Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada reyhan ablacım seni 10.000 adımın için tebrik ediyorumm a.s.a.s.

aklıma gelmişken ve bugün çıkmışken ben de bakayım adımsayar yerimseniben

şimdi eşleşmeler nasıl oldu? zenan beni, ben zenanı mı denetleyecez kallisim?

Ha ha haaaasırnaşık şey pişmeden koşarak dönmeyi düşünüyormuş, iyi edersin :roflol: gerçi ucundan az almayı başarsan sorun kalmayacaktırda onuda yapamıyoruz ya neyse...
Kolay gelsin koşturman şekerciğim
Bende bizim burada öyle tahmin ediyordum ama salon gün geçrikçe boşalıyor cumartesi günü 10 kişi ancak vardık normalde 26 kişiyiz...

Bu arada günaydın demedi koca dananız yine:mymeka: utanmaz kallis :bbo: günaydın takımcım..

Ben biraz hasta gibiyim çok etki yok vücudumda ama hava çarptı yinede çıkıp çıkıp durdum kahve içeyim, köpüşümü seyredeyim derken:1no2: boğazlar, ses burun hepsi berbat durumda...
Dışarı bir çıkacağım kendimi dışarıdada kötü hissedersem spora gitmeyeceğim bakalım tam tepkimi bilemedim şimdi...
Nasıl hapşuruyorum anlatamam ard arda...

Reyhan ablacım ben dün spor filan yapamadım akşama dek burada oturunca ne sporu...
Yediklerimi geçeyim hemen..
sabah: Ufak ekmek böyle yarım sandviç büyüklüğü diyeyim, arasına peynir koyup çayla yedim.
ara yaptım saati hatırlamıyorum kızım kahvaltı yaparken bir haşlanmış yumurta yedim
öğlen: yeşil salata ve yoğurt
akşam: 3 nugget ama tost makinesinde pişirdim, yeşil salata ve yarım boy kadar fırında patates az yağ ve baharat ile pişmiş
yemekten yarım saat sonrada bir kase çilek

tamam kallisim çok teşekkür ederim :1hug: şimdi çıkayım arkadaşıma yürüyerek gidicem yarım saat. dönüş de öyle. böylece bugünkü yürüyüşü aradan çıkarıcam nihahaha.

öptüm seni ŞenizŞeniz

evet canım biz eşleştik ben bugünün raporunu vereyim sana
sabah 1 elma 1 kupa yeşil çay
:uhm::uhm::uhm:
Su içmeyi öğretmelisin vücuduna, lütfen bunun için çaba göster:1closedeyes: yediklerinide ben beğendim...fakat kahvaltı yapmalısın şutarafagitti bunun sonucunu ileriki yıllarda alırsın söylemedi demeyesin...

Şekerciğim hani sen emziriyorum fazla diyet yapamam dedin.. Ara öğün eklemelisin kendine yapacağın en büyük iyilik bu olur kendine küçük sıpanananiknanik
Meyve yememişsin yazık, bol yoğurt ye bol yeşillik ye....Her öğününe salata katmaya yoğurt eklemeye çalış bak faydasını mutlaka görürsün kahvaltıda yumurta yemelisin, senin adam gibi bir liste yapman gerek yani eksik olmamalı emziriyorsun çünkü...

günaydın güzeller
kallisim nasılsın görüyorum aşağıda seni

sen beni gördünde ben seni görene dek pehhhhdelikafadulden kadisim öyle ufaldınki artık görünmüyorsun:roflol:

iyiyim canım teşekkür ederim umarım sende iyisindir yoğun iş tempon ne durumda kursların filan...

