Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sagol reyhan ablam kolay gelsin sana

sportim tamam canim tesekkurler benimde biraz cikmam lazim cocuklar acikti onlara bisiyler hazirliyayim aslinda raporumu yazcaktimda bijom gelirse denetliycek beni ama ogleden sonra geliyim ozaman yazarim hem biraz tepinip geleyim
tum takimimi opyuorum gelcem yine gorususuruz sportim cok sagol bitanem tekrar

Sevgili canzicim,

bizim yaptığımız aslında biraz vücudumuzu hareketlendirmek profesonel spor olmadığından, en güzel neyi nasıl yapacağımıza kendimiz karar verebiliriz.
Şöyleki " tok karnına spor yapılmaz" hep duyduğumuz söylenen birşeydir, yanlış değil ama kişiye göre de farklılık gösterir, dediğim gibi bizler profesyonel spor yapmıyoruz,
ben mesela açken spor yapamam tansiyonum düşer ve gücüm kuvvetim yerinde olmadığı içinde verimli olamam.
ama tıkabasa tok karnına insanın yine kıpırdayacak hali olmaz.
Ama bizler zaten diyette olduğumuzdan tıkabasa tok hiçbirzaman değiliz zaten.
O yüzden spora başlamadan hiç olmazsa 2 saat öncesinde birşeyler yemiş olmak 1 saat öncesinde sade kahve içmiş olmak, sporu daha rahat yapmamazı sağlar.

Yine de seçim senin en iyisini sen hissedebilirsin. :smiley-cool:

harikasın bacım benim azmimi yine birileri çaldı yaff bulamayomm:)

Annem bildiğim kadarı ile doğru yapıyosun benim incelediğim tüm programlarda güne hep egzersiz ve yürüyüş ile başlanmakta

sporcu kızınız geldiiiiiii:roflol: dökülen bir vaziyette:roflol: zaten sıcak, hocada canımızı çıkardı...
şimdi çıkıp evdeki işlerimi halledip döneceğim, ufak kızım ağaç dikmeye gitmişti sınıfıyla, şimdi oda yorgun gelir 5 dakika sonra evde, onu doyururum sohbet ederiz işimi bitirip dönerim tamammı şekerler... Sorular sorulmuş hem diğer yorumları hem onları dönünce halledeyim...a.s.

mehalimcim , canım,

ne güzel sende mutlu ettin beni yorumlarınla

şimdi şekerim öğle yemeğinde makarna ve patlıcan musakka olduğunu öğrendim tabi hiç bize göre bir menü değil

o yüzden arkadaşlarla kalktık burger king e gittik, diyceksinki yağmurdan kaçarken doluya tutuldun diye

ama diyet menüsünden tavuklu hot wrap ve yanında tavuklu salatayı iki kişi paylaştık + light cola
pek de güzeldi valla
hot wrap 375 kcal yarım tabakta tavuklu salata o da 150 kcal civarında

hadi sende yaz bende pek masum değilim hadi yaz :dance:

sende yaz yaz yaz bi kenara yaz bütün yediklerini

kalliscim de mutlaka bişey yazıcaktır

Şimdi, hemen şöyle duruma açıklık getireyim :sm_confused: bilinçli yaptığım bir şey yok, yani göğüs için salonda hocamız sopalarla çalıştırıyor, sırt ve kol kasları için ve pilates toplarıyla kol çalışmaları yapıyoruz ne derece yararlı bilemiciğim kilodan çok deforme vardı çünkü ama hem kol hem göğüz ehh işte diyebileceğim şekilde toparlandı, henüz spor geçmişim 2 ay oldu yani yeni, bu yüzden çok toparlanma bekleyemem..
Evde pilates setinden çıkan direnç lastikleri var sportim bilirsin sen, bunlarıda hocadan aldığım bir dvd eşliğinde yapmaya çalışıyorum zaman buldukça, kol ve sırt çalışması göğüslere direkt etkilimi bilmem ama yapabildiğim bunlar..
sporticim açıklamalarını bende :1shok: gözle bekleyeceğim şeker...

ben önce yürüyüs sonra kahvalti ediyorum metabolizma calismasi adina yanlismi bu? cevabi gelince okurum

HımmmCADIARZU benimde bildiğim şey var. Biz yemek yemeye başlamadan metabolizmamız çalışmaya başlamıyor, sabah erkende yapsak sporu gözümüzü açar açmaz yapamıyoruz değilmi? Bu yüzden ben daha kalkar kalmaz kahvaltıdan önce ağzıma ya ufacık bir meyve parçası yada peynir atarım ama yemekten sonra yapıyorum genelde..

