- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.661
kızlar bende sizi bir süredir takip ettim ve buraya geldim.bir çok topice yazıyorum ama maalesef bir bağ kuramadım...geri dönüşler pek olmuyor..umarım burada bir dikiş tutturabiliriz...ben sadece püsküütün açtığı en son yemeği kaçta yedin topicine uğruyorum ve gunluk raporumu verıyorum...
merhaba canım..aynen beni tarif etmişsin sanki bende her istediğimi yesem nerdeyse 1 günde 1 kilo farkeder o derece yani..nasıl bir metabolizmam varsa artık.bende bahsedeyim biraz....27 yaşındayım...2 yıllık evliyim...maalesef evdeyim şuan çalışmıyorum...atama beklıyorum...kilo alma sürecim ise; orta okuldan sonra hiç zayıf olduğumu bilmem yanı şu yapı meselesi maalesef bende de var iri yapılıyım...incecik olamayanlardan....eger yedıklerıme dıkkat etmezsem balon gibi şişen nankör bır vücudum var...düğünden sonra 12 kilo aldım kızlar bunun 8 kilosunu son 2-3 ay içinde ilaç kullanımından dolayı aldım...şimdilik bu kadar
ne güzel kilo vermişsin tebrikler ne kadar zamanda verdin acaba..ben karar vermeyle ise baslayan ve cok kisa zamanda 15 kilo veren biri olarak
sizdeki bu azimle en kisa zamanda burayi senlendirip yarismanin tozunu attiracaginiza inaniyorum
hem boyle juju gibi bir tecrubeli esliginde
bnm motıvasyon eksıklıgım var cok cabuk bırakıorum bu konuda noluuuuuuuur bnı durdurunnnnnnnn
buarda butakmher cuma 1.cıkaracak hnmlarrrr haydeeeee maraton baslasınnnn
merhaba canım..aynen beni tarif etmişsin sanki bende her istediğimi yesem nerdeyse 1 günde 1 kilo farkeder o derece yani..nasıl bir metabolizmam varsa artık.
eşimde yer yer zayıflar sinir ediyo beni bazen
ne güzel kilo vermişsin tebrikler ne kadar zamanda verdin acaba..
motivasyn eksiğimiz hepimizde oluyo cnm..inşallah birbirimize destek olursak gidecek kilolar..
ınşşşşşşşşşşş yza fıt gıermıyızkı.
yaza kadar 5 ay var aslında 5 ayda istese ne kilolar verir insan..sadece motivasyon azim kararlılık gerekiyor.onuda beraber aşacağız inş.
hem canım bak sen emziriyormuşsun bebeğin olduğu için hareketlisindir de...bence de hepimizden şanslısın..daha çabuk gidecek kiloların..
çok sağol canım inşallah..tek isteğim sağlıklı bir bebeğimin olmasıcnm hayırlısı Allahtan...üzülme, sıkma canını...zamanı geldiğinde bebişinde seni üzmez,Allahın izni ile elbet gelir...
cnm sayfanın en üstünde siyah bir kalp varya onun altında seçenekler yazıyor ona tıkla..bu konuya abone ol diyor...
valla tebrik ediyorum seni karar vermek zaten çok önemli beyinde bitiyor herşey...
zaten bu takımların amacı bu ya kaybedilen motivasyonu sürekli tazelemek.. Dur bakalım öncelikle bi resmiyet kazanalım
işte bende onu anlamıyorum ya kilo vermek istediğimde benimde tamam dediğimde vız gelir tırıs gider veriyorum eee sonrasında biri beni durdursun işte sonrasını başarmam lazım.. inş bu sefer bu konuya yoğunlaşacağım..
canım şuan için zaten ordaki yazımı görenler buraya gelecektir takım sınırı şuan kaç bilmiyorum eskiden 10 du ama elimden geldiğinde davet edeceğim birilerine faydamız dakunabilirse ne mutlu bize...
bu arada günün ilk yemek özeti benden olsun yemekten geldim az önce
2 kaşık erişte çorbası içtim
yarım porsiyon alinazik
yarım porsiyon makarna
bu arada 3 dilim baklava vardı ve ben naptım yemedim arkadaşıma verdimtebriği hak ediyorum değilmi
birazdan nescafe içicem akşama sabah 2 fincan yeşil çay içtim çünkü
Bu kilo verme süreci bizden çok eşlerimizi de sevindirecek emin olun.. ben denedim test ettim hala söyler ne güzel vermiştin neden aldın geri diye ...motivasyonu bozmak yok hanımlar.....ben en çok zayıflamak ve bunu eşime belli etmeden yapmak istiyorum ama anladı bile...halbuki söylemedim...sabah ufak bir dilim kek kalmıştı...dedim ki onu da ye kalmaz yoksa dedim..niye dedi sen mi yiyeceksin dedihalbu ki ben bayatlar diye öyle demiştim...
ah bu hamilelik tedavileri yokmu beni de yakan o olduya zaten... meraklanma yaza kadar eski haline dönüceksinTekrar merhaba kızlarbende kendimden bahsedeyim biraz..