kurslar bitti işler başladı
ben ziraatçi olunca tarla işleri de başladı artık sabahtan akşama güneşin altında tarla gezmeye başlıcam dairede işleri bitirip
ya ben bilmiyorum ama yaptığım hareketlerden galiba kalçalarım havaya kalktı yağ mı bağladım şekle mi girdi anlamadım gitti
ama kilo aldım malesef neyse ki bu sefer takmıyorum çünkü çok işim var erir gider eminim
eşimin babannnesi öldü dün onun kötü haberini aldık
canım sıkkın bu türkiye şartlarına
ilde pönomokok aşısı 2007 doğumlara kadar yapılıyo ilçede 2008 doğıumlu olan çoçugumea yapılmıyo
aşı 200 küsür falan yani
bıcırığım iice büyüdü koşturuyor arıtk çok çok şeker

ama benmi canım gerçekten çokkkkkkkk sıkıldı senle konuştuğumuz mevzuya
offf diyorum dahada bişe demiyorum

reyhan abla çok istikrarlı gidiyosun hayranım gerçekten sana
belirtmeden gecemedim

Şekerciklerim ben kaçıyorum..
Duş alıp sporuma çıkacağım, sabah kalktığımdan daha iyi gibiyim sanırım yapabilirim bugün spor..

Dönerken size ne alayım ))

Öpüyorum hepinizi hoşkalın..

herkese günaydınlar başarılarımız daim olsun inşallah güzel güzel gitsin kilolar arkadaşlar
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, çok iyi bir takıma geldiniz, kardeş takım olular kendileri. 13. takıma da takılın arada.
hoşbulduk gerçekten iyi bir takıma gelmişiz bilmeden çok şükürler olsun allaha kendimizi çok güçlü hissediyoruz burda
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. insallah hayirli olur
teşekkürler hoşbulduk inşallah hayırlı olması için dua ediyoruz
çokkkk tebrikler 10000 adım için başarabileceğine herkes inanmıştı zaten sende hayal kırıklığına uğratmadın hem kendini hemde takımı

evet canım meyve 1 tane olmuş bundan sonra daha dikkatli olmam lazım tavsiyen için teşekkürler seninki gerçekten çokkk güzel herşey yerli yerinde eklenecek yada çıkarılcak birşey göremedim ben canım yola devam başarılar :teytey::teytey:

Öncelikle herkese günayedın,

akşam zenancım bişey yazmış hemen cevaplıyım istedim

"cok garip sportim spor yaptiktan sonra benimde bir tatli istegim geldi ne yapayim bilmiyorum henuz bisiy yemedim meyve disinda ama gecmiyo bastiramiyorum "

Canım özellikle kardiyo ağırlıklı çalıştığında ilk iki dakikadan sonra vücut şekeri yakmaya başlar, yarım saatten sonra yağ yakımına geçer, bu ilk çalışmada yaktığı şekerden dolayı vücutta şeker açığa çıkıyor,
bu sebepten dolayı tatlı ihtiyacı duyman çok normal, kardio çalışmalarını çok fazla yapmak şeker ihtiyacını ortaya çıkarır.
o yüzden yarım saatlik ısınma gerçekleştikten sonra bölgesel yapılan çalışmalar yağ yakımına daha fazla yardımcı olur

herkese gunaydin... benim cicili bicili takimim.. nasilsiniz??

10,000
10.bin
onbin
heyyyyyytttttttt beeeeee iste astim kendimi. iste nihayet basardim.delikafadulden
tami tamina 10000 adimi tamamlayip geldim.

tebrikler reyhan ablammm (mehalim kizmasin bana,korkuyorum vallahi)

sen bu gidisle dal gibi olacaksin... insallaahhhhhhhhh

buraya ilk uye oldugumda senin mesajlarini goruyordum yogunlukla mehalim,hep annem diyordun.acaba oyle mi hitap ediyor herkes diyerek ben de annem dedim.vallahi ne desem bilmiyorum ki:uhm:
hatta bir yerde sordum sana annem diyorum sorun yok degil mi diye,gormedi sanirim...
reyhan abla mi diyeyim?
ne diyeyim sana annem?(bak yine annem dedim,senden alistim sanirim :1rolleyes: )