nivea body yi internetten indirmeyi cok denedim canzi cgm ama beceremedim,artik kk da vermiyor...
satin almak istiyorum ama nerden,onu da bilmiyorum...
yuruyus bandin varsa mutlaka kullan canim,yuruyus en guzeli....
opuyorum
çikolatacım ben indirdim nivea body nin cd sini 10 gün falan oldu. anam o ne öyle. heryeri çalıştırıyo valla. hele ilk zamanlar baya nefes nefese kalıyosun kaydirigubbakcemile2
zenana özel mesaj atmıştım nerden indirdiğimi, istiyorsan sana da atarım canım :1hug:

vee bayanlar yorgunluktan ölmek üzereyim mirmirmirmir sabah gittim arkadaşıma yürüdüm 20 dk, açlıktan öldüğüm için 2 poça yedim -tatlicadiarzu- biri sabah kahvaltısı yerine geçsin birisi de öğlen. akşama doğru da sunta+yoğurt yaptım mı bugünü de atlatmış olurum hayırlısıyla :1ninca: sonra dönüşte de başka yerlere uğra et derken 1 saati buldu yürümem. zenancım raporumu akşam yazarım canım Şeniz

spor mpor konuşuyosunuz valla okudukça daha bi yoruluyorum sabahtan beri ayaktayım ben uyumaya gidiyorummmmmmm

kadisim sabah yazamadan çıkmıştım.. başınız sağolsun canım..
Türkiye şartları deme banaÇok üzgünüm çoook
Kilo işinide tarla, bağ, bayır derken bitirirsin takma zaten takmıyorum demişsin.. Hala pastalara devammı yasakkelime
Ufaklığada kocaman öpücükler canım...Şeniz

canım gerçekten haklısın ve benim evde hiç bir engelim yok yani henğz çocuğum yok eşimle ben aslında benimki biraz tembellik oldu evet bugünden sonra gerçekten yürüyüş yapmam gerektiğine inandım ve başlıcam hayırlısıyla benimde kilolarım göbek ve mide kısmında bacaklarım incecik basenlerim popom hiç yok denecek kadar az kiloma göre o yüzden benimde göbek eritmek içinde birşeyler yapmam lazım kollarımda da kilo var bakalım inşallah burdan öğrendiklerimizle birşeyler başarabileceğiz

evet canım haklısın su içmeyi öğretmeliyim ama işte içince hemen lavobaya gidiyorum vucdum hiç suya doymuyor nedendir bilmiyorum aslında suyu içtikten en az yarım saat vucutta kalması daha iyi oluyormuş
Canım bak su içmediğin için vücudunda ara sıra geleni kullanmayı bilmiyor inan buna.. Sen vücudunu alıştırdıkça oda tutmayı ve kullanmayı öğrenecektir.. Bende aylar önce ağlanıyordum geçen yılki alışkanlığımı yütürdüm ne yapacağım diye ve azıcık su içsem anında wcde buluyordum kendimi ama şimdi 3 litre düzenli içiyorum belkide geçiyor ve o sık sık wc ye gitme olayıda bitti inan, vucut alışık olmadığı için hemen atıyor bunu oturtmaya çalış ve sonucu gör...sositososito

Canım bak böyle gözünde büyütmesene, ben kışın ortasında başladım ve yürüyebilmek için evden erken çıktım, 1,5 saat spor ama yeterli gelmiyordu bana ve evden çıkıp araba ile merkeze gidip yürüdüm yarım saat bazen 40 dakika yaptım salona gidip hemen çalışmaya başladım sonra çıkıştada yürüdüm aynı mesafeyi, bazen abarttım bunları sadece biraz daha vücuduma yararlı olabilmek için...sende yapabilirsin bir daha düşün

teşekkürler canım verdiğin cevap için bende işten gelip yemek yapıyorum pişene yiyene kadar saat 8 oluyor ondan sonrada bir ağırlık çöküyor insana mutfakta yorulunca birde iş stresi yorgunluğu koltuktan kalkasım gelmiyor ben kendim açımdan en iyisi yemekten önce yapmam ama yinede bir kaç gün deneyip hangisinin kendim için yaralı olacağına karar vermem

evet haklısın gerçekten ben hiç böyle düşünmemiştim şimdi artık şişe elimde içiyorum inşallah suyla tanışacak vucudum en sonunda susuz zayıflama olmaz diye bangır bangır tüm doktorlar bağırıyor zaten vucudumuza bir sürü yararıda var eee bizede kalan suyu alıp lıkır lıkır içmek :teytey::teytey:

Reyhan ablacım ben bugün yaptıklarımı yazayım hemen..

sabah: şekersiz mısır gevreği kocaman bir bardak süt ile

arada 4-5 çilek bir tane form bisküvi

öğlen: 3 çatal ton balığı, yeşil salata 1 dilim ekmek

akşam içinde tavuk haşlama yerim yanınada salata yaparım bol yeşilliğim var çocuklara tavuk pilav yapacağım ama pilavın ölçüsünü hep aşıyorum yemesem diye düşündüm yada 2 kaşık alır salatayla karıştırırım öyle çok seviyorum hemde gözüme çok gözüküyor:roflol: başka bir şey yok..

sporuma gelince:

20 dakika yürüyüş bantında yokuş tırmandım
20 dakikada cross trainerde çalıştımhihoyyyt
40 dakika ısınma hareketleri yaptık:dance:
20 dakika step
10 dakika pilates:lepi:
pilateste karın sıkıştırma yaptık 50 adet..50 adette mekik yaptık..yerimseniben
yine pilateste ters mekik yaptık, bunu ilk kez yaptık hoşuma gitti top üzerinde ters mekik
beni görmelisiniz:1shok: hiç ama hiç kuru yerim kalmıyor, böyle durduğum yer bile ıslanıyor sağımdan solumdan yüzümden damlayan terlerle..

