- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.801
Bu arada düzeltiyorum, bugün hastanede olacak kişiyi Şeyda olarak hatırlıyordum ama İremmiş.
İremcim kusura bakmasın, kendisi tüymemiş... :)
Allah ım canavar kızım hala uyumadı.ama ben meraktan bi bakıyım size dedim.
gerçekten sizinle olmak istiyorum kabul ederseniz aranıza tabiiadım ayşegül öğretmenim bir kızım var onunla zor oluyor şu an bunları yazmak ama olsun.
kuralları uygulamaktan ziyade bilmemek beni endişelendiriyor.bu konuda gerçekten yardımınıza ihtiyacım var.
bir anda ne olduğumu şaşırdım valla..geçmişi okuyordum şimdiki mesaja kadar gerçekten üzerime alındım ve kötü oldum..fundacım biraz sert olmuş üslubun, umutcan'ın dediği gibi..şahsen bende de aynı etkiyi yarattı mesajların..
haksız mısın? haklısın tabikide..bugün çok çok çabaladığını biliyorum..sağ olasın, var olasın..bence şu grupta senden daha iyi kaptanlık yapacak biri yok bence..ama dediğim gibi ben şu mesajları okuduğumda öğrencisini azarlayan öğretmeni gördüm sankidediğim gibi biraz sert olmuş..
bence şu hesaplama olaylarını her cuma bir üye yapsın, tam olarak öğrenene kadar başını ağrıtırız belki ama, sonra hem senin yükün hafiflemiş olur, hem de bizlerde elimizi taşın altına sokmuş oluruz..benim şu sıralar bir ayağım hastanede,evim beylikdüzünde ve ben çapaya gidip geliyorum..şu sıralar pek vakit ayıramıyorum ama bu böyle olmayacak tabiki..düşün bugün hastadeydim, pazartesi öğleden sonra yine gitmem gerekiyoryani hastane dışında cuma günleri hesaplamalarda bende gönüllüyüm, hatta bugün geldim üzerimi çıkarmadım, yüzdelerin ortalamasını hesapladım..senin hesabınla aynı buldum ve hatta yazdım..
çok uzun oldu kusra bakmayın bu arada..fundacım bu kadar stresi kendin çekme bize de görevler ver, senin de sinirlerin yıpranmasın...
tamam canım sorun yokk.ben fen ve tek. öğrt.niyim.canım bana genel olarak kurallardan aklına gelen ne varsa anlatırsan sevinirim
İremcim iyi ki kontrol etmişim.Yoksa yok yere seni üzmüş olacaktım. :)
Madem ikiniz de sert olmuş diyorsunuz, demek ki doğru... Dediğim gibi tuhaf bir sinir var üstümde, hala var. Herhalde uyuyunca geçer... Yarın da dışarda olacağım, eve kapanmanın stresini de atarım üzerimden. İyi olurum o zaman diye düşünüyorum.
Demekki öğretmen olsam öğrencilerim bana uyuz olurmuş.
Ben hiçbirinizden liste hazırlamasını beklemiyorum. Ama liste yapmayı bilmenizi bekliyorum çünkü 3 hafta sonra ne olacağı belli değil. :) Bir de yazdığım listede hata olup olmadığını kontrol etmenizi bekliyorum, o genelde yapılmıyor.
Tekrar edeyim. Cumaları listeyi ilk sizden birine hazırlatmamdaki tek neden, "büyük çoğunluk hesabı bilsin ki hiçbir zaman ortada kalmayalım" dır.
Senin hesap yaptığını görmüştüm canım, o karışıklıkta hesap veremedim, kusura bakma... :) Teşekkür ederim uğraşın için.
Sinirlerim sizin yüzünüzden yıpranmadı, tabi bugün hariç.
---------
Şöyle bir düzeltme yapayım bari tekrar:
Mesajlara alınmayın. Ben bugün kafayı sıyırdım, o yüzden sert yazmışım. Görüşüm bile bir tuhaf şu an, sanki rüya görüyor gibiyim... O yüzden sinirimi ciddiye almayın; sadece bundan sonra liste hazırlamayı birkaçınıza öğreteceğim, o kısmı ciddiye alın. :)
fundacım karara evet demişsin..şimdi okudum..
