Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydın hanımlar fazla bekletmeyım yazayım kılomu sonra gecmısı bıraz okurum.101 kere masaallah 101.6 yım bu hafta.yanı 600 gr sonra 20 kıloyu tamamlamıs olucamkaydirigubbakcemile2delikafadulden

gunaydın hanımlar fazla bekletmeyım yazayım kılomu sonra gecmısı bıraz okurum.101 kere masaallah 101.6 yım bu hafta.yanı 600 gr sonra 20 kıloyu tamamlamıs olucamkaydirigubbakcemile2delikafadulden

ayyyyyy canimmmmmmmm günaydin cedricimmmmm tebrikler tebrikler kocamannnnn. bunlarda canima.a.s.a.s.
sen hakliymissin kallis. gercekten icimi bir korku sarmisti ohhhhhhh beeeeeeeee
ben bugün süslenip disari cikacagim bugün 10000 adim yapacagim cedricin serefineeeee.:lepi:

zenan güzelim masallah kasla göz arasinda sessiz sedasiz nerdeyse bir kilodan kurtulmussun. öpüyorum kocaman allaha emanetsiniz harikasiniz birtanesiniz

kallisim herkes tamam mı şimdi?
son durum nedir bir görebilir miyizzz şakkıdı

5.Takım **100.Etap** Sonuçları

sel ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72% )
sportie ( 59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69% )
Mehalim ( 61.1 / 60.0 / 1.1 / 1.80% )
Kalliste ( 73.4 / 73.0 / 0.4 / 0.54% )
zenan25 ( 73.7 / 72.8 / 0.9 / 1.22% )
bijoux ( 74.8 / 73.5 / 1.3 / 1.74% )
reyhanxx54 ( 75.6 / 74.5 / 1.1 / 1.46% )
umuts76 (75.8) (geri dönmek üzere ayrıldı)
chocolategirl ( 84.5 / 83.6 / 0.9 / 1.07% )
cedric ( 102.6 / 101.6 / 1.0 / 0.97% )
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 / 102.0 / 2.0 / 1.92% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 766.7 / 756.0 / 10.7 / 1.40% )

işte gurur tablomuzzzzzzz:lepi::teytey::dance:

reyhan abla nasıl haklısın.buyuk bır bezgınlık yasıyorum.aynadakı goruntum benı cok mutlu etdı ama son 15 gundur yıne kendımı kotu hıssedıyorum ama toparlandım yanı bezgın halımdı gordugunuz.yoruldum hızlı gıtsın ıstıyorum ama bırakmam dıyetı.son 3 gundur toparlandım ıyıyım
tbrkler cedric...
tsk ederım.bende senı tebrık ederım
ablam ben senı uzermıyım hıc canımsın .spor yıne yapamıycam ama.bı hafta sonra bırlıkde yururuz umarım

gordunmu bijom azcik mehalimlen firca attik sana goturmedin kizartmayi cak kardasim afferimkaydirigubbakcemile5

tebrikler canim kuaklarim cinladi hissettim beni andigini

bende sadece 400 gr verebilmişimsenağlama

ineklerimi buldum bu arada şutarafagitti aylar sonra cetvel yaptım şutarafagitti
verdigin kiloyu az bulma kallisim biliyosun veremeyip aldigimiz gunlerde oldu inekleri bende ozlemistim hele su sari kizi anaminda boyle inegi vardi her sabah bize sut sagardi ne guzeldi o gunler ilk aklima o gunler geldi valla

tebrikleeeeera.s.

günaydın arkadaşlar....bende tartıldım...102 olmuşum....kaydirigubbakcemile2
tebriklerr caanima.s.

merhaba kızlar,
tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee

83.600 kg ciktiiimm...
bu arada inceledim de,herkes bu hafta super! tebrikler
ayyy ayyy neguzel yaaa tebrikler tatlima.s.

ablaaaam harikasin tebriklera.s.

ya ben haftaya 2 hanelilere düşmek istiyorum başabilirmiyim yaaaa
acele yok acele yok vericeksin emin adimlarla gideceksin insallah

zenancım tebrik ederim,

herkes kilo vermiş ne güzel

hadi gelsin kupa
sagolassin gel seni opimŞeniz

oooy zenancım ve diğer arkadaşlar tebrikler. ne güzel motive olmuşuz bu hafta :dance:
seninle cekismesem olmazdi sagolassin caaaanim
gel opimŞeniz basardik demi cak hadi bi dahakaydirigubbakcemile5

kallıste canımınıcı esım sabah geldı dus aldı ve ıse gıttı.maalesef konusmak ıcın bıle zamanım olmadı .son durumlar nedır bılmıyorum.aılem ıyı hergun dısarı cıkıyoruz aksama kadar dolasıyoruz.bugun babam yok o yuzden gıtmedık bı yere.kermes haftaya .calısmalara katılıyorum ufak tefek.vaktım oldukca.pasta yapıcam ıkı gun oncesınden.onun dısında pek bır katılımım yok.hafta sonu esımde gelmısken alınacakları alıcam 3 hafta ıcınde tasınıcam.bu hafta evı temızletmeyı dusunuyorum benden bu kadar.gecmısı okuyamıyorum varmı bır degısıklık.grupda canım

cedricim zenanım binbir kere maşallah tüm takımımı tebrik ediyorum hepinize teşekkür ediyorum maşallah:teytey:
sagol canim benim takimimin sayesinde cok sansliyim bu grup ta oldugum icin

zenan güzelim masallah kasla göz arasinda sessiz sedasiz nerdeyse bir kilodan kurtulmussun. öpüyorum kocaman allaha emanetsiniz harikasiniz birtanesiniz
tesekkurler ablam benim Şeniz

eee sonuç ne oldu ne zmn açıklancak...sabırsızlandım-tatlicadiarzu-

kallisim herkes tamam mı şimdi?
son durum nedir bir görebilir miyizzz şakkıdı
aaaaa bi durun bi dirin yaaaa birinci belli siz ikinciyi merak edin ayol ikinci kim sositososito

tebrikler caaanim benim gururumuz sun sen

kallıste sanada masaallah.bu arada bu sabah esım geldı..ılk fırsatda ozelden yada msn den konusuruz ok?
gozun aydin olsun enistemiz gelmiss

Son düzenleyen: Moderatör:
zenan cıgım saolasın canım benım.cok ozledım senı hepınızı.ama vaktım olmuyor.kacmam lazım yıne opuyorum herkesı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…