Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalcim geçen gün de hafif bi kanaman olmuştu sanırım. hamile olabilirsin ve o da yerleşme kanaması olabilir. bence bi test al yerimseniben

eslestirmelere gore canzi yi ben denetliyorum sanirim...ok

ben spora gidiyorum,geldigimde girerim yine sekerler Şeniz

evet canım biz eşleştik ben bugünün raporunu vereyim sana
sabah 1 elma 1 kupa yeşil çay
öğlen 1 tabak salata 1 kaşık yağlı, 1 ayran ,1 dilim kepek ekmeği
ara 1 aktıvya çilekli yoğurt
akşam 1 kase ezogelin çorbası,3 yemek kaşığı karnıbahar yemeği kıymalı , 1 kase cacık
gece 1 bardak süt içicem
su olarak ancak 1 lt içebildim zamanla artırıcam inşallah
:uhm::uhm::uhm:

iyi akşamlar arkadaşlar
aniden aranızdan ayrıldım istemeden de olsa.
malesef zaman ayıramadım son zamanlarda.takıma girmek isteyen arkadaşlara engel olmamak adına ayrılayım dedim.özel hayatımda da bazı sıkıntılar var onları atlatmam lazım kafamın rahat olabilmesi ve takıma zaman ayırabilmem için
takımla veya sizlerle ilgili bir sorunum yok.kallisteye mesaj yazmıştım ama tam anlatamamışım sanırım.onun mesajından öyle anladım.
fırsat buldukca uğrayacağım ben yine de.

selammmmmmmmm canlarim. ne cok seyler yapmissiniz yorulmussunuz. ellerinizi canlariniza saglik kallisim.mehalim( kariyer yapti benim kizim alninin teriyle geldi buralara )kaydirigubbakcemile5.
kallis beni ben kallisimi denetliyoruz bu durumda canlarim?
tamam ben sevinirim.
kallisim elin bosalinca yazarsin canim benim.dur bende sana yazayim yediklerimi. yaptiklarimi yazmiyacagim cünkü daha bitmedi. bitmedende bana rahat yok
sabah kahvesi
kahvaltim cok sadeydi 2 bardak tek sekerli cay, bir dilim beyaz ekmek. ince bvir dilim peynir. 3 zeytin
arada bir elma 250 grlik diyet yogurt
öglen iki kuru patlican dolmasi ekmeksiz. bol yesil salata iki yemek kasigi haslanmis misir vardi icinde.
250 gr üzüm
aksama haslanmis brokoli bir kasik yag ve limonla bir dilim ekmek 5 ceviz

bilirim kallisim sikma canini. firsat buldugunda yazarsin. sen müthis oturttun diyetini valla takdire sayan masallah canima. zaten arada biraz kacirsanda o yaptigin spor varya herseyi oluna koyuyor . beni denetlemen benim hirs yapmam acisindan bana cok faydali olur.
canim benim 99u görür görmez gel bir haber ver olurmu? burada bu haberi sabirsizlikla bekliyenler oldugunu aklindan cikarma. Şeniz

umutum sen özel hayatini bir düzene koy. sikintilarini hallet. burasi sana herzaman acik güzelim. arada gelip haberler verirsen seviniriz

ben de yediklerimi yazayım.

sabah: 1 bardak rezene çayı, peynirli domatesli ve biberli sandeviç
öğle: yarım porsiyon karnıyarık bikaç dilim de ekmek
akşam: makarna salatası ve izmir köfte, (izmir köftenin sadece tadına baktım, makarna salatasını biraz abarttım, ekmek yemedim)

aralarda bolca su ve rezene çayı içtim, birazdan da süt faslı başlicak.
40 dakka yürüyüş yaptım, merdiven çıkmaya vakit bulamadım, onun yerine temizlik yaptım

çikolata ne sporu yapıyosun bakim? salona mı gidiyosun yoksa sen de?

