Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim kızartma olayına dün girmediysem artık bişey olmaz arkadaşlarım hiç merak etmeyin :dance:

zenancım
bu hafta sunta yok, kilom gitmiyodu ondan kemirdim onları. bu hafta değiştiricem biraz. şaşırsın vücudum noluyossss ya desin bakalım.

sportie
sevindim sirkeli suyu sevmene. inan yararlarını görüceksin bir süre sonra. hem sıkılaşıcaksın hem de cildin güzelleşecek..

şimdi geçen senelerde kilo vermeme çok yardımcı olan mis kokulu çayımı ocağa koydum kaynıyor. akşam eşim gelince aaa ev mis gibi kokuyo çayından mı yaptın diyecek :roflol:

zenancım
bi denetle beni bacım
sabah: 1 ayran, 1 paket sunta :roflol::roflol:
öğlen: 1 koca kase tavuklu yeşil salata
akşam: yemeğe gidicez arkadaşlara. taze fasulye yapmış. 1-2 çatal alırım ayıp olmasın diye

1.5 litre su (2 olacak), sirkeli su vsvs herzamankiler işte. yalnız canım çok tatlı istiyor nolcak yaaa. ben bi gidip türk kahvesi yapim kendime :çok üzgünüm:

Kallis yüreğime indiriyosun başka takım birinci diyee hayır olmaz hemen baktım bizim yüzdemiz 1.40 ve bunu geçecek takım yok daha ve geçemiyecekte göreceksin
Daha geçmişi okumadım hemen okuyup geliyorum ancak biz kesin birinciyiz yuppppiiiiiiii

allisim 4. takıma bakıp bana yardımcı olurmusun akrepe ulaştım ama beyazlilyuma ve tkımdakilere ulaşamıyorum bakabilirmisin

İşte bu yaa işte buuu Sizinle guru duyuyorum 1 haftanın keyifli sonucu buu. Neymiş isteyince oluyormuşş....... Hepinizi kocman öpüyorum

Analizlerin kralı size feda olsun annem her hafta böyle olur ,nşlh

mehalim uğrayamadı öğlen arasında ( gelsinde yeni liste yapalım eşleşme filan isteyen ..

Ahh kallisim sorma bugun okulda netin kesileceği tuttu varya kontrümde yok arayamadım ama çatladım meraktan :)

ay kızlararrrrr süpersiniz bu hafta yaa.herkes ne güzel kilo vermişşş..tebrik ediyorum hepinizi ve başarınızın devamını bekliyoruuummm..kardeş takımın birinciliği bizim gururumuzdur

hosgeldin mehalim tabii ki istayince oluyo canim ama gercegi soyliyeyim su denetleme isi ve 100 . etabin payii cok cunku birbirimze karsi sorumluluk hisstemek bitirdi isi
potburi cigim hosgeldin sagol guzel sozlerin icin
bijom denetledim canimm seni sporlarinida yaz caanim tamammi bunun disinda beslenmen iyi canim hadi kahvenide ic tatli isteginide bastir bitir isi afferin arkadasima

Sizlere bu haftayı gurula sunmak istiyorum.100 Etap şerefine oldukça güzel sonuçlar aldık.Şahsım ve takımım adına çok mutlu vede gururluyum:hooray:

GELELİM ANALİZLERİMİZE[/I
Mersine en önden yer ayırtettirdim...
xTABU ( 1.92% ):hooray:...Takıma hızlı bir giriş,devamını bekliyoruz...
Mehalim ( 1.80% )....eferim bana aylardan sonra nihayet...
bijoux ( 1.74% ) a.s...Ozaten hiç akşam yemeği yemez anneside öyle diyor:roflol:

Mersin yolunu hızla tutanlar...

sel ( 1.72% )...Çok güzel hedefe hızla yaklaşıyorsunyerimseniben
sportie ( 1.69% ) ..Geçen haftaki duraklama atlatılmış.:icecream:
Kalliste ( 0.54% )....Şeytanın bacağını kırdık be güzelimŞeniz
zenan25 ( 1.22% )..Vay anasına be zenanım :içelim:
reyhanxx54 ( 1.46% )..metabolizmamız aynı be annem aynı kiloyu vermişizCADIARZU
chocolategirl ( 1.07% )..Sorunlar arkada kalsın bas gaza çikolata bas gaza:sm_cool:
cedric ( 0.97% )..Devam şekerim seni dercelerde görmeye alışkınız..:dance:

Veee bu hafta ne duraksayan nede ille tersine gidecem diyen var ..Ne mutlu bir tablo buu süprizzzzz

**Bu hafta aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve heyecan getirdinizzz.a.s.
**Umut geçici olarak ayrıldı.Busede benim baskılarım sonucu kaçtı ikisinide kucaklıyoruz ve özletmeyin kendinizi diyoruz:)))

Kendi grubu içinde derece yapanlar kimler hemen bakalım...

Tüğ siklet...
Mehalim.. ayy nasıl gurulandım şimdi deseydiniz bi kuaföre giderdim yaffffdelikafadulden

Orta siklet...
bijoux...demek akşam yemek yememk işe yarıyor.orta siklettekiler size diyorum duyun bakında bijoux örnek alınkaydirigubbakcemile5

Ağır siklet...
xTABU.. Azmini sakın kaybetme,biz hep yanındayız:1hug:

5. takıımm güzelleerr naasınıızz duyduğuma göre 1. olmuşunuuzzz

tebrik ederiiikk a.s. a.s. a.s.
ay sağol şekerŞeniz

teşekkürler şeker, sizede inşallah ulaşır bu heyecan en kısa zamanda...

mehalim şimdiye dek olan en güzel tablo bu sanırım maşallah diyelim aman aman maşallah .. herkes emek verdi herkes çabaladı ne hoş... ellerine sağlık şeker analizi şıp diye koydun yine :))

herkezi tekrar tebrik ediyom a.s.:enbuyukkk:
en cok ta bijomu bizim grubun birincisi o eeee kim denetledi onu demi bijom :hooray:al bunu hakettin

mehalim şimdiye dek olan en güzel tablo bu sanırım maşallah diyelim aman aman maşallah .. herkes emek verdi herkes çabaladı ne hoş... ellerine sağlık şeker analizi şıp diye koydun yine :))

sen saol canım benim..

bir değişiklik olmazsa xTABU bireyselde 3. görünüyor:))

patbori cim

teşekkürler canım darısı başınıza

çok güzel bir duyguymuş benim 3.haftam ilk defa tadıyorum bu sevinci

gerçekten harika

mehalimcim

ellerine sağlık bitanema.s.
hemde bizim takım birinciliğini çokk tebrik ederim harikasın
nazarlar değmesin

mehalim ellerine yuregine saglik caniiim dilerim hep boyle analizler yaparsinŞeniz

mehalimcim

ellerine sağlık bitanema.s.
hemde bizim takım birinciliğini çokk tebrik ederim harikasın
nazarlar değmesin

Canlarım ikinizede asıl ben teşekkür ederim ...Benim için ne mutluluk..

Ayrıca size bir müjede daha bu hafta ekside olan olmadığı için kimse ceza almayacak:)) Kaptanım kraliçemde dondurma izni verdi..Ama sakın gevmek yok bu dinamizmi yakaldık bırakmayalım barii.
Eşleşmelerde değişiklik isteyen varsa bannak kaldırsın haberim olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…