- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.301
ben şimdi öğle yemeğine gidiyorum evden getiriyorum salata ayran ve 1 dilim kepekli ekmek benim bu arada en büyük sorunum su içmiyo olmam içsemde ancak şişe elimde içebiliyorum ve içtiğim gibide 10 dk sonrasında kendimi lavaboda buluyorum su içmek çokkkkk önemli ama biliyorum
selam hergun gec kaliyosun zaten gezenti kadinsırnaşık şeygünaydın millet
günaydın kallisim ben kaçtımm yine geç kalıyorum
benim once fotolari mehalime gondermem lazim o ekliycek insallah ama su gun diyemem artik surpriz oluyo o sen gorursun merak etme haber ederim yinedeherkese günaydınn a.s.
hemen dünün raporunu veriyorum
sabah: 5 sunta-1kase yogurt-1dilim peynir
öğlen: 5 sarma,1 kabak dolması,1 dilim ekmek (suntalarım bitmiş :1ninca: o yüzden böyle yedim)
akşam: yok
kallisim spor salonu konusunda haklısın. bu hafta geçsin, çünkü evin heryerini temizlicem. ama haftaya ben de başlayayım diyorum spora. kaydirigubbakcemile
zenan merak ettim fotoları ekle bakalım en kısa zamanda ama ben görmeden kaldırma sakın tamam mı denetleyicim benim Şeniz
çikolatacım canım bence akşam yemeğini yogurt vs yap, sabah kahvaltını 1 dilim kepek ekmeği ile yap. o zaman daha iyi sonuç alırsın eminim. tabi yine siz bilirsiniz uygulayın bakalım neler olacak delikafadulden
mehalcim teşekkür etmişsin, ben de size sıcaklığınız için çok teşekkür ediyorum. siz yakınlık gösterdiniz ki ben de geldim buraya yazdım, yazıyorum ŞenizŞeniz
hosgeldin canim takimimiza guzel paylasim ve kilo vermeler dilerim insallaha.s.Herkese merhaba sıkı dıyetime nısanın 10 da başladım sonradan burayı kesfettım ve kk daki yazıları okudukça beni daha çok motive ettiğine inandım ve hemen üye oldum sonradanda bu grupları keşfettim ama inanın çok büyük bir motivasyon yaa benim gibi kendiyle mücadele eden insanlarıgördükçe tek başıma olmadığımı ve tek başınada olsa bir kaçamak yapayım diye düşündüğümde enazından şimdi bir sorumluluğum var diye düşünücem :1closedeyes:
Ben ilk 5 gün belki sağlıkl değil ama vüdüma başka türlü söz geçiremiyorum çok az yiyerek yani belkide hiç yemedim ama bol su içtim ve bir öğünde lahana çorbası sabahlarıda sirkeli suu
5 gün sonra azar azar başladım yemeğe ve halada öyle yapıyorum ama benim bir sorunum var sabah kahvaltı hiç etmem sürekli oturarak çalışmam gerekiyo hiç hareketim yokk ama akşam eve gittiğimde
aylık kızım bu hareketsizliğimi telafi ediyor kaydirigubbakcemile2
bugün bir çay başladım günee haa bu arada çayımıda şekersiz içerim ben kendimi bildim bileli
herkese iyi bir gün diliyorummm :lepi:
ay bugun herkez bir temizlik temizlik diye gidiyo ben ne zaman yapicam bilmiyorum ben evlen diilde cocuklarlan kendimlen cok ilgileniyorum evi biraktim biraz soyle gunesli guzel birgun bende bahar temizligi yapmaliyim ama ne zaman gunes olcak allah bilirgunaydin guzel takimim kaydirigubbakcemile2
bugun cok enerjik hissediyorum kendimi... hava da super yine..
kallisim biz sok diyete basladik bugun,baktin mi? begendin mi diyetimi, ne dersin?
ben basladim...
yalniz sabah kahvaltisina komsum beni davet ettigi icin,yogurt yiyemedim.peynir,dom salatalik ve iki adet kepekli galetayla kahvaltimi yaptim.yogurdumu ve iki adet meyvemi gun icine serpistirmeyi dusunuyorum...
simdi temizlik yapacagim,yine gelirim arada...
