Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu arada ben kısa bir süreliğine çıkıyorum....evi biraz toparlıcam daha yatagımı bile düzeltmedim....yemek de yapılmadı...gerçi bugun biraz geç yapacağım...görüşürüz kızlar....ara ara uğrayacağım

merhaba canım..aynen beni tarif etmişsin sanki bende her istediğimi yesem nerdeyse 1 günde 1 kilo farkeder o derece yani..nasıl bir metabolizmam varsa artık.
eşimde yer yer zayıflar sinir ediyo beni bazen
ben karar vermeyle ise baslayan ve cok kisa zamanda 15 kilo veren biri olarak
sizdeki bu azimle en kisa zamanda burayi senlendirip yarismanin tozunu attiracaginiza inaniyorum
hem boyle juju gibi bir tecrubeli esliginde
ne güzel kilo vermişsin tebrikler ne kadar zamanda verdin acaba..
bnm motıvasyon eksıklıgım var cok cabuk bırakıorum bu konuda noluuuuuuuur bnı durdurunnnnnnnn
buarda butakmher cuma 1.cıkaracak hnmlarrrr haydeeeee maraton baslasınnnn

motivasyn eksiğimiz hepimizde oluyo cnm..inşallah birbirimize destek olursak gidecek kilolar..

ınşşşşşşşşşşş yza fıt gıermıyızkı.

yaza kadar 5 ay var aslında 5 ayda istese ne kilolar verir insan..sadece motivasyon azim kararlılık gerekiyor.onuda beraber aşacağız inş.

hem canım bak sen emziriyormuşsun bebeğin olduğu için hareketlisindir de...bence de hepimizden şanslısın..daha çabuk gidecek kiloların..

hy azın bal yesın

firsat buldukca gelin buraya arkadaslar
zaten cumalari kilo bildirimi yapilacak diye ister istemez yemekleriniz porsiyon olarak azaliyor
cissssssssss lardan yedikce vicdan azabi yakanizi birakmiyor zaten

çok sağol canım inşallah..tek isteğim sağlıklı bir bebeğimin olması

baklavayı yememen iyi olmuş kendini tutabildiğin için tebrik ediyorum seni

Bu kilo verme süreci bizden çok eşlerimizi de sevindirecek emin olun.. ben denedim test ettim hala söyler ne güzel vermiştin neden aldın geri diye ...
ah bu hamilelik tedavileri yokmu beni de yakan o olduya zaten... meraklanma yaza kadar eski haline dönüceksin
tebrıkler cnmmmmmmmm
nasıl resıyet kazanacak
hımmm bu bize bağlı hepimize .. burada yaptığımız paylaşıma bağlı devam etme gücümüze.. ki sanırım oluyor beceriyoruz gibi ilk gün olmasına rağmen potansiyel gayet güzel ... ben püsküte tamamız dediğim zaman resmiyet kazanacak
girermiyiz ki değil girecağiz:)))
çok sağol canım inşallah..tek isteğim sağlıklı bir bebeğimin olması

baklavayı yememen iyi olmuş kendini tutabildiğin için tebrik ediyorum seni

inş sağlıklı bir vucut ile bebeğini taşıyacaksın ...

baklavayı yemememin tek nedeni sizlersiniz işte... artık bir takımın içerisindeyim ve onlara örnek olmam lazım diye şartlandırdım kendimi

Son düzenleme:
takımımız tamamlanır inşallah.10 kişi mi olmamız gerekiyormuş.yarışmak çok motive edicidir eminim..

yemek bildirimlerimizi günün tek seferde akşamı
-sabah
-ara
-öğle
-ara
- akşam şeklinde mi yapsak daha düzenli olur sanki..

birde yaptığınız uymaya çalıştığınız bir diyet var mı...

karbonhidrat diyeti yapılıyor en çok sanırım..ben sabahları 1 dilim ekmek yiyorum..sonrasında karbonhidrat değeri yüksek şeyleri yememeye çalışıyorum..
bir ara karatay yaptım kilo vermek yerine aldım

nasıl istersen öyle yapmak istersen öyle yap.. ben unuturum diyen öğün öğün de yazabilir şimdilik

henüz bir diyet uygulayan var mı bilmiyorum ben uygulamıyorum porsiyon küçülterek hamurişinden kaçınarak ilk girişi yapayım bakalım zamanla duraklama dönemlerinde şoklarım diye düşündüm

Merhabalar.. JUJU iyi ki geldin iyi ki tecrübelisin. Yoksa ağaçsız yaprak gibi öyle savruluyorduk takımsız. Ben 29 yaşındayım. 21 aylık bir kızım var. Bölgesel kilolarla başım dertte. Bir yeme ve spor düzeni oturtturmak istiyorum hayatımda. 1.72 boyunda 62.7 kilodayım. Ama son zamanlardaki abur cuburlarıma bakarak daha fazla da çıkabilirim. Bir de ayın 18 inde 3 günlüğüne yemekleriyle meşhur bir şehrimizi ziyarete gideceğim. O zamana metabolizmamı hızlandırıp hazırlık yapma niyetindeyim.

