Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.Takım **100.Etap** Sonuçları

sel ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72% )
sportie ( 59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69% )
Mehalim ( 61.1 / 60.0 / 1.1 / 1.80% )
Kalliste ( 73.4 / 73.0 / 0.4 / 0.54% )
zenan25 ( 73.7 / 72.8 / 0.9 / 1.22% )
bijoux ( 74.8 / 73.5 / 1.3 / 1.74% )
reyhanxx54 ( 75.6 / 74.5 / 1.1 / 1.46% )
umuts76 (75.8) (geri dönmek üzere ayrıldı)
chocolategirl ( 84.5 / 83.6 / 0.9 / 1.07% )
cedric ( 102.6 / 101.6 / 1.0 / 0.97% )
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 / 102.0 / 2.0 / 1.92% )

5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 766.7 / 756.0 / 10.7 / 1.396

Son düzenleme:
günaydinnnnnn günümün günesi gönlümün nesesi güzel takimim günaydinnnnnnn
gönülaydinnn günaydinn..............

74.5 efemmmmmm
aman aman ne şarkısı ne türküsühihoyyyt ben göbek bile atarım ablam senin bu verdiğin kiloyahihoyyytkaydirigubbakcemile2 mersini göremeyeceğim diye üzülüyordun kapının konulu fena çektin ablam bir uçuşta mersinde aldın soluğu:lepi:

kallisim cokmu gec kalmisim tiss? bende erken kalktim tatil günü diye havalara giriyordum yani.benneyaptımki
sagol kallisim cok güzel bir duygu mersinide begendim. burasi 10 gündür 20 derecenin üzerinde sicakti günesliydi .dünden beri yagmur var birde soguk. ama mersin güzelmis hehe..
:lepi:
kilo veren arkadaslari candan kutluyorum harikasiniz harika takimin üyeleri. Şeniz
mehelimde ayni 1.1 kilo vermis degilmi ? ilginc ayni diyeti yaptik baglantisi olabilirmi acaba?
aman ne olursa olsun .gitti ya kocaman bir kilo:sm_cool:
gidip bir iki kiyafet deneyip mutlu olayim. bugün mutlu olma günü. birde kupamizi alirsak allahhhhhh. :lepi:

kallisim cokmu gec kalmisim tiss?
aman ne olursa olsun .gitti ya kocaman bir kilo:sm_cool:
gidip bir iki kiyafet deneyip mutlu olayim. bugün mutlu olma günü. birde kupamizi alirsak allahhhhhh. :lepi:

yok ablacım biz heyecan yaptık diye söyledim geç kalma filan yok..
sana büyük moral olacaktır bu ama bu haftada aynı derecede az yemede durmasın sakın kilon..
ay çok sevinçliyim hemde çok :sm_cool: en az ben vermişim ama olsun yinede olmadı demekten iyidir geçen hafta 1 verdikten sonra iyi gitti bile o kadar tepinmeye

zenanımda gelsede baksak duruma

hayirli cumalar hemen kilomu yazem 72 . 8 kizlar cunku pc kafayi yicek gibi firtina yagmurdan sarsinti gecirdi yazik ne yapsin eger sorun cikmazsa burdayim baktim kirpismaya baslarsa kapatip gene acarim

reyhan ablacım

harikasın tebrik ederim

kallisim birinciyiz işte !

hayirli cumalar hemen kilomu yazem 72 . 8 kizlar cunku pc kafayi yicek gibi firtina yagmurdan sarsinti gecirdi yazik ne yapsin eger sorun cikmazsa burdayim baktim kirpismaya baslarsa kapatip gene acarim

zenancım tebrik ederim,

herkes kilo vermiş ne güzel

hadi gelsin kupa

öyle deme kallisim.. harika yol katettin. aylardir kilomuz ayniydi baslarda bak ne yaptiysam seni yakaliyamadim. yani gizli gizli seninle yarisiyorum dermisimkaydirigubbakcemile3. yok yok canim giden her gr beni inanilmaz mutlu ediyor saka ettim mucuksssss.
cedric korkutuyor beni.. önündeki yolun uzunlugu onu bezdirdi gibi geliyor bana. bunu farkedip itelemeye calistim . canim benim oda kirmadi beni hatirim icin direndi. ama yasadigi bezginligi hissettim. iki gündür takima ugramadi. insallah düsündügüm seyi yapmaz. yapmaz yapmaz. yapmazsin degilmi cedricim. ne olur yapma:Saruboceq:

çok güzel bir gün bugün

100.hafta şenlikleri:roflol:

biraz çalışıyım bari, ihracatlaı var, hazırlamam gereken raporlar var hepsi beni bekler

kupayı almaya gelirim :hooray:

oooy zenancım ve diğer arkadaşlar tebrikler. ne güzel motive olmuşuz bu hafta :dance:

kızlar harikasınız daha yeni girebildim ben teyze oldum arkadaşım doğum yaptı çok çirkin bi kızı oldu aldım haberinizi 1.lik bu hafta sizinmiş hepinizi kocaman tebrik ediyorum bende birkaçhafta sonunda 78.5 üzeride olsa 78.i gördüm şekerler

hiç böyle bir tablo görmemiştim herkes 1 kilo civarı ve üzerinde vermiş. Açık ara fark birincilik hakkınızdır. Tebrikler. Kocaman öpüldünüz.
Ama haftaya bize bırakın, olmaz mı

zenancım tebrik ederim,

herkes kilo vermiş ne güzel

hadi gelsin kupa
tıs sen ihracatlarına bak hadi kaydirigubbakcemile3 sabahtan beri alacağım kupayı diye tutturdukaydirigubbakcemile3

yok ablacım ne kadar bezginlikte yaşasa kısa zamanda toparlayacağına eminim... bugün için unutmasa bari telaştan gelmeyibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…