30 yaşında 2 yıllık evliyim öğretmenim …çocukluk yıllarımdan bu yana kiloluyum..yani yediklerime dikkat etmesem aşırı kilolu olurum sanırım…boyum 1.65 70 kilo idim son 2-3 haftadır yediklerime dikkat ederek 1.5 kilosundan kurtuldum ama birbirimize destek olursak daha hızlı kilo vereceğim inancındayım..
Geçen yıl bir azimle 63 kiloya kadar inmiştim.artık incelmeye başlamıştım kendimi de daha çok sevmeye başlamıştım..yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoeuz ve de olmuyor artık bu temmuz ayında tüp bebek denemesine karar verdik iğneler ilaçlar tabi ben kilo vs düşünmez hale geldim o pisikoloji çok farklı.tabi üstüne birde negatifi alınca tümden kendimi saldım…
Bu yaza yeniden tedaviler başlayacak ozamana kadar hedef kiloma ulaşıp hamileliğime çıtır başlamak istiyorum…bunu da beraber azimle yarışmayla başaracağımıza inanıyorum..
hımmm bu bize bağlı hepimize .. burada yaptığımız paylaşıma bağlı devam etme gücümüze.. ki sanırım oluyor beceriyoruz gibi ilk gün olmasına rağmen potansiyel gayet güzel ... ben püsküte tamamız dediğim zaman resmiyet kazanacaktebrıkler cnmmmmmmmm
nasıl resıyet kazanacak
girermiyiz ki değil girecağiz:)))ınşşşşşşşşşşş yza fıt gıermıyızkı.
çok sağol canım inşallah..tek isteğim sağlıklı bir bebeğimin olması
baklavayı yememen iyi olmuş kendini tutabildiğin için tebrik ediyorum seni
takımımız tamamlanır inşallah.10 kişi mi olmamız gerekiyormuş.yarışmak çok motive edicidir eminim..
yemek bildirimlerimizi günün tek seferde akşamı
-sabah
-ara
-öğle
-ara
- akşam şeklinde mi yapsak daha düzenli olur sanki..
birde yaptığınız uymaya çalıştığınız bir diyet var mı...
karbonhidrat diyeti yapılıyor en çok sanırım..ben sabahları 1 dilim ekmek yiyorum..sonrasında karbonhidrat değeri yüksek şeyleri yememeye çalışıyorum..
bir ara karatay yaptım kilo vermek yerine aldım
Merhabalar.. JUJU iyi ki geldin iyi ki tecrübelisin. Yoksa ağaçsız yaprak gibi öyle savruluyorduk takımsız. Ben 29 yaşındayım. 21 aylık bir kızım var. Bölgesel kilolarla başım dertte. Bir yeme ve spor düzeni oturtturmak istiyorum hayatımda. 1.72 boyunda 62.7 kilodayım. Ama son zamanlardaki abur cuburlarıma bakarak daha fazla da çıkabilirim. Bir de ayın 18 inde 3 günlüğüne yemekleriyle meşhur bir şehrimizi ziyarete gideceğim. O zamana metabolizmamı hızlandırıp hazırlık yapma niyetindeyim.
Merhabalar.. JUJU iyi ki geldin iyi ki tecrübelisin. Yoksa ağaçsız yaprak gibi öyle savruluyorduk takımsız. Ben 29 yaşındayım. 21 aylık bir kızım var. Bölgesel kilolarla başım dertte. Bir yeme ve spor düzeni oturtturmak istiyorum hayatımda. 1.72 boyunda 62.7 kilodayım. Ama son zamanlardaki abur cuburlarıma bakarak daha fazla da çıkabilirim. Bir de ayın 18 inde 3 günlüğüne yemekleriyle meşhur bir şehrimizi ziyarete gideceğim. O zamana metabolizmamı hızlandırıp hazırlık yapma niyetindeyim.
kızlar ufaktan ev işi yaptım...hemen geldim....salonda bir koltuk var buraya tünüyorum hareket bereket yok tabi....akşam eşim gelince masa tenisi oynarız artık..o da spor sayılır de mi?