Hadi menümü yazayım
sabah 1kupa sütlü kahve,2dilim mısır ekmeği,1kk peynir
öğlen 1haşlanmış yumurta,1dilim ekmek,çay
ara 1kupa sütlü kahve,1sütlü tatlı
akşam yarım palamut,bol salata
ara kurudut bissürü bissürüüüü
Ben yatıyorum,umut erkenden yattı,bikaç saat sonra uyanır artık,sabahlarız.bari birkaç saat uyuyayım.
Hadi size iyi geceler.funda git yat kız sende,karanlıkta uzan tavana bak.dinlendirir.resmini de değiştir,yarın bakarım,merak ettim.bende fotoğraf paylaşmak istiyorum ana cepten olmuyor,eşimin işyerine gidersem ordan yaparım,şu yüz karalamayı nasıl yaptıklarını öğreneyim
bulamadım tatlım galiba ilk sayfayı diyorsan artık yarın daha sağlam kafa ile bakarım.şimdi çizelge nasıl yapılır ona bakıyorum...denicemm.
Ayşegülcüm endişelenmene gerek yok. :) Her takımın kuralları farklıdır. Ben sana bizim kurallarımızı yazıyorum şimdi. Sen onları bir oku; eğer "bana uyar" dersen aramıza katılırsın canım.Anlamadığın bir şey olursa da sor.
Bu arada senin mesajın bana gelmedi, gelmeyecek de sanırım. Önemli bir şeyse tekrar at canım. :)
------------------
5. TAKIM KURALLARI
1. Hamile olan, bebek emziren ya da rejim yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olanların üye olarak kabul edilebilmesi için yaptığı rejimin kesinlikle diyetisyen ya da doktor kontrolünde olması lazımdır. Bu kuralın istisnası yoktur.
2. Hızlı kilo verdiren 5 günde 5 kilo, haftada 3 kilo gibi rejimleri ve dukan diyeti vb. sağlıksız rejimleri yapma planları olanlar takıma üye olarak kabul edilmezler.
3. Türkçeyi olduğu gibi ve düzgün kullanmak kuraldır. Sesli harfleri atarak kelimeleri kısaltmak; v yerine w, g yerine q yazmak; cümleleri anlaşılmayacak şekilde birleştirmek; ya da bilerek kelimeleri herhangi bir şekilde bozuk kullanmak yasaktır.
4. Kilo çizelgesi eklemek zorunludur. Her üye kendi kilo çizelgesini hazırlar ve her Cuma günü günceller.
5. Günlük 5 mesaj yazmak zorunludur. Her üye kendi yazdığı mesajların üstüne o mesajın numarasını yazar (Mesaj 1, Mesaj 2 ). 5 mesajı doldurduktan sonra da mesajların üstüne ---- şeklinde tire koyar. Bu kurala açıkça uymayan (yani günler boyu 5 mesajı doldurmayan veya saymayan) üye iki kez uyarılır. Aynı durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
6. Günde 5 mesajı tamamlamak için üst üste mesaj atıp devamını getirmeyenler de iki kez uyarılır, tekrarı halinde diskalifiye edilir.
7. Henüz listeye girmemiş, deneme süresinde olan üye adayları için paylaşım daha da önemlidir. Günde 5 mesajın üzerinde paylaşımda bulunmaları gerekir ki niyetinin ciddi olduğu anlaşılsın.
8. Spor yapan yaptığı sporu günlük menüsünün sonuna ekler. Yapmayanlar için bir zorunluluk yoktur.
9. Her gün menü paylaşımı yapılması zorunludur. Menüler gün sonunda toplu bir halde yazılır. Aynı hafta içinde 3 gün menü paylaşımı yapmayan üye uyarılır. Bu durumun tekrarı halinde diskalifiye edilir.
10. Mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan üye, önce uyarılır, aynı davranışın 3. tekrarı halinde diskalifiye edilir.
11. 1 hafta habersiz gelmeyen üye diskalifiye edilir.
12. Üç hafta üst üste kilo alan üyenin aldığı toplam kilo 1 kgnin üzeri ise, 3. haftanın sonunda üyenin yanına Kendi isteği ile ayrıldı. notu düşülür.
13. Kilo bildirimleri her Cuma en geç saat 13:00e kadar yapılır. Bu saati geçen üyeler için bildirimde bulunmadı yazılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?