- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.941
Önemli birşey değil canım zaman zaman böyle gel git yaşarım ben alıştım kendime:))mehalimcim
hayırdır böyle melankolik bir halin var gibi
iyimisin
herkez kuafore gidiyo yaa bir ben gidemedim kuafore hos gitsem ne olacakki bendeki de sacmi karnibahar gibi bisiy
yaaa evet kesin birinci olalim lutfen bu caba bosa cikmasin
allah allah ilk iki alintinin altina yazdiklarim nereye gittiki yaw:uhm:
yaptim gene bisiy ya hayirlisi yine sakarliklarim baslamasin lutfen
yarın sabah çook hafiflemiş ve birinci olacak şekilde uyanmak dileği ile görüşürüzzzzzzzzzzz
chocolate cım nasılsın,
herşey yolundadır inşallah, öyle hissettim ben.
yarın güzel kilo bildirimi haberleriyle bekliyoruz
herkez kuafore gidiyo yaa bir ben gidemedim kuafore hos gitsem ne olacakki bendeki de sacmi karnibahar gibi bisiy
ooooooooooof ooooof :çok üzgünüm:
kociş kızartma istedi, şimdi yapıyorum. evi sardı biber, patlıcani kabak vs kızartma kokuları. hain adammmmklava: yapıp da yiyememek çok kötü olucak. ,
biri beni durdursunnn :çok üzgünüm:
niye yapiyon kiz oyle adamin her istedigi yapilirmi helede bugun delimisin kizimooooooooooof ooooof :çok üzgünüm:
kociş kızartma istedi, şimdi yapıyorum. evi sardı biber, patlıcani kabak vs kızartma kokuları. hain adammmmklava: yapıp da yiyememek çok kötü olucak. ,
biri beni durdursunnn :çok üzgünüm:
hem sen kucuklukten beri aksam yemegi yemezsin unuttunmu unuttuysan annene sor deluuu
niye yapiyon kiz oyle adamin her istedigi yapilirmi helede bugun delimisin kizim
sakin bak yersen kallisim de seni yer ona gore onun kizartmalara ne kadar kizdigini bilirim ben yeme gebertirim bak
nasil yapacaksam iste o kadar soyluyom kaydirigubbakcemile hem sen kucuklukten beri aksam yemegi yemezsin unuttunmu unuttuysan annene sor deluuu
sana yazil baliim bak kac gundur sunta kemiriyon gormuyomu o goruyo mahsus yapiyolar sen anlamiyosunhe valla yemem di mi? dur bi anneme telefon acayım :roflol:
ya eşim benden hiiiç yemek istemez, acıkırsa da bi makarna ona dünyanın en güzel yemeği gelir. adamın bugün yemek hatta kızartma isticeği tuttu :çok üzgünüm: e 40 yılda bi yaa yazık di mi kafamçokkarıştı
yemicem yemicem sözzzz
oh kızartma faslını atlattım hayırlısıyla :teytey:
ucundan bile yemedim :dilcikar: eşimin ısrarıyla 1 kase yogurdun içine biraz salata koyup yedim. şimdi de bitki çayı içiyorum. birazdan da 1 lt su içicem delikafadulden
çoook sağol zenancım hakatten yazık olmuş olucaktı suntalara :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?