Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili takımım

bugün kendimi çok iyi hissediyorum, akşam anneme gitmiştim onda kaldım, annem beni görür görmez inceldiğimi farketti buna acayip sevindim tabi. Bende aynaya daha mutlu bakmaya başladım. Başladığım yolu nerdeyse yarıladım

Mehalimcim şimdiki yazacaklarım sana canım, hadi denetle beni,

akşam annemde bir koca tabak havuç, kırmızı lahana salatası yedim valla limonlu zeytinyağlıydı, ben olsam daha az yağ koyarım ama ne yalan diyim sesim çıkmadı pek bi hoşuma gitti.
Karnıyarık vardı, yemedim kızartma diye,
bende 1 dilim kepek ekmek ve yanında da peynir
üzerine de activa
birde greyfurt
akşam boyunca 5 bardak su

bu sabah ise; (Benimle gurur duyabilirsin mehalimcim )
arkadaşlardan biri poaça getirmiş herbirimize 2'şer tane.
ama ben ne yaptım yemedim
onun yerine yarım paket sunta yedim yanında tek şekerli çay
şu ana kadar 1 lt suyumu da bitirdim
şimdi de yeşil çayımı yudumluyorum

Öğlenki menüyü henüz bilmiyorum, devamı gelecek

selam herkeze gecmise tam bakmadim ama galiba reyhan ablam dun 10 000 adimi yapabilmis oncelikle ablama tebrik ediyorum
sportim he canim ben asil sporumu yapmamistim dun gunduz oyle dans gibi tepindiydim ama tatli istegimi bastiramadim birturlu hemen kendimi buraya attim sadece meyve yemistim sonra kallisimin sana uyarisini kendime soyledim ve ikna ettim ama yemek ten sonra asil sporlarimi yaptimki ayyyy nasil terledim yoruldum meger ben simdiye kadar spor yapmiyomusum iste dedim asil spor bunlar
yarim mekik
ters mekik
geri tekme
ip atlama
tabura uzerinde step
yere yatip bacak indir kaldir
capraz mekik
comelme ve daha bisiyler daha var ama nasil tutuldum bugun anlatamam
kallisimi simdi anliyorum ilk zamanlar heryerim agriyo sozliyo dediydi halbuki ben simdi onun yaptiklarinin yarisini bile yapmamisimdirama galiba ben nerde hata yaptigimi anladim ilk onceleri ara vererek yapiyodum ama pespese isinmisken yapmak daha verimli diye dusunuyorum
simdi gecmise bakayim hemen gelicem

nivea bady nin cd sini çok beğeniyorlar ama ben izlemedim bilmiyorum ama gerçekten spor şart insan burda gaza geliyor spor yapası geliyor bende yürüyüş bandına çıkmaya başlıcam sporla verilen kilolar daha kalıcı oluyor

valla gaza geldim sabah sabah reyhan ablam...
Allah seni nazardan saklasin
ama su var ki spor olmadan olmuyor ... dimi?

kesinlikle olmuyor cikolatam.olsada nasil oluyor biliyormusun? havasi alinmis sönmüs balon gibi sarkik sörpük. pörsük pardon kaydirigubbakcemile5
söyle hem incelip hemde tas gibi olmak istiyoruz biz sagligimizdan ödün vermeden..
spor sagliktir gencliktede yasliliktada. bizim oyunlarimiz salincakti agaclara tirmanmakti taslarla oynamakti top oynamak ip atlamakti. bunlara cocuklarin kesinlikle gereksinmesi var.
tamam simdiki cocukllar babalarindan iyi pc kullaniyor pc oyunlarinda becerikliler bilmemne ama,,,, her 4 cocuktan biri kilolu. bunlarinda yüzde 35i hayati tehlikede kilosu yüzünden.
bu cocuklarin en az yarisi hayat boyu sisko sagliksiz sevgisiz mutsuz yasiyor. diger yarisi kendini toplayip kilo vermeyi basariyor. son istatistik sayilari bana ait. delikafadulden tahmini yani. spor sart tek kelime ile . bak 40 dakika yürüdüm bomba gibi hissediyorum kendimi. popeye gebi nerdeyse.. neydi türkcesi temel reis galiba hani ispanak yiyip pazulari sisen..delikafadulden

reyhanablacım

bende çokkkk tebrik ediyorum seni harikasın

sagol birtanem.. senin yaptigin sporun yaninda lafi edilmez benim yaptigimin ama olsun herkes kendi capinda birseyler yapiyor, ama gecen yil 17 km lik daga cikislarim vardi benimde. dag degilde orman diyeyim .ammada abarttim. biri bana dur desingamyoncuiremsu

zenanim günaydin seker.. sagol tebriklerin icin canim ben asagi kaciyorum biraz kahvaltiyi hakettim.
ha kizlar birsey soracagim size,,,
ben önce yürüyüs sonra kahvalti ediyorum metabolizma calismasi adina yanlismi bu? cevabi gelince okurum

