Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohhh iki dakika yürüyüşe çıktım hemen sayfalar dolmuş 30 dk yürüdüm geldim kızlar mp3 taktım kulağıma beynimi boşalttım yağmur yağmıştı çektim toprak kokusunu ciğerlerime ohhhh

mehalimcim

hayırdır böyle melankolik bir halin var gibi
iyimisin
Önemli birşey değil canım zaman zaman böyle gel git yaşarım ben alıştım kendime:))

herkez kuafore gidiyo yaa bir ben gidemedim kuafore hos gitsem ne olacakki bendeki de sacmi karnibahar gibi bisiy

yaaa evet kesin birinci olalim lutfen bu caba bosa cikmasin

Sevsinler karnıbaharını şekerim millet saçı kıvırcık olsun diye perma yaptırıyor seninki allah vergisi vallaha ne kolay toplanır şekil alır.Benim ki gibi iki arada bir derede değilki ne kıvırcık ne düz elektrik çarpımış gib:))

allah allah ilk iki alintinin altina yazdiklarim nereye gittiki yaw:uhm:
yaptim gene bisiy ya hayirlisi yine sakarliklarim baslamasin lutfen

Şeniz

yarın sabah çook hafiflemiş ve birinci olacak şekilde uyanmak dileği ile görüşürüzzzzzzzzzzz

:Saruboceq: Aynı dileklerle

Müshil mii hımmmm aslında hiç fena fikir değil yaa. Ben hemen hastalanırım korkmasam hint yağını deneyecem de

kallisim gelmis gozumaydin benide denetlemis beyenmis iyi guzel
aksam ne yedim hani bikere endive den bahsetmistim iste onun 100 gr sadece 8 kaloriymis bende onun birtanesini alip tarttim 200 gr geldiondan bir salata yaptim bir domates dogradim 3 te marul yapragi limon koydum yag koymadim yerine burda komte diye bir peynir var tr de varmi bilmiyom ben koyyde hic gormedim cunku ondan bir parmak kadar dogradim kucuk kupler halinde ve yedim oyle cok oldu ki daa bisiy yemem artik kizlar spor yaparmiyim bilmiyom ama yapsam iyi olur bide su icerim bol bol ooooh yarina dipcik gibi hazir olurum
haaa kallisim bizim honey pazartesiden beri aralik anneleri topigine ugramamis sende teli vardi bir sorsana insallah iyidir caanim selam soyle konusabilirsen merak ettim valla

mehalim gelmis oooh ne guzel bende cok severim topragin kokusunu burda toprak kousu hic olmuyo mehalim surekli yagmur yagdigi icin hep camur haalinde toprak ben birtek turkiyede duydum o kokuyu
bide saclarim elektirk carpmis gibi dedinya sac maskelerivar canim onlar cok etkili gorumcem kullaniyo ondan biliyorum onunkilerde ayni senin dedigin gibi cok kuru ve boyle sanki ates gormusde tulenmis gibiydi simdi cok guzel saclari benimkileri sorma sevemdim gitti kivir kivir saclari bitek kucuk kiziminkiler kivircik buyuklerin saclari guzel hafif dlgali ne cok duz nede kivircik
ne guzel yurumeye cikmissin ne muzukler dinledin bakim

Canım zenanım hemen sorularına cevap vereyim...
1. honey babay doktoru izin verirse annesinin yanına gidecekti sanırım izin çıktı annesinin yanına gittiki sesi çıkmıyor.

2. si canım düzleştirici kullanıyorum saçlarım için yani öyle banyodan çık kurut yapamıyoprum ya ondan sıkıntım illaki ya fön ya düzleştirme istiyor malum okulada gidiyoruz örnek olmak lazım dağınıkta olmutyor yada jölelerim ozman dalgalı kıvrılır işte böyle şeker.

