Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi bakalım berivancımm
yeni bir başlangıç motivasyonunuda yükseltir inş
bazen böyle değişiklikler iyi our:)))

hadi bakalım berivancımm
yeni bir başlangıç motivasyonunuda yükseltir inş
bazen böyle değişiklikler iyi our:)))

başladık valla tatlım 150 tl baydım aylıgına fayda gorecegım inşallah Süper başladım çarşamba ve cumartesi kontrole gidecegım eee cuma da büyük kontrol de burada varrrrrr kesin kez verecegımmmmm

asla ben özel muamele istemiyorum sadece daha fazla mesaj yazmamamın mazereti,üstelik özelden bahsedilmesi hiç ama hiç rahatsız etmiyor bilakıs cok seviyorum ama bunun yanındada yarışa özel motiveli konular bahsettiğim ,iasla rahatsızlık durumu deyıldı bahsettiğim ama öyle alğılandıysada diyer arkadaşlarımdan özür dilerim,sadece öneriydi,ben hayatımda hep biz kelimesini seçmişimdir ve öyle hissederim ben bizim içindi önerilerim ....

merhabalar,
cuma günü bir merhaba yazdım sonra ortadan kayboldum gibi olmuş.
evimde maalesefe internetim yok. o yüzden hafta için çalışma saatleri içinde girebiliyorum. elimden geldiğince sohbetlerinize katılmaya ve kurallarınıza uymaya çalışacağım.
sanırım en başta bir kilo çizelgesi yapmam gerekiyor.

merhaba hosgeldin canım ismini okumuştum ama unuttum :26:

merhaba hosgeldin canım ismini okumuştum ama unuttum :26:

:) ismim ebru. muhasebeciyim. 21 aylık bir oğlum var. istanbuldanım. doğumda ve emzirirken aldığım kilolar artık beni çok rahatsız ediyor. 89,5 kiloyum. vermem gereken 30 kilo var. aslında doğumdan öncede 75-77 kilo arasında gidip geliyordum. yıl sonun kadar 15 kilo vermek istiyorum.

Raacım geliba ben yanlış anlaşıldım. :) Rahatsız olsan da olmasan da normal. Kimse için de bir problem değil. Önerilerini yaz, uygulanabilirse uygulayalım demiştim ama henüz bir şey yazmamışsın...

O zaman ben şöyle diyeyim. Birkaç günde bir dönüşümlü olarak rejimle ilgili yazılar paylaşalım. "doğrular-yanlışlar" şeklinde olsun, motivasyon taktikleri olsun...

Gönüllü olan varsa yazsın lütfen, ben gönüllü olurum. Gönüllü sayısına göre haftanın belli günleri yazılar paylaşırız.

yani fundacım benim oğlum şöyle ki
çok çok hareketli bi çocuk
çocuklara bebeklerede bayılıyor çok seviyor küçük olduğu içinde nasıl seveceğini bilemiyor
öpücem diye ısırıyor, saçını sevicem diye çekiveriyor, yani bilmeden zarar veriyor
o çocuklarda bundan bağırarak kaçıyor buda onu oyun sanıp daha çok üstlerine gidiyor:)))))

özel paylaşımla diyet paylaşımı konusunda fundayla tuniyede, raa yada katılıyorum. şöyleki, özel hayattan konusmamız paylaşmamız, bizi internet ortamından sıyrılıp daha sıcak bır dıyaloga sokuyor. ki ben burdakı cogu kişiyle aynı sehırlerde olsaydım realde de tanısmak ısterdım..
ki buda sonuc olarak amacımıza yıne faydası oluyor. ben dogru durust tanımadıgım bır ınsanın; menun soyle olmus boyle olmus vs vs demesi benı motıve etmez. ben paylaşımlardan cok memnunum yanı. size bıdıklarımın yada balkonumun resimlerini bile ekledim. bundan daha ıyı bır anlatım olamaz zaten memnun oldugumun..cunku ben o resimleri paylasırken hosgeldınız evıme oluyorum resimlerde olsa.

raa ya katıldıgım durum ıse hergun dıyet motıvasyonu konusmaları olmaz ama hıc olmaması da ıyı değil tabi. cunku ben hala ınanamıyorum bu kiloya dustugume ve hep işin başını dusunuyorum, kararlıydım ama omuzlarım düşüktü yapabılecekmıyım diye. sankı olay dunyayı kurtarmak kadar zor geliyordu bana. ama buraya gelıpte benım gıbı arkadaslarla tanısınca omuzlarım dıkleştı. o yuzden hep dıyorum zaten yenı baslayanlara ekstra bır destek lazım. ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum.

