- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.121
menüm
sabah 1 portakal
1 kupa yeşilçay 1 dilim börek
öğle 4 yemek kaşığı kavurma 3 acı küçük biber
akşam 4 kaşık havuçlu tarcınlı kakuleli pilav
ara 4 tane ham hurma (birmeyveye taktımmı takıyorum)
açımmmmmm
ama mutluyum eminim su an lazım olan yakıtı yağlarımdan alıyor hatta hissediyorum....
iyi akşamlar canım..migdem çok yanıyor..mandalina yiyim dedim maffoldumm..üstüne bir de regl oldum.tam oldum
afiyet olsun raa cım borek neyliydi
Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
Ara
1 paket diyet bisküvi
Öğle
1 tabak türlü
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Ara:
1 armut
Akşam
2 tabak çorba
ya sorma haftasonu soylendım durdum zaten baska gun bulamadılar mı dıye :) az once actım O SES'i. artık netten bakıcam O SES'e. Yada eşimde KARADAYI yı begenır mırlanırsa bensız ızleme dıye diziye netten eşimle bakarız :))) Banada pazartesileri O SES kalır :)
ya bizim şu akşam düzenimiz cok kotu aksamları genelede yalnızım. eşim kendi magazasına geçse bu kadar aksamcı olmaz. sabır sabır sabır..işte hayat bazen..
iyi akşamlar canım..migdem çok yanıyor..mandalina yiyim dedim maffoldumm..üstüne bir de regl oldum.tam oldum
menüm
sabah 1 portakal
1 kupa yeşilçay 1 dilim börek
öğle 4 yemek kaşığı kavurma 3 acı küçük biber
akşam 4 kaşık havuçlu tarcınlı kakuleli pilav
ara 4 tane ham hurma (birmeyveye taktımmı takıyorum)
açımmmmmm
ama mutluyum eminim su an lazım olan yakıtı yağlarımdan alıyor hatta hissediyorum....
sağol canım..benm öle ağrım olmaz.ekşi mandalina yedim diye miğdem yandı..allahıma şükür adetlerim öle çok sancılı geçmez benm..sadce belim ağrır..geçmiş olsun ,, benimde çok ilginç reglimde karnımdeyılde midem ağrıyor hemde baya baya ağrıyor ,arkadaşlar sizdede öyle bir şey oluyormu???
ya kızlar uydu kullananlara bır sorum olacak???
FOX tvnin uydu frekansı kac ınternetten baktım gırdım olmadı bır turlu
:)))))) kıymalı, ama inan yağ 0, ekmekde ne sabah nede öğle yedim sinemciğim...
ayy cnım ben şimdi baktım bende sadece ferekans yazıyor oda 11972 yazıyor
ayy canım su içtikçe geçer o..çok kulak asmıyorum..yoksa küçük çocuk gibi daha çok şımarıyo sesi daha çok çıkıyor...ben ağrıları böle bastıryom..Handemi bunu beğendi:)))
Dediğin gibi sabır canım çok iyi bilirim düzensiz olunca bişey de gelmiyo insanın içinden.Ama yapıcak başka bişey yoksa tadını çıkar yalnızlık bazen güzeldir
Geçmiş olsun arkadaşım,yat dinlen bak kendine.Mandalina ya da biraz ara ver
Açsın ve şu an metabolizmanı yavaşlatıyorsun...Açlıktan verilen kilolar 2 günlüktür.
Açsın ve şu an metabolizmanı yavaşlatıyorsun...Açlıktan verilen kilolar 2 günlüktür.
Eveeet menü yazma zamanı :))
Sabah: 1 dilim ekmek,1 yumurta,2 çatal peynir
Öğlen: 5 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
Ara : yarım dilim sütlü tatlı
Akşam: 5 kaşık haşlanmış yağsız tatsız bir makarna
Ara : 3 hurma ,yeşil çay
Çok düzensiz biliyorum evde değildim akşamda ev kalabalık olunca böyle oldu.Amaaa bu sabah tartıldım gram gram gidiyo valla çok mutlu oldum.Annemler de boş bulundukça ip atladım kızlar.Bahçe müsait bugün ip atlamanın püf noktasını da fitness hocası söyledi.Ayaklarını kırmadan atlicakmışız yani vücudumuz düz kalıcakmış atlarken.Bugün de saat spor yaptım.Bisiklet,koşu bandı,ne ararsan vardı yani.Çok iyi geliyo Spor bana ya çıkınca kendimi Adriana Lima sanıyorum sanki.''inceyim,güzelim'' diyorum.E anacım yalanmı hepimiz öyleyiz Seviyorum bizi yaaaa:)))
raa'cım darılmaca kızmaca yok. senı sevmesem onemsemesem bunları soylemem. bız oncelıkle saglıksız kılo vermeye karşıyız o başka. ama gecen hafta dedinki yavas vermeye razıyım. diyetin basında o kadar az vermekde normal değil. diyetin ilk zamanları herkes patır patır verır. (borekler,acmalar olmazsa :) )
onunde uzun bır yol var bastan boreklerden vazgecmezsen adımların saglam olmaz. bak senden rıcam 1 hafta hıc bu tarzları şeyleri yeme nasıl kılo verıyorsun. 1 haftanın sonucunu gorsen vazgecersın zaten. aklın onlarda kalmaz.
eger yorumumdan rahatsız olursan da soyle canım cekınme.
ya sorma haftasonu soylendım durdum zaten baska gun bulamadılar mı dıye :) az once actım O SES'i. artık netten bakıcam O SES'e. Yada eşimde KARADAYI yı begenır mırlanırsa bensız ızleme dıye diziye netten eşimle bakarız :))) Banada pazartesileri O SES kalır :)
ya bizim şu akşam düzenimiz cok kotu aksamları genelede yalnızım. eşim kendi magazasına geçse bu kadar aksamcı olmaz. sabır sabır sabır..işte hayat bazen..
Dediğin gibi sabır canım çok iyi bilirim düzensiz olunca bişey de gelmiyo insanın içinden.Ama yapıcak başka bişey yoksa tadını çıkar yalnızlık bazen güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?