unutmam canim allah suluyo benim bahcemide sorun sumuklu bocekler gunes olmadigi gunler heryer sumuklu bocek oluyo ilaci var onlari dokucem etrafina bakalim yemesinler marullarimibijocum temizliğe bana gelin dedim hiç duymamazlıktan geliyosunuz(
canım balkonuna ne yapacaklar ustalar, off bizimde dün bir sürü hesap kitap yaptık eksik hiç bitmiyor bir kaç haftasonu iş var yine bahçede balkonda, girişte veranda gibi ufak balkon tarzı bir yer var tüm yazı orada geçiriyoruz ama genişlese iyi olacak diye karar aldık dün ve bir kaç hafta içinde bitirip yazı rahat geçirelim dedik eşimle, bakalım kısmet ne yapacağız...haftayada camların parmaklıkları boyanıp yerlerine takılacak sonrada arka bahçedeki çitler köpek kaçmasın diye yükseltilecek off off sen iş dedin bak ben bir sürü çıkarttım.. haydi kolay gelsin herkese...
zenanım salatalıkları sulamayı unutma bak bahçe dedik aklıma geldin :))
reyhan ablacim eminim bu hafta onbini adima ulasacaksin duramazsin sen onu yapmadan sen nezman bisiyi yarim biraktinki demiisen beni denetliyeceksin degilmi bijouxum?
ay canim bugün basliyayim ben rapora ne olur. hafta sonu yazilacak gibi degildi.
sakin sorma asla anlatmam. ben bugünden itibaren yazayim. hafta sonu yediklerimi ben denetledim hic begenmedim.seni kocaman öpüyorum beni mazur görmeni rica ediyorum canim benim. ama mutlaka sor bundan sonra cok sevinirim.Şeniz
ay bugun herkez bir temizlik temizlik diye gidiyo ben ne zaman yapicam bilmiyorum ben evlen diilde cocuklarlan kendimlen cok ilgileniyorum evi biraktim biraz soyle gunesli guzel birgun bende bahar temizligi yapmaliyim ama ne zaman gunes olcak allah bilir
cukulatam ben diyetini gordum ama bende soyledim zaten bu hafta liste bir diyet yapmiycam hafta sonu herkez kacirmisa benziyo ben guzel gecirdim birazdan dunku raporumu yazicam
tamam mehalim senle konusmak gulmek istiyorum bendeSelam güzeller nasılsınız ben geldim okuldayım uzun uzun yazamıcam ama bişr kaç sözüm olacak
sportie canım yedşiklerşini inceledim detaylı yorum yapmaya zaman bulamıyorum ama gördüğüm kadarı ile gayet işyi görünüyor devam arkadaşım bende bugun yediklerimi akşam yazarım yarın sen gelince bakarsın ok şekerim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun diyorum ..
kallisim senden bir ricam var bana özelden yeni gelen arkadaşlarında dahil olduğu bir listeyi kilolarıyla yazp yollarmısın şekerim denetleme işinde bir değişiklik yapalım daha doğru yenileri yerleştirelim ayrıca eklemek istediğin bişi olur onuda ekle ok:))) hadi görüşürz ballı kurabiyelerim
annem sen nasılsın maşallah adımlamışın yine.
zenanım neden senle saatlerimşiz tutumuyor bizim ya uzun uzuzn konuşamıyoruz bir türlü tıss olmadı bir gün sözleşelim msnde iki lafın belini kıralım ayol:)))
tamam şeker işimi bitirince hemen yaparım... bugün çok çalıştım çokkkk
kallisim senden bir ricam var bana özelden yeni gelen arkadaşlarında dahil olduğu bir listeyi kilolarıyla yazp yollarmısın şekerim denetleme işinde bir değişiklik yapalım daha doğru yenileri yerleştirelim ayrıca eklemek istediğin bişi olur onuda ekle ok
bu mesajı okuyan halılarıda senin yıkadığını sanacak:roflol: ama yorulmuşsundur valla ev işi yoruyor insanı offff...
simdi perdelerim makinada,evi de sildim supurdum...
kakilmistir benim adiiiiiiiimmm delikafadulden
ohh maşallah ablacım bak yarı olmuş bile:lepi: akşamada tamamlarsın olur biter.. kolay gelsin ablacım işine gitmiş koşa koşaŞenizay aman yarim saat yürüdüm.3580 adim olmus insallah aksamada yürürüm. ben gidiyorum canlarim ise. gününüz güzel gönlünüz aydin ve sen olsun. allaha emanet olun
bu mesajı okuyan halılarıda senin yıkadığını sanacak:roflol: ama yorulmuşsundur valla ev işi yoruyor insanı offff...
ayyy gule gule kirlet canim mis gibi oldu evin insan ne rahatliyo demi temizlik sonrasi oohhh ne guzelselam...ay oldum yorgunluktan -tatlicadiarzu-
halilarim yikamadan geldi,onlari serdim.bunu yaparken inanilmaz enerji sarfiyatim oldu,spordan sayalim mi :jeyyar:
cunku masayi cekip altina soktum haliyi,sonra masayi duzeltmek filan derken,kollarim koptu...
