- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #68.821
menüm;
kahvaltı
yarım simit
ara
topkek
öğle
çavdarlı tost
ara
sütlü nescafe
akşam
1 kase çorba
tamamdır anlaşıldı.sanırım çizelge işi yarına kaldı.senden yine yardım alırım.inşallah yapmaya çalışıcam herşeyi yapabilirsem çok mutlu olacam çünkü kilo vermek istiyorum.şimdi ben yatıcam iyi geceler herkese....
Menün
Sabah : 1 yumurta,peynir,1 dilim ekmek,yeşil çay
Ara : 1 muz
Öğlen : 5 kaşık ıspanak 3 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
Ara : 1 türk kahvesi,5 fındık,3 kayısı
Akşam : 1 kase çorba ,1 dilim ekmek
Ara : 1 muz
Çok yoğun bir gün oldu eve şimdi geldim kızlar akşam için çorba yazdım ama canlar o işkembeydi haberiniz olsun
Arkadaşım küçük bir op geçirdi anam karşıya geçtik acaip trafik vardı neyseki vardım şükür evime.Neyse saat 24.00 olmadan ben menümü paylaşim dedim canlar....
fundacım canım benim..bugün beyin olaraka nasıl yorulmuşsun..ben resmen vicdan azabı çekiyorum..keşke kalsaydım diye anlatamm sana canım ya..ben biraz takılıp çıktım..bu kadar zor olabilceni hiç düşünmemiştim canım yaa..istersen bu cuma ben yapayım..sen bana söle nasıl yapılcanı hemen yaparım.
bugünki sinirinide inanki gerginliğine veriyorum..ben de bir huy var hatam olmadığını bilsem bile sürekli kendimi sorgularım..mesajlarını direk bana dermiş gibi hissediyorum..belki gerçekten bana söylersin..gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum bir kusurum olursa bir hatam beni herkes uyarabilir.
en çok kafamı kurcalayan üyeleri araştırmıyordum ..ak koyun kara koyun çıkcak tarzında bir şey kullandı..böyle şeylerde bence isim vermelisin tatlım..ben dödüm kendi yazdığım mesjları okudum inanki..acaba ters bir şey mi yaptım diye..
------
neyse ne dicemide unuttum ya..heh ben bugün sizin yanınzdan sonra eşimi kaldırdım cumaya gtii o gielene kadr bende sporumu yaptım.o kalvaltı yaprkne ben yemek yedim.arabayı temizlerken vakit geçti.yemek yaptım.bir telefonla amcama gittim.babam pazartesi urfaya gidicek..onu görmeye gittim.amcama gelmiş.amcamın kızıda 13 yaşında onunda doğum günü vardı.yengem bütün okulda diye yemekleri amcam yapmış.döktürmüş resmen..dolmabiberinden çeşit çeşit salatalara.tavuk patlıcan kebabı pilav mantarlı salata patatesli yumurtalı salata,köfte patates.....çok çeşit vardı..neyse ben sofraya oturmak istemedim başta..oturdum herkes yumuşlmuş..ben 2 yemek kaşığı mantarlı domatesli turşulu salata yedim.2 yemek kaşığıda haşlanmış patatesten yapılmış salata yedim.çok ilginç tuaf bir tattı..pasta kesildi..ucuyla bile tatına bakamdım.kola içildi bir yudum bile almadım..kuru pastalar tatlılar ..offf offf açık büfe gibi herşey çok güzeldi..ama ben nefsime yenilmeyip yemedim ve kendimi kutluyorummm
bende her ikinize grubum adına teşekkür ederim,fundacığım yardım etmek isterdim ama bu konuda çok bilgisizm,bana açıklama yapmakdan işinden geri kalırdın ve ben hiç teklıf bile edemedim cnm.tekrar teşekkürler...
Merhaba arkadaslar
İyice göçmüş durumdayım
Oğlum hala hasta ve bende cok hastayimm(
Ve geceleri hic uyumuyor gec yatıyor diye şikayet ederken dün sabah 5 e geliyordu yattığımızda ve sabah erkenden yine ayaktaydi
Hem hasta hem müthiş uykusunun
Hem fizyolojik hem psikolojik olarak göçmüş durumdayım((
Fundacim canım benim okuyamadık tam ama son bı kac msjdan anladığım kadarıyla dün baya zorlanmissin
Gercekten sana yardım etmek isterdim tatlım durum müsait olsa ederdimde biliyorsun
Ama döndüğümde hep yanındayım merak etme:))
Bana dua edin su buhran halinden bı an once çıkayım(
Hepinizi öpüyorum seviyorum:))
Tünaydın Dereceli Takımım...
gecmişe daha bakamadım. eşim daha cıkmadı ama aklım sızde kaldı o traş vs olurken bır ugrıyım selam verıyım dedım.
bu saat oldu kahvaltı yapmadık daha acaip uyumusum ben. :)) bi kahvaltı yapalım esim gıtsın tekrar gırıcem.
günaydın diyecem ama öğlen oldu.yeni tanışacağım arkadaşlarada merhaba ben ayşegül.yeni katıldım aranıza :)
dışarı çıkmadan bi bakayım dedim.kızımı dışarı çıkartıcaz alış-veriş falan var.anca akşama yazarım tekrar.
Kızlar herkes kendi diyet listesini uyguluyor ortak bir liste yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?