- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.041
gunaydın hanımlar fazla bekletmeyım yazayım kılomu sonra gecmısı bıraz okurum.101 kere masaallah 101.6 yım bu hafta.yanı 600 gr sonra 20 kıloyu tamamlamıs olucamkaydirigubbakcemile2delikafadulden
eee sonuç ne oldu ne zmn açıklancak...sabırsızlandım-tatlicadiarzu-
reyhan abla nasıl haklısın.buyuk bır bezgınlık yasıyorum.aynadakı goruntum benı cok mutlu etdı ama son 15 gundur yıne kendımı kotu hıssedıyorum ama toparlandım yanı bezgın halımdı gordugunuz.yoruldum hızlı gıtsın ıstıyorum ama bırakmam dıyetı.son 3 gundur toparlandım ıyıyımcedric korkutuyor beni.. önündeki yolun uzunlugu onu bezdirdi gibi geliyor bana. bunu farkedip itelemeye calistim . canim benim oda kirmadi beni hatirim icin direndi. ama yasadigi bezginligi hissettim. iki gündür takima ugramadi. insallah düsündügüm seyi yapmaz. yapmaz yapmaz. yapmazsin degilmi cedricim. ne olur yapma:Saruboceq:
tsk ederım.bende senı tebrık ederımtbrkler cedric...
ablam ben senı uzermıyım hıc canımsın .spor yıne yapamıycam ama.bı hafta sonra bırlıkde yururuz umarımayyyyyy canimmmmmmmm günaydin cedricimmmmm tebrikler tebrikler kocamannnnn. bunlarda canima.a.s.a.s.
sen hakliymissin kallis. gercekten icimi bir korku sarmisti ohhhhhhh beeeeeeeee
ben bugün süslenip disari cikacagim bugün 10000 adim yapacagim cedricin serefineeeee.:lepi:
cedricim zenanım binbir kere maşallah tüm takımımı tebrik ediyorum hepinize teşekkür ediyorum maşallah:teytey:
gordunmu bijom azcik mehalimlen firca attik sana goturmedin kizartmayi cak kardasim afferimkaydirigubbakcemile5
ben de seniiiiiii Mehalimm siz olmasaydınız götürmüştüm inanaın kaydirigubbakcemile5
aaah ah valla zor oldu ama hakkatten beyin programlama işi bu. canım istemedi mi evet istedi ama yemicem dedimm. süper bir duygu nefsine hakim olmak :teytey:
oo süper, madem 8 kilo aldırdın söyleseydin ya biz diyet yapmasaydık bu hafta :roflol: sen yeterdin takıma :icecream:
tebrikler canim kuaklarim cinladi hissettim beni andiginicanlarımm benim acil çıkmam gerekti. tabi geç tartılma hayallerim de suya düştü :roflol::roflol:
veee bu cuma kilom 73,5 :teytey:1,3kg vermişimmmm:teytey:
zenan duy beni suntalar işe yaradı zenaaaaaaan :sm_cool:
verdigin kiloyu az bulma kallisim biliyosun veremeyip aldigimiz gunlerde oldu inekleri bende ozlemistim hele su sari kizi anaminda boyle inegi vardi her sabah bize sut sagardi ne guzeldi o gunler ilk aklima o gunler geldi vallabende sadece 400 gr verebilmişimsenağlama
ineklerimi buldum bu arada şutarafagitti aylar sonra cetvel yaptım şutarafagitti
tebrikleeeeera.s.sevgili takımım günaydın herkese
mehalimcim, bijoux cum kallistecim hepinizi tebrik ediyorum.
Veeeeeee kilomu bildiriyorum 58, 1 kilo da benden gitti
dün de yürüyüşüme başladım 1 saat yürüdüm ben 8,katta oturuyorum artık asansörü hayatımdan çıkardım dün toplam 20 kat çıktım
akşam salata üstüne activia ve sabah güzel sonuç geldi
tebriklerr caanima.s.günaydın arkadaşlar....bende tartıldım...102 olmuşum....kaydirigubbakcemile2
ayyy ayyy neguzel yaaa tebrikler tatlima.s.merhaba kızlar,
tartıldım veeeeeeeeeeeeeeeeeeee
83.600 kg ciktiiimm...
bu arada inceledim de,herkes bu hafta super! tebrikler
ablaaaam harikasin tebriklera.s.günaydinnnnnn günümün günesi gönlümün nesesi güzel takimim günaydinnnnnnn
gönülaydinnn günaydinn..............
sarkili türkülü vede bando esliginde kilo bildirimi yapmaya geldim. gecmisi okumadana neyim yani.
74.5 efemmmmmm
simdi gecmise bakmaya gidiyorum bebisimle tebrikleri sonra kabul edecegiza.s.
acele yok acele yok vericeksin emin adimlarla gideceksin insallahya ben haftaya 2 hanelilere düşmek istiyorum başabilirmiyim yaaaa
sagolassin gel seni opimŞenizzenancım tebrik ederim,
herkes kilo vermiş ne güzel
hadi gelsin kupa
seninle cekismesem olmazdi sagolassin caaaanim
oooy zenancım ve diğer arkadaşlar tebrikler. ne güzel motive olmuşuz bu hafta :dance:
cak hadi bi dahakaydirigubbakcemile5
sagol canim benim takimimin sayesinde cok sansliyim bu grup ta oldugum icincedricim zenanım binbir kere maşallah tüm takımımı tebrik ediyorum hepinize teşekkür ediyorum maşallah:teytey:
tesekkurler ablam benim Şenizzenan güzelim masallah kasla göz arasinda sessiz sedasiz nerdeyse bir kilodan kurtulmussun. öpüyorum kocaman allaha emanetsiniz harikasiniz birtanesiniz
eee sonuç ne oldu ne zmn açıklancak...sabırsızlandım-tatlicadiarzu-
aaaaa bi durun bi dirin yaaaa birinci bellikallisim herkes tamam mı şimdi?
son durum nedir bir görebilir miyizzz şakkıdı
tebrikler caaanim benim gururumuz sun sengunaydın hanımlar fazla bekletmeyım yazayım kılomu sonra gecmısı bıraz okurum.101 kere masaallah 101.6 yım bu hafta.yanı 600 gr sonra 20 kıloyu tamamlamıs olucamkaydirigubbakcemile2delikafadulden
gozun aydin olsun enistemiz gelmisskallıste sanada masaallah.bu arada bu sabah esım geldı..ılk fırsatda ozelden yada msn den konusuruz ok?
kallisimi opmeyi unuttum bidaha alinti yaptim olmaz bana yakismaz gel opim caaanimŞenizcedricim zenanım binbir kere maşallah tüm takımımı tebrik ediyorum hepinize teşekkür ediyorum maşallah:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?