Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet Pelincim, sorun yok.

Ay cidden kafayı yedim kızlar. Neyse işte demek istediğimi anladınız. Göz göre göre keyfi nedenlerle sorumluluk almaktan kaçmayın. Bu hepimizin takımı. Hesaplar için bir kaç kişi yetiştireceğiz hepberaber... Bu kişileri de yolu biraz olsun uzun olanlardan seçmeyi planlıyorum. Onların hepsi öğrendiği zaman yolu kısa olanlara da öğretiriz.

Yazım Pelin'in dediği gibi kırıcı olmuşsa da kırılmayın. Ama size teklif geldiğinde "yapamam" diyebilecek biriyseniz kırılabilirsiniz. Çünkü o zaman o yazı size hitap ediyor demektir. İşten kaçmazsanız da problem yoktur.

Bu arada düzeltiyorum, bugün hastanede olacak kişiyi Şeyda olarak hatırlıyordum ama İremmiş.
İremcim kusura bakmasın, kendisi tüymemiş... :)

bir anda ne olduğumu şaşırdım valla..geçmişi okuyordum şimdiki mesaja kadar gerçekten üzerime alındım ve kötü oldum..fundacım biraz sert olmuş üslubun, umutcan'ın dediği gibi..şahsen bende de aynı etkiyi yarattı mesajların..
haksız mısın? haklısın tabikide..bugün çok çok çabaladığını biliyorum..sağ olasın, var olasın..bence şu grupta senden daha iyi kaptanlık yapacak biri yok bence..ama dediğim gibi ben şu mesajları okuduğumda öğrencisini azarlayan öğretmeni gördüm sankidediğim gibi biraz sert olmuş..
bence şu hesaplama olaylarını her cuma bir üye yapsın, tam olarak öğrenene kadar başını ağrıtırız belki ama, sonra hem senin yükün hafiflemiş olur, hem de bizlerde elimizi taşın altına sokmuş oluruz..benim şu sıralar bir ayağım hastanede,evim beylikdüzünde ve ben çapaya gidip geliyorum..şu sıralar pek vakit ayıramıyorum ama bu böyle olmayacak tabiki..düşün bugün hastadeydim, pazartesi öğleden sonra yine gitmem gerekiyor yani hastane dışında cuma günleri hesaplamalarda bende gönüllüyüm, hatta bugün geldim üzerimi çıkarmadım, yüzdelerin ortalamasını hesapladım..senin hesabınla aynı buldum ve hatta yazdım..
çok uzun oldu kusra bakmayın bu arada..fundacım bu kadar stresi kendin çekme bize de görevler ver, senin de sinirlerin yıpranmasın...

fundacım gerekli açıklamayı yapmışsın zaten, ben mesajını yeni gördüm şimdi..internetim biraz yavaş bugün, vınn dan girince bazen kesiliyor..sen bize öğret canım, seve seve yaparız hesaplamaları..senin dediğin gibi bu bizim takımımız

merhaba ayşegül..hoşgeldin aramıza :)

tamam canım sorun yokk.ben fen ve tek. öğrt.niyim.canım bana genel olarak kurallardan aklına gelen ne varsa anlatırsan sevinirim

İremcim iyi ki kontrol etmişim. Yoksa yok yere seni üzmüş olacaktım. :)

Madem ikiniz de sert olmuş diyorsunuz, demek ki doğru... Dediğim gibi tuhaf bir sinir var üstümde, hala var. Herhalde uyuyunca geçer... Yarın da dışarda olacağım, eve kapanmanın stresini de atarım üzerimden. İyi olurum o zaman diye düşünüyorum.

Demekki öğretmen olsam öğrencilerim bana uyuz olurmuş.

Ben hiçbirinizden liste hazırlamasını beklemiyorum. Ama liste yapmayı bilmenizi bekliyorum çünkü 3 hafta sonra ne olacağı belli değil. :) Bir de yazdığım listede hata olup olmadığını kontrol etmenizi bekliyorum, o genelde yapılmıyor.

