Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili takımım, bana bol şans dileyin. :) Çorba yapma işine girişiyorum. Umarım güzel olur, daha önce hiç yapmamıştım. Ezogelin çorbası deneyeceğim, internetten bir tarif buldum. Umarım yüzümü kara çıkarmaz.

hadi bakalım gazan müberek olsun tatlım eminim çok güzel olur esişehir e kış geldi valla nasıl soğuk
canım paylasım motıvasyon ıcın buldukca paylasırım canım

biraz karışık bi çorbadanmı başlamışsın acaba:)??
ben hiç ezogelin yapmadım
şöyle tarhana mercimek filanlamı başlasyadınki:)))

Kendi adıma söyleyeyim arkadaşlar,hiç 5mesaj doldurup gitme kaygım olmuyor,zaten yazıyorum,takımımızı ve burda yakaladığımız diyaloğu seviyorum.eğer günlük yaşantımızdan,yaşadıklarımızdan,sorunlarımızdan konuşmayacaksak ben hiç gelmem,çünkü sadece 'onu yedim bunu içtim' şeklinde yazılan mesajlar ve bunlara 'aaa niye yedin cısss' veya 'çok güzel menü olmuş afiyet olsun' diye verilen cevaplarla süren sohbetler beni sıkar.ben normalde eşimle yaşadığım sorunu da internet ortamında paylaşmazdım,sadece moralim çok bozuktu,izin istedim,sağolsun birçoğunuz özelden mesaj yazıp destek olmaya çalışınca olayı burda anlattım,kimseyi ayırmadım.
Yalnız gerçekten bazen 5mesajı yazmanın da menüyü paylaşmanın da mümkün olmadığı günler oluyor.dün akşam misafirim vardı mesela,gittiklerinde saat gecenin biri olmuştu,onlar var diye oğlum uyumadı,uykusu olduğu için inanımaz huysuzlaştı,herşeye ağladı,misafirin çocuğu aynı vaziyette,umutla oyuncak kavgasına tutuştular ortalığı yıktılar saatlerce,o durumda oturmanın anlamı kalmamıştı,konuşamıyorduk bile,sadece çocukları sakinleştirmeye uğraştık,ben olsam kalkar giderdim,misafir tabii bişey diyemezsin.zaten esneyip duruyordum,onlar kalkar kalkmaz da uyudum

biraz karışık bi çorbadanmı başlamışsın acaba:)??
ben hiç ezogelin yapmadım
şöyle tarhana mercimek filanlamı başlasyadınki:)))

Bizimkiler kırmızı mercimeği değişik bir şekilde yapıyorlardı, "ezogelin gibi yapıyoruz." demişti bir keresinde babam... O yüzden ezogelini arattım. Ama bunda da soğan sarımsak falan var. Bizimkinde yok galiba ama emin değilim. :) Tarife sadık kalmaya çalışacağım, sadece baharatları biraz değiştireceğim. Bir felaket çıkacağını sanmıyorum ama istediğim çorbanın tadını tutmayabilir. :) İçilebilecek bir şey olsun yeter bana... :)

Daha önce çok çorba yapmışlığım var Tunicim ama bunu yapmamıştım. :)

Kızlar yedim resmen ortalığı bulamadım bır turlu hıkayeyı. Bilgisayarda yeni formatlandığı için Geçmiş diye birşeyde yok.

Tabiki hikayeyi hatırlıyorum. Zaten beni o kadar etkilemese paylaşmak istemezdim. Ama yazı ile anlatım başka bir yetenek. Elimden geldiğince duzgunce toparlamaya calıstım. Ama anlatım profosyonel değil sonucta. Anlatıgım bozuklugum olduysa af ola. siz hikayenin ozune bakın :))) hikaye diyorum cunku bu paylasım, olumlamalarımıza itafen bir paylaşım. Ve bu olay gerçekmiş. Okudugum yerde oyle yazıyordu. Neyse çenem parmağım düştü :))) konuya donuyorum....

5.TAKIM MOTIVASYON PAYLASIMLARIMLARIMIZ - 1

Adam bir kasap deposunda çalışmaktadır. Her zamanki gibi bir gun sonunda gelen malları depoya bırakıp işten çıkıp evine gidecektir. Ancak kapı aniden kapanır ve adam içerde kalır.

Panikler, bağırır, kapıyı yumruklar... Ama ondan başka kimsenin kalmadıgını hatırladıgında boşuna mücadele verdiğini anlar. O soğukta sabaha kadar dayanamayacagını bilir.... ve çaresizce ailesini düşünür sadece...

Sonu bellidir ve ailesine bir veda mektubu yazmaya başlar..
''Canım ailem....
Size tam yetemedim biliyorum, keşke elimden fazlası gelseydi, size daha iyi bakabilseydim..
...sizinle daha çok ilgilenebilseydim... Suan donuyorum ellerimi hissetmemeye basladım..
sizi çok seviyorum...''

Adam iliklerine kadar dondugunu hisseder ve bir köşede kıvrılır kalır...

