- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.401
Kaptanım kraliçeme not: Ben bugun gezi gözlem başkanı olarak akşam gezmeye gidecem stop..Orda kaçamak yapıp takıma uğrarım stop.. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadım stop... İnşallah hamile neyim değilimdir stop yada sorun yoktur stop..Ama davul gibi şişmeye başadım stop....
eslestirmelere gore canzi yi ben denetliyorum sanirim...ok
ben spora gidiyorum,geldigimde girerim yine sekerler Şeniz
bilirim kallisim sikma canini. firsat buldugunda yazarsin. sen müthis oturttun diyetini valla takdire sayancanlarım ben kaçtım... yarına görüşmek üzere hoşkalın..
reyhan ablacım sana mesaj yazamadım ama çok fazla yoruldum bugün inan mehalime bilgi verdimde sabah beri abartısız 100 konuyla ilgilendim.. herkes evinde bende burada temizlik yaptım.. denetleme mesajımı ilk fırsatta yazarım ablam boşlamayacağımı bilirsin sen...
canim benim 99u görür görmez gel bir haber ver olurmu? burada bu haberi sabirsizlikla bekliyenler oldugunu aklindan cikarma. Şenizyarım saat vaktım oldu bı ugrayım dedım.yenı arkadaslar gelmıs hosgelmısler.ben 99 u gormek ıcın cabalıyorum onumuzdekı hafta tasınıcam.o yuzden bıkac hafta ızın ıstıycem hepınızı opuyorum
iyi akşamlar arkadaşlar
aniden aranızdan ayrıldım istemeden de olsa.
malesef zaman ayıramadım son zamanlarda.takıma girmek isteyen arkadaşlara engel olmamak adına ayrılayım dedim.özel hayatımda da bazı sıkıntılar var onları atlatmam lazım kafamın rahat olabilmesi ve takıma zaman ayırabilmem için
takımla veya sizlerle ilgili bir sorunum yok.kallisteye mesaj yazmıştım ama tam anlatamamışım sanırım.onun mesajından öyle anladım.
fırsat buldukca uğrayacağım ben yine de.
çikolata ne sporu yapıyosun bakim? salona mı gidiyosun yoksa sen de?
evet canım biz eşleştik ben bugünün raporunu vereyim sana
sabah 1 elma 1 kupa yeşil çay
öğlen 1 tabak salata 1 kaşık yağlı, 1 ayran ,1 dilim kepek ekmeği
ara 1 aktıvya çilekli yoğurt
akşam 1 kase ezogelin çorbası,3 yemek kaşığı karnıbahar yemeği kıymalı , 1 kase cacık
gece 1 bardak süt içicem
su olarak ancak 1 lt içebildim zamanla artırıcam inşallah
:uhm::uhm::uhm:
Canım dilerim var olan sorunları en kısa sürede halledersin ve aramıza bomba gibi dönersin. Şayet bizlerin yapabileceği birşey varsa her zaman paylaşmanı bekleriziyi akşamlar arkadaşlar
.
selammmmmmmmm canlarim. ne cok seyler yapmissiniz yorulmussunuz. ellerinizi canlariniza saglik kallisim.mehalim( kariyer yapti benim kizim alninin teriyle geldi buralara )kaydirigubbakcemile5.
hepimiz niyekilo aldigimizi biliyoruz . hatalarimizi biliyoruz ama yinede yapiyoruz. suyu hayatina mutlaka sok. kilo vermesende cok iyi bir aliskanlik edineceksin hayatin boyunca. minimum suyla yasamak böbreklerini iflas ettirir bunu unutma. helede emziriyorsan herkesten dahacok icmelisin.
bir litre su icerek günde fazladan 100 kalori yakarsin buda az sey degil
heheheheh ay canim bomba gibi geldin beeeeeee. iyikide gelmissin icim acildi valla.
son model arabaya benzini doldurup yatayim ben valla gece yürümesi beni bitirdi. yarin ayak bileklerim agrir.yoruldum ama cok mutluyummmmmmm basardim nihayet basardim 10000 adimi
hııı bilemedimki şimdi.. nane kokusu gideriyor tatlı isteğini içtiğim çaylara ilk başlarda 2 yaprak nane atıyordum iyi geliyordu aklıma başka bişi gelmediki bu tatlı isteğini köreltemedimde krom kullandım benfisfisfis başa çıkamadım...
