- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.441
choclate cım,
eğer spor merkezine gidemem diyorsan, dvd ler var evde de yapabilirsin istersen
valla gaza geldim sabah sabah reyhan ablam...
Allah seni nazardan saklasin
ama su var ki spor olmadan olmuyor ... dimi?
reyhanablacım
bende çokkkk tebrik ediyorum seni harikasın
kesinlikle olmuyor cikolatam.olsada nasil oluyor biliyormusun? havasi alinmis sönmüs balon gibi sarkik sörpük. pörsük pardon kaydirigubbakcemile5
söyle hem incelip hemde tas gibi olmak istiyoruz biz sagligimizdan ödün vermeden..
spor sagliktir gencliktede yasliliktada. bizim oyunlarimiz salincakti agaclara tirmanmakti taslarla oynamakti top oynamak ip atlamakti. bunlara cocuklarin kesinlikle gereksinmesi var.
tamam simdiki cocukllar babalarindan iyi pc kullaniyor pc oyunlarinda becerikliler bilmemne ama,,,, her 4 cocuktan biri kilolu. bunlarinda yüzde 35i hayati tehlikede kilosu yüzünden.
bu cocuklarin en az yarisi hayat boyu sisko sagliksiz sevgisiz mutsuz yasiyor. diger yarisi kendini toplayip kilo vermeyi basariyor. son istatistik sayilari bana ait. delikafadulden tahmini yani. spor sart tek kelime ile . bak 40 dakika yürüdüm bomba gibi hissediyorum kendimi. popeye gebi nerdeyse.. neydi türkcesi temel reis galiba hani ispanak yiyip pazulari sisen..delikafadulden
kesinlikle olmuyor cikolatam.olsada nasil oluyor biliyormusun? havasi alinmis sönmüs balon gibi sarkik sörpük. pörsük pardon kaydirigubbakcemile5
söyle hem incelip hemde tas gibi olmak istiyoruz biz sagligimizdan ödün vermeden..
spor sagliktir gencliktede yasliliktada. bizim oyunlarimiz salincakti agaclara tirmanmakti taslarla oynamakti top oynamak ip atlamakti. bunlara cocuklarin kesinlikle gereksinmesi var.
tamam simdiki cocukllar babalarindan iyi pc kullaniyor pc oyunlarinda becerikliler bilmemne ama,,,, her 4 cocuktan biri kilolu. bunlarinda yüzde 35i hayati tehlikede kilosu yüzünden.
bu cocuklarin en az yarisi hayat boyu sisko sagliksiz sevgisiz mutsuz yasiyor. diger yarisi kendini toplayip kilo vermeyi basariyor. son istatistik sayilari bana ait. delikafadulden tahmini yani. spor sart tek kelime ile . bak 40 dakika yürüdüm bomba gibi hissediyorum kendimi. popeye gebi nerdeyse.. neydi türkcesi temel reis galiba hani ispanak yiyip pazulari sisen..delikafadulden
nivea bady nin cd sini çok beğeniyorlar ama ben izlemedim bilmiyorum ama gerçekten spor şart insan burda gaza geliyor spor yapası geliyor bende yürüyüş bandına çıkmaya başlıcam sporla verilen kilolar daha kalıcı oluyor
canim ben de arastiriyorum...mesela onerebilecegin bir dvd var mi?
bijom yediklerini guzel balim denetledim seni insallah bugun arkadisinin orda yaptiklarini yemeden kacmayi basarirsinselaaam ben geldim şekerler
zenancım raporumu vereyim önce bi
sabah: 1 dilim kepek ekmeği üzerine beyaz peynir,1domates,1biber,1 yumurta,5-6 zeytin
öğlen: 1 tabak taze fasulye,1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
akşam: 1 tabak taze fasulye yine (çok seviyorum ve çok özlemişim), 1 dilim ekmek
su anca 2 litre içebiliyorum ben bayanlar yaa :bbo: ama yarım litre de sirkeli ballı su ve gün içinde en az 5 kupa bitki çayı. bunlar da sayılırsa 3 olmuyo mu delikafadulden olsun olsun -tatlicadiarzu-
çikolata ne sporu yapıyosun bakim? salona mı gidiyosun yoksa sen de?