Sabah adamı arkadaşları bulur.. ve ne olduğunu anlamazlar. Mektubu okurlar içerde kapalı kaldıgını ve dondugunu okurlar. Fakat dondurucu odası soğuk değildir, soğutucu arızalıdır. Yanlızca havalandırma motoru çalışmaktadır. Arkadaşları mektuba ragmen bir anlam verememişlerdir. Yetkililer geldiğinde adamın donarak olmediğini soylerler....

Adamın, zihni havalandırma motoru ile soğutucu motorunu ayırt edememiş ve içersinin her zamanki soğukluğuna sabitlenmiştir... Bir insan zihni ile kendini öldürebiliyorsa, zihin gücü düşünüldüğü kadar zayıf bir güç değildir....

Pelincim senin öyle bir çaban olmadığının sanırım herkes farkındadır. :) Sıkışık zamanlara da her zaman anlayış gösterdik. Sonuçta bu takım şu anda hayatımızın bir parçası ama ta kendisi değil. Kural listemiz çok sıkı görünüyor ve gerektiğinde uyarılar veriliyor diye askeri bir birim değiliz. :)

Bu kadar baskı hissetmeyin kızlar. :)

rast gele fundacım :)))))

Kızlar çok işim var eşim yarın Hong Kong a gidiyor onun için hazırlık yapmam lazım daha bşy yetiştiremedim iki dakka da olsa giriyim bakıyım dedim Yazılanları okudum cvplarını akşama yazıcam şimdi yürüyüşe çıkmam lazım yoksa okula yetişemem. Yağmur da yağdı biraz hava çok güzel akşama görüşürüz.

öncelikle hoşgeldin aramıza ebrucumm:))
oğlum 14 aylık:)
bende senin gibi hamilelik sonrası eski formuna geri dönmeye çalışan bi anneyim:))))

14 aylıkken böyle yaramaz ise daha ilerki yaşları hayal edemiyorum.

merak ettim mektupları. bende kendime bir mektup yazmaya çalışacağım.

Hoşgeldin ebrucummmmmmmm meslektaşım ben de muhasebeciyim
tunicim ayyyyyyyyyy ya oglusun çokkkkkkkkkkk hoşşşşşşşşşşşş

hoşbuldum. teşekkür ederim meslektaşım.

hosgeldin demiştim ama tekrar diyim :) hosgeldın ebrucum.. ve gule gule dermişim

5. mesajdan sonra ----------------------- yapıyoruz.

:):):) teşekkür ederim hoşbuldum. :):)

mercimek çorbasına ek olarak bulgur koyarak yapıyoruz biz. tabi baharatı yada sarımsak koymak kişiye kalmış bişi. umarım lezzetli bir çorba olur.

pelincim ayakkabıya ne kadar butce koydun kafanda bılmıyorum ama deichmann'da dediğin tarzda bir iki model gordum mağazaya gitmeden netten tipinede fiyatınada bakabılırsın.

pelincim ayakkabıya ne kadar butce koydun kafanda bılmıyorum ama deichmann'da dediğin tarzda bir iki model gordum mağazaya gitmeden netten tipinede fiyatınada bakabılırsın.

bugün çıkacaktım aslında,hem yürüyüş olurdu hem ayakkabı bakardım ama yağmur yağdı.çocuk olunca çıkamadım,benim oğlum pamuk şekeri ya,iki damla yağmur değse erir hemen:)

Sinem canım sen bu hikayeyi paylaşmıştın zaten geçen gün,okumuştum,hatta etkilenmiştim:)

ciddimisin inanmam aman tanrım b12 eksikliğim var galiba ben unutkanda değilimdir yaaa.. kendi yazdıgımı unutyorsam orda bır sorun var demek korktum simdi

ay bir önceki mesajda başlık kısmına ----- yazmadım.. :):)

bişeyolmaz canım o kadar da değil.tekrar hoşgeldin diyeyim.benim de oğlum var yakında 3yaşında olacak.bu zamanda kuduruk olmayan erkek çocuğu var mı,ben hiç akıllı uslu oğlan tanımıyorum,hepsi kuduruk:)
ya da embesillik derecesinde zekadan yoksun,ondan uslu,hiç arasına rastlamadım

ciddimisin inanmam aman tanrım b12 eksikliğim var galiba ben unutkanda değilimdir yaaa.. kendi yazdıgımı unutyorsam orda bır sorun var demek korktum simdi

he kız valla paylaştın,hem de bu olumlamalara yeni başladığımızda,olumlamaya örnek olsun diye yazmıştın.yaaaaaaa benden başka hatırlayan yok mu,yoksa önceden rüyamda mı gördüm ben sinemin bu hikayeyi paylaştığını,medyumluğum mu tuttu

Sinem canım sen bu hikayeyi paylaşmıştın zaten geçen gün,okumuştum,hatta etkilenmiştim:)

Arzu paylaşmıştı. :) Güzel hikaye gerçekten. Teşekkürler kızlar. :) Beyin gücünün önemi...

ay bir önceki mesajda başlık kısmına ----- yazmadım.. :):)

Önemli değil, kasmayın dedik o kadar yahu... Hepimiz unutuyoruz ara sıra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…