- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.061
sevgili takımım, bana bol şans dileyin. :) çorba yapma işine girişiyorum. :d umarım güzel olur, daha önce hiç yapmamıştım. Ezogelin çorbası deneyeceğim, internetten bir tarif buldum. Umarım yüzümü kara çıkarmaz. :d
Zorunlu değil zaten Berivancım. :)
Anladım Tunicim. :) İhtiyacın olduğunda izin iste, çekinme. Senin misafirinin çok olduğunu biliyoruz zaten canım.
Sevgili takımım, bana bol şans dileyin. :) Çorba yapma işine girişiyorum.Umarım güzel olur, daha önce hiç yapmamıştım. Ezogelin çorbası deneyeceğim, internetten bir tarif buldum. Umarım yüzümü kara çıkarmaz.
biraz karışık bi çorbadanmı başlamışsın acaba:)??
ben hiç ezogelin yapmadım
şöyle tarhana mercimek filanlamı başlasyadınki:)))
Kendi adıma söyleyeyim arkadaşlar,hiç 5mesaj doldurup gitme kaygım olmuyor,zaten yazıyorum,takımımızı ve burda yakaladığımız diyaloğu seviyorum.eğer günlük yaşantımızdan,yaşadıklarımızdan,sorunlarımızdan konuşmayacaksak ben hiç gelmem,çünkü sadece 'onu yedim bunu içtim' şeklinde yazılan mesajlar ve bunlara 'aaa niye yedin cısss' veya 'çok güzel menü olmuş afiyet olsun' diye verilen cevaplarla süren sohbetler beni sıkar.ben normalde eşimle yaşadığım sorunu da internet ortamında paylaşmazdım,sadece moralim çok bozuktu,izin istedim,sağolsun birçoğunuz özelden mesaj yazıp destek olmaya çalışınca olayı burda anlattım,kimseyi ayırmadım.
Yalnız gerçekten bazen 5mesajı yazmanın da menüyü paylaşmanın da mümkün olmadığı günler oluyor.dün akşam misafirim vardı mesela,gittiklerinde saat gecenin biri olmuştu,onlar var diye oğlum uyumadı,uykusu olduğu için inanımaz huysuzlaştı,herşeye ağladı,misafirin çocuğu aynı vaziyette,umutla oyuncak kavgasına tutuştular ortalığı yıktılar saatlerce,o durumda oturmanın anlamı kalmamıştı,konuşamıyorduk bile,sadece çocukları sakinleştirmeye uğraştık,ben olsam kalkar giderdim,misafir tabii bişey diyemezsin.zaten esneyip duruyordum,onlar kalkar kalkmaz da uyudum
Sevgili takımım, bana bol şans dileyin. :) Çorba yapma işine girişiyorum.Umarım güzel olur, daha önce hiç yapmamıştım. Ezogelin çorbası deneyeceğim, internetten bir tarif buldum. Umarım yüzümü kara çıkarmaz.
öncelikle hoşgeldin aramıza ebrucumm:))
oğlum 14 aylık:)
bende senin gibi hamilelik sonrası eski formuna geri dönmeye çalışan bi anneyim:))))
Berivan da haftasonları internet olmadığı için giremiyor. Yani mecburi durumları tabiki anlayışla karşılıyoruz. Problem olmuyor.
Bak sana şöyle bir şey diyeyim Ebrucum... Biz takımdaki arkadaşlarla yeni yıldaki kendimize bir mektup yazdık (takım başlığına yazdık). Yeni yılda kaç kilo olmak istiyoruz, kim olmak istiyoruz, yani her ne istiyorsak yazdık. Ben bunları kopyaladım ve yeni yılda tekrar yapıştıracağım buraya... Yani herkes o gün geldiğinde mektubunu bir daha okuyup ne kadar yol geldiğini görecek. :)
İstersen sen de yaz. Seninkini de kopyalayayım.
"Slogan uydurdum" deme. Uydurdum deyince etkisini hafifletiyorsun. "Kendime bir slogan yarattım." de.
Hoşgeldin ebrucummmmmmmm meslektaşım ben de muhasebeciyim
tunicim ayyyyyyyyyy ya oglusun çokkkkkkkkkkk hoşşşşşşşşşşşş
hosgeldin demiştim ama tekrar diyim :) hosgeldın ebrucum.. ve gule gule dermişim
5. mesajdan sonra ----------------------- yapıyoruz.
Günaydın kızlar
fundacım,çantayı almadım çünkü önce ayakkabıyı alayım diye düşündüm,ne olur ne olmaz,belki istediğim kırmızıyı bulamazsam başka bir renk giymem gerekir.
Sinem canım o bahsettiğin yerler sahile inen yolun başındaki pasajlarsa oraya baktım,düğün mevsimiymiş,numara kalmamış.
pelincim ayakkabıya ne kadar butce koydun kafanda bılmıyorum ama deichmann'da dediğin tarzda bir iki model gordum mağazaya gitmeden netten tipinede fiyatınada bakabılırsın.
Sinem canım sen bu hikayeyi paylaşmıştın zaten geçen gün,okumuştum,hatta etkilenmiştim:)
ay bir önceki mesajda başlık kısmına ----- yazmadım.. :):)
ciddimisin inanmamaman tanrım b12 eksikliğim var galiba ben unutkanda değilimdir yaaa.. kendi yazdıgımı unutyorsam orda bır sorun var demek korktum simdi
Sinem canım sen bu hikayeyi paylaşmıştın zaten geçen gün,okumuştum,hatta etkilenmiştim:)
ciddimisin inanmamaman tanrım b12 eksikliğim var galiba ben unutkanda değilimdir yaaa.. kendi yazdıgımı unutyorsam orda bır sorun var demek korktum simdi
ay bir önceki mesajda başlık kısmına ----- yazmadım.. :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?