hey biji ben de tam size onu sorcaktim...benim evimin buralarda yuruyus yapabilecegim bir yer yok.ciktim marketi dolandim ama market dedigim,oldukca buyuk..ist un en buyuk marketlerinden...ama tabii ki ben buna spor demiyorum.spor salonuna gidiyordum ama uzak kaliyor ancak 3 ay dayanabildim... ne yapsam diye kara kara dusunuyorum ..ne yapacagim ben nasil spor yapacagim?

cok guzel canim..fakat meyven hic yok... en az 2 adet meyve tuketmeni tavsiye ediyorum.ben de yazayim yediklerimi :

sabah : 2 adet kepekli galeta,peynir,domates salatalik

ara:1 elma

oglen:1 tabak kabak yemegi(az patates ve pirinc eklenmis),bol salata,yogurt

ara: az salata

aksam: sebze yemegi,yogurt,salata ve 1 dilim ekmek

birazdan yesil cay icecegim,cok acikirsam da kepekli galeta yemeyi dusunuorum 1 adet...

ben bugun yedıklerımı bır toparlayıp yazayımmm ama canım artık hıcbırsey ıstemıyor yaaa ınanın bana zorla yıyorum sırf metabolızmam yavaslamasın dıyeee sabah 1 cay ıctım sekersız suntalardan ıkı tane yıyecektım canım hıc ıstemedııı neyse dedım arada yerım yne canım ıstemedıı ısımde cok yogundu zaten oglen olduu cıktım yemege 3 kasık coban kavurmaa 1 ayran ondan sonrada bır turk kahvesı cok ıyı gıttı haa bıde 1 ıne dılım ekmek yedımmm ısım yıne cok yogunduuu bugun ben 1 bardak su fılan ıctım galıbaa yogunluktan onuda unuttum alısverıse gıttık kızım ve esımle geldıkten sonra haslanmıs yarım tavuk goğsü ile salata yedimmm bir kaşıkta kızım pilavından aldım şu saate kadar hiç oturmadımmmm spor yerine geçermi acaba :1closedeyesaz once bır yorgunluk kahvesi içtimmm su deyince aklıma geldiii şimdi 2 bardak içeyimde yatayım bariii ne yapayımmm yaa cidden unuttum bugünnn yarın devam ederim artıkın yatmam gerekiyooo herkesi öpüyorummm sohbetlerinize katılmak istiyorum ama kendimi yabancı hiissediyorum aslında hiçte yabani bir insan değilimdirrr :sm_cool: kendinize iyi bakın diyet arkadaşlarım benimmm

10,000
10.bin
onbin
heyyyyyytttttttt beeeeee iste astim kendimi. iste nihayet basardim.delikafadulden
tami tamina 10000 adimi tamamlayip geldim. insallah bundan sonra hergün 10 bini tamamlamadan yatmiyacagim. tabiki bu saate kalmamasi icin sabahtan daha erken kalkip daha fazla yürüyecegim.
kallisim basardimkaydirigubbakcemile5
500 adim trampolinde
500 adim stepperde
500 de ip atladim..
gerisi kosu bandinda ve gündelik normal yürüyüsüm iste oraya git buraya gel.
10000 adim 6km, 467 kalori ve 60,7 gr yag yaktin diyor benim akilli aletkaydirigubbakcemile2

güllesu canim bende cok su icemem zorla kendini biraz. tuvaletten cikar cikmaz tepeleme bir bardak su ic. yemege baslamadan bir bardak su ic her yemekten önce. ve gittikce artir

hepimiz niyekilo aldigimizi biliyoruz . hatalarimizi biliyoruz ama yinede yapiyoruz. suyu hayatina mutlaka sok. kilo vermesende cok iyi bir aliskanlik edineceksin hayatin boyunca. minimum suyla yasamak böbreklerini iflas ettirir bunu unutma. helede emziriyorsan herkesten dahacok icmelisin.
bir litre su icerek günde fazladan 100 kalori yakarsin buda az sey degil

Selam canlarım gezmeden yeni geldim gözümü açamıyorum uykudan ancak aklım sizde kalıyor mesajları okumazsam yarına çok birikiyor altından kalakamıyorum :)) hemen yatmadan gelim hemde annemi görüm dedim :))

