- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.321
ayyy kendimi cok mohum biri hiisettim yaa paylasilamiyorum imzali resim isteyen sırnaşık şeyTABİKİ canım benim önemli olan sizin isteğiniz zaten bana isteğinizi söylersiniz ayarlama aynen yapılır ..Ben olsam bende zenandan ayrılmasdımm ( seninki zenan dı demii ay karıştırmayımda:))
sağol mehalimmm anlayışın için a.s.TABİKİ canım benim önemli olan sizin isteğiniz zaten bana isteğinizi söylersiniz ayarlama aynen yapılır ..Ben olsam bende zenandan ayrılmasdımm ( seninki zenan dı demii ay karıştırmayımda:))
ayyy kendimi cok mohum biri hiisettim yaa paylasilamiyorum imzali resim isteyen sırnaşık şey
sagolun bijom sagol mehalimm Şeniz
sevgili kallis başkanım
bu hafta izleyeceğimiz rota ne olacak, bu hafta koruma mı yoksa erimeye devammı
ona göre planımızı programımızı yapalım,
bijoux cum
sen ne diyosun bu hafta için diyete 4 kolla sarılmak benim niyetim
canim istedikten sonra verirsin yeterki spor hareket olsun hayatinda baksana neler yapicaksin afferin kiz tirman dagi tasi hemde 5 saat afferinkallis cim
haklısın herhafta kilo verebilmek zaten çok zor, birde benim boyum 168 kilom 58, çok verilecek birşey yok gibi ama benim inadım 36 beden olmak
benden inan daha da zor gidiyor kilolar yine de bu gidişten memnunum biraz kardio egsersizlerini çoğaltıp, metabolizmayı hızlandırıyım istiyorum
bu hafta 500 gr. iyidir benim için
bu pazar tekrar trekking yapacağım 5 saatlik dağ kaya tırmanış yürüyüş
iyi efor harcarım artık
canım yine hiç abartmadan yemişsin az bile olmuş afiyet olsun.. yoğurt ekleyebilirsin böyle zamanlarda ben yoğurt her öğünde yemeye çalışıyorum...kallisim debetle beni caaanim
maedem bijo denetliyicisinden ayrilmiyo bende ayrilmam kallisimden
kallisim hani su
canım afiyet olsun, hoşgeldin tekrardan..hosgeldın dıye herkese hosbulduk dıyım ılk oncee kaydirigubbakcemile5 bugun oglen sırketten yıyıyorum 3 kasık coban kavurma 1 ayran 1 ınce dılım ekmek ama rkasındanda bır tuk kahvesı ıctımmm
off bijocum yapmasaydın o keki yaa dayanamazda yersen küseriz bakben zararlı şeyleri sokmuyorum o yüzden eve
buzdolabı gayet yeşil hıyar, biber, brokoli, kabak, semizotu:roflol:
kolay gelsin calisiyosun ne guzel oglen hafif atlatmisin sporda yapiyomusun aksamlari falan canimhosgeldın dıye herkese hosbulduk dıyım ılk oncee kaydirigubbakcemile5 bugun oglen sırketten yıyıyorum 3 kasık coban kavurma 1 ayran 1 ınce dılım ekmek ama rkasındanda bır tuk kahvesı ıctımmm
kim icin yaptin caanim brovniyi bide duruyo diyo ya tatli krizin tutarda yersen tehlikeli seyleri yapma caaanim
canım ben aynen devam ediyorum. kallis veya zenan gibi uzun süredir diyette olmadığımdan yani. ama ben de regl olamıyorum bir türlü, yavaş yavaş gidiyor kilolar bu yüzden :çok üzgünüm: yoksa geçen hafta 2 kilo garantiydi benim :icecream: bu cuma doktora gidicem artık, umarım operasyon sonrası bir aksaklık olmamıştır.
sonuçta ben devammm :teytey:
valla mutfakta 1 borcam dolusu brownie duruyor, dün yapmıştım :1ninca:
ellemedim bile :çok üzgünüm:
iyi bakalim haddiii insallah kazanirsin tatile gidersin canim tabii antronorun ornek olmasi lazim kolay gelsin caanimzenacım
hem iddia diyelim hemde benim ikinci mesleğim step aerobic antrenörlüğü
bu işi yapmam için iyi bir vücuda sahip olmam lazım
hemde erkek arkadaşımla iddiaya girdim, ben hırslıyımdır
haziran ortasına kadar bu işi halletmem lazım sonra tatile götürecek beni:roflol:
selam...ay oldum yorgunluktan -tatlicadiarzu-
halilarim yikamadan geldi,onlari serdim.bunu yaparken inanilmaz enerji sarfiyatim oldu,spordan sayalim mi :jeyyar:
cunku masayi cekip altina soktum haliyi,sonra masayi duzeltmek filan derken,kollarim koptu...
simdi perdelerim makinada,evi de sildim supurdum...
kakilmistir benim adiiiiiiiimmm delikafadulden
sevgili canzi, hosgeldin... kilolarimiz da ayniymis hemen hemen...dilerim beraberce ulasiriz istedigimiz kiloya canim...hayirli olsun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?