- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.101
benim çoluk çocuk işi kolay :))) veriyorum kuru mamayı tamam
işler bitti çok sukur :) ev mis kokuyor hatta işten sonra kaş operasyonuna gırdım :)) yarın askımla dısardayız ya recep ivedik gibi cıkmıyım dedim
hemen bı banyoya gırıp cıkmam lazım sımdı birazdan KARADAYI başlıyacak
Şımartıyorsunuz efendim...
Siz de aynı şekilde...
Ne güzelmiş... :) Ben de kitap tavsiyeleri alabilirim canım. Ne konuda okursun bilmiyorum ama. Önerebileceğin fantastik-kurgulara ve bilim-kurgulara açığım.
Enerji fazlalığı var üstünde, spor yap.
Ayy valla bayıldım bu uygulamanıza süpersiniz bende bir kitap kurdu olarak tebrik ediyorum sizi.Artık anlatırım ben bunu herkese çok hoşuma gitti ya tebrikler tebrikler tebrikler:))))))
Bu arada bende kahvaltı hazırlamayı hiç sevmem kolay gelsin arkadaşım:))
Umutcan arkadaşım bir kaç gün izin alıp gitmiştin en son ben yokkende geri dönmüşsün Hoşgeldin tekrar.Okuyabildiğim kadarı ile eşinle sorunlarınız varmış.İnan bana eşi ile sorunu olmayan yok.Biliyorum Trajikomik ama öyle ve yine inan bana ki herzaman kavgalar en basit durumlardan çıkar ve bazen hatırlamazsın bile neden kavga ettiğinizi.Söylemek istediğim eminimki eşinin iyi yönleri vardır onları düşün ve Sinemin de dediği gibi kavga anında değil ama sakinken oturup eşinle konuşmaya çalış.Yargılamadan ''sen şunu yaptun bunu yaptın '' değilde daha olumlu cümleler kurarak dene bunu belki bir faydası olur bilemeyiz.Hem seviyorum diyosun sevdiğine göre demekki iyi yönleri kızılacak yönlerinden daha fazla.Seviyoruz seni ve burda olmandan da çok mutluyuz.Hayat mutsuz olamicak kadar kısa
çok teşekkür ederim canım benim,iyiki varsınız hepinizi seviyorum.
İnan ki bazen öfkem,hırsım perdeliyor,ne hissettiğimi anlayamıyorum ama sakinleşince çok acı çekiyorum,onu çok sevdiğimi farkediyorum,her kavga birşeyler götürüyor insandan bunun farkındayım,o yüzden sonradan çok pişman oluyorum,keşke biraz daha sabırlı davransaydım,biraz alttan alsaydım diyorum.ne yazık ki artık mutlu evlilik yoktur diye düşünüyorum,ne kadar seversen sev illa ki sorun çıkıyor,
şu anda mesela bakıyorum 15günüm kalmış,memlekete gidicem oğlumla,bir,birbuçuk ay kadar kalıcam,bir garip hissediyorum,hüzünlendim,onu çok özleyeceğim.
Funda süper bir paylaşım olmuş canım,teşekkür ederim.zamanla öğreniyorum birşeyleri,mesela artık dışarda yemek yiyeceğimde hamburger menü yerine tavuk ızgara,salata alabileceğim yerler arıyorum.
Arzumuymuş o hikayeyi paylaşan,hadi ya.sinemi boşu boşuna panikletmişim,kızcağız bu genç yaşta bunadığını sandı :)
arzucum nerdesin canııııııııım,cuma geliyor,ben yine çok pis gaza geldim,zaten günlerim azalmış gidiyorum,zayıflamalıyım,seni yenmeliyim.
Arkadaşlar çok kötü bir huyum var,ne yapıcağımı bilmiyorum,yardım istiyorum.gece umut çok terlediği için saat kurup birkaç saatte bir uyanıp üstünü değiştiriyorum,özellikle sabaha karşı kalktığımda açlıktan ölmek üzere olduğumu farkediyorum ve yatmadan önce birşeyler yememek için kendimle savaşıyorum,midem kazınıyor,bazen de yenik düşüyorum,gözüm kapalı yiyorum.bunu yapmak istemiyorum,obezler gibi uyku arasında yemek yiyorum,devam edersem zaten benim sonum da obezlik
Kızlar yeşil çaydan spordan bahseden yok bakıyorum:)))
ben karın egzersizimi yaptım,şimdi yeşil çayımı içiyorum
selam kızlar nasılsınız..herkese ii geceler..
Mesaj 2
Selam kzılar acaip yoğun bir 3 gün geçirdim ve bu hfta yoğun olucak gibi.Henüz geriye dönüp okuyamadım paylaştıklarınızı şu anda evde mobilyacılar var eşim yanlarında o yüzden ben yazabiliyorum size.Oğluma oda takımı yaptırdık onu getirdi takıyolar.Neyse ben biraz okuyim geliyorum yani inşallah canlar:)
Kızlar yeşil çaydan spordan bahseden yok bakıyorum:)))
ben karın egzersizimi yaptım,şimdi yeşil çayımı içiyorum
sinem, o ses türkiye yi izlemiyor musun yoksa :) bende bu akşam o sese takıldım, baya güldük zaten gülmeye ihtiyacım var şu sıralar..
slm şeydacım ,iyi akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?