- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.101
bugunluk oyle yapayim kallisim sagolasin canimzenanım dondurucudan balık yiyeceğine göre gece süt içmesen balık taze olmadığı için dokunabilir miden hassassa yapar yani... bu akşam sadece meyveyle geçiştir istersen...
sagol gulum cok tesekkurler ciceklerede5. takıımm güzelleerr naasınıızz duyduğuma göre 1. olmuşunuuzzz
tebrik ederiiikk a.s. a.s. a.s.
allisim 4. takıma bakıp bana yardımcı olurmusun akrepe ulaştım ama beyazlilyuma ve tkımdakilere ulaşamıyorum bakabilirmisin
5.Takım **100.Etap** Sonuçları
sel ( 58.0 / 57.0 / 1.0 / 1.72% )
sportie ( 59.0 / 58.0 / 1.0 / 1.69% )
Mehalim ( 61.1 / 60.0 / 1.1 / 1.80% )
Kalliste ( 73.4 / 73.0 / 0.4 / 0.54% )
zenan25 ( 73.7 / 72.8 / 0.9 / 1.22% )
bijoux ( 74.8 / 73.5 / 1.3 / 1.74% )
reyhanxx54 ( 75.6 / 74.5 / 1.1 / 1.46% )
umuts76 (75.8) (geri dönmek üzere ayrıldı)
chocolategirl ( 84.5 / 83.6 / 0.9 / 1.07% )
cedric ( 102.6 / 101.6 / 1.0 / 0.97% )
buseyrem (102.2) (Kendi isteği ile ayrıldı.)
xTABU ( 104.0 / 102.0 / 2.0 / 1.92% )
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 766.7 / 756.0 / 10.7 / 1.40% )
işte gurur tablomuzzzzzzz:lepi::teytey::dance:
ben kahvalti etmeyi unuttum iyimi?
habire bisikletin tepesinde ay dizlerim koptu. yemegimi yiyip geliyorum. o arada mehalimde gelip yilin en güzel analizini yapar:sm_cool: ilk üce giremem ama olsun ben mersin yoluna ciktim oleeeeeeeyyyyyyy beeeeeeeee:teytey:
mehalim uğrayamadı öğlen arasında( gelsinde yeni liste yapalım eşleşme filan isteyen ..
5. takıımm güzelleerr naasınıızz duyduğuma göre 1. olmuşunuuzzz
ay sağol şekerŞeniz5. takıımm güzelleerr naasınıızz duyduğuma göre 1. olmuşunuuzzz
teşekkürler şeker, sizede inşallah ulaşır bu heyecan en kısa zamanda...ay kızlararrrrr süpersiniz bu hafta yaa.herkes ne güzel kilo vermişşş..tebrik ediyorum hepinizi ve başarınızın devamını bekliyoruuummm..kardeş takımın birinciliği bizim gururumuzdur
mehalim şimdiye dek olan en güzel tablo bu sanırım maşallah diyelim aman aman maşallah .. herkes emek verdi herkes çabaladı ne hoş... ellerine sağlık şeker analizi şıp diye koydun yine :))
ay kızlararrrrr süpersiniz bu hafta yaa.herkes ne güzel kilo vermişşş..tebrik ediyorum hepinizi ve başarınızın devamını bekliyoruuummm..kardeş takımın birinciliği bizim gururumuzdur
sen saol canım benim..
bir değişiklik olmazsa xTABU bireyselde 3. görünüyor:))
mehalim ellerine yuregine saglik caniiim dilerim hep boyle analizler yaparsinŞeniz
mehalimcim
ellerine sağlık bitanema.s.
hemde bizim takım birinciliğini çokk tebrik ederim harikasın
nazarlar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?