Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oo süper, madem 8 kilo aldırdın söyleseydin ya biz diyet yapmasaydık bu hafta :roflol: sen yeterdin takıma :icecream:
:roflol::roflol:sürpriz olsun istedim:roflol:

günaydın bijocumŞeniz bende korkuyorum tartılmaktan zaten son aylarda aşırı yaşıyorum bu tartı fobisini, haftada 3-4 kez tartılmadan yapamayan ben sadece cumaları bile zoraki durum olmasa bildirim yapmasak tartılmayacağım..

günaydın kallisim Şeniz
valla ben de bugüne kadar hergün tartıldım ama bugün korkuyorumm :tomato: bu 100.etap stresi çok fena sardı bizi ya :roflol: 101.de nasıl motive olucaz, çıkarmak lazım yine bişeyler delikafadulden

canlarımm benim acil çıkmam gerekti. tabi geç tartılma hayallerim de suya düştü :roflol::roflol:

veee bu cuma kilom 73,5 :teytey:1,3kg vermişimmmm:teytey:

zenan duy beni suntalar işe yaradı zenaaaaaaan :sm_cool:

sevgili takımım günaydın herkese

mehalimcim, bijoux cum kallistecim hepinizi tebrik ediyorum.

Veeeeeee kilomu bildiriyorum 58, 1 kilo da benden gitti

dün de yürüyüşüme başladım 1 saat yürüdüm ben 8,katta oturuyorum artık asansörü hayatımdan çıkardım dün toplam 20 kat çıktım
akşam salata üstüne activia ve sabah güzel sonuç geldi

5.Takım **100.Etap** Sonuçları

sel ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72% )
sportie ( 59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69% )
Mehalim ( 61.1 / 60.0 / 1.1 / 1.80% )
Kalliste ( 73.4 / 73.0 / 0.4 / 0.54% )
zenan25 (73.7)
bijoux ( 74.8 / 73.5 / 1.3 / 1.74% )
reyhanxx54 (75.6)
umuts76 (75.8) (geri dönmek üzere ayrıldı)
chocolategirl ( 84.5 / 83.6 / 0.9 / 1.07% )
cedric (102.6)
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 / 102.0 / 2.0 / 1.92% )

5.TAKIM TOPLAM KıLO (

Son düzenleme:
tşkler ablacım...bu daha bişi sayılmaz bnm daha çok yol katetmem gerekio:1no2:

hepimizin yolu uzun canım kimimiz sonuna geldi kimizin yarı yolu henüz kimide yeni başladı ama inan destekle anlamadan vereceksin yeterki azmini isteğini en önemlisi kendine inancını kaybetme.. bak bende asla başaramayanlardandım fakat çiselgeme göz atarsan uzun bir yolda olsa sonunda başarı olduğunu görürsünŞeniz

xtabucum

harikasın bravo:lepi:
tşk ederim cnm bnm...hepimiz HARİKAYIZ....hepimiz birbirimizden almıyor muyuz bu desteği bu enerjiyi....

Hayal ettiğimiz kilolara bir an önce(ama sağlıklı) kavuşmamız dileğiylee...başta kalliste ablacım olmak üzere herkese tşk ederim...a.s.
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

ewt ablacım...seni tebrik ederim...bende bu forumda kendimi daha iyi hissediorum...hele de bu yarışma bana sorumluluk hissettiriyor...bende başarıcam ablacım...daha yolun çok başındayım.. ama bu azimle 2 nisan da başladım diyetime bu kdr zmnda süper bi sonuç aldım...bu beni dahada hırslandırıo başabilirsin diorum ve yapıcam :teytey:...tşk ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…