ya arkadaşlar bende de bi tatlı isteği bi tatlı isteği sormayın :1shok: allahtan bombayı yerine teslim ettim de evde tehlikeli bişey yok. sütün içine tatlandırıcı attım şekerli gibi oldu cıksss bana mısın demedi yaaa :bbo: çare bulan söylesin diyet aşkına :çok üzgünüm:
Off şeker yaa uzun zamandır senden haber bekliyoruz ama geçen sefer umduğumuz gibi çıkmadı biliyorsun hepimiz üzüldük, sen ne kadar kendimi hazır hissetmiyorum desende hazırsın beklentidesin en azından kabullenecek yapıdasın, bizimde gözümüz kulağımız sende... Dikkatli ol...Kaptanım kraliçeme not: Ben bugun gezi gözlem başkanı olarak akşam gezmeye gidecem stop..Orda kaçamak yapıp takıma uğrarım stop.. Bugun regl olmam gerekiyordu olmadım stop... İnşallah hamile neyim değilimdir stop yada sorun yoktur stop..Ama davul gibi şişmeye başadım stop....
canımcığım teşekkür ederiz, siz ne yaptınız acıba bakamadık CADIARZUyeni arkadaşlar hoşgeldiniz, çok iyi bir takıma geldiniz, kardeş takım olular kendileri. 13. takıma da takılın arada.
Neden ablatamamışımki bende şimdi anlamadım iyimisengözlerimebaksanab aynen aktardım mesajdan algıladığım kadarını :1closedeyes:iyi akşamlar arkadaşlar
Reyhan abla kızının kariyeri için ne paralar dökdüm ben delikafadulden ne rüşvetler verdimde görmezden geliyorsunmirmirmirmir pehhhhhhhsırnaşık şey ben olmasaydım memur maaşıyla geçinecekti ömrünün sonuna dek garipselammmmmmmmm canlarim. ne cok seyler yapmissiniz yorulmussunuz. ellerinizi canlariniza saglik kallisim.mehalim( kariyer yapti benim kizim alninin teriyle geldi buralara )kaydirigubbakcemile5.
oyy ablacım az değilmi ya yediklerin...Ama üzüm varmış onu şimdi gördüm atlamışım az önce meyve yeseydin diyecektim, bu durumda eksik ne var, protein var bu benimde çok dikkat etmediğim bir bölüm diyette proteini hep atlıyorum ...Güzel güel yediklerin, başta dedim ama şimdi geri alıyoruma.s tebrik ediyorum sen bu haftada vereceksin inşallah...kallis beni ben kallisimi denetliyoruz bu durumda canlarim?
sabah kahvesi
kahvaltim cok sadeydi 2 bardak tek sekerli cay, bir dilim beyaz ekmek. ince bvir dilim peynir. 3 zeytin
arada bir elma 250 grlik diyet yogurt
öglen iki kuru patlican dolmasi ekmeksiz. bol yesil salata iki yemek kasigi haslanmis misir vardi icinde.
250 gr üzüm
aksama haslanmis brokoli bir kasik yag ve limonla bir dilim ekmek 5 ceviz
Canım ya böyle hissetmeyin lütfen, dün yazdım yeni arkadaşlar yalnız değilsiniz bir kaç kişi aynı anda başladı hemen atlayın sohbete katılın diye belirttim, kimse sizi yadırgayacak değil hepimizin derdi amacı aynı çünkü:teselli: aklına ne gelirse yaz, yazılanların sayesinde burada destek buluyoruz motive oluyoruz.. Aklına soru takılır, bir şeyi merak edersin yada birinin yazdığına cevap verme isteği duyarsın lütfen engelleme kendini...a.s.sohbetlerinize katılmak istiyorum ama kendimi yabancı hiissediyorum aslında hiçte yabani bir insan değilimdirrr :sm_cool: kendinize iyi bakın diyet arkadaşlarım benimmm
Oyy oyy oyyy ablam benim başarmış, hemde ne kadar kısa sürede aşmış bunu sositososito bu haftayıda geçersin haftaya yaparsın diye geçiriyordum içimden :teytey: ama yapacağını biliyordum aman maşallah diyelim nazarlık takalım10,000
10.bin
onbin
500 adim trampolinde
500 adim stepperde
500 de ip atladim..
gerisi kosu bandinda ve gündelik normal yürüyüsüm iste oraya git buraya gel.
10000 adim 6km, 467 kalori ve 60,7 gr yag yaktin diyor benim akilli aletkaydirigubbakcemile2
Offf yaaaafisfisfis ben sana dimedimmi akşam gelmem diye sabaha görüşürüz yazmadımmı
İyi geceler annem allaha emanet ol.Kallis cadısıda gelmemiş artık sabah görür yazdıklarımı..
kocaman öptüm efendim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?