Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben şimdi öğle yemeğine gidiyorum evden getiriyorum salata ayran ve 1 dilim kepekli ekmek benim bu arada en büyük sorunum su içmiyo olmam içsemde ancak şişe elimde içebiliyorum ve içtiğim gibide 10 dk sonrasında kendimi lavaboda buluyorum su içmek çokkkkk önemli ama biliyorum

canım kendini şartlasan.. her yemek öncesi bir bardak ve sonrası bir bardak içsen zaten kısa zaman sonra vücudun suyu isteyecek ve istemdışı içeceksin...
biz gurubumuzda yeni bir sistem yaptık mehalim arkadaşımız ilgileniyor bu konuyla, kiloları birbirine uygun olan kişiler her gün düzenli birbirlerinin yediklerini içtiklerini ve sporlarını denetliyor, bu sistemden bu hafta çok güzel bir sonuç aldık ve sürdürüyoruz senide en kısa sürede haberdar eder kendisi eşleşmeleri yapınca...

günaydın millet
günaydın kallisim ben kaçtımm yine geç kalıyorum
selam hergun gec kaliyosun zaten gezenti kadinsırnaşık şey

benim once fotolari mehalime gondermem lazim o ekliycek insallah ama su gun diyemem artik surpriz oluyo o sen gorursun merak etme haber ederim yinede

hosgeldin canim takimimiza guzel paylasim ve kilo vermeler dilerim insallaha.s.

ay bugun herkez bir temizlik temizlik diye gidiyo ben ne zaman yapicam bilmiyorum ben evlen diilde cocuklarlan kendimlen cok ilgileniyorum evi biraktim biraz soyle gunesli guzel birgun bende bahar temizligi yapmaliyim ama ne zaman gunes olcak allah bilir
cukulatam ben diyetini gordum ama bende soyledim zaten bu hafta liste bir diyet yapmiycam hafta sonu herkez kacirmisa benziyo ben guzel gecirdim birazdan dunku raporumu yazicam

unutmam canim allah suluyo benim bahcemide sorun sumuklu bocekler gunes olmadigi gunler heryer sumuklu bocek oluyo ilaci var onlari dokucem etrafina bakalim yemesinler marullarimi

reyhan ablacim eminim bu hafta onbini adima ulasacaksin duramazsin sen onu yapmadan sen nezman bisiyi yarim biraktinki demii
kizlar guzel hafta basi olsun hepimiz icin
bijom yediklerin guzel caaanim temizliktede kolay gelsin

Selam güzeller nasılsınız ben geldim okuldayım uzun uzun yazamıcam ama bişr kaç sözüm olacak
sportie canım yedşiklerşini inceledim detaylı yorum yapmaya zaman bulamıyorum ama gördüğüm kadarı ile gayet işyi görünüyor devam arkadaşım bende bugun yediklerimi akşam yazarım yarın sen gelince bakarsın ok şekerim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hayırlı olsun diyorum ..

kallisim senden bir ricam var bana özelden yeni gelen arkadaşlarında dahil olduğu bir listeyi kilolarıyla yazp yollarmısın şekerim denetleme işinde bir değişiklik yapalım daha doğru yenileri yerleştirelim ayrıca eklemek istediğin bişi olur onuda ekle ok:))) hadi görüşürz ballı kurabiyelerim

annem sen nasılsın maşallah adımlamışın yine.
zenanım neden senle saatlerimşiz tutumuyor bizim ya uzun uzuzn konuşamıyoruz bir türlü tıss olmadı bir gün sözleşelim msnde iki lafın belini kıralım ayol:)))

selam...ay oldum yorgunluktan -tatlicadiarzu-
halilarim yikamadan geldi,onlari serdim.bunu yaparken inanilmaz enerji sarfiyatim oldu,spordan sayalim mi :jeyyar:
cunku masayi cekip altina soktum haliyi,sonra masayi duzeltmek filan derken,kollarim koptu...
simdi perdelerim makinada,evi de sildim supurdum...
kakilmistir benim adiiiiiiiimmm delikafadulden

sevgili canzi, hosgeldin... kilolarimiz da ayniymis hemen hemen...dilerim beraberce ulasiriz istedigimiz kiloya canim...hayirli olsun a.s.

hayatim sen zaten cok iyi gidiyorsun,ben uzun zamandir yasadiklarimdan oturu nefsimi terbiye etmek amacli boyle bir diyete basladim.3 gun sonra normal beslenmeme devam edecegim...
pzts gunleri temizlik yapmaya calisiyorum,coluk cocuk yok bende.olsa ben de eve vakit ayirmakta zorlanabilirdim.cok haklisin o yuzden canimm

ay aman yarim saat yürüdüm.3580 adim olmus insallah aksamada yürürüm. ben gidiyorum canlarim ise. gününüz güzel gönlünüz aydin ve sen olsun. allaha emanet olun

tamam mehalim senle konusmak gulmek istiyorum bende
tv de dizin olmadigi bigun soyle ogun konusak olurmu he he delikafadulden cok seviyom seni caaanim bu hafta melekleri bende baktim hp sen geldin aklimaŞeniz

tamam şeker işimi bitirince hemen yaparım... bugün çok çalıştım çokkkk sende bakınca farkedeceksin tüm konulara...

simdi perdelerim makinada,evi de sildim supurdum...
kakilmistir benim adiiiiiiiimmm delikafadulden
bu mesajı okuyan halılarıda senin yıkadığını sanacak:roflol: ama yorulmuşsundur valla ev işi yoruyor insanı offff...