canim sanirim ben de baslayacagim spora...
yurume mesafesinde olsa sesimi bile cikarmam. nasil anlatsam... minibuse binmek zorundayim,aslinda kisa suruyor ama oraya yurumenin imkani yok...isin kotusu minibusten inince de yurumek zorundayim,spor salonuna ulasmak icin,10 dk filan... neyse onu spordan sayiyorum.hadi spor bitti ciktim,minibuse binmek icin yurumek zorundayim -tatlicadiarzu- aslinda yurumek sorun degil de,ust gecitten filan geciyorum bayagi mesakkatli yani,hergun hergun sinir bozuyor...
gectigimiz ramazandan sonra 3 ay gitmistim oraya,3 ayda 10 kilo verdim ama 15 gibi gorunuyordu...
mevlid okutmustum her giren sok oluyordu...
yine basarmak istiyorum...cok kotuyum boyle

günaydın güzeller
kallisim nasılsın görüyorum aşağıda seni

gunaydin bebis bizler iyiyz sen nasilsin?
atmaya calisiyoruz fazlaliklari iste,senin gibi

daha iyi olur hersey ins... bizler de basari bolumune hikayelerimizi yazacagiz :lepi:

günaydinnnnnnnnn sekerler..
güzel takimim tebrikleriniz icin cok tesekkürler ediyorum hepinize. yeni arkadaslar belki size abartili gelebilir bu 10000 adim coskum. kisaca anlatayimda kadin tirlatmis sabit fikirli sey demeyin...delikafadulden
ben gecen yil hergün kendimi 10000 adim atmaya sartliyarak hem 70 kiloya inmis hemde görünümümde inanilmaz bir sonuca ulasmistim . genc ter-ü taze hissediyordum kendimi. gittigim yere yürüyerek degil kosarak gidiyordum.. kosu bandinda yürümüyor kosuyordum. icim enerji kayniyordu.. mutlu ve saglikli hissediyordum kendimi.. vallahi size yeminle her giydigimde yakisiyordu.yerimseniben
ben bu yil bunu yakalamaya calisiyorum bir iki ay sonra tatile cikiyoruz . en azindan gecen yilki reyhan olarak gitmek istiyorum trye.
onun icin kallisimde aylardir cok güzel spor yapiyor. ben bunu icin icin kiskaniyorum. onun kendini nekadar mutlu saglikli hissettigini düsünerek bende mutlu oluyorum . ama tembellikten bir türlü onu taklit edemiyordum. dün basladim insallah devami gelecek.
kallisim bugün hastayim belki spora gidemem dedinya icimde birsey koptu. aman dedim aman kallisim benim hatama düsme. ama cok sükür kendini cok iyi hissetmesende kostun spora kutluyorum canim ve kocaman öpüyorum.Şeniz
kadisim kadisim canim benim özledim seni..:1hug:

bunlar ne guzel bilgiler boyle sportie cigm...
senin gibi spor bilgileri olan birinin aramizda olmasi ne hos...
ben spordan sonra tok oluyorum,vucudum cok normal calisiyormus ...doktor dedi...insanin spordan sonra tok olmasi dogal bir durum dedi...bu ozelligimi seviyorum...
ama 1 saat sonra cok fena acikiyorum.. k-bar yiyorum ben de,iyi geliyor...

günaydin cikolatam. baldan tatli kaymaklim. ay bu nickin beni öldürecekklava:
tesekkürler tebriklerin icin. valla bugün erkenden kalktim yürüyecegim diye. gece gece cok zor oluyor.
tatlisim abla de sende herkes abla der bana.. ben sorunu gördüm mehalimin tepkisini bekledim.. oda tepkisini verdi..yerimseniben.. hepinizi cok cok seviyorum ben.
aman tutmayin beni gidip yürüyeyim..lülülülülülü

valla gaza geldim sabah sabah reyhan ablam...
Allah seni nazardan saklasin
ama su var ki spor olmadan olmuyor ... dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…