bu arada beim de öle bağlı oldugum bir diyet yok ...uyamıyorum ki...ben yemeğimi kıstım ...hamur işi yemiyorum ama sabahları kahvaltı da yiyecek bir şey bulamadığımdan 1 dilim ekmeğin üzerine labne sürüyorum...bu hafta iyi bir alışveriş yapayım da kahvaltım daha zengin olsun....bol bol yeşillik falan alacağım...
menü bildirimini nasıl yaparsanız ben uyarım...
hoşgeldin öncelikle... valla şu aşamada ben size siz bana bir birimize muhtaç durumdayız ama bence gayet iyi gidiyoruz öncelikle toparlamam gereken bilgiler var eskiyi okuyorum karar defterine bakıyorum ben eski üye olduğum için dönüşüm ne şekilde olucak incelemem lazım vs vs ... bu hafta bunları halledebilirsek püsküt te onaylarsa cumaya takımımızı yazdıralım diyorum...
senin durumunda olan kardeşem var.. oda 63 kilo idi doğum sonrası 52--53 olmaya çalışıyordu ara ara dukan yaptı pilates yaptı ben ona ebrulinin bölümlerini indirdim şuanda 55-56 felan ama emzirmeyi kesince almaya başladım ne yapacağım diyordu.. sende durum ne emzirmeyi kestin değilmi
kızlar ufaktan ev işi yaptım...hemen geldim....salonda bir koltuk var buraya tünüyorum hareket bereket yok tabi....akşam eşim gelince masa tenisi oynarız artık..o da spor sayılır de mi?
bu arada beim de öle bağlı oldugum bir diyet yok ...uyamıyorum ki...ben yemeğimi kıstım ...hamur işi yemiyorum ama sabahları kahvaltı da yiyecek bir şey bulamadığımdan 1 dilim ekmeğin üzerine labne sürüyorum...bu hafta iyi bir alışveriş yapayım da kahvaltım daha zengin olsun....bol bol yeşillik falan alacağım...
peki canım giderek oturur zaten herşey..nasıl istersen öyle yapmak istersen öyle yap.. ben unuturum diyen öğün öğün de yazabilir şimdilik
henüz bir diyet uygulayan var mı bilmiyorum ben uygulamıyorum porsiyon küçülterek hamurişinden kaçınarak ilk girişi yapayım bakalım zamanla duraklama dönemlerinde şoklarım diye düşündüm
ahhh ahhh bilmem mi bende akşamları eve gidiyorum yemeği hazırla geç bilgisayara aç tv yi ... otur otur otur.. eşim vardiyalı çalıştığı için akşamları yanlız olabiliyorum... ama ben 1 haftadır arkada odada olan koşu bandımı salonuma aldım ve tv karşısında 30-35 dk yürüyorum her gün mutlaka bakalım faydasını göreceğim inş.,,,
bu arada ne kadar erken başlarsanız güne okadar iyi metabolizmanız için... sabah 9-10 yapılan kahvaltı ile 7-8arasında yapılan kahvaltı arasında dağlar kadar fark var ... 8 den önce kahvaltı işini bitirin.. asla kahvaltıyı es geçmeyin mutlaka yapın 3-4 zeytin biraz peynir yeşillik domates salatalık biber vs ne varsa 1-2 dilim ekmekle mutlama yapın
valla kilolar gittikçe hareketlenmeyi daha çok beklersin biz hareketlendikçe kilo vereceğiz...peki canım giderek oturur zaten herşey..
benimde öyle bitane koltuğum var alışkanlık oldu pc de orada...bazen orada hiç kalkmadan saatlerce oturuyorum
ani hiçte farketmiyorum nasılda zaman geçmiş...yemek işi mutfağı toparlama işi bitince cummmmm koltuktayım
bazen kendimi zorlarsam eliptik bisikletim var ona biniyorum..ama çok sürmüyor
inşallah kilolar gittikçe hareketlenicez canım..ya da hareketlendikçe kilolar gidecek
merhabaaslında boyuna göre kilolu değil gibisin bölgesel kilo var sanırım..
sporla kısa sürede gider nlarda inş.
bende eşimle beraber sabahın köründe hortluyorum...saat 7.30 saat çalıyor
ben geçen yıl karatay yapmıştım ama beraberinde sporla çok incelmiştim...hergün ebru ile plates yapıyordum yada lessi ile yürüyordum pc de ne varsa açıp yapmaya çalışıyordum....valla benin burda bir arkadaşım olsa şöyle düzenli spora giden yok ki anacım...hep birşeyleri bahane ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?