Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

chocalate cım

harika bir haber de sen verdin süperizhihoyyyt

birinciyiz demiştim ben

hemde 100.hafta da çok havalı oldu be

chocalate cım

birinciyiz demiştim ben

hakikaten ya ,bu hafta superiz
ama bu hafta hepimiz cok ugrastik,pek yazamasam da gordum yaptiklarinizi,
beni de anam zayiflatti vallahi,hastane hastane kosturmaktan kaydirigubbakcemile3

tebrikler çikolatacım, hep böyle gitmen dileği ile a.s.

canim benim,cok tesekkurler..ins hepimiz sonuca ulasacagiz Şeniz

merhaba kızlar,
tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee

83.600 kg ciktiiimm...
bu arada inceledim de,herkes bu hafta super! tebrikler
canım tebrik ederima.s., evet sporticim bak bu saate dek boş gelen olmadı bu hafta çok güzel oldu böyle...

chocalate cım

birinciyiz demiştim ben

çok umutlu yazma bence biri çıkıyor 4 kilo verdim diye ve hüsrana uğruyoruz sonra... aman diyeyim:bbo:

kallistecim

yalnız biri 4 kilo verirken diğer takım arkadaşı kilo alıyor böylece tüm takımı yakıyor valla.
ınşallah bizde yakan olmayacak

4 kilo verilir mi bir haftada ayol !:1shok:
insaf :1closedeyes:
bir kaç hafta izinli görülenler var canım fazlasıda olabiliyor bir kez 10 küsür kilo ile dönmüştü izinli biri..
kallistecim

yalnız biri 4 kilo verirken diğer takım arkadaşı kilo alıyor böylece tüm takımı yakıyor valla.
İnşallah bizde yakan olmayacak
inşallah dediğin gibi olur sırnaşık şey ay bugün çok kötü gördüm kendimi kötü ve bencil:1rolleyes: zenan reyhan ablam ve cedricte gelse haaa:uhm: yada bir mesaj atsalar bugün özel gün bu kadarda bekletilmez demi :bbo:

bu arada umut takımdan geçci süre ile ayrılmak istediğini belirten bir mesaj attı bana tel ile, düzene girmesi gerekn şeyler var şu an takıma yararlı olamıyorum demiş... a.s.

kallistecim yazıcam unutuyorum sabahtan beri

avatarına bayıldım harika, kilo çizelgende hayırlı olsun valla harikasın süper yol katetmişin:lepi:

ayy harikasınız, kallistecim mehalim ne üzel motive ettiniz, harika takım oldunuz 100. etabın 1.liği sizin olur inşallah

kallistecim yazıcam unutuyorum sabahtan beri

avatarına bayıldım harika, kilo çizelgende hayırlı olsun valla harikasın süper yol katetmişin:lepi:

avatarımı sorma :roflol: bu hafta hep otlandıkya maydanoz kalmış dişimde:roflol:

evet canım uzun yoldan geçtim ama dinlensem iyimi olacak diye düşünüyorum bir kaç gündür.. cildim etkilenmye başladı sivilcelendim ve pürüzlendi cildim yani diyette zaman zaman oluyordu ama vitaminsiz kalıyorum sanırım etkileniyor bu hafta bayağı kötü oldum bir iki gün daha bakıcam duruma...

günaydın kızlar, sabah gelirken hemen girdim eczaneye 1 kiloda benden yazın nütfen :1closedeyes:

meliscim çok sağol bebeğim, sizede baktım ama yenilerden katılım olmamış üzüldüm, yeni üyeler almaya devam et gelmeyenleride hemen diskalifiye, takımın motivesi düşmeden tedbir al şeker...

meliscim çok sağol bebeğim, sizede baktım ama yenilerden katılım olmamış üzüldüm, yeni üyeler almaya devam et gelmeyenleride hemen diskalifiye, takımın motivesi düşmeden tedbir al şeker...

evet pek olmadı, şanssısız bu aralar, katılımcı bir üye bulamadık. Dediğin gibi yapayım.

günaydinnnnnn günümün günesi gönlümün nesesi güzel takimim günaydinnnnnnn
gönülaydinnn günaydinn..............
sarkili türkülü vede bando esliginde kilo bildirimi yapmaya geldim. gecmisi okumadana neyim yani.
74.5 efemmmmmm
simdi gecmise bakmaya gidiyorum bebisimle tebrikleri sonra kabul edecegiza.s.

ay insan heycanlanıyo yaaaa
bide hvesleniyorum daha çok kilo verdikçe mutlu oluyorum :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…