ay aman yarim saat yürüdüm.3580 adim olmus insallah aksamada yürürüm. ben gidiyorum canlarim ise. gününüz güzel gönlünüz aydin ve sen olsun. allaha emanet olun
ohh maşallah ablacım bak yarı olmuş bile:lepi: akşamada tamamlarsın olur biter.. kolay gelsin ablacım işine gitmiş koşa koşaŞeniz

bu mesajı okuyan halılarıda senin yıkadığını sanacak:roflol: ama yorulmuşsundur valla ev işi yoruyor insanı offff...

inanmiyorum sana kallis ... demek yaptigim temizligi begenmiyorsun heeee Çok üzgünüm çoook
ayrica hali yikayacak yerim yok,makinalarin da haliyi temizledigine inanmiyorum.o yuzden yaaaaaanii :dilcikar: :roflol:

ayyy gule gule kirlet canim mis gibi oldu evin insan ne rahatliyo demi temizlik sonrasi oohhh ne guzel

ara sira yapmak gerekiyo boyle diyet bide senin liste guzel kendin tasarlamissin ama guzel bence doyurucu cok ac kalmiycaksin en azindan bide tam listeye uymam demissin buda guzel ben gecen hafta oyle yaptim
canim gecti gitti artik uzuntulerin mutlu olmaya bakin artik mutlu olmak zamani bide kilolar gitsin daha guzel olcak hersey
cocuklar olunca onlarla vakit gecirmeyi tercih ediyorum onlar okuldayken temizlik yapmak daha iyi oluyo caniim gule gule kirlet evini canim optum yoruldun ama spor oldu bosver keyfine bak

hayirli isler ablacim gorusuruz

inanmiyorum sana kallis ... demek yaptigim temizligi begenmiyorsun heeee Çok üzgünüm çoook
ayrica hali yikayacak yerim yok,makinalarin da haliyi temizledigine inanmiyorum.o yuzden yaaaaaanii :dilcikar: :roflol:

yok canım alınma valla böyle tembel tembel oturup siz gidip gelip iş yaptım temizlik yaptım dedikçe kıskanmış olabilirim:1closedeyes:

zaten yerin olsada suya ziyanlık be canım değmiyorki yıkadığına bende veriyorum hep yıkamaya ama uzun zamandır ellemedim köpek kedi ne ararsan var iyice sıcaklar bastırsında öyle temizlenelim dedim bu ayı çıkaracağım sanırım...

yeni arkadaşlar hoşgelmişler. mehalim ben denetleyicimden ayrılmam haberin olsun :1closedeyes: yeni eşleştirme yapıcaksan bunu dikkate alırsan sevinirim a.s.

ay oyle valla...temiz evi cok seviyorum zenanim , bir de kirlenmese sırnaşık şey
ama benim kocam o konuda cok ustadir... gectigi yerde mutlaka bir iz birakir...
ornegin,ben de yuzumu yikiyorum,butun banyo islanmiyor ama... bu mubarek bir yuz yikasin,banyo ellerimden opecek konuma gelir -tatlicadiarzu-

ins artik mutlu olurum. :Saruboceq: cunku stresli oldugumda,kafam bir yerlerde oldugunda saglikli beslenmeye farkinda olmadan ara veriyorum. bir bakiyorum yine kilo almisim.bu donguden cok sikildim ...

aah ben hali yikamayi cok severim gonderin bana giyerim kisalari fo$ur fo$ur yikarim hemde oyle boyle yikamam yerimde genis yagmur suyuylan yikarim hem ekonomik gariyim ben nasil tertemiz olurlar size yalan gelir sende iki defa yikarim ben bir mayis ayinda birguzel yikarim bide yazin izinden gelince yeterki hava sicak olsun garajda acarim muzigi uzatirim fortumu bizim yagmur suyunu biriktiren koca bidonumuz var onu bitirinceye kadar ugrasirim he hee

yeni arkadaşlar hoşgelmişler. mehalim ben denetleyicimden ayrılmam haberin olsun :1closedeyes: yeni eşleştirme yapıcaksan bunu dikkate alırsan sevinirim a.s.

TABİKİ canım benim önemli olan sizin isteğiniz zaten bana isteğinizi söylersiniz ayarlama aynen yapılır ..Ben olsam bende zenandan ayrılmasdımm ( seninki zenan dı demii ay karıştırmayımda:))

tekrar merhaba arkadaşlar

takımda yenilenmeler var bakıyorum

hoşgeldiniz öncelikle

bizim pazartesileri öğlene kadar imalat sipariş toplantısı vardır, o yüzden öğlene kadar ben kapalı oluyorum
şimdi yemekten geldim

*2 adet kuru köfte
*1 kase bakla çorbası
*1 kase çilek

öğleden önce de yeşil çay içtim

aklım gelmişken 1 bardak su da şimdi içiyim bari

mehalimcim nerdesin canım,

ne yedin ne yiyeceksin, bu hafta da kilo verelim ne dersin

Bu hafta da hedefim 500 gr.
dün de regl oldum, o yüzden bakalım kilo verebilecekmiyim emin değilim ama yola devam durmak yok tabi

ben bu mesaji atlmaisim yaa kusura bakma caanim hosgeldin yakimaa insallah burda hedefine ulasirsin guzel paylasimlar dilerima.s.

hemde nasil olmazmi ben bu mesaji atlamisim gelin yaaa benim evin sizin gibi temiz garilara ihtiyaci var pek pasakli oldum son gunlerde zayifliycamdiye eve bakmaz oldum benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…