- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #6.901
hheheee:lepi: sevdim senin kızı ablacım, yapacaksın yapacaksın az kaldı, 3 gün sonra alıştımda yetmiyor demeye başlarsın.. bak demekki eski haline göre hiç yapmıyordun hareketlerini bunu farkettiki zorluyor seni... :içelim:günaydinnnnnnn.
kallisim al bu kizi sen ikiniz durmadan tepinirsiniz canim ya. sabah sabah basima dikildi sanki evi yok.
günü neredeyse bitirdim lülülülülülü ben canım çıkana kadar spor yaptım yinemehalcim zenanın
hadi bakalım büyük güne hazır mıyızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2
maşallah sporticim yapmadığın şey yok çabucak yol alacaksın inşallahkaydirigubbakcemile5*karışık bitkilerden oluşan yağ yakımına katkılı çay günde 3 kez
*activia her akşam bir tane... sindirim kolaylığı için
lahana yağından bahsedin yaw ne işe yarıo detay detay detay please...nerden aldın ne kdr...anlat bakem
reyhan ablacim harikasin bende yaptim gece ama sen bitirdin isi bravo sanakallisim bir dinle..
siz gidince tam yarim saat bisiklete bindim ter su icinde kaldim ki ben hic terlemem.
indim hizimi alamadim 15 dakikada yürüdüm kosu bandinda. iflahim kesildi. anam ben nettim ?
her tarafim tutuldu.sabaha zor kalkarim yataktan .cok zorladim kendimi. neden dersen?
benim sporcu bebek bekliyen kizim gelmisti. beni tembel tembel pcnin karsisinda oturuyor görünce, madem orada oturacaksin al bu bisiklete otur hem okur hem hareket edersin dedi yaninada bir stepper koydu. vallahi canlarim saat tuttu yarim saat. ama ben buraya gelip yazacagim sevinciyle seve seve yaptim. yaz geliyor geldi sayilir bile. son üc ayim kizlar 5 kilo vermem gerekiyor . ne olur beni destekleyinde gündelik adim sayimi 10000 e cikarayim. o zaman arada kacamagim bile olsa kilo almiyorum.. hatta 10000 adimda en cok 500 kalori yaktigimi bildigim icin valla elim zararli maddelere gitmiyor kiyamiyorum yaktigim kaloriye döktügüm tere..
haaaaaaa 5 dakikada step yaptim. simdide plates topunun tepesinde dinleniyorum
aferin bijom sporunuda ekledinmi hazirsin yarinki yarismayagünaydın herkese
ben de az önce kahvaltımı yaptım
1 dilim kızarmış kepek ekmeği üzerine beyaz peynir, 1 yumurta, 4-5 zeytin, yeşil çay
artık tost değil 1 dilim ekmek yicem ne de olsa yetiyor. öğlene de tavuk köftesi yemeyi düşünüyorum..
yorulmus ablacimda sanki evi yok diyo he hegünaydinnnnnnn.
kallisim al bu kizi sen ikiniz durmadan tepinirsiniz canim ya. sabah sabah basima dikildi sanki evi yok.
20 dakika bisiklete bindirdi dizlerim koptu sandim. adim sayiciylada stepte 500 adim attirdi simdi giyin gel kahvaltiyi hakettin diyor yaaa..yürümeye halim kalmadi. gece serilmisim iskembe gibi. ne tarafa yattigimi bilemedim. gelirim belki yine cikmadan öpüldünüz
sadece yuruyusmu baska bisiy yokmu hani o body mi neydi ondan yokmumehalcim zenanın dediği gibi sunta kemire kemire bir hal olduk umarım işe yararlar :roflol:
ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi kaydirigubbakcemile
hadi bakalım büyük güne hazır mıyızzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2
oohooo masallah kiz her duydugunu deniyosun insallah guzel sonuc cikar canim yeter bu kadar yeni bisiy daha duyarsan onuda baslama denediklerinin sonucundan bizede bahset caanim olurmubijou cum kolay gelsin canım
inşallah bugün akşam bende başlıycam yürüyüşe,
önce bir lahana yağımı sürüp, termal şortumu giyim kendimi atıcam sokaklara,
canım sirkeli ballı su kürüme de başladım dün akşam, sabah akşam devam ederim artık, tadını da sevdim valla hiç kötü gelmedi bana
diyet yanında oldukça yardımcı faktör ekledim valla
*karışık bitkilerden oluşan yağ yakımına katkılı çay günde 3 kez
*activia her akşam bir tane... sindirim kolaylığı için
*sirkeli ballı su sabah akşam.... yağ yakımı kolaylığı ve cilt güzelliği
*limonlu maydonoz kürü haftada 4-5 akşam.... cilt güzelliği ve yağ yakımı kolaylığı için
*duşta bacak ve popoya kabak lifi ile masaj + selülit giderici karışım yağ
*bugün itibariyle başlayacağım yürüyüş ve öncesi lahana yağı.... selülit giderici ve incelmeye yardımcı
birde diyetim iyi gidiyor, zararlı şeyleri epey eledim hayatımdan
eee artık 36 beden olıyım dimi yani
herkez aksam ne yiceni planlamis benimde dusunmem lazim yemek var ama oglen yemedim aksamda hafif bisiy olsun istiyorum bende bugunu hafif gecistirmek istiyorumtabucum afiyet olsun ne güzel her şeyini planlamışsın.. bende şimdi çıkıp kendime bol soğanlı bir sebze çorbası yapacağım akşama sadece yoğurt ve bu çorbadan yiyeceğim yarını riske atmak olmaz değilmi reyhan ablacım sevgili denetleyicim :))
yeni arkadaşlar yarın öğlen 12 ye kadar mutlaka kilolarınızı bildirmeniz gerekiyor aksi takdirde takımda olamıyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?