- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.041
günde en az 5 mesaj yazarım. ama haftasonları imkansız. bu konuda tolerans gösterirseniz sevinirim. haftasonunun acısını haftaiçi çıkartırım ama merak etmeyin. sağlık bir şekilde spor ile beraber elimden geldiğince çok kilo vermek istiyorum. bu yıl sonuna kadar 10 olur 15 olur. ama eninde sonunda hedeflediğim kiloya inmek istiyorum. yılsonu hedefim sadece beni motive etmesi için. yeni yıl yeni bir ben diye kendime slogan uydurdum. bakalım ne olacak.
Fundacım ne zamandır soylıcem unutuyorum. Esim tuhaf bir shiftte calıstıgı ıcın cok az gorusebılıyoruz. Dolayısıyla izin gununde full beraber gecırmek ıstıyor ve ıstıyorum :)
onun izinli oldugu gunler bana stres oluyor gırmek, gece gelıyorum ama menu ve mesaj yetiştirmeye stres oluyorum.
bana haftada bır gun ızın yazmanı ıstıcem o yuzden :)
gunlerı bellı olmuyor, o yüzden ben 1 gun oncesınden haber verırım. bu hafta yarın mesela. evde bıle olmıcaz, sabahtan benım arabamı servıse goturucez ordan da çarşıya dolaşmaya gıdıcez. uygun mudur haftada 1 gun ızın?
Elini taşın altına sokacak mısın peki Sinemcim, ondan haber ver? :)
(Tercümesi: Haftalık diyetle ilgili mesaj bulup paylaşan gönüllü arkadaşlardan olacak mısın?)
Ebrucum mesaj sayılarını saymıyorsun, dikkat.
yaa sinemcim bunu ben şuna bağlıyorum
ilk dişleri çıktığında neremizi denk getirirse ısırıyordu hoşuna gidiyordu ama nasıl keskindi dişleri koparıyrdu resmen o ısırdığı an bizde reflex ayyy filan diye çekince çok hoşuna gidiyordu onu oyun sanıyordu
her fırsatta bunu yapıyordu o zamandan kalma sanırım
ama şu an bize yapmıyor tepki vermiyoruz çünkü ama çocuklar korkup bağrışınca oynaşıyoruz sanıyor holuna gidiyor:)))
Tabi ki uygun Sinemcim. Bir gün öncesinden haber verirsin seni izinli sayarız.
:) pardon..
sanırım sabahtan beri bu yazdığım 5. mesaj oluyor.. günlük yazılması gereken mesaj sayını doldurduk yarın görüşürüz dermişim
şaka şaka burdayım..
bişi sorucam. 5 mesajdan sonrada mesaj sayısını yazmam gerekir mi?
yaa sinemcim bunu ben şuna bağlıyorum
ilk dişleri çıktığında neremizi denk getirirse ısırıyordu hoşuna gidiyordu ama nasıl keskindi dişleri koparıyrdu resmen o ısırdığı an bizde reflex ayyy filan diye çekince çok hoşuna gidiyordu onu oyun sanıyordu
her fırsatta bunu yapıyordu o zamandan kalma sanırım
ama şu an bize yapmıyor tepki vermiyoruz çünkü ama çocuklar korkup bağrışınca oynaşıyoruz sanıyor holuna gidiyor:)))
:) pardon..
sanırım sabahtan beri bu yazdığım 5. mesaj oluyor.. günlük yazılması gereken mesaj sayını doldurduk yarın görüşürüz dermişim
şaka şaka burdayım..
bişi sorucam. 5 mesajdan sonrada mesaj sayısını yazmam gerekir mi?
hosgeldin demiştim ama tekrar diyim :) hosgeldın ebrucum.. ve gule gule dermişim
5. mesajdan sonra ----------------------- yapıyoruz.
peki şöyle yapsak herkesin bu tarz günleri olabilir
herkes menü ve msj yazma stresine girmese o gün haftada bir gün izin alabileceğini bilse ona göre haber vererrek izinli olsa diğer günler de onun acısını çıkarsa
yani şu açıdan söyledim o gün stresle yazacağına çünkü o karşıyada yansıyor :)
benim içinde mesela misafir gelecekse işim yoğunsa
bir başkası için dışarıdaysa ve geç gelecekse
bir başkası için çocuğu hastaysa eşi sıkıntılıysa gibi....
ya simdi motivasyon falan gundeme geldide 1 haftadır bir yazı paylaşıcam hep unutuyorum. hazır aklıma gelmişken onu paylasayım.
tabi önce bulmam lazım :)
Herkes izin alabileceğini biliyordur zaten. Haber verdiğiniz sürece izinli olabilirsiniz hep dedik. :)
Ama kastettiğin şey haftada bir gün keyfe göre izinse bence böyle bir şey yapmayalım. Gerektiği zaman yazılsın, izin alınsın. Haftada bir olmak zorunda da değil. Hastalık oldu, moral bozukluğu oldu, şehirdışı oldu, hep izin verdik bugüne kadar. Sinem'in istediği de çok haklı bir izin. Ama haftada 1 gün herkese izin çıkarırsak; bugün bile haftanın 2 günü yazmayan bir sürü üye var. Bir de izin bahanesi kullanacak, 3 gün olacak. Yani zaten 7 gün içinde 3 gün mesaj ya da menü yazılmadıysa uyarı veriyoruz. 1 ya da 2 gün olmasına gerek yok. Gerçi sürekli olarak her hafta 2 gün yazılmıyorsa ona da uyarı verilir.
Berivan ve Ebru haftasonları zaten giremiyor. 1 gün de izin kullansınlar 3 gün eder her hafta... 1-2 gün de mazeretli olsa, izinli saysak 5 gün eder.Neyse çok örnek verdim.
Haftada bir gün izin hakkı şeklinde bir talebi olanlar varsa yazsın. Oy çokluğu olursa kabul ederiz.
Fundacım ben paylasım yapamam pekBulabılır sem paylasırım
yok yok ben onu kastetmedim zaten
hani ben kendimce öyle bi durum olsa her hafta izin istedim diye stres olurumda o açıdan öyle durumlarda izin alammız sıkıntı olmaz dimi onu bilelim demek istedim
yoksa herkese haftada bir gün resmi izin verelim demek istemedim:)))))
bu arada fundacım hani görev olarak almayayım üzerime ama buldukça bişeyler paylaşırım
çok dolaşırım çok okurum hoşuma gidenleri mantıklı olanlarıda paylaşırım
ama hani belli günler paylaşım yapılacaksa ve isimler belli olacaksa o günlerde bulamayabilir ve paylaşamayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?