Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biliorum cnm ama bende bel fıtığı olduğu için 30 dk dan sonra beni kasıo zorlarsam ertesi gün yapamayacağımı bildiğim için en fazla 35 dk da bitiriorum...ama bu hafta daha bi alıştım...bundan sonra en az 45 dk....

bu arada sauna esofman kullanan var mı...alıcam ama dayanıksız diolar kaliteli sağlam bişi istiom

herkez kuafore gidiyo yaa bir ben gidemedim kuafore hos gitsem ne olacakki bendeki de sacmi karnibahar gibi bisiy

xtabucum harika

aman yürüyüşlerini ihmal etme, bak kilolara nasıl patır patır gidecek hiç merak etme

yarın kesin birinciyiz !
yaaa evet kesin birinci olalim lutfen bu caba bosa cikmasin

allah allah ilk iki alintinin altina yazdiklarim nereye gittiki yaw:uhm:
yaptim gene bisiy ya hayirlisi yine sakarliklarim baslamasin lutfen

zenancım denetle beni anacım

sabahı yazmıştım 1 dilim ekmek vsvs..
öğlen: yok (dışardaydım)
az önce: 2 dilim ekmek arasına 2 ızgara tavuk köftesi (hazır değil ben yaptım)
akşam: yok (eee ben küçükken :roflol::roflol:)

1 litre su (akşama kadar 2 olur), elma sirkeli ballı suyum yarım litre, yürüyüş.

nivea body cd sini yapamadım zenancım ya. bugün öğlen arkadaş hastanede yatıyo ona ziyarete gittim yürüyerek tabi. orda durdum falan, sonra çıktım hastaneden, yine yürüyerek bütün çarşıyı dolandım ve yine yürüyerek geri geldim. tempolu olmasa da yaklaşık 1 veya 1 bucuk saat yürüdüm. o yüzden yoruldum. az sonra da kociş gelicek pazara gidicez eh orda da yorulurum biraz. bugün kaldı spor ama bunlar da yeter heralde -tatlicadiarzu-

sportiecim bence o yogurtlara kendini pek alıştırma. sonra onlarsız yapamazsın. tv lerde görüyorum bağımlı olursunuz ve sonra onlar da işe yaramaz daha beteri olur diyorlar. ayrıca sirkeli ballı suyu sabah ılık (sıcağa yakın) içersen wc problemini çözer sanıyorum. tabi yine de sen bilirsin canımmm a.s.

bi de bşey sorucam, yarın 12 ye kadar kilo bildirmeyenler diskalifiye oluyolar ya. ya arıza olursa nette ya da bilgisayar bozulursa falan napıcaz yaaa kafamçokkarıştı

zenancım

valla bu akşam önce 1 saat yürüyüş lahana yağı falan yani
sonra yeşil salatalyla yemek işi tamamdır üstüne de 1-2 çilek birde activia
birde zayıflama çayı tamam

içimi boşaltmam lazım sonra tartılıcam:roflol:

yaaa sauna esofman sormussun ya bende cumartesi almaya gidecem dedim bakalim faydasi olcakmi dediydim
bide galiba cerdric cim kullaniyodu simdi aklima geldi ona bir soralim iyimi nasil

bijoux cum

haklısın aslında hiçbirşeyin bağımlısı olmamak lazım ama enazından 14 gün yapıyım sonuçta yoğurt ihtiyacımı karşılıyorum bu şekilde
durumum çok fenaydı haftada 2 kez bile zar zor gidiyodum tuvalete
hemde sebze meyve ağırlıklı beslendiğim halde