çikolata sen benim annememi anne diyosun bakımm hıı. Obenimdir obenim sadece benim annem git kendine başka anne bul tısımm(

iyi akşamlar arkadaşlar
.
Canım dilerim var olan sorunları en kısa sürede halledersin ve aramıza bomba gibi dönersin. Şayet bizlerin yapabileceği birşey varsa her zaman paylaşmanı bekleriz
selammmmmmmmm canlarim. ne cok seyler yapmissiniz yorulmussunuz. ellerinizi canlariniza saglik kallisim.mehalim( kariyer yapti benim kizim alninin teriyle geldi buralara )kaydirigubbakcemile5.

Evet annem ama sizlerin desteği taktirleri unutulmaz..Beni tutmasalar daha neelr yapacamdaa.. tutmayın ülernn benii:))

Su su su evet okadar çok önemliki ben bazen sınıfta ne düşünüyorum biliyomusun su içerken ( daha ömnce bende su içmeyen bir insandım .) Kendimi son madel iyi marka bir araba gibi görüyorum biliyosunuz arabalar benzin olmadan çalışmaz ve son madel lüks arabalar çok benzin yakar. Ben her su içtiğimde motoruma iyi çalışması hızlı çalışması için yakıt gönderiyormuşum gibi hisssediyorum gülüyorum ama çok hoşuma gidiyor bu düşünce:))

heheheheh ay canim bomba gibi geldin beeeeeee. iyikide gelmissin icim acildi valla.
son model arabaya benzini doldurup yatayim ben valla gece yürümesi beni bitirdi. yarin ayak bileklerim agrir.yoruldum ama cok mutluyummmmmmm basardim nihayet basardim 10000 adimi

Helal olsun be annem ben boşuna mı diyorum sen kaç gencin cebinden çıkarırsın diye vallaha yatacaktım yazmanı bekledim...
İyi geceler annem allaha emanet ol.Kallis cadısıda gelmemiş artık sabah görür yazdıklarımı..

kocaman öptüm efendim:))

ooo günaydın kallisim sultanım adını görmekteyim aşağıda . Nasılsın şekerparem . Ben hazırlandım kahvaltımı yaptım okula gidicem .Havalarda ya tam ısısı yasa soğusa ne giyeceğime karar veremiyorum yaf. ınce giyiniyorum donuyorum .Kalin giyiniyorum yanıyorum .
Hadi öptüm şeker...

selam 5.takım a.s.
nasılsınız bakalımmm :1hug:
bugün buralarda olmayabilirim. arkadaşıma misafir gelecekmiş. gidip ona poça ve elmalı turta yapıcam -tatlicadiarzu- pişmeden koşa koşa dönmeyi düşünüyorum ama :roflol::roflol: sonra da çarşıya çıkıp birkaç taksit ödicem, alınacak şeyler falan filan. akşam da yine balkon, usta muhabbeti :bbo:

aslında iyi olacak yemek memek düşünmicem, böyle meşgul olmayı çok seviyorum kaydirigubbakcemile3

çikolatacım ben spor salonuna başlicam sanırım önümüzdeki hafta. sana çok mu uzak şeker? eğer 15-20 dk yürüme mesafesindeyse yürüyerek gidip gelebilirsin. benimki de o uzaklıkta. haftada 3 gün, ama bakalım yer var mı, millet coşmuş durumda burda. stadyumu bir görseniz hergün onlarca bayan tur atıp duruyor sabahları :roflol: geçen yıl atv haberde bile çıkmıştı Kütahyalı teyzeler hergün azimle stadyumda spor yapıyolar diye :roflol::roflol:

neyse sabah sabah çok konuştum, herkese güzel bir gün diliyorum ve öpüyorumm ŞenizŞeniz

hııı bilemedimki şimdi.. nane kokusu gideriyor tatlı isteğini içtiğim çaylara ilk başlarda 2 yaprak nane atıyordum iyi geliyordu aklıma başka bişi gelmediki bu tatlı isteğini köreltemedimde krom kullandım benfisfisfis başa çıkamadım...