simdi perdelerim makinada,evi de sildim supurdum...
kakilmistir benim adiiiiiiiimmm delikafadulden
sevgili canzi, hosgeldin... kilolarimiz da ayniymis hemen hemen...dilerim beraberce ulasiriz istedigimiz kiloya canim...hayirli olsun a.s.
ara sira yapmak gerekiyo boyle diyet bide senin liste guzel kendin tasarlamissin ama guzel bence doyurucu cok ac kalmiycaksin en azindan bide tam listeye uymam demissin buda guzel ben gecen hafta oyle yaptimhayatim sen zaten cok iyi gidiyorsun,ben uzun zamandir yasadiklarimdan oturu nefsimi terbiye etmek amacli boyle bir diyete basladim.3 gun sonra normal beslenmeme devam edecegim...
pzts gunleri temizlik yapmaya calisiyorum,coluk cocuk yok bende.olsa ben de eve vakit ayirmakta zorlanabilirdim.cok haklisin o yuzden canimm
hayirli isler ablacim gorusuruzay aman yarim saat yürüdüm.3580 adim olmus insallah aksamada yürürüm. ben gidiyorum canlarim ise. gününüz güzel gönlünüz aydin ve sen olsun. allaha emanet olun
ay aman yarim saat yürüdüm.3580 adim olmus insallah aksamada yürürüm. ben gidiyorum canlarim ise. gününüz güzel gönlünüz aydin ve sen olsun. allaha emanet olun
inanmiyorum sana kallis ... demek yaptigim temizligi begenmiyorsun heeee Çok üzgünüm çoook
ayrica hali yikayacak yerim yok,makinalarin da haliyi temizledigine inanmiyorum.o yuzden yaaaaaanii :dilcikar: :roflol:
ayyy gule gule kirlet canim mis gibi oldu evin insan ne rahatliyo demi temizlik sonrasi oohhh ne guzel
ara sira yapmak gerekiyo boyle diyet bide senin liste guzel kendin tasarlamissin ama guzel bence doyurucu cok ac kalmiycaksin en azindan bide tam listeye uymam demissin buda guzel ben gecen hafta oyle yaptim
canim gecti gitti artik uzuntulerin mutlu olmaya bakin artik mutlu olmak zamani bide kilolar gitsin daha guzel olcak hersey
cocuklar olunca onlarla vakit gecirmeyi tercih ediyorum onlar okuldayken temizlik yapmak daha iyi oluyo caniim gule gule kirlet evini canim optum yoruldun ama spor oldu bosver keyfine bak
aah ben hali yikamayi cok severim gonderin bana giyerim kisalari fo$ur fo$ur yikarim hemde oyle boyle yikamam yerimde genis yagmur suyuylan yikarim hem ekonomik gariyim ben nasil tertemiz olurlar size yalan gelir sende iki defa yikarim ben bir mayis ayinda birguzel yikarim bide yazin izinden gelince yeterki hava sicak olsun garajda acarim muzigi uzatirim fortumu bizim yagmur suyunu biriktiren koca bidonumuz var onu bitirinceye kadar ugrasirim he heeinanmiyorum sana kallis ... demek yaptigim temizligi begenmiyorsun heeee Çok üzgünüm çoook
ayrica hali yikayacak yerim yok,makinalarin da haliyi temizledigine inanmiyorum.o yuzden yaaaaaanii :dilcikar: :roflol:
yeni arkadaşlar hoşgelmişler. mehalim ben denetleyicimden ayrılmam haberin olsun :1closedeyes: yeni eşleştirme yapıcaksan bunu dikkate alırsan sevinirim a.s.
ben bu mesaji atlmaisim yaa kusura bakma caanim hosgeldin yakimaa insallah burda hedefine ulasirsin guzel paylasimlar dilerima.s.çok teşekkürler canım bende inşallah takıma layık olmaya çalışacağım şimdi geçmişi biraz okuyayım bilgi sahibi olayım inşallah hep birlikte kilolarımızdan kutulacağız güzel dileğin içinde çok sağol canım :teytey::teytey:
hemde nasil olmazmi ben bu mesaji atlamisim gelin yaaa benim evin sizin gibi temiz garilara ihtiyaci var pek pasakli oldum son gunlerde zayifliycamdiye eve bakmaz oldum benneyaptımkiay bi türlü kalkamıyorum kallisimmm yaaaa
bak şimdi de zenan geldi Şeniz
zenan var mı temizliğe ihtiyacın haa. tolanıp evleri temizlemeye gidiyoruz. gerçi sana yol biraz uzun ama olsun. kovalar elimizdeeeee, temizlik bezleri cebimizdeee...
:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?