yani bunun bir tarafı yok bence her iki paylaşımda olmalı. ama tabı her ıkısınınde olabılmesı ıcın once takımın burda olması lazım :)

:)) merak ettim. oğlun kaç yaşında?

supermiş yaaa :)))) ay sesli guldum resmen:))) gozumde canlandı seninki fırlamıs, cocuklar kacıyor :)))) acaba senle babası yada aileden bırılerı ısırarak mı sevıyor onu. bizde adettir ya hızımızı alamayız cocuk severken ısırırız. :))) senin bıdıkta belki ordan esinlenmiştir. :)

Tekrar hoşgeldin Ebrucum. Öncelikle bir konuda anlaşalım, senin de okumuş olacağın gibi mesaj sayıları isyan konumuz halinde şu an. :) Yani günde 5 mesajdan fazlasını yazamayacaksan sonunda sen de biz de üzülürüz. Çünkü artık olabileceği en az şekilde katılımda bulunmaya çalışanları listeye almama kararı aldım. Normalde katı biri değilim aslında, ama takımımızın son günleri beni bu şekilde konuşmaya itiyor. O yüzden kişisel algılama lütfen. :)

Kurallarımızı tam hatırlamıyorsan bir kez daha oku.

Bir kilo çizelgesi yapman gerekiyor evet. Eğer yapamazsan buraya yaz, takımımızın bir çizelge hazırlama rehberi var, sana onu yazayım. Diyet grupları başlığında da bir klavuz olması lazım. Ona da bakabilirsin.

Bir de yıl sonuna kadar 15 kilo vermezsin; yani verirsin ama açlıkla, sağlıksız bir şekilde verirsin. O da zaten takımımızda yasak. :) Ama rejimine sadık olur ve spor yaparsan 10 kiloya kadar bile verebilirsin bence...

Anladım Tunicim. Zamanla öğrenir nasıl yaklaşması gerektiğini o zaman. Sen yine gözünü üstünde tutarsın. :)

Pelincim beni rüyanda görmüştün. Bir türlü cevap veremedim sana...
Nasıl görmüştün, anlatsana...

Son düzenleme:

günde en az 5 mesaj yazarım. ama haftasonları imkansız. bu konuda tolerans gösterirseniz sevinirim. haftasonunun acısını haftaiçi çıkartırım ama merak etmeyin. sağlık bir şekilde spor ile beraber elimden geldiğince çok kilo vermek istiyorum. bu yıl sonuna kadar 10 olur 15 olur. ama eninde sonunda hedeflediğim kiloya inmek istiyorum. yılsonu hedefim sadece beni motive etmesi için. yeni yıl yeni bir ben diye kendime slogan uydurdum. bakalım ne olacak.

Elini taşın altına sokacak mısın peki Sinemcim, ondan haber ver? :)

(Tercümesi: Haftalık diyetle ilgili mesaj bulup paylaşan gönüllü arkadaşlardan olacak mısın?)

Fundacım ne zamandır soylıcem unutuyorum. Esim tuhaf bir shiftte calıstıgı ıcın cok az gorusebılıyoruz. Dolayısıyla izin gununde full beraber gecırmek ıstıyor ve ıstıyorum :)
onun izinli oldugu gunler bana stres oluyor gırmek, gece gelıyorum ama menu ve mesaj yetiştirmeye stres oluyorum.
bana haftada bır gun ızın yazmanı ıstıcem o yuzden :)
gunlerı bellı olmuyor, o yüzden ben 1 gun oncesınden haber verırım. bu hafta yarın mesela. evde bıle olmıcaz, sabahtan benım arabamı servıse goturucez ordan da çarşıya dolaşmaya gıdıcez. uygun mudur haftada 1 gun ızın?

yaa sinemcim bunu ben şuna bağlıyorum
ilk dişleri çıktığında neremizi denk getirirse ısırıyordu hoşuna gidiyordu ama nasıl keskindi dişleri koparıyrdu resmen o ısırdığı an bizde reflex ayyy filan diye çekince çok hoşuna gidiyordu onu oyun sanıyordu
her fırsatta bunu yapıyordu o zamandan kalma sanırım
ama şu an bize yapmıyor tepki vermiyoruz çünkü ama çocuklar korkup bağrışınca oynaşıyoruz sanıyor holuna gidiyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…