Off şeker yaa uzun zamandır senden haber bekliyoruz ama geçen sefer umduğumuz gibi çıkmadı biliyorsun hepimiz üzüldük, sen ne kadar kendimi hazır hissetmiyorum desende hazırsın beklentidesin en azından kabullenecek yapıdasın, bizimde gözümüz kulağımız sende... Dikkatli ol...

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, çok iyi bir takıma geldiniz, kardeş takım olular kendileri. 13. takıma da takılın arada.
canımcığım teşekkür ederiz, siz ne yaptınız acıba bakamadık CADIARZU

iyi akşamlar arkadaşlar
Neden ablatamamışımki bende şimdi anlamadım iyimisengözlerimebaksanab aynen aktardım mesajdan algıladığım kadarını :1closedeyes:
Uzun zamandır kendini toparlayamadığını zaten biliyoruz, ufak çocuğun var, sorunların var yeme düzenini kah oturtsanda pat diye bozabilme kapasitesindesin bu sorunlardan dolayı, yani bunu çoktandır zaten biliyorduk.. Sorunlardan sıkıntılardan bir an önce kurtulman dileğimiz...

Reyhan abla kızının kariyeri için ne paralar dökdüm ben delikafadulden ne rüşvetler verdimde görmezden geliyorsunmirmirmirmir pehhhhhhhsırnaşık şey ben olmasaydım memur maaşıyla geçinecekti ömrünün sonuna dek garip şimdi ise benim sayemde ayda 7,896,333,667,000 euro kazanıyor :roflol:

oyy ablacım az değilmi ya yediklerin...Ama üzüm varmış onu şimdi gördüm atlamışım az önce meyve yeseydin diyecektim, bu durumda eksik ne var, protein var bu benimde çok dikkat etmediğim bir bölüm diyette proteini hep atlıyorum ...Güzel güel yediklerin, başta dedim ama şimdi geri alıyoruma.s tebrik ediyorum sen bu haftada vereceksin inşallah...

sohbetlerinize katılmak istiyorum ama kendimi yabancı hiissediyorum aslında hiçte yabani bir insan değilimdirrr :sm_cool: kendinize iyi bakın diyet arkadaşlarım benimmm
Canım ya böyle hissetmeyin lütfen, dün yazdım yeni arkadaşlar yalnız değilsiniz bir kaç kişi aynı anda başladı hemen atlayın sohbete katılın diye belirttim, kimse sizi yadırgayacak değil hepimizin derdi amacı aynı çünkü:teselli: aklına ne gelirse yaz, yazılanların sayesinde burada destek buluyoruz motive oluyoruz.. Aklına soru takılır, bir şeyi merak edersin yada birinin yazdığına cevap verme isteği duyarsın lütfen engelleme kendini...a.s.

Oyy oyy oyyy ablam benim başarmış, hemde ne kadar kısa sürede aşmış bunu sositososito bu haftayıda geçersin haftaya yaparsın diye geçiriyordum içimden :teytey: ama yapacağını biliyordum aman maşallah diyelim nazarlık takalım büyüksün ablam öperim ben seniiiiŞeniz
İp nasıl atladın :1shok: hemde 500 tane maşallah ben atlayamıyorum ip, akşam son dakika haberlerine çıkıyoruz sonra Eskişehir'de deprem oldu diye:roflol:

İyi geceler annem allaha emanet ol.Kallis cadısıda gelmemiş artık sabah görür yazdıklarımı..

kocaman öptüm efendim:))
Offf yaaaafisfisfis ben sana dimedimmi akşam gelmem diye sabaha görüşürüz yazmadımmı aklımdamıydı sadecefisfisfis
Tam mesajı önizleme yaptım gördüm o anda, gelmişsin günaydın şekerciğim, dediğin gibi herkes aynı dertte bu havalarda ama yinede kalın giyme pişersin donacak gibi değil bugün çünkünaniknanik sen evden çıkmışsındır şimdi ben yazana dek ama olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…