:roflol: sırnaşık şey

alemsin ablacgm ya...
ama haklisin.dedim ya sporla 10 kilo verdiginde 15 vermis gibi gorunuyosun...

bu arada ismek in ilani carpti az once gozume,ucretsiz hem de...step-aerobic-fitness

ama haftanin 2 gunu...:bbo:
ben en az 4 gun yapmak istiyorum,en az yani...
neyse simdi cikmam gerek,aksam yine gelecegim..opuyorum :enbuyukkk:

çok haklısın reyhan ablacım valla çocuklarımızı küçüklükten alıştırmak lazım spor yapmaya ev halkı olarak yemek alışkanlığımız değişmeli kilo sağlığımızı çok tehdit ediyor zamanla bizde belki bilinçli birer birey oluruz toplumda

nivea body yi internetten indirmeyi cok denedim canzi cgm ama beceremedim,artik kk da vermiyor...
satin almak istiyorum ama nerden,onu da bilmiyorum...
yuruyus bandin varsa mutlaka kullan canim,yuruyus en guzeli....
opuyorum

canim ben de arastiriyorum...mesela onerebilecegin bir dvd var mi?

canım benim evde yaptıklarımdan

Spor sağlık serisi nin hızla incel ve forma gir dvd si gayet güzel 45 dakika
genel bir aeorbic programı,
ayrıca nanyc marmorat ın aerobic gym-dance dvd si de güzel

pilatesi de biraz daha kilo verdikten sonra tavsiye ederim. Çünkü pilates kilo verdirmez iç bağların kuvvetlenmesini sağlar.
Pilatesin de birdolu yararı var ancak birazdaha ince olmakta fayda var

canım yardımcı olabildiysem ne mutluhihoyyyt

bijom yediklerini guzel balim denetledim seni insallah bugun arkadisinin orda yaptiklarini yemeden kacmayi basarirsin

ayyy mehalim her ay biraz gecikince boyle endiseler yasiyosun nasil olcak bu is canim yaaa hayirlisi diyelim hayirlisi olsun

canim insallah hersey yoluna girer kendine iyi bak biz her zaman burdayiz canim oglusunuda opuver

ayyyy supersin reyhan abla simdide ben kiskandim seni tebrikler canim izine kadar bomba gibi olcaz insallah

Su su su evet okadar çok önemliki ben bazen sınıfta ne düşünüyorum biliyomusun su içerken ( daha ömnce bende su içmeyen bir insandım .) Kendimi son madel iyi marka bir araba gibi görüyorum biliyosunuz arabalar benzin olmadan çalışmaz ve son madel lüks arabalar çok benzin yakar. Ben her su içtiğimde motoruma iyi çalışması hızlı çalışması için yakıt gönderiyormuşum gibi hisssediyorum gülüyorum ama çok hoşuma gidiyor bu düşünce:))[/QUOTE]bu ornek cok hosuma gitti son model araba haa cok super bir ornek :lepi:

giyim konusu benimde kizlarin en buyuk derdi valla burda onluk yok tabi hergun temiz utulu olcak giysileri her sabah giyim krizi oluyo bizim evde sabahlari odalari nasil daginik oluyo anlatamam

evet caaanim oyle birbirimizi denetliycez ben seni dnetledim bile bende dunku yediklerimi yazayim birazdan sende beni dnetele caaanim

sportim bu bilgiler guzel sana bide kallisime bisiy sorucam ozellikle gogus calistiran en etkili egzersiz nedir
kallisim salonda hoca size neler yaptiriyor gogus calistiran ne gibi egzersizler yapiyosunuz

ayyy bugun erkenden basladin reyhan ablam bugun daha rahat yaparsin dun kirdin seytanin bacagini

valla gaza geldim sabah sabah reyhan ablam...
Allah seni nazardan saklasin
ama su var ki spor olmadan olmuyor ... dimi?
ben hem gaza geldim hem kiskandim cikolatam

