Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarım saat vaktım oldu bı ugrayım dedım.yenı arkadaslar gelmıs hosgelmısler.ben 99 u gormek ıcın cabalıyorum onumuzdekı hafta tasınıcam.o yuzden bıkac hafta ızın ıstıycem hepınızı opuyorum

canım seni kaçırmıyım diye profiline yazdım izin için sorun yok... sen işlerini halledip dönmeye çalış bir an önce..

canim insallah guzel kilo verip bebisine kavusursun

canim emzirdigin icin sanslisin dikkat edersen daha guzel kilo vericeksin hosgeldin bebisinide allah bagislasin sagliktan ayirmasina.s.

canım tatlı şeyler istiyor sinir oluyorum
yulaflı diyet bisküvi yedim 3 adet çayla birlikte sustursun beni diye
baktım aranıyorum hemen işe ara verip açtım siteyi beni durdurur diye
cok garip sportim spor yaptiktan sonra benimde bir tatli istegim geldi ne yapayim bilmiyorum henuz bisiy yemedim meyve disinda ama gecmiyo bastiramiyorum

bu sozleri bende kendime soyleyip dinletmeliyim cok acayip canim tatli bisiyler istiyo allahtan cikolata vs yok evde ama donup duruyorum ne yapayim diyee

teşekkür ederim hepinize... evet takımımız süper gerçekten ayrıcalıklı bir takımız paylaşımımız dostluğumuz desteğimiz önde gider hep..
kesinlikle kallisim takimimla gurur duyuyorum

insallah goruceksin canim allah cabani bosa cikarmasin ozledik seni yeni evinde yeni bir hayat surceksin insallah daha cok kilolar vericeksin

süper kızlar,

hepinize iyi akşamlar bende çıkıyorum
iyi aksamlar canim bende kendimi buraya attim halbuki az sonra esim gelcek yemek hazirliycam ama iste canim tatli cekince buraya bakim dedim daha oglen bu hafta derece yapiyim en azindan ikinci olayim diyodum spordan sonra ne oldu anlamadim neyse optum canim yarin gorusuruz

kallisim bu merak bizi vazla yaşatmaz bak karışmam bir atasözü vardır insanın başına ne gelirse ya meraktan ,ya da ........ mışkaydirigubbakcemile3

Ya aslında aklım çok dolu ancak toplayamıyorum
:)

Kallisim cedric izinli olacağına göre ozman tabunun denetlemesine sen ve ben bakalım kime denk gelirse incelesin mesejı ok. :) sana uyarmı şeker.. Bu arada tabuyu bugun gördünmü

xTABU bugun 13 .10 gelmiş ama takıma mesaj yazmamış sanırım ..
ınşallah bir sorun yoktur..

Ayy dedektif gibi olduk iyi mi:))

ooohhh valla canım halı yıkamak istedi kaydirigubbakcemile3

bu ne guzel bir misafir karsilamadir boyle

yemek seceneklerine bak kaydirigubbakcemile3 cok istah acici -tatlicadiarzu-

ayy ben o sipayi yiyebilir miyim ?
canim benim hosgeldin,kilolarini yavas yavas vereceksin insallah... tas anne olacaksin tasssssss

akşamları da canım bişeler yemek isteyince fashion tv yi açıyorum

bak bu super iste :roflol: bakip bakip yemezsin

xTABU bugun 13 .10 gelmiş ama takıma mesaj yazmamış sanırım ..
İnşallah bir sorun yoktur..

Ayy dedektif gibi olduk iyi mi:))
haha aynen bende baktım şimdi yazacaktım tamlülülülülülü

ayy ben o sipayi yiyebilir miyim ?
canim benim hosgeldin,kilolarini yavas yavas vereceksin insallah... tas anne olacaksin tasssssss
allahım taş olursun taşşşşş gibi yazdın tıssssırnaşık şey hepimiz taş olalım hepimizzzz:Saruboceq:

Ben kaçıyorum şekerler, çok acıktım çıkıp yemeği hazırlayayım eşim yolda çünkü..

Hepinizi öptüm diyetinizi bozmayın sağlığınıza dikkat edin bol yoğurt yiyin mutlaka süt için:roflol:

selaaam ben geldim şekerler

zenancım raporumu vereyim önce bi

sabah: 1 dilim kepek ekmeği üzerine beyaz peynir,1domates,1biber,1 yumurta,5-6 zeytin
öğlen: 1 tabak taze fasulye,1 kase yogurt, 1 dilim ekmek
akşam: 1 tabak taze fasulye yine (çok seviyorum ve çok özlemişim), 1 dilim ekmek

su anca 2 litre içebiliyorum ben bayanlar yaa :bbo: ama yarım litre de sirkeli ballı su ve gün içinde en az 5 kupa bitki çayı. bunlar da sayılırsa 3 olmuyo mu delikafadulden olsun olsun -tatlicadiarzu-

çikolata ne sporu yapıyosun bakim? salona mı gidiyosun yoksa sen de?

ya arkadaşlar bende de bi tatlı isteği bi tatlı isteği sormayın :1shok: allahtan bombayı yerine teslim ettim de evde tehlikeli bişey yok. sütün içine tatlandırıcı attım şekerli gibi oldu cıksss bana mısın demedi yaaa :bbo: çare bulan söylesin diyet aşkına :çok üzgünüm:

Yahu yazmasanıza gidemiyorum............:bbo:

hahah yazmadım bak sende gitmişin :))) 30 dk yrüdüm geldim vallaha başta gitmicem dedim ama çıkınca süper oldu iyiki gitmişim:))
ahh kuzum vallaha arada nasıl oluyor yürüyüşe çıkmadan önce bende kuduruyodum en son kuru üzüm aldım onu kemiriyodum canım yürüyüş kesti ama iyi oldu

Kaptanım kraliçeme not: Ben bugun gezi gözlem başkanı olarak akşam gezmeye gidecem stop..Orda kaçamak yapıp takıma uğrarım stop.. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadım stop... ınşallah hamile neyim değilimdir stop yada sorun yoktur stop..Ama davul gibi şişmeye başadım stop....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…