ya arkadaşlar bende de bi tatlı isteği bi tatlı isteği sormayın :1shok: allahtan bombayı yerine teslim ettim de evde tehlikeli bişey yok. sütün içine tatlandırıcı attım şekerli gibi oldu cıksss bana mısın demedi yaaa :bbo: çare bulan söylesin diyet aşkına :çok üzgünüm:
ayyy mehalim her ay biraz gecikince boyle endiseler yasiyosun nasil olcak bu is canim yaaa hayirlisi diyelim hayirlisi olsunKaptanım kraliçeme not: Ben bugun gezi gözlem başkanı olarak akşam gezmeye gidecem stop..Orda kaçamak yapıp takıma uğrarım stop.. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadım stop... İnşallah hamile neyim değilimdir stop yada sorun yoktur stop..Ama davul gibi şişmeye başadım stop....
canim insallah hersey yoluna girer kendine iyi bak biz her zaman burdayiz canim oglusunuda opuveriyi akşamlar arkadaşlar
aniden aranızdan ayrıldım istemeden de olsa.
malesef zaman ayıramadım son zamanlarda.takıma girmek isteyen arkadaşlara engel olmamak adına ayrılayım dedim.özel hayatımda da bazı sıkıntılar var onları atlatmam lazım kafamın rahat olabilmesi ve takıma zaman ayırabilmem için
takımla veya sizlerle ilgili bir sorunum yok.kallisteye mesaj yazmıştım ama tam anlatamamışım sanırım.onun mesajından öyle anladım.
fırsat buldukca uğrayacağım ben yine de.
ayyyy supersin reyhan abla simdide ben kiskandim seni tebrikler canim izine kadar bomba gibi olcaz insallah10,000
10.bin
onbin
heyyyyyytttttttt beeeeee iste astim kendimi. iste nihayet basardim.delikafadulden
tami tamina 10000 adimi tamamlayip geldim. insallah bundan sonra hergün 10 bini tamamlamadan yatmiyacagim. tabiki bu saate kalmamasi icin sabahtan daha erken kalkip daha fazla yürüyecegim.
kallisim basardimkaydirigubbakcemile5
500 adim trampolinde
500 adim stepperde
500 de ip atladim..
gerisi kosu bandinda ve gündelik normal yürüyüsüm iste oraya git buraya gel.
10000 adim 6km, 467 kalori ve 60,7 gr yag yaktin diyor benim akilli aletkaydirigubbakcemile2
giyim konusu benimde kizlarin en buyuk derdi valla burda onluk yok tabi hergun temiz utulu olcak giysileri her sabah giyim krizi oluyo bizim evde sabahlari odalari nasil daginik oluyo anlatamamooo günaydın kallisim sultanım adını görmekteyim aşağıda . Nasılsın şekerparem . Ben hazırlandım kahvaltımı yaptım okula gidicem .Havalarda ya tam ısısı yasa soğusa ne giyeceğime karar veremiyorum yaf. İnce giyiniyorum donuyorum .Kalin giyiniyorum yanıyorum .
Hadi öptüm şeker...
evet caaanim oyle birbirimizi denetliycez ben seni dnetledim bile bende dunku yediklerimi yazayim birazdan sende beni dnetele caaanimbu arada reyhan ablacım seni 10.000 adımın için tebrik ediyorumm a.s.a.s.
aklıma gelmişken ve bugün çıkmışken ben de bakayım adımsayar yerimseniben
şimdi eşleşmeler nasıl oldu? zenan beni, ben zenanı mı denetleyecez kallisim?
sportim bu bilgiler guzel sana bide kallisime bisiy sorucam ozellikle gogus calistiran en etkili egzersiz nedirÖncelikle herkese günayedın,
akşam zenancım bişey yazmış hemen cevaplıyım istedim
"cok garip sportim spor yaptiktan sonra benimde bir tatli istegim geldi ne yapayim bilmiyorum henuz bisiy yemedim meyve disinda ama gecmiyo bastiramiyorum "
Canım özellikle kardiyo ağırlıklı çalıştığında ilk iki dakikadan sonra vücut şekeri yakmaya başlar, yarım saatten sonra yağ yakımına geçer, bu ilk çalışmada yaktığı şekerden dolayı vücutta şeker açığa çıkıyor,
bu sebepten dolayı tatlı ihtiyacı duyman çok normal, kardio çalışmalarını çok fazla yapmak şeker ihtiyacını ortaya çıkarır.