reyhanablacım

bende çokkkk tebrik ediyorum seni harikasın
reyhan ablam birtane esi benzeri yok takimin gulu o demii

canım ablacım,

geçen sene güzel spor yapıyordum gerçekten, bu sene de bir ucundan başladım bakalım
hiçbirşey hemen olmuyor tabi, sabır lazım, ama isteyince herşey oluyor bu kesin

onun için bizde burdayız zaten

nivea body yi internetten indirmeyi cok denedim canzi cgm ama beceremedim,artik kk da vermiyor...
satin almak istiyorum ama nerden,onu da bilmiyorum...
yuruyus bandin varsa mutlaka kullan canim,yuruyus en guzeli....
opuyorum

bandım var evet alıncaya kadar evet yapıcam hergün ne güzel olcak dedim deim durdum aldıktan sonra bir kaç sefer bindim sonrasında binmedim kendime türlü türlü bahaneler uydurdum ama şimdi diyetim güzel giderken sporlada desteklemem çok güzel olcak o yüzden taz gaz ileri gitmeliyim bu akşam iş çıkışı yapıcam inşallah

arkadaşlar yürüyüşü tok karnınamı daha iyi çok yoksa aç karnınamı yapmak daha iyi kimileri aç kimileri yemekten bir kaç saat sonra yapın diyor sizin fikriniz nedir???

zenancım,

göğüs çalıştıran hareketler nedir demişsin ancak, göğsünü küçültmek mi istiyorsun, yoksa genişletmek mi istiyorsun,
üst beden için çalışmalar bir gruptur aslında, ısındıktan sonra omuz, sırt, göğüs,kollar mide karın birlikte kombinli çalıştırılır.
Kadınlarda yağ toplanması genelde alt tarafta olduğu için üst bölge çalışmalarına çok ağırlık verilmez

Kalliscim sen nasıl çalışıyorsun

ben hep yemekten sonra yapmayi tercih ediyorum canzicim ama hangisi daha iyi onu bilmiyorum sporti cevaplasin onu
ama sana bisiy soylimmi aslinda hicbirimizin spor yapmamak icin bahanesi yok benim 4 tane cocugum var bende bugun yagmur yagdi bugun soguk oldu diye yurumuyodum baktim kallisimlen reyhan ablam duzenli yuruyolar banada tavsiye ettiler bende katildim yurume grubuna cocuklari okula gotur getir onceleri zor geldi sonra ne yaptim gunler kisaydi hava cabuk karariyodu buyukler okuldan gelince benim kucuk 2. 5 yasinda onu abalalarin yanina biraktim sehbanin uzerine meyvedir yogurttur bisiyler koydum gizlice kactim her aksam evden kacdim artik ne kadar yuruyebilirsem hava kararsa bile 5 dakika daha diye diye cogalttim gunler uzadikca ben daha cok yuruyodum cok guzel hissediyosun ben basardim diyosun simdi ara verdim birazda gobegimi eritmek istiyorum simdide gobek eritme grubuna katildim dun basladim ve cok mutluyum sende calisiyosun zor olur biliyorum ama evde bandin varmis bence cok sanslisin degerlendir bunu kendini cok iyi hissedeceksin inankaydirigubbakcemile5

evet sportim goguslerim cok buyuk kuculsunler biraz ya cok orantisiz olcak zayifladikca hadii gobegiii iyi halletcezde yukarisi nasil olcak bilmmiyorum benim gorumcemde ilk calismaya baslayinca cok kilo almisti ama o zayiflayinca heryerinden kilo verdi gogusleride dahil ama o dogum falan yapmadi cocuk emzirmedi ondanmi bilmiyorum
bende iki yil emzirdim benim ufagi cok kotu buyukler su an zayifliyorum ama nerden gidiyo kilolar anlamiyorum gogus gobek duruyoiste ondan sordum

sekerler.. aklimda bir sürü sey vardi saate bir baktim herseyi unuttum,,
canlarim kusura bakmayin ben cikiyorum herseyi cevapliyamadim bijoux tebriklerin icin tesekkürler ballim. herkese cok tesekkür hepinizi cok seviyorum. zenanim sende takimin balli böregisin birtanem. allaha emanet olun

zenancım bana biraz müsade et tatlım, evdeki bilgisayarımda bazı programlar var ordan bir bakıyım da sana bir program hazırlamaya çalışıyım ezbere bişey söylemiyim şimdi

kalliscim de mutlaka bişey yazıcaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…