Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah 1 mandalına
öğle 2 dilim su böregı (ince olanlardan kıymalı) 1 yemek kaşığı havuçlu kabaklı tarator
ara limonlu muhallebi
akşam 1 muz 1 cennet hurması 1 avuç çekırdek
güzel birşey varsa şu an açımmmm

atın beni denizlerrreeeeeee..........

bence gayet guzel bir menü sınıfda falan kalma yok ,ayrıca ben biliyorum sen vericen bu hafda kılo nurcuğum ,patates kızartma olarak bize okadar öcu gösterıldıkı fırındakı bence nisbeten masum,muza gelince bilemiyorum doğrumu,biliyorsun nette tam bir bilgi kirliliği vat bir yerde yazan diyer yerde çürütülüyor o yüzden aslını araşdırmak lazım..

raaaa ne yaptın sennnn

Raa bu nee sabah yok akşam yok öğle ofsayt. niye böyle oldu yav, akşam onları yiyeceğine yemek yeseydin ya

menüm

sabah
yarım dilim ekmek
yarım kk peynir
2 çeri domates

ara
(hiç zamanım yoktu dersteydim)

öğle
1 kase yayla çorbası
salata

ara
1 paket form bisküvi

akşam
5 kaşık makarna
1 kase çorba
4 acur turşusu

3 kupa yeşilçay 2 litre su

Ne ettin sen müdür ??

Canım ya çavdar ekmeğim bitmişti, dışarısı da çok soğuk üşendim almaya valla. Akşam eşime eve gelirken almasını söyledim zaten, bir daha olmiicak

Raacım gerçekten tatil modundan çıkamamışsın,en kısa zamanda toparlanmalısın.

Canım ya çavdar ekmeğim bitmişti, dışarısı da çok soğuk üşendim almaya valla. Akşam eşime eve gelirken almasını söyledim zaten, bir daha olmiicak
gökçe sana söyleyenide bi bilsen
3 gündür kepek ekmeği unuttuğum için yarım dilim ekmek yiyorum vicdaNIm rahat olsun diye

Yarım saat yarım saattir kardır. :) Umarım kurtuluruz tembellikten.

Bu arada çok sevindim canım... Gözünüzaydın... :)
Umarım saatlerine de biraz fayda eder, daha rahat edersiniz.

Anladım canım, önemli değil. :)

Nurcum 1 tavuğu tek başına yemek zor olmadı mı?

yaa ben hep böyleyim amaa damarım tutmadığı sürece böyle

yazılarındanda belli nazcığım öyle olduğun,ama bende damarını tuturmuycak gibi deyilim kızanlarada hak veriyorum o yüzden,allahımm ben böyle rahattada deyıldım biri eleşdirdimi çok dikkat ederdim kendime okonuda laf ettırtmemeye ama ,bu ara bir toparlanamadım....

bence hepimizin böyle zamanları olur..önemli olan çabuk kendine gelmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…