- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.461
sagol reyhan ablam kolay gelsin sanasekerler.. aklimda bir sürü sey vardi saate bir baktim herseyi unuttum,,
canlarim kusura bakmayin ben cikiyorum herseyi cevapliyamadim bijoux tebriklerin icin tesekkürler ballim. herkese cok tesekkür hepinizi cok seviyorum. zenanim sende takimin balli böregisin birtanem. allaha emanet olun
sportim tamam canim tesekkurler benimde biraz cikmam lazim cocuklar acikti onlara bisiyler hazirliyayim aslinda raporumu yazcaktimda bijom gelirse denetliycek beni ama ogleden sonra geliyim ozaman yazarim hem biraz tepinip geleyimzenancım bana biraz müsade et tatlım, evdeki bilgisayarımda bazı programlar var ordan bir bakıyım da sana bir program hazırlamaya çalışıyım ezbere bişey söylemiyim şimdi
kalliscim de mutlaka bişey yazıcaktır
bandım var evet alıncaya kadar evet yapıcam hergün ne güzel olcak dedim deim durdum aldıktan sonra bir kaç sefer bindim sonrasında binmedim kendime türlü türlü bahaneler uydurdum ama şimdi diyetim güzel giderken sporlada desteklemem çok güzel olcak o yüzden taz gaz ileri gitmeliyim bu akşam iş çıkışı yapıcam inşallah
arkadaşlar yürüyüşü tok karnınamı daha iyi çok yoksa aç karnınamı yapmak daha iyi kimileri aç kimileri yemekten bir kaç saat sonra yapın diyor sizin fikriniz nedir???
Sevgili takımım
Mehalimcim şimdiki yazacaklarım sana canım, hadi denetle beni,
akşam annemde bir koca tabak havuç, kırmızı lahana salatası yedim valla limonlu zeytinyağlıydı, ben olsam daha az yağ koyarım ama ne yalan diyim sesim çıkmadı pek bi hoşuma gitti.
Karnıyarık vardı, yemedim kızartma diye,
bende 1 dilim kepek ekmek ve yanında da peynir
üzerine de activa
birde greyfurt
akşam boyunca 5 bardak su
canım tebrik ediyorum büper olmuşş
bu sabah ise; (Benimle gurur duyabilirsin mehalimcim )
arkadaşlardan biri poaça getirmiş herbirimize 2'şer tane.
ama ben ne yaptım yemedim
onun yerine yarım paket sunta yedim yanında tek şekerli çay
şu ana kadar 1 lt suyumu da bitirdim
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum
vallaha süper öğrencisin ancak ben iyi bir öğrenci değilim yediklerimi yazmaya utanıyorumÖğlenki menüyü henüz bilmiyorum, devamı gelecek
yarim mekik
ters mekik
geri tekme
ip atlama
tabura uzerinde step
yere yatip bacak indir kaldir
capraz mekik
comelme ve daha bisiyler daha var ama nasil tutuldum bugun anlatamam
kallisimi simdi anliyorum ilk zamanlar heryerim agriyo sozliyo dediydi halbuki ben simdi onun yaptiklarinin yarisini bile yapmamisimdirama galiba ben nerde hata yaptigimi anladim ilk onceleri ara vererek yapiyodum ama pespese isinmisken yapmak daha verimli diye dusunuyorum
simdi gecmise bakayim hemen gelicem
Annem bildiğim kadarı ile doğru yapıyosun benim incelediğim tüm programlarda güne hep egzersiz ve yürüyüş ile başlanmaktazenanim günaydin seker.. sagol tebriklerin icin canim ben asagi kaciyorum biraz kahvaltiyi hakettim.
ha kizlar birsey soracagim size,,,
ben önce yürüyüs sonra kahvalti ediyorum metabolizma calismasi adina yanlismi bu? cevabi gelince okurum
kalliscim de mutlaka bişey yazıcaktır
ablam birden havalandın fena uçuyorsun :roflol::roflol: bak ama bizce mahsuru yok sen biri beni durdursun dediğin için yazdımyerimsenibenama gecen yil 17 km lik daga cikislarim vardi benimde. dag degilde orman diyeyim .ammada abarttim. biri bana dur desingamyoncuiremsu
ben önce yürüyüs sonra kahvalti ediyorum metabolizma calismasi adina yanlismi bu? cevabi gelince okurum
çikolatacım ben indirdim nivea body nin cd sini 10 gün falan oldu. anam o ne öyle. heryeri çalıştırıyo valla. hele ilk zamanlar baya nefes nefese kalıyosun kaydirigubbakcemile2nivea body yi internetten indirmeyi cok denedim canzi cgm ama beceremedim,artik kk da vermiyor...
satin almak istiyorum ama nerden,onu da bilmiyorum...
yuruyus bandin varsa mutlaka kullan canim,yuruyus en guzeli....
