl seveceğini bilemiyor
öpücem diye ısırıyor, saçını sevicem diye çekiveriyor, yani bilmeden zarar veriyor
o çocuklarda bundan bağırarak kaçıyor buda onu oyun sanıp daha çok üstlerine gidiyor:)))))
çocuklara bebeklerede bayılıyor çok seviyor küçük olduğu içinde nasıl seveceğini bilemiyor
öpücem diye ısırıyor, saçını sevicem diye çekiveriyor, yani bilmeden zarar veriyor
o çocuklarda bundan bağırarak kaçıyor buda onu oyun sanıp daha çok üstlerine gidiyor:)))))
merhabalar,
cuma günü bir merhaba yazdım sonra ortadan kayboldum gibi olmuş.
evimde maalesefe internetim yok. o yüzden hafta için çalışma saatleri içinde girebiliyorum. elimden geldiğince sohbetlerinize katılmaya ve kurallarınıza uymaya çalışacağım.
sanırım en başta bir kilo çizelgesi yapmam gerekiyor.
:) ismim ebru. muhasebeciyim. 21 aylık bir oğlum var. istanbuldanım. doğumda ve emzirirken aldığım kilolar artık beni çok rahatsız ediyor. 89,5 kiloyum. vermem gereken 30 kilo var. aslında doğumdan öncede 75-77 kilo arasında gidip geliyordum. yıl sonun kadar 15 kilo vermek istiyorum.
:)) merak ettim. oğlun kaç yaşında?
Tekrar hoşgeldin Ebrucum. Öncelikle bir konuda anlaşalım, senin de okumuş olacağın gibi mesaj sayıları isyan konumuz halinde şu an. :) Yani günde 5 mesajdan fazlasını yazamayacaksan sonunda sen de biz de üzülürüz. Çünkü artık olabileceği en az şekilde katılımda bulunmaya çalışanları listeye almama kararı aldım. Normalde katı biri değilim aslında, ama takımımızın son günleri beni bu şekilde konuşmaya itiyor. O yüzden kişisel algılama lütfen. :)
Kurallarımızı tam hatırlamıyorsan bir kez daha oku.
Bir kilo çizelgesi yapman gerekiyor evet. Eğer yapamazsan buraya yaz, takımımızın bir çizelge hazırlama rehberi var, sana onu yazayım. Diyet grupları başlığında da bir klavuz olması lazım. Ona da bakabilirsin.
Bir de yıl sonuna kadar 15 kilo vermezsin; yani verirsin ama açlıkla, sağlıksız bir şekilde verirsin. O da zaten takımımızda yasak. :) Ama rejimine sadık olur ve spor yaparsan 10 kiloya kadar bile verebilirsin bence...
özel paylaşımla diyet paylaşımı konusunda fundayla tuniyede, raa yada katılıyorum. şöyleki, özel hayattan konusmamız paylaşmamız, bizi internet ortamından sıyrılıp daha sıcak bır dıyaloga sokuyor. ki ben burdakı cogu kişiyle aynı sehırlerde olsaydım realde de tanısmak ısterdım..
ki buda sonuc olarak amacımıza yıne faydası oluyor. ben dogru durust tanımadıgım bır ınsanın; menun soyle olmus boyle olmus vs vs demesi benı motıve etmez. ben paylaşımlardan cok memnunum yanı. size bıdıklarımın yada balkonumun resimlerini bile ekledim. bundan daha ıyı bır anlatım olamaz zaten memnun oldugumun..cunku ben o resimleri paylasırken hosgeldınız evıme oluyorum resimlerde olsa.
raa ya katıldıgım durum ıse hergun dıyet motıvasyonu konusmaları olmaz ama hıc olmaması da ıyı değil tabi. cunku ben hala ınanamıyorum bu kiloya dustugume ve hep işin başını dusunuyorum, kararlıydım ama omuzlarım düşüktü yapabılecekmıyım diye. sankı olay dunyayı kurtarmak kadar zor geliyordu bana. ama buraya gelıpte benım gıbı arkadaslarla tanısınca omuzlarım dıkleştı. o yuzden hep dıyorum zaten yenı baslayanlara ekstra bır destek lazım. ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.
yani bunun bir tarafı yok bence her iki paylaşımda olmalı. ama tabı her ıkısınınde olabılmesı ıcın once takımın burda olması lazım :)
supermiş yaaa :)))) ay sesli guldum resmen:))) gozumde canlandı seninki fırlamıs, cocuklar kacıyor :)))) acaba senle babası yada aileden bırılerı ısırarak mı sevıyor onu. bizde adettir ya hızımızı alamayız cocuk severken ısırırız. :))) senin bıdıkta belki ordan esinlenmiştir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?