Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohhh misss şimdiden sıhhatler olsun arkadaşım.Bende benim çocuklara ton balıklı makarna yapıcam.Karadayı bugün mü ya aaaaa ben işleri toparlim yat yat nereye kadar :))))

Anacım onu da yaptım ama bir tuhafım işte ne bileyim içim pır pır.Ben gidip makarna yapim belki geçer.Umut dünyası işte :))

teşekkürler cnmm..bende tam tersi kahvaltı hazırlamaya bayılırım:)) ama en kötüsü saatlerce kahvaltı masasındaki sohbetler ,diyetteyken en zor sınavllardan biri..:)))))

çok teşekkür ederim canım benim,iyiki varsınız hepinizi seviyorum.
İnan ki bazen öfkem,hırsım perdeliyor,ne hissettiğimi anlayamıyorum ama sakinleşince çok acı çekiyorum,onu çok sevdiğimi farkediyorum,her kavga birşeyler götürüyor insandan bunun farkındayım,o yüzden sonradan çok pişman oluyorum,keşke biraz daha sabırlı davransaydım,biraz alttan alsaydım diyorum.ne yazık ki artık mutlu evlilik yoktur diye düşünüyorum,ne kadar seversen sev illa ki sorun çıkıyor,
şu anda mesela bakıyorum 15günüm kalmış,memlekete gidicem oğlumla,bir,birbuçuk ay kadar kalıcam,bir garip hissediyorum,hüzünlendim,onu çok özleyeceğim.

Funda süper bir paylaşım olmuş canım,teşekkür ederim.zamanla öğreniyorum birşeyleri,mesela artık dışarda yemek yiyeceğimde hamburger menü yerine tavuk ızgara,salata alabileceğim yerler arıyorum.
Arzumuymuş o hikayeyi paylaşan,hadi ya.sinemi boşu boşuna panikletmişim,kızcağız bu genç yaşta bunadığını sandı :)
arzucum nerdesin canııııııııım,cuma geliyor,ben yine çok pis gaza geldim,zaten günlerim azalmış gidiyorum,zayıflamalıyım,seni yenmeliyim.
Arkadaşlar çok kötü bir huyum var,ne yapıcağımı bilmiyorum,yardım istiyorum.gece umut çok terlediği için saat kurup birkaç saatte bir uyanıp üstünü değiştiriyorum,özellikle sabaha karşı kalktığımda açlıktan ölmek üzere olduğumu farkediyorum ve yatmadan önce birşeyler yememek için kendimle savaşıyorum,midem kazınıyor,bazen de yenik düşüyorum,gözüm kapalı yiyorum.bunu yapmak istemiyorum,obezler gibi uyku arasında yemek yiyorum,devam edersem zaten benim sonum da obezlik

Kavga olması demek mutsuz evlilik demek değil. Kavga her yerde olur. Ortada insan varsa, o insanın fikirleri varsa kavga olur. Sorun çözülmezse mutsuzluk başlar. "Evlenince hiç kavga etmeyeceğiz." diye evlenen yanlış yapar. Evliliği ve kavgayı iç içe görmek lazım. Ama çözümün onlara eşlik etmesi lazım.

Mutlu evlilik kavramını yanlış yorumlama Pelincim. :) Bir de düşündüğünü yaşarsın unutma. Olumsuz düşünürsen olumsuzluk yaşarsın.

Açlıktan ölecek hissini yaşıyorsan öğünler eksik demektir. Yatmadan 2 saat önce bir ara öğün yap. Süt içebilirsin. Yeteri kadar yediğin zaman o açlık hissini yaşamazsın.

Peki fundacım deneyeceğim,aslında akşam yatıp sabah kalksam sorun yok,bölük pörçük uyuyunca gecenin köründe aç olduğumu hissediyorum.
Doğru söylüyorsun aslında ben yatarken zaten acıkmış oluyorum

Kızlar yeşil çaydan spordan bahseden yok bakıyorum:)))
ben karın egzersizimi yaptım,şimdi yeşil çayımı içiyorum

cnm ben hergün hemen hemen yürüyorum, yeşilcayda aklıma gelırse içiyorum bu gun kabuk tarcınla 2 kupa içtim mesela..

yahu her yeni dizi de aynı şey hiç reklam, ara yok!!! ondan sonrada reklam manyagı yaparlar. bir kahve bile alamadım. yemek tabagım bıle onumde kaldı dizi bitene kadar..
guzelmiş ama dizi

handecim hayırlı olsun yeni takımınız. gule gule eskitsin bıdığın. :)

Kızlar yeşil çaydan spordan bahseden yok bakıyorum:)))
ben karın egzersizimi yaptım,şimdi yeşil çayımı içiyorum

spor olarak hala kemerle devam ediyorum listeye yeşil çay yazmayı unutorum, ama hergun bayag içiyorum 2-3 yeşil çay içiyorum 1-2 tanede kiraz saplı bitki çayı içiyorum. sevgili yağlarım eriyor..

yemek tabagım dıyınce aklıma menu geldı ya :) daha kımsede yazmamıs.. unutmadan yazıyım sızede hatırlatma olur :)

sabah
1dilim kepekli ekmek
1haslanmıs yumurta
3 zeytın
2çay kasıgı bal

ogle
nesfıt+sut

ara
4-5 badem

aksam
kıymalı patlıcan
yogurt

merhaba kızlar;
nasılsınız? kötü bir gün geçirdim maalesef, hastanedeydim yine delik deşik oldum 2 tüp kan verdim..üzerine adet oldum sancıdan ölüyordum eve zor geldim..kendimi nasıl yatağa attığımı bilmiyorum, şu saate kadar yatıyordum..menüm de dengesiz oldu zaten..

kahvaltı
simit

öğle
kabak salatası (yoğurlu)

ara
sütlü nescafe
2 tane burçak

akşam
2 çorba kaşığı bulgur pilavı
2 tane elma dilim patates (yağsız, baharatlı)
bol yeşillikli salata

sinem, o ses türkiye yi izlemiyor musun yoksa :) bende bu akşam o sese takıldım, baya güldük zaten gülmeye ihtiyacım var şu sıralar..

Menüm

Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta

Ara
1 paket diyet bisküvi

Öğle
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara:
1 armut

Akşam
2 tabak çorba

sinem, o ses türkiye yi izlemiyor musun yoksa :) bende bu akşam o sese takıldım, baya güldük zaten gülmeye ihtiyacım var şu sıralar..

ya sorma haftasonu soylendım durdum zaten baska gun bulamadılar mı dıye :) az once actım O SES'i. artık netten bakıcam O SES'e. Yada eşimde KARADAYI yı begenır mırlanırsa bensız ızleme dıye diziye netten eşimle bakarız :))) Banada pazartesileri O SES kalır :)

ya bizim şu akşam düzenimiz cok kotu aksamları genelede yalnızım. eşim kendi magazasına geçse bu kadar aksamcı olmaz. sabır sabır sabır..işte hayat bazen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…