- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.001
chocalate cım
harika bir haber de sen verdin süperizhihoyyyt
birinciyiz demiştim ben
hemde 100.hafta da çok havalı oldu be
tebrikler çikolatacım, hep böyle gitmen dileği ile a.s.
canım tebrik ederima.s., evet sporticim bak bu saate dek boş gelen olmadı bu hafta çok güzel oldu böyle...merhaba kızlar,
tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
83.600 kg ciktiiimm...
bu arada inceledim de,herkes bu hafta super! tebrikler
çok umutlu yazma bence biri çıkıyor 4 kilo verdim diye ve hüsrana uğruyoruz sonra... aman diyeyim:bbo:chocalate cım
harika bir haber de sen verdin süperizhihoyyyt
birinciyiz demiştim ben
hemde 100.hafta da çok havalı oldu be
canım tebrik ederima.s., evet sporticim bak bu saate dek boş gelen olmadı bu hafta çok güzel oldu böyle...
çok umutlu yazma bence biri çıkıyor 4 kilo verdim diye ve hüsrana uğruyoruz sonra... aman diyeyim:bbo:
4 kilo verilir mi bir haftada ayol !:1shok:
insaf :1closedeyes:
sudur o su kaydirigubbakcemile3
bir kaç hafta izinli görülenler var canım fazlasıda olabiliyor bir kez 10 küsür kilo ile dönmüştü izinli biri..4 kilo verilir mi bir haftada ayol !:1shok:
insaf :1closedeyes:
inşallah dediğin gibi olur sırnaşık şey ay bugün çok kötü gördüm kendimi kötü ve bencil:1rolleyes: zenan reyhan ablam ve cedricte gelse haaa:uhm: yada bir mesaj atsalar bugün özel gün bu kadarda bekletilmez demi :bbo:kallistecim
yalnız biri 4 kilo verirken diğer takım arkadaşı kilo alıyor böylece tüm takımı yakıyor valla.
İnşallah bizde yakan olmayacak
sırnaşık şey
ben biraz cikiyorum canlar,markete gidip alisveris yapayim kalabalik bastirmadan...
gelecegim yine...hepinizi optum Şeniz
5.Takım **100.Etap** Sonuçları
sel (58 )
sportie ( 59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69% )
Mehalim ( 61.1 / 60.0 / 1.1 / 1.80% )
Kalliste ( 73.4 / 73.0 / 0.4 / 0.54% )
zenan25 (73.7)
bijoux ( 74.8 / 73.5 / 1.3 / 1.74% )
reyhanxx54 (75.6)
umuts76 (75.8) (geri dönmek üzere ayrıldı)
chocolategirl ( 84.5 / 83.6 / 0.9 / 1.07% )
cedric (102.6)
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 / 102.0 / 2.0 / 1.92% )
5.TAKIM TOPLAM KİLO (
sırnaşık şey
ben biraz cikiyorum canlar,markete gidip alisveris yapayim kalabalik bastirmadan...
gelecegim yine...hepinizi optum Şeniz
kallistecim yazıcam unutuyorum sabahtan beri
avatarına bayıldım harika, kilo çizelgende hayırlı olsun valla harikasın süper yol katetmişin:lepi:
günaydın kızlar, sabah gelirken hemen girdim eczaneye 1 kiloda benden yazın nütfen :1closedeyes:
meliscim çok sağol bebeğim, sizede baktım ama yenilerden katılım olmamış üzüldüm, yeni üyeler almaya devam et gelmeyenleride hemen diskalifiye, takımın motivesi düşmeden tedbir al şeker...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?