- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.081
geldiim geldiiimmmhadi ya muzun kalorisi diğer meyvelere göre daha yüksek diye biliyorum ama kilo verme hızını kestiğini bilmiyordum hiç, doğru olabilir bak bir şey diyemedim şimdi, bu hafta ben kilo almazsam iyidir yalnız ay gülüyorum ağlanacak halime, çok stresliyim bu aralarr
evett normal kızarmış patates vs hayır derim de fırında patatese dayanamıyorum ben hiiççç, oyh bu hafta sınıfta kaldııımmm :18:
raaaa ne yaptın sennnnsabah 1 mandalına
öğle 2 dilim su böregı (ince olanlardan kıymalı) 1 yemek kaşığı havuçlu kabaklı tarator
ara limonlu muhallebi
akşam 1 muz 1 cennet hurması 1 avuç çekırdek
güzel birşey varsa şu an açımmmm
atın beni denizlerrreeeeeee..........
raacım dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince..hoş buldum nazcığım nasılsın günün diyet anlamında içine sinecek şekıldemi,ben kendimi tatıl modundan pek sıyıramadım,,
sabah 1 mandalına
öğle 2 dilim su böregı (ince olanlardan kıymalı) 1 yemek kaşığı havuçlu kabaklı tarator
ara limonlu muhallebi
raaaa ne yaptın sennnn
sabah 1 mandalına
ara limonlu muhallebi
Raa bu neesabah yok akşam yok öğle ofsayt. niye böyle oldu yav, akşam onları yiyeceğine yemek yeseydin ya
gökçecim beyaz ekmek yerine kepek ekmek yesen daha iyi olur aslında..bide sabahki reçel olmasa menün süper..
sinemlik bi menü..yine bize laf yok
nurcum menün güzel..patates olmasa daha iyi tabi ama fırında olunca banada masum geliyo yiyorum..
Raacım gerçekten tatil modundan çıkamamışsın,en kısa zamanda toparlanmalısın.sabah 1 mandalına
ara limonlu muhallebi
gökçe sana söyleyenide bi bilsenCanım ya çavdar ekmeğim bitmişti, dışarısı da çok soğuk üşendim almaya valla. Akşam eşime eve gelirken almasını söyledim zaten, bir daha olmiicak
Ne ettin sen müdür ??
yaa ben hep böyleyim amaakaptanım sen öyle gülersen ben korkmam ama,zaten siğnemi beklıyorum o denize atmayı bırak şimdi beni kesin direk denize fırlatacak :18::18::18::18::18:haklıda
Raacım gerçekten tatil modundan çıkamamışsın,en kısa zamanda toparlanmalısın.
dimiii nurcuğum birde oturmuşum senin muzunu konuşuyorum
Selamlarrrr Kızlarrrr
dunku 10:30'u bugun 10:00 a cekebıldımyarım saat yarım saat cekıyorum bakalım
Dun gece buyukkkkkkk kocaaamannnnn bir kaçağım olduama sebepsiz değildi ve birazda emrivakiydi. :)
sebep, eşim terfi aldı :) :124:
emravakisi, tatlı almıs eşim kutlarız evde kahve+tatlı dıye. bende o anda dıyetımız demedım artık cok mutluyduk :)
Benden de Selammmmmm :) bende 10:))) tembellikten kurtulucaz galıba Fundacım
iyi akşamlar benim çıtır takımımmmişten yeni döndüm hemen bi bakıyım dedim size
------------
Funda ya beklemişsin sabah ama leptobumu götürmedim işe hiç kitap okuyamıyorum yanımdayken o yüzden bıraktım bugün evde
Menüüm
Sabah
1 rafadan yumurta
yarım kk peynir
2 dilim kepekli ekmek
Ara
yarım muz
Ara
1 muz
Akşam
1 tas tavuk çorbası
1 tavuk
5 dilim fırında patates
Sabah dediğim 10buçuktu, sonra okula gittim, ders uzadı eve gelmem 5buçuktu, öğlen'i sıkıştıramadım bir yere
yaa ben hep böyleyim amaadamarım tutmadığı sürece böyle
bence hepimizin böyle zamanları olur..önemli olan çabuk kendine gelmek..yazılarındanda belli nazcığım öyle olduğun,ama bende damarını tuturmuycak gibi deyilim kızanlarada hak veriyorum o yüzden,allahımm ben böyle rahattada deyıldım biri eleşdirdimi çok dikkat ederdim kendime okonuda laf ettırtmemeye ama ,bu ara bir toparlanamadım....
Nurcum 1 tavuğu tek başına yemek zor olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?