Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijou cum kolay gelsin canım

inşallah bugün akşam bende başlıycam yürüyüşe,
önce bir lahana yağımı sürüp, termal şortumu giyim kendimi atıcam sokaklara,

canım sirkeli ballı su kürüme de başladım dün akşam, sabah akşam devam ederim artık, tadını da sevdim valla hiç kötü gelmedi bana

diyet yanında oldukça yardımcı faktör ekledim valla

*karışık bitkilerden oluşan yağ yakımına katkılı çay günde 3 kez
*activia her akşam bir tane... sindirim kolaylığı için
*sirkeli ballı su sabah akşam.... yağ yakımı kolaylığı ve cilt güzelliği
*limonlu maydonoz kürü haftada 4-5 akşam.... cilt güzelliği ve yağ yakımı kolaylığı için
*duşta bacak ve popoya kabak lifi ile masaj + selülit giderici karışım yağ
*bugün itibariyle başlayacağım yürüyüş ve öncesi lahana yağı.... selülit giderici ve incelmeye yardımcı

birde diyetim iyi gidiyor, zararlı şeyleri epey eledim hayatımdan

eee artık 36 beden olıyım dimi yani

günaydinnnnnnn.
kallisim al bu kizi sen ikiniz durmadan tepinirsiniz canim ya. sabah sabah basima dikildi sanki evi yok.
hheheee:lepi: sevdim senin kızı ablacım, yapacaksın yapacaksın az kaldı, 3 gün sonra alıştımda yetmiyor demeye başlarsın.. bak demekki eski haline göre hiç yapmıyordun hareketlerini bunu farkettiki zorluyor seni... :içelim:

mehalcim zenanın
hadi bakalım büyük güne hazır mıyızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2
günü neredeyse bitirdim lülülülülülü ben canım çıkana kadar spor yaptım yine

*karışık bitkilerden oluşan yağ yakımına katkılı çay günde 3 kez
*activia her akşam bir tane... sindirim kolaylığı için
maşallah sporticim yapmadığın şey yok çabucak yol alacaksın inşallahkaydirigubbakcemile5

kallistecim teşekkür ederim

asıl sana maşallah

şöyle bi formuma gelsem de step aerobic eğitmenliğime başlayabilsem aahhhh

lahana yağından bahsedin yaw ne işe yarıo detay detay detay please...nerden aldın ne kdr...anlat bakem

bende şimdi kahvemi içiorum....birasdan yürüyüş yapçem...öğlen zaytinyağlı kuru patlıcan dolması ve kırmızı biber dolması yicem her ikisinden de birer adet...yoğurt yanınada...öğle yemeğim budur...akşam yemeğimde hazır...etlerimi hazırladım dolapta...tavuk butları ızgara olcak yanınada salata yaptım...yayla çorbasıda yapıom ama kendime değlkaydirigubbakcemile3 kızıma yapıorum...akşam yemeğimi 5,30 a çekicem ben yaaa....6,30 da yiyince şişkinlik hissediom ben...nasıl uygun olur mu...saat 5 teki ara öğünümü 7 ye çekicem...en geç yedide hafif bişiler yicem...

tabucum afiyet olsun ne güzel her şeyini planlamışsın.. bende şimdi çıkıp kendime bol soğanlı bir sebze çorbası yapacağım akşama sadece yoğurt ve bu çorbadan yiyeceğim yarını riske atmak olmaz değilmi reyhan ablacım sevgili denetleyicim :))

yeni arkadaşlar yarın öğlen 12 ye kadar mutlaka kilolarınızı bildirmeniz gerekiyor aksi takdirde takımda olamıyorsunuz...

lahana yağından bahsedin yaw ne işe yarıo detay detay detay please...nerden aldın ne kdr...anlat bakem

xtabu cum ben lahana yağını aktardan aldım 14 tl.
henüz uygulamaya başlamadım, ama kalliste'nin dediğine göre epey etkiliymiş bende deneyimlerimi sizlerle paylaşıcam

Aktarın bana dediği haftada en az 3-4 kere problemli bölgeye masaj yaparak sürülecek.
Sonra o bölge streç film gibi naylon ya da sauna eşofman vs. ile kaplanacak.
spor veya hareket edilip o bölgenin terlemesi sağlanacak 1 saat sonra açılıp ılık suyla yıkanacak. böylelikle o bölgede incelme ve sıkılaşma sağlıyormuş

kallisim sen ne diyosun

reyhan ablacim harikasin bende yaptim gece ama sen bitirdin isi bravo sana

aferin bijom sporunuda ekledinmi hazirsin yarinki yarismaya

yorulmus ablacimda sanki evi yok diyo he he
bak yarin nasil guzel sonuc alacaksin

sadece yuruyusmu baska bisiy yokmu hani o body mi neydi ondan yokmu

oohooo masallah kiz her duydugunu deniyosun insallah guzel sonuc cikar canim yeter bu kadar yeni bisiy daha duyarsan onuda baslama denediklerinin sonucundan bizede bahset caanim olurmu

herkez aksam ne yiceni planlamis benimde dusunmem lazim yemek var ama oglen yemedim aksamda hafif bisiy olsun istiyorum bende bugunu hafif gecistirmek istiyorum

raporum
sabah__ 2 dilim tam bug. ekm. peynir normal 26 gr lik gayfe sekersiz 1 tas4 yesil zeytin
oglen __evdekilere yesil mercimek yemegi yaptim ben haslanmis olarak bir kenara 4 yemek kasigi ayirip onu bol yesil salatayla 1 domatesle karistirip 1 dilim ekmekle onu yedim
ara__ bir kaase yogurt yedim
aksam___ henuz dusunmedim oldukca hafif gecistirmek isityorum
sporlar___once isinmak icin muzikle biraz dans, ayakta one arkaya tekme sayisi yok yorulana kadar,mekik bugun 50 yaptim cunku dunden belim aciyodu biraz ,yere yan yatip once sag sonra sol ayagi kaldirma yine sayi yok yorulana titreyene kadar, cokme var bide en zor gelen bana oda sayisiz yapamayacak haale gelene kadar bide 14 basamakli merdivenimiz var 50 kere inip cikma iste kizlar simdilik bunlar yaptiklarim
kallisim denetle beni hadi ifademi al biraz kizdir gaza gelip daha cok bisiyler yapim