opuyorum
kadisim sabah yazamadan çıkmıştım.. başınız sağolsun canım..eşimin babannnesi öldü dün onun kötü haberini aldık
canım sıkkın bu türkiye şartlarına
ilde pönomokok aşısı 2007 doğumlara kadar yapılıyo ilçede 2008 doğıumlu olan çoçugumea yapılmıyo
aşı 200 küsür falan yani
bıcırığım iice büyüdü koşturuyor arıtk çok çok şeker
ben hep yemekten sonra yapmayi tercih ediyorum canzicim ama hangisi daha iyi onu bilmiyorum sporti cevaplasin onu
ama sana bisiy soylimmi aslinda hicbirimizin spor yapmamak icin bahanesi yok benim 4 tane cocugum var bende bugun yagmur yagdi bugun soguk oldu diye yurumuyodum baktim kallisimlen reyhan ablam duzenli yuruyolar banada tavsiye ettiler bende katildim yurume grubuna cocuklari okula gotur getir onceleri zor geldi sonra ne yaptim gunler kisaydi hava cabuk karariyodu buyukler okuldan gelince benim kucuk 2. 5 yasinda onu abalalarin yanina biraktim sehbanin uzerine meyvedir yogurttur bisiyler koydum gizlice kactim her aksam evden kacdim artik ne kadar yuruyebilirsem hava kararsa bile 5 dakika daha diye diye cogalttim gunler uzadikca ben daha cok yuruyodum cok guzel hissediyosun ben basardim diyosun simdi ara verdim birazda gobegimi eritmek istiyorum simdide gobek eritme grubuna katildim dun basladim ve cok mutluyum sende calisiyosun zor olur biliyorum ama evde bandin varmis bence cok sanslisin degerlendir bunu kendini cok iyi hissedeceksin inankaydirigubbakcemile5
Canım bak su içmediğin için vücudunda ara sıra geleni kullanmayı bilmiyor inan buna.. Sen vücudunu alıştırdıkça oda tutmayı ve kullanmayı öğrenecektir.. Bende aylar önce ağlanıyordum geçen yılki alışkanlığımı yütürdüm ne yapacağım diye ve azıcık su içsem anında wcde buluyordum kendimi ama şimdi 3 litre düzenli içiyorum belkide geçiyor ve o sık sık wc ye gitme olayıda bitti inan, vucut alışık olmadığı için hemen atıyor bunu oturtmaya çalış ve sonucu gör...sositosositoevet canım haklısın su içmeyi öğretmeliyim ama işte içince hemen lavobaya gidiyorum vucdum hiç suya doymuyor nedendir bilmiyorum aslında suyu içtikten en az yarım saat vucutta kalması daha iyi oluyormuş
yurume mesafesinde olsa sesimi bile cikarmam. nasil anlatsam... minibuse binmek zorundayim,aslinda kisa suruyor ama oraya yurumenin imkani yok...isin kotusu minibusten inince de yurumek zorundayim,spor salonuna ulasmak icin,10 dk filan... neyse onu spordan sayiyorum.hadi spor bitti ciktim,minibuse binmek icin yurumek zorundayim -tatlicadiarzu- aslinda yurumek sorun degil de,ust gecitten filan geciyorum bayagi mesakkatli yani,hergun hergun sinir bozuyor..
Sevgili canzicim,
bizim yaptığımız aslında biraz vücudumuzu hareketlendirmek profesonel spor olmadığından, en güzel neyi nasıl yapacağımıza kendimiz karar verebiliriz.
Şöyleki " tok karnına spor yapılmaz" hep duyduğumuz söylenen birşeydir, yanlış değil ama kişiye göre de farklılık gösterir, dediğim gibi bizler profesyonel spor yapmıyoruz,
ben mesela açken spor yapamam tansiyonum düşer ve gücüm kuvvetim yerinde olmadığı içinde verimli olamam.
ama tıkabasa tok karnına insanın yine kıpırdayacak hali olmaz.
Ama bizler zaten diyette olduğumuzdan tıkabasa tok hiçbirzaman değiliz zaten.
O yüzden spora başlamadan hiç olmazsa 2 saat öncesinde birşeyler yemiş olmak 1 saat öncesinde sade kahve içmiş olmak, sporu daha rahat yapmamazı sağlar.
Yine de seçim senin en iyisini sen hissedebilirsin. :smiley-cool:
Canım bak su içmediğin için vücudunda ara sıra geleni kullanmayı bilmiyor inan buna.. Sen vücudunu alıştırdıkça oda tutmayı ve kullanmayı öğrenecektir.. Bende aylar önce ağlanıyordum geçen yılki alışkanlığımı yütürdüm ne yapacağım diye ve azıcık su içsem anında wcde buluyordum kendimi ama şimdi 3 litre düzenli içiyorum belkide geçiyor ve o sık sık wc ye gitme olayıda bitti inan, vucut alışık olmadığı için hemen atıyor bunu oturtmaya çalış ve sonucu gör...sositososito
canim kallis alinti yapmasaydi gormiycektim bende atlamisim bu mesaji basiniz sagolsun onceliklekurslar bitti işler başladı
ama kilo aldım malesef neyse ki bu sefer takmıyorum çünkü çok işim var erir gider eminim
eşimin babannnesi öldü dün onun kötü haberini aldık
canım sıkkın bu türkiye şartlarına
ilde pönomokok aşısı 2007 doğumlara kadar yapılıyo ilçede 2008 doğıumlu olan çoçugumea yapılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?