- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.621
nur raanın bugünkü mesajındAn ayrılmak istediğini düşündüm ben...o yüzden ayrıldı yazdım..ayşegülde ayrılmak istedi..gökçe altıncı takıma geçti..raacım eğer transfer olmak istiyosan bana gün içinde mutlaka bunu bildir
nur raanın bugünkü mesajındAn ayrılmak istediğini düşündüm ben...o yüzden ayrıldı yazdım..ayşegülde ayrılmak istedi..gökçe altıncı takıma geçti..raacım eğer transfer olmak istiyosan bana gün içinde mutlaka bunu bildir
nazcığım saanırım benim grubun dağılmamasını ,istedim ama o yazıyı sen ayrılmak istediğimi sandın ,cnm ben devam etmenin bana yarar sağlayacagını düşünüyorum eyer mümkünse benim durumumu o şakilde ayarlarmısın....
Raa çok geç oldu ama şuan, istersen Ece'yle konuş 9. takımdan onların takımına geç, katılmak isteyenler başlığına da yazabilirsin tekrar durumu aktarırsın
teşekkürler nucuğum grubun kapandığına cok üzüldüm,aslında cuma bildirimlerrini yapmayı halledebileceğimi bilsem aslagrubun kapanmasına izin vermezdim biliyormusun...
raacım 9. takıma yazdım durumu..oraya geçebilirsin seng nickli arkadaşın adı ece takımın kaptanı..onunla iletişime geçebilirsin cnm
Merhaba ,Efsane 5. takımın efsane güzelleri. Bir kaç yıl önce bende bu takımda olmanın mutluğu içindeydim. Eski arkadaşlardan kimseler var mı bilmiyorum. Bu takımla birlikte 20 kg civarında kilo vermiştim . Beni hatırlayan eskilerden arkadaşlar varsa hepsine selam olun .Yeni arkadaşlara da başarılar diliyorum .fıstık gibi olmanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?