3. ben özgün ,türkü ,rock dinlerim canım mp3 yıllardı favorim olan şarkılar vardır. kimler mi var mesela...
Efkan Şeşen, Nurettin rençber,Grup Kızılırmak, Yalın,Gece yolcuları, Teoman,Şebnem Ferah, daha aklıma gelmedi tıss bunlardan seçtiğim şarkılar vardır bebeğim..

chocolate cım nasılsın,

herşey yolundadır inşallah, öyle hissettim ben.

yarın güzel kilo bildirimi haberleriyle bekliyoruz

canim iyi olmaya calisiyorum,kotu diyemeyiz
insallah bakalim canim ben de kilo vermis olmayi umut ediyorum...
sen nasilsin canim?

herkez kuafore gidiyo yaa bir ben gidemedim kuafore hos gitsem ne olacakki bendeki de sacmi karnibahar gibi bisiy

ahh canim beniiiimm ...
niye oyle diyorsun,Rabbim herkese ayri bir guzellik vermis..
sen hele bir git kuafore,yaptir birseyler,koy suraya resmini,biz yapalim yorumumuzu... :)

tesekkurleeer caanim benim ama sen sacini nasil yaparsan yap sana yakisir canim cunku gozler guzel bakislar guzel
duzlestiricilerle banimde aram iyidir cok kullaniyom bende
muzikler guzel hee sebnem disindakileri bende cok severim ama ben biraz karisik biriyim aska gelirsem slov eskileri cok severim delilik zamanlarimda hareketli her turlu sarkiyi rock ta olur pop ta olur dinlerim amaaa efkar basarsa muzeyyen senar dinlerim turkulerimizide cok severim kim yorumlarsa yorumlasin

Hoşgeldin çikolatam nasılsın ...

evet zenanım insanın ruh hali neyi isterse dinliyoruz işte ama bende türkü hastasıyımdır .bir ara solistlik bile yaptım helede saz eşliğinde türkü söylemenin anlatılmaz bir keyfi var ben gerçekten çok isterdim sanatçı olmayı ... ahh ahh bir dahki hayata artık:)))

cukulatam ben bikere buraya resim koydurttum kendim koyamiyom ama soz sizler icin gene koydurtacam bakalim beni beyencekmisiniz
seninde iyi olmana svindim kilolari verelim daha iyi olacaz insallah hep beraber

ooooooooooof ooooof :çok üzgünüm:
kociş kızartma istedi, şimdi yapıyorum. evi sardı biber, patlıcan, kabak vs kızartma kokuları. hain adammmm klava: yapıp da yiyememek çok kötü olucak. ,

biri beni durdursunnn :çok üzgünüm:

sakın sakın gözünü seveyim yarın yee:)))

niye yapiyon kiz oyle adamin her istedigi yapilirmi helede bugun delimisin kizim
sakin bak yersen kallisim de seni yer ona gore onun kizartmalara ne kadar kizdigini bilirim ben yeme gebertirim bak
nasil yapacaksam iste o kadar soyluyom kaydirigubbakcemile hem sen kucuklukten beri aksam yemegi yemezsin unuttunmu unuttuysan annene sor deluuu

he valla yemem di mi? dur bi anneme telefon acayım :roflol:
ya eşim benden hiiiç yemek istemez, acıkırsa da bi makarna ona dünyanın en güzel yemeği gelir. adamın bugün yemek hatta kızartma isticeği tuttu :çok üzgünüm: e 40 yılda bi yaa yazık di mi kafamçokkarıştı

yemicem yemicem sözzzz

sana yazil baliim bak kac gundur sunta kemiriyon gormuyomu o goruyo mahsus yapiyolar sen anlamiyosun
yeme caaanim yeme balim ok mi:teselli:

ben kactim kizlar sabaha gorusuruz belki gece ugrarim efe bugun gunduz cok uyudu gece gec yatar onun icin ugramayabilirimde hepinizi opyuom
yarin hepimiz icin guzel birgun olsun insallah

oh kızartma faslını atlattım hayırlısıyla :teytey:
ucundan bile yemedim :dilcikar: eşimin ısrarıyla 1 kase yogurdun içine biraz salata koyup yedim. şimdi de bitki çayı içiyorum. birazdan da 1 lt su içicem delikafadulden

çoook sağol zenancım hakatten yazık olmuş olucaktı suntalara :roflol::roflol:

seniiii Şeniz a.s.

oooo Annemde gelmiş hoşgelmiş sefa getirmiş.
Annecim ben buralardayım foğraf kulubune doğa resimleri eklemeye çalışıyorum hadi geçmişi oku bakalım:))

ahh ahhh bijoux cnm bnm...kaç gündür bu ewde ne yapıorum biliomusun....yalancı tavuk göğsü tatlısı var ya...işte ondan yapıorum....yapıpta yiyememek nedir bilirim...ama yemeyincede insan ayrı bi gururlanıo yaaaa...işte diosun azmim daha çok güven gelio insana...demekki yemeden durabiliomuşum diosun....

işte bu tebrik ederim senii......kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…