Tekrar edeyim. Cumaları listeyi ilk sizden birine hazırlatmamdaki tek neden, "büyük çoğunluk hesabı bilsin ki hiçbir zaman ortada kalmayalım" dır.

Senin hesap yaptığını görmüştüm canım, o karışıklıkta hesap veremedim, kusura bakma... :) Teşekkür ederim uğraşın için.

Sinirlerim sizin yüzünüzden yıpranmadı, tabi bugün hariç.

---------

Şöyle bir düzeltme yapayım bari tekrar:

Mesajlara alınmayın. Ben bugün kafayı sıyırdım, o yüzden sert yazmışım. Görüşüm bile bir tuhaf şu an, sanki rüya görüyor gibiyim... O yüzden sinirimi ciddiye almayın; sadece bundan sonra liste hazırlamayı birkaçınıza öğreteceğim, o kısmı ciddiye alın. :)

anlaşıldı kaptansen ne diyosan uyar bize

fundacım karara evet demişsin..şimdi okudum..

Öyle dedim canım. Pek bir şeyin değişmediğini fark ettim. Zaten eğer bundan sonra takımdan olur da ayrılan olursa yerine başkasını almayacağım sanırım. Sayımız 12 bile olmayacak. Ama olur da çok istisnai bir durum olursa seçenek olsun diye düşündüm.

Her şekilde kötü kaptan olmayı kabul ettim yani. Gelenlere "Daha fazla üye istemiyoruz." diyeceğim artık.

Çok kararsızdım aslında; takım burda olsaydı ve "hayır" deseydi, hayır yazacaktım. Ama kimse yoktu. Zaten bu saatten sonra çoğunluk kıvamında toplanamayız sanıyorum.

Hadi menümü yazayım
sabah 1kupa sütlü kahve,2dilim mısır ekmeği,1kk peynir

öğlen 1haşlanmış yumurta,1dilim ekmek,çay

ara 1kupa sütlü kahve,1sütlü tatlı

akşam yarım palamut,bol salata

ara kurudut bissürü bissürüüüü

Anacııım, cidden yemiş. Neyse Pelincim, artık yarına... Bu arada o tatlıyı da gördüm.
Yarın ayarlama yaparsın sen kendine göre.

Ben yatıyorum,umut erkenden yattı,bikaç saat sonra uyanır artık,sabahlarız.bari birkaç saat uyuyayım.
Hadi size iyi geceler.funda git yat kız sende,karanlıkta uzan tavana bak.dinlendirir.resmini de değiştir,yarın bakarım,merak ettim.bende fotoğraf paylaşmak istiyorum ana cepten olmuyor,eşimin işyerine gidersem ordan yaparım,şu yüz karalamayı nasıl yaptıklarını öğreneyim

Yatsam iyi olacak galiba Pelincim. :) Üstümde tuhaf bir fiziksel hal var, rüyada gibi... Bir de karamsarlık var. Galiba hesaplarla uğraşırken beynim kısa devre yaptı. Anlaşılan Sinem boşuna erken yatmamış.

Önce biraz bir şeyler okumak istiyorum. Ama yatarım herhalde yarım saate... Zaten sen, ben, İrem... 3 kişiyiz...

bulamadım tatlım galiba ilk sayfayı diyorsan artık yarın daha sağlam kafa ile bakarım.şimdi çizelge nasıl yapılır ona bakıyorum...denicemm.

bulamadım tatlım galiba ilk sayfayı diyorsan artık yarın daha sağlam kafa ile bakarım.şimdi çizelge nasıl yapılır ona bakıyorum...denicemm.

Aynen alıntılıyorum mesajı... Çizelgeyi de yapamazsan söyle, özel bir klavuz hazırladım; öyle delice anlattım ki 6 yaşındaki çocuk bile anlar. (Genelde karışık geliyor üyelere, o yüzden olabildiğince ayrıntıya girdim.) Diyet Grupları'nda sabit konularda da bir klavuz olacak, ona da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…