Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Berivan da haftasonları internet olmadığı için giremiyor. Yani mecburi durumları tabiki anlayışla karşılıyoruz. Problem olmuyor.

Bak sana şöyle bir şey diyeyim Ebrucum... Biz takımdaki arkadaşlarla yeni yıldaki kendimize bir mektup yazdık (takım başlığına yazdık). Yeni yılda kaç kilo olmak istiyoruz, kim olmak istiyoruz, yani her ne istiyorsak yazdık. Ben bunları kopyaladım ve yeni yılda tekrar yapıştıracağım buraya... Yani herkes o gün geldiğinde mektubunu bir daha okuyup ne kadar yol geldiğini görecek. :)

İstersen sen de yaz. Seninkini de kopyalayayım.

"Slogan uydurdum" deme. Uydurdum deyince etkisini hafifletiyorsun. "Kendime bir slogan yarattım." de.

Tabi ki uygun Sinemcim. Bir gün öncesinden haber verirsin seni izinli sayarız.

Elini taşın altına sokacak mısın peki Sinemcim, ondan haber ver? :)

(Tercümesi: Haftalık diyetle ilgili mesaj bulup paylaşan gönüllü arkadaşlardan olacak mısın?)

hahahahahhaahhaha

alemsin yaaaa allahta iyiliğini versin.. taş ne kelime tatlım kayanın altına sokarım. :)))) beni aktif olaylara herzaman sayabılırsın fundacım.

Ebrucum mesaj sayılarını saymıyorsun, dikkat.

:) pardon..
sanırım sabahtan beri bu yazdığım 5. mesaj oluyor.. günlük yazılması gereken mesaj sayını doldurduk yarın görüşürüz dermişim
şaka şaka burdayım..

bişi sorucam. 5 mesajdan sonrada mesaj sayısını yazmam gerekir mi?

Çok büyük ihtimal o yüzdendir bence de...

HOŞGELDİN EBRUCUMMMMMMMM MESLEKTAŞIM BEN DE MUHASEBECİYİM
TUNİCİM AYYYYYYYYYY YA OGLUSUN ÇOKKKKKKKKKKK HOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ MAŞALLAHHHHHHHHHH

Tabi ki uygun Sinemcim. Bir gün öncesinden haber verirsin seni izinli sayarız.

peki şöyle yapsak herkesin bu tarz günleri olabilir
herkes menü ve msj yazma stresine girmese o gün haftada bir gün izin alabileceğini bilse ona göre haber vererrek izinli olsa diğer günler de onun acısını çıkarsa
yani şu açıdan söyledim o gün stresle yazacağına çünkü o karşıyada yansıyor :)
benim içinde mesela misafir gelecekse işim yoğunsa
bir başkası için dışarıdaysa ve geç gelecekse
bir başkası için çocuğu hastaysa eşi sıkıntılıysa gibi....

hosgeldin demiştim ama tekrar diyim :) hosgeldın ebrucum.. ve gule gule dermişim

5. mesajdan sonra ----------------------- yapıyoruz.

Son düzenleme:

................................

Son düzenleme:

Yok gerekmiyor. Başlık yerine ---- yazmamız yeterli oluyor.

Herkes izin alabileceğini biliyordur zaten. Haber verdiğiniz sürece izinli olabilirsiniz hep dedik. :)

Ama kastettiğin şey haftada bir gün keyfe göre izinse bence böyle bir şey yapmayalım. Gerektiği zaman yazılsın, izin alınsın. Haftada bir olmak zorunda da değil. Hastalık oldu, moral bozukluğu oldu, şehirdışı oldu, hep izin verdik bugüne kadar. Sinem'in istediği de çok haklı bir izin. Ama haftada 1 gün herkese izin çıkarırsak; bugün bile haftanın 2 günü yazmayan bir sürü üye var. Bir de izin bahanesi kullanacak, 3 gün olacak. Yani zaten 7 gün içinde 3 gün mesaj ya da menü yazılmadıysa uyarı veriyoruz. 1 ya da 2 gün olmasına gerek yok. Gerçi sürekli olarak her hafta 2 gün yazılmıyorsa ona da uyarı verilir.

Berivan ve Ebru haftasonları zaten giremiyor. 1 gün de izin kullansınlar 3 gün eder her hafta... 1-2 gün de mazeretli olsa, izinli saysak 5 gün eder. Neyse çok örnek verdim.

Haftada bir gün izin hakkı şeklinde bir talebi olanlar varsa yazsın. Oy çokluğu olursa kabul ederiz.

ya simdi motivasyon falan gundeme geldide 1 haftadır bir yazı paylaşıcam hep unutuyorum. hazır aklıma gelmişken onu paylasayım.

tabi önce bulmam lazım :)

ya simdi motivasyon falan gundeme geldide 1 haftadır bir yazı paylaşıcam hep unutuyorum. hazır aklıma gelmişken onu paylasayım.

tabi önce bulmam lazım :)

İlk yazımız geliyor. Ben de "ben bir şeyler bulup başlangıcı yaparım." diyordum ama sen yap Sinemcim. :)

O zaman şimdi sen, ben, Raa 3 kişiyiz. (Gönüllülere her daim kapımız açık bu arada )

3 günde bir yazılsa nasıl olur? Ya da gün önerisi yazın.

Pzt
Salı
Çar
Per
Cum
Cmt
Pa

Pzt
Salı
Çar
Per
Cum
Cmt
Pa

Yani bu şekilde...

yok yok ben onu kastetmedim zaten
hani ben kendimce öyle bi durum olsa her hafta izin istedim diye stres olurumda o açıdan öyle durumlarda izin alammız sıkıntı olmaz dimi onu bilelim demek istedim
yoksa herkese haftada bir gün resmi izin verelim demek istemedim:)))))

bu arada fundacım hani görev olarak almayayım üzerime ama buldukça bişeyler paylaşırım
çok dolaşırım çok okurum hoşuma gidenleri mantıklı olanlarıda paylaşırım
ama hani belli günler paylaşım yapılacaksa ve isimler belli olacaksa o günlerde bulamayabilir ve paylaşamayabilirim

Fundacım ben paylasım yapamam pek Bulabılır sem paylasırım

Zorunlu değil zaten Berivancım. :)

Anladım Tunicim. :) İhtiyacın olduğunda izin iste, çekinme. Senin misafirinin çok olduğunu biliyoruz zaten canım.

Olur canım. Sen de buldukça paylaşırsın.

Motivasyon eksikliğinden bahsedildiği için belli bir düzene bağlansın diye gün belirledim. Ama onun dışında da her kim ne yazmak istiyorsa tabi yazabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…