şimdi iyiyim allahtan

çok heyecanlandım yarın sabahı iple çekiyorum
birde kupa bizim takımın olucak ya

sauna eşofmanı kardeşim kullanıyodu memnundu ama ince olmasın çok. hemen deliniyomuş. alırken dikkat edin arkadaşlarımmmmmm :1hug:

sportim ooh iyice bosalt icini canim
bijom iyi guzel bol bol yurumussun canim insallah guzel sonuc al canim hadi guzel gecirdin haftayi
kilo bildirimi icin pc de bir aksilik olursa ya geceden bildirecen yada kallisimin telf no sunu alacan canim

ya bir arkadaş onunla 10 kg vermiş....ama ablam ve bir arkadaşı aldı yırtıldı....ben dayanıklı bişi istiom...nette baktım dayanıklı yırtılmaz dio ama gelde inan netteki mala..gözünle bakıonda gene adi çıkıo...markalı bişiler bakmak lazım garantisi olur hiç değilse

bende hafta sonu alıcamda ondan sordum...acaip terletiomuş

xtabu cum

içtiğim çayda sinameki var zaten

yoğurttan çok ümitli değildim ama beni şaşırttı 3 gündür düzenli gidiyor valla

bende her yol var şekerim:dance:

ben kizlari almaya gidecem arkadaslar kallisimi beklefdim gelmdei beni denetlemedi eminim bir sorun cikti pc de yoksa gelirdi
aksama ne yicemii buldum gelince onu hazirliyem hem hadi optum sizleri gorusuruk

ayhhh kıyamam....o zmn yollar sıkıştımı sana danışırıs ok cicim...

sen kime anlatıosun diosun dimi....kaydirigubbakcemile3

yarın sabah çook hafiflemiş ve birinci olacak şekilde uyanmak dileği ile görüşürüzzzzzzzzzzz

kallisim sen ne diyosun
evet aynen öyle tarif ediyorlar kullanımını fakat günde 2 kez sabah ve akşam diyorlar.. ben size link bulayım kullananlar için...

50 kere inip cikma iste kizlar simdilik bunlar yaptiklarim
kallisim denetle beni hadi ifademi al biraz kizdir gaza gelip daha cok bisiyler yapim
zenanım bu hafta mükemmel gittin şekerciğim sana diyecek hiç bir şey bulamıyorum ben, bugün bende mercimekli salata yaptım ne tesadüf...

herkez kuafore gidiyo yaa bir ben gidemedim kuafore hos gitsem ne olacakki bendeki de sacmi karnibahar gibi bisiy
bn senin karnabaharını yirim yirim:roflol:

bi de bşey sorucam, yarın 12 ye kadar kilo bildirmeyenler diskalifiye oluyolar ya. ya arıza olursa nette ya da bilgisayar bozulursa falan napıcaz yaaa kafamçokkarıştı
canım bak eski arkadaşlarımıza alıştık kaçta gelirler, sorunmu çıktıda gelemedi ne yaptı az çok tahmin ederiz yani sorumluluğunu almış kişileri zaten o gün hiç gelemesede çıkartma olayı flan yok kilosu aynı geçilir ama yenileri daha tanımıyoruz ilk bir kaç hafta çok dikkatli olmaları gerekiyor bu yüzden...
isteyen telefonumu alsın özelden benim, bir sms ile haber verirsiniz aksilik olduğunda...

içimi boşaltmam lazım sonra tartılıcam:roflol:
takım halinde bu gece müshil içseydik:roflol::roflol: yarına 5 er kilo atardık :roflol:

ben kizlari almaya gidecem arkadaslar kallisimi beklefdim gelmdei beni denetlemedi eminim bir sorun cikti pc de yoksa gelirdi
aksama ne yicemii buldum gelince onu hazirliyem hem hadi optum sizleri gorusuruk
canım kızımı bekledim dersi vardı, bende spike ile beraber onun karşısında uzandım uyumuşum sırnaşık şey az önce uyandım sanırım 1.5 saat filan gitti öyle... bana bu günlerde ne oluyor bilmem hiç uyumazdım ben gündüz saatinde ama bu 3 oldu...çok yoruluyorum sanırım ondan..yine seni kaçırdım özür dilerim canım bundan sonra daha sorumlu davranacağım.Şeniz

yarın sabah çook hafiflemiş ve birinci olacak şekilde uyanmak dileği ile görüşürüzzzzzzzzzzz
aminn aminnn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…