- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.421
selam 5.takım a.s.
nasılsınız bakalımmm :1hug:
bugün buralarda olmayabilirim. arkadaşıma misafir gelecekmiş. gidip ona poça ve elmalı turta yapıcam -tatlicadiarzu- pişmeden koşa koşa dönmeyi düşünüyorum ama
benimki de o uzaklıkta. haftada 3 gün, ama bakalım yer var mı, millet coşmuş durumda burda. stadyumu bir görseniz hergün onlarca bayan tur atıp duruyor sabahları :roflol: geçen yıl atv haberde bile çıkmıştı Kütahyalı teyzeler hergün azimle stadyumda spor yapıyolar diye :roflol::roflol:
şimdi eşleşmeler nasıl oldu? zenan beni, ben zenanı mı denetleyecez kallisim?
Su içmeyi öğretmelisin vücuduna, lütfen bunun için çaba göster:1closedeyes: yediklerinide ben beğendim...fakat kahvaltı yapmalısın şutarafagitti bunun sonucunu ileriki yıllarda alırsın söylemedi demeyesin...evet canım biz eşleştik ben bugünün raporunu vereyim sana
sabah 1 elma 1 kupa yeşil çay
:uhm::uhm::uhm:
Şekerciğim hani sen emziriyorum fazla diyet yapamam dedin.. Ara öğün eklemelisin kendine yapacağın en büyük iyilik bu olur kendine küçük sıpanananiknanikben de yediklerimi yazayım.
sabah: 1 bardak rezene çayı, peynirli domatesli ve biberli sandeviç
öğle: yarım porsiyon karnıyarık bikaç dilim de ekmek
akşam: makarna salatası ve izmir köfte, (izmir köftenin sadece tadına baktım, makarna salatasını biraz abarttım, ekmek yemedim)
günaydın güzeller
kallisim nasılsın görüyorum aşağıda seni
hoşbulduk gerçekten iyi bir takıma gelmişiz bilmeden çok şükürler olsun allaha kendimizi çok güçlü hissediyoruz burdayeni arkadaşlar hoşgeldiniz, çok iyi bir takıma geldiniz, kardeş takım olular kendileri. 13. takıma da takılın arada.
teşekkürler hoşbulduk inşallah hayırlı olması için dua ediyoruzyeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. insallah hayirli olur
çokkkk tebrikler 10000 adım için başarabileceğine herkes inanmıştı zaten sende hayal kırıklığına uğratmadın hem kendini hemde takımı10,000
10.bin
onbin
heyyyyyytttttttt beeeeee iste astim kendimi. iste nihayet basardim.delikafadulden
tami tamina 10000 adimi tamamlayip geldim. insallah bundan sonra hergün 10 bini tamamlamadan yatmiyacagim. tabiki bu saate kalmamasi icin sabahtan daha erken kalkip daha fazla yürüyecegim.
kallisim basardimkaydirigubbakcemile5
500 adim trampolinde
500 adim stepperde
500 de ip atladim..
gerisi kosu bandinda ve gündelik normal yürüyüsüm iste oraya git buraya gel.
10000 adim 6km, 467 kalori ve 60,7 gr yag yaktin diyor benim akilli aletkaydirigubbakcemile2
cok guzel canim..fakat meyven hic yok... en az 2 adet meyve tuketmeni tavsiye ediyorum.ben de yazayim yediklerimi :
sabah : 2 adet kepekli galeta,peynir,domates salatalik
ara:1 elma
oglen:1 tabak kabak yemegi(az patates ve pirinc eklenmis),bol salata,yogurt
ara: az salata
aksam: sebze yemegi,yogurt,salata ve 1 dilim ekmek
birazdan yesil cay icecegim,cok acikirsam da kepekli galeta yemeyi dusunuorum 1 adet...[/B]
Su içmeyi öğretmelisin vücuduna, lütfen bunun için çaba göster:1closedeyes: yediklerinide ben beğendim...fakat kahvaltı yapmalısın şutarafagitti bunun sonucunu ileriki yıllarda alırsın söylemedi demeyesin...
evet canım haklısın su içmeyi öğretmeliyim ama işte içince hemen lavobaya gidiyorum vucdum hiç suya doymuyor nedendir bilmiyorum aslında suyu içtikten en az yarım saat vucutta kalması daha iyi oluyormuş dün için kahvaltıyı geçiştirdim çünkü işe geç kalıyordum bugün tost hazırladım kendime hergün kepekli peynirli tost yiyiyorum kahvaltı alışkanlığımıda işe başladıktan sonra edindim zaten okula giderken akşama kadar aç durup akşam yumuluyordum kilo alışımda zaten beslenme alışkanlığım zaten:bbo:fisfisfis
10,000
10.bin
onbin
heyyyyyytttttttt beeeeee iste astim kendimi. iste nihayet basardim.delikafadulden
tami tamina 10000 adimi tamamlayip geldim.