burada bende sportime bir şey sorayım..
mesela aletlerle çalışırken serbestiz biz hoca denetiminde değiliz çağırırsak yardım ediyor...
nabız sayım 117 ile 140 arasında değişiyor bu benim kiloma ve yaşıma uygun bir nabızmıdır şekerkaydirigubbakcemile2 yaşımı soracaksın şimdi değilmi 39.5 :roflol: sakın 40 olmuşun doğum günün 5 mart filan deme ben 39.5 yaşındayım-tatlicadiarzu-

Ama ben başka şey soracaktım tam yazmaya başlayacakken şunuda sorayım dedim şimdi diğerini unuttum iyimi yuhh yane bana:roflol:

canim kallis alinti yapmasaydi gormiycektim bende atlamisim bu mesaji basiniz sagolsun oncelikle
cocugun asisi icinde uzuldum niyeki acaba
takma canim kilona falan simdi de insallah duzene girer hersey hayirlisiyla

Selam millet ben geldim ama ne yorgun nede bitkinim anlatamam .
sportiecim yediklerimi vallaha yazmayım ipin cuc bildiğin gibi değil fena kaçtı ama illeki yaz diyosan yazım

sabah 1 dilim kepek ekmek ve kk az peynir
öğlen: ( işte ipin ucunun kaçtığı an ) patates saşlatası 3-4 kaşık kadar ..kol böreğiğ kaç dilim kadar diyim size 2-3 dilim kadar diyim yanında 2 küçük dilim kek nasıl ama
okuldan geldim 10 tanede hanım eller bisküvi off
akşam ne yiyecem bir fikrim yok henüz aslında hiç bişşi yemesem daha iyi olur (

Hepinizden özür dilerim nasıl kaybettim kendimi fikrim yok ve halada yiyesim var işin kötüsü

dunku raporum
sabah__ bir tas gayfe 26 gr peynir yagsiz falan diil 4 5 yesil zeytin yarim domates 2 dilim tam bug.ekm.
oglen__ bir kepce corba bir tabak brokoli yogurlu 1 dilim ekmek
araa___ 1 elma
aksam__ 4 kasik kuru fasulye 2kasik pilav yesil salata ekmek yok
gunboyu 2 sise su yani 3 lit.
sporlari __ biliyosunuz mekikler ters yarim yere yat bacak kaldir indir tabure uzerinde step ip atlama bacak esnetmefalan iste

bugun
sabah___ yarim yumurta yagsiz tavada yaptim oglumlan paylastik 2 dilim ekm. bir tas gayfe sutlu sekrsiz 25 gr kuflu peynir 1 domates
oglen ___ispanak yemegi bir tabak yogurlu 1 dilim ekm.
ara___1 bardak sut birtane biskuvi normal petit beur
aksamda ___haslanmis tavuk gogsu bol yesil slata var menumde
sporlar ___ oglen yemeginden sonra muziklen biraz dans gibi tepindim biraz step gibi oldu bu sefer
aksma yemeginden sonra da normal hareketlerimi yapicam gece yazarim belki hem aksam spor yaparsam gece ruya gormuyorum iyi oluyo olu gibi uyuyorum
iste bu kadar bijom kalkata bni denetle bakalim beyencekmisin

"burada bende sportime bir şey sorayım..
mesela aletlerle çalışırken serbestiz biz hoca denetiminde değiliz çağırırsak yardım ediyor...
nabız sayım 117 ile 140 arasında değişiyor bu benim kiloma ve yaşıma uygun bir nabızmıdır şeker"

kallistecim,

yaşını asla karıştırmam merak etme bende hassasım bu konuda hayatım, birde sevgilim benden 5 yaş küçük olunca daha da hassaslaşıyorum:roflol:

Canım seni çok tebrik ediyorum gelebilececk max nabıza geliyorsun antrenmanlarda buda kalori harcamanı maksimuma çıkarıyor demektir.
%80 kapasitelere çıkıyorsun bravo sana (kendini kötü hissetmediğin sürece sağlık açısından herhangi bir sıkıntı olmadığı sürece elbette)

serbest fitness çalışmasında insan biraz başı boş kalıyor haklsın, o yüzden ben grup derslerini daha seviyorum, ders akışı ne kadar boşluk vereceğini seni soğutmadan yağ yakımını çok daha iyi ayarlıyor.
fitness çalışması biraz daha disiplin gerektiriyor canım.Her bir istasyon çalışmasından sonra arada max 1-2 dakika ara verilip diğer çalışmaya başlamak lazım
aslında göğüs çalışmaları küçültmek yerine omuzla birlikte çalışarak genişlemesini sağlar, fazla yağların yakımı elbette oluyor da kasları çalıştırıp daha fit olması sağlanır
yine de göğüsle ilgili araştırmamı netleştirip size bilgi vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…