o yüzden yarım saatlik ısınma gerçekleştikten sonra bölgesel yapılan çalışmalar yağ yakımına daha fazla yardımcı olur
ayyy bugun erkenden basladin reyhan ablam bugun daha rahat yaparsin dun kirdin seytanin bacaginigünaydin cikolatam. baldan tatli kaymaklim. ay bu nickin beni öldürecekklava:
tesekkürler tebriklerin icin. valla bugün erkenden kalktim yürüyecegim diye. gece gece cok zor oluyor.
tatlisim abla de sende herkes abla der bana.. ben sorunu gördüm mehalimin tepkisini bekledim.. oda tepkisini verdi..yerimseniben.. hepinizi cok cok seviyorum ben.
aman tutmayin beni gidip yürüyeyim..lülülülülülü
ben hem gaza geldim hem kiskandim cikolatam
valla gaza geldim sabah sabah reyhan ablam...
Allah seni nazardan saklasin
ama su var ki spor olmadan olmuyor ... dimi?
reyhan ablam birtane esi benzeri yok takimin gulu o demiireyhanablacım
bende çokkkk tebrik ediyorum seni harikasın
sagol birtanem.. senin yaptigin sporun yaninda lafi edilmez benim yaptigimin ama olsun herkes kendi capinda birseyler yapiyor, ama gecen yil 17 km lik daga cikislarim vardi benimde. dag degilde orman diyeyim .ammada abarttim. biri bana dur desingamyoncuiremsu
nivea body yi internetten indirmeyi cok denedim canzi cgm ama beceremedim,artik kk da vermiyor...
satin almak istiyorum ama nerden,onu da bilmiyorum...
yuruyus bandin varsa mutlaka kullan canim,yuruyus en guzeli....
opuyorum
ben hep yemekten sonra yapmayi tercih ediyorum canzicim ama hangisi daha iyi onu bilmiyorum sporti cevaplasin onubandım var evet alıncaya kadar evet yapıcam hergün ne güzel olcak dedim deim durdum aldıktan sonra bir kaç sefer bindim sonrasında binmedim kendime türlü türlü bahaneler uydurdum ama şimdi diyetim güzel giderken sporlada desteklemem çok güzel olcak o yüzden taz gaz ileri gitmeliyim bu akşam iş çıkışı yapıcam inşallah
arkadaşlar yürüyüşü tok karnınamı daha iyi çok yoksa aç karnınamı yapmak daha iyi kimileri aç kimileri yemekten bir kaç saat sonra yapın diyor sizin fikriniz nedir???
evet sportim goguslerim cok buyuk kuculsunler biraz ya cok orantisiz olcak zayifladikca hadii gobegiii iyi halletcezde yukarisi nasil olcak bilmmiyorum benim gorumcemde ilk calismaya baslayinca cok kilo almisti ama o zayiflayinca heryerinden kilo verdi gogusleride dahil ama o dogum falan yapmadi cocuk emzirmedi ondanmi bilmiyorumzenancım,
göğüs çalıştıran hareketler nedir demişsin ancak, göğsünü küçültmek mi istiyorsun, yoksa genişletmek mi istiyorsun,
üst beden için çalışmalar bir gruptur aslında, ısındıktan sonra omuz, sırt, göğüs,kollar mide karın birlikte kombinli çalıştırılır.
Kadınlarda yağ toplanması genelde alt tarafta olduğu için üst bölge çalışmalarına çok ağırlık verilmez
Kalliscim sen nasıl çalışıyorsun
evet sportim goguslerim cok buyuk kuculsunler biraz ya cok orantisiz olcak zayifladikca hadii gobegiii iyi halletcezde yukarisi nasil olcak bilmmiyorum benim gorumcemde ilk calismaya baslayinca cok kilo almisti ama o zayiflayinca heryerinden kilo verdi gogusleride dahil ama o dogum falan yapmadi cocuk emzirmedi ondanmi bilmiyorum
bende iki yil emzirdim benim ufagi cok kotu buyukler su an zayifliyorum ama nerden gidiyo kilolar anlamiyorum gogus gobek duruyoiste ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?