Selam canlarım gezmeden yeni geldim gözümü açamıyorum uykudan ancak aklım sizde kalıyor mesajları okumazsam yarına çok birikiyor altından kalakamıyorum :)) hemen yatmadan gelim hemde annemi görüm dedim :))
çikolata sen benim annememi anne diyosun bakımm hıı. Obenimdir obenim sadece benim annem git kendine başka anne bul tısımm(
çikolatacım ben spor salonuna başlicam sanırım önümüzdeki hafta. sana çok mu uzak şeker? eğer 15-20 dk yürüme mesafesindeyse yürüyerek gidip gelebilirsin. benimki de o uzaklıkta. haftada 3 gün, ama bakalım yer var mı, millet coşmuş durumda burda. stadyumu bir görseniz hergün onlarca bayan tur atıp duruyor sabahları :roflol: geçen yıl atv haberde bile çıkmıştı Kütahyalı teyzeler hergün azimle stadyumda spor yapıyolar diye :roflol::roflol:
neyse sabah sabah çok konuştum, herkese güzel bir gün diliyorum ve öpüyorumm ŞenizŞeniz
günaydın güzeller
kallisim nasılsın görüyorum aşağıda seni
daha iyi olur hersey ins... bizler de basari bolumune hikayelerimizi yazacagiz :lepi:
Öncelikle herkese günayedın,
akşam zenancım bişey yazmış hemen cevaplıyım istedim
"cok garip sportim spor yaptiktan sonra benimde bir tatli istegim geldi ne yapayim bilmiyorum henuz bisiy yemedim meyve disinda ama gecmiyo bastiramiyorum "
Canım özellikle kardiyo ağırlıklı çalıştığında ilk iki dakikadan sonra vücut şekeri yakmaya başlar, yarım saatten sonra yağ yakımına geçer, bu ilk çalışmada yaktığı şekerden dolayı vücutta şeker açığa çıkıyor,
bu sebepten dolayı tatlı ihtiyacı duyman çok normal, kardio çalışmalarını çok fazla yapmak şeker ihtiyacını ortaya çıkarır.
o yüzden yarım saatlik ısınma gerçekleştikten sonra bölgesel yapılan çalışmalar yağ yakımına daha fazla yardımcı olur
günaydinnnnnnnnn sekerler..
güzel takimim tebrikleriniz icin cok tesekkürler ediyorum hepinize. yeni arkadaslar belki size abartili gelebilir bu 10000 adim coskum. kisaca anlatayimda kadin tirlatmis sabit fikirli sey demeyin...delikafadulden
ben gecen yil hergün kendimi 10000 adim atmaya sartliyarak hem 70 kiloya inmis hemde görünümümde inanilmaz bir sonuca ulasmistim . genc ter-ü taze hissediyordum kendimi. gittigim yere yürüyerek degil kosarak gidiyordum.. kosu bandinda yürümüyor kosuyordum. icim enerji kayniyordu.. mutlu ve saglikli hissediyordum kendimi.. vallahi size yeminle her giydigimde yakisiyordu.yerimseniben
ben bu yil bunu yakalamaya calisiyorum bir iki ay sonra tatile cikiyoruz . en azindan gecen yilki reyhan olarak gitmek istiyorum trye.
onun icin kallisimde aylardir cok güzel spor yapiyor. ben bunu icin icin kiskaniyorum. onun kendini nekadar mutlu saglikli hissettigini düsünerek bende mutlu oluyorum . ama tembellikten bir türlü onu taklit edemiyordum. dün basladim insallah devami gelecek.
kallisim bugün hastayim belki spora gidemem dedinya icimde birsey koptu. aman dedim aman kallisim benim hatama düsme. ama cok sükür kendini cok iyi hissetmesende kostun spora kutluyorum canim ve kocaman öpüyorum.Şeniz
kadisim kadisim canim benim özledim seni..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?