Selam güzellerim .Bende evdeyim geldim ancak çok yorgun hissediyorum daha doğrusu duygusal bakımdan yoğun hissediyorum ve buda yorgun hissetmem neden oluyor. DIşarda yağmur var ncak ben beynimi boşaltmak kendimi dinlemek için yürüyüşe çıkıcam ıslansamda...

işte böyle okuldan geldim 1 ayva yedim

hosgeldin mehalim burdada yagmur var bende sabahtan bir hostum acayiptim simdi iyiyim spor iyi geldi sanirsam sanada yurumek iyi gelir

oohooo masallah kiz her duydugunu deniyosun insallah guzel sonuc cikar canim yeter bu kadar yeni bisiy daha duyarsan onuda baslama denediklerinin sonucundan bizede bahset caanim olurmu
:roflol::roflol::roflol:

aslında herşey de yok, daha yürüyüşe yeni başlıyorum bakalım

Ama bu arada activia kesinlikle çok iyi geldi bunu net olarak söyleyebilirim.
ballı sirke ve bitki çayı daha çok yeni oluşum onlar için net bişey söyleyemiycem
ilerleyen zamanlarda elbette sizlerle paylaşacağım.

selülitlerle savaş konusunda biraz agresif olmak lazım maalesef

sportie cim tşk ederim bebişim...çok iyi anlatmışsın...bende denicem...

kalliste ablacım herşeyi planladım ama uygulayamadım:1no2: kahve içiorum yürüyüş yapacam dedim yaaa bir kaptırmışım kendimi yürüme bandında bi baktım saat 4 olmuş müzik falan son ses...tabii öğlen yemeğim kaçtı...4ü çeyrek geçe 1 zeytinyağlı kuru patlıcan dolmamı yedim...yarım kırmızı biber dolması yanında da bikaç sarma ve yoğurt...bol su tükettim....o yüzden akşam yemeğini daha hafif bişile geçiricem...bu da sadece salata olabilir...tavuk ızgaramı yarına bırakıcam...sosladım öle dolapta duruo...bişi olmaz dimi yarına kadar dolapta sosun içinde...

bu arada 6 km yürüdüm...300 kalori yaktım...tam 1 saat...

daha önce göbüşüme streç film bağlıodum...şimdi ondan vazgeçtim...çöp boşeti daha güselmiş....öle bi terlettiki inanamadım...styreçfilmle terlediğimi sanıomuşum ben...pijamam sırılsıklam olmuştu..egzersizimi bile yapamadım o kdr ıslaktı....resmen sıktım su çıktı...artık favorim çöp poşetiiikaydirigubbakcemile3

şimdi alırsam bu lahana yağını kesinlikle çöp poşeti ile denicem...steç filmi sarması bi dert çıkarması bi dert bide çok terletmio sportie cim bilgine cnmcım....

selamlar herkesee...
istanbulda harika bir hava var. gunesli sicacik...
birazdan cikacagim,sabahtan beri temizlik yapiyorum.az da yuruyeyim... biraz da kuaforluk islerim var ...
herkes iyi insallah,
mehalim biraz solgun gibi...cik yuru acilirsin canim..yuruyus bana hep cok iyi gelmistir.
ben de bugun gec kalktim,kahvaltimi 11 gibi yapabildim.dunun yorgunlugunu ancak attim.
oglen yemegi yemedim,sadece salata yedim..
aksam saat 20.00 gibi yiyecegim...
aksam yemegi sonrasinda gorusuruz.. opuyorum hepinizi

xtabucum harika

aman yürüyüşlerini ihmal etme, bak kilolara nasıl patır patır gidecek hiç merak etme

yarın kesin birinciyiz !

chocolate cım nasılsın,

herşey yolundadır inşallah, öyle hissettim ben.

yarın güzel kilo bildirimi haberleriyle bekliyoruz

tşkler cnm...rejime başladığımdan bu yana 2 hafta geçti ve hiç aksatmadım yürüyüşlerimi...yalnız bu hafta daha bi asıldım...önceden 30 dk yürüodum 1 saate çıkardım...ve de 2 haftada bu yürüyüşle güsel sonuçlar aldım...bakıorumda 2 hafta da böle...azimle dvm edersem yaza kdr beni kimse tanıyamayacak

düşüncesi bile süperrrrrrr

xtabucum

yürüyüşlerini 1 saate çıkarmakla çok iyi yapmışsın,
çünkü ilk 20 dakika ile 30 dakika arasında yapılan spor sadece vücudu ısıtır, asıl yağ yakımı yarım saatten sonra başlar.
Grup derslerinde de ilkönce terleten hareketler yaptırılır sonra yer hareketleriyle bölgesel çalışmalar yapılır.
o yüzden asıl faydayı şimdi göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…