kızlar ufaktan ev işi yaptım...hemen geldim....salonda bir koltuk var buraya tünüyorum hareket bereket yok tabi....akşam eşim gelince masa tenisi oynarız artık..o da spor sayılır de mi?
bu arada beim de öle bağlı oldugum bir diyet yok ...uyamıyorum ki...ben yemeğimi kıstım ...hamur işi yemiyorum ama sabahları kahvaltı da yiyecek bir şey bulamadığımdan 1 dilim ekmeğin üzerine labne sürüyorum...bu hafta iyi bir alışveriş yapayım da kahvaltım daha zengin olsun....bol bol yeşillik falan alacağım...
menü bildirimini nasıl yaparsanız ben uyarım...

cnm boyuna göre kilon çok aşırı değil ama bölgesel fazlalık için spora ağırlık vermen lazım....

hoşgeldin öncelikle... valla şu aşamada ben size siz bana bir birimize muhtaç durumdayız ama bence gayet iyi gidiyoruz öncelikle toparlamam gereken bilgiler var eskiyi okuyorum karar defterine bakıyorum ben eski üye olduğum için dönüşüm ne şekilde olucak incelemem lazım vs vs ... bu hafta bunları halledebilirsek püsküt te onaylarsa cumaya takımımızı yazdıralım diyorum...

senin durumunda olan kardeşem var.. oda 63 kilo idi doğum sonrası 52--53 olmaya çalışıyordu ara ara dukan yaptı pilates yaptı ben ona ebrulinin bölümlerini indirdim şuanda 55-56 felan ama emzirmeyi kesince almaya başladım ne yapacağım diyordu.. sende durum ne emzirmeyi kestin değilmi

Benim kahvaltı seçeneklerim şunlar olur genelde, bir kase kurutulmuş meyve+süt+tam tahıl ya da haşlanmış yumurta ilaveten ceviz badem gibi şeyler ya da tere maydonoz roka kısaca yeşillik :))

Evlenirken 55 kiloydum gayet fittim. Sonra hareketsizleşmeye başladım. Yaş ilerledi metabolizma zayıfladı. Ama yeme stilim değişmedi -porsiyonlarım büyüktür-. Emzirme konusunda üzülerek söylüyorum ki kızım bıraktı beni, aslında 2 yaşına akdar emzrmek isterdim. Bazı şeylere zaafım var yeme-içme hususunda. kirli çamaşırları ileride dökeceğim

ahhh ahhh bilmem mi bende akşamları eve gidiyorum yemeği hazırla geç bilgisayara aç tv yi ... otur otur otur.. eşim vardiyalı çalıştığı için akşamları yanlız olabiliyorum... ama ben 1 haftadır arkada odada olan koşu bandımı salonuma aldım ve tv karşısında 30-35 dk yürüyorum her gün mutlaka bakalım faydasını göreceğim inş.,,,

bu arada ne kadar erken başlarsanız güne okadar iyi metabolizmanız için... sabah 9-10 yapılan kahvaltı ile 7-8arasında yapılan kahvaltı arasında dağlar kadar fark var ... 8 den önce kahvaltı işini bitirin.. asla kahvaltıyı es geçmeyin mutlaka yapın 3-4 zeytin biraz peynir yeşillik domates salatalık biber vs ne varsa 1-2 dilim ekmekle mutlama yapın

peki canım giderek oturur zaten herşey..
benimde öyle bitane koltuğum var alışkanlık oldu pc de orada...bazen orada hiç kalkmadan saatlerce oturuyorum
ani hiçte farketmiyorum nasılda zaman geçmiş...yemek işi mutfağı toparlama işi bitince cummmmm koltuktayım
bazen kendimi zorlarsam eliptik bisikletim var ona biniyorum..ama çok sürmüyor
inşallah kilolar gittikçe hareketlenicez canım..ya da hareketlendikçe kilolar gidecek

merhaba aslında boyuna göre kilolu değil gibisin bölgesel kilo var sanırım..
sporla kısa sürede gider nlarda inş.

bende eşimle beraber sabahın köründe hortluyorum...saat 7.30 saat çalıyor
ben geçen yıl karatay yapmıştım ama beraberinde sporla çok incelmiştim...hergün ebru ile plates yapıyordum yada lessi ile yürüyordum pc de ne varsa açıp yapmaya çalışıyordum....valla benin burda bir arkadaşım olsa şöyle düzenli spora giden yok ki anacım...hep birşeyleri bahane ediyorlar.

valla kilolar gittikçe hareketlenmeyi daha çok beklersin biz hareketlendikçe kilo vereceğiz...

yok malesef benimde yakınımda bir merkez olsa ordan zıkmam diyorum ama yok yok yok... koşu bandım var sağolsun pilates ekipmanlarım var artı bizim tvnin ayrobik kanalı var orda 25-35 dk kardio programları gelan var ama bu kilo ile denedim kalbim acayip çarptı bende onun için yürüyüşle işe başladım vucut buna alışana kadar yürüyüşle devam edicem ha vucut alıştı buna artık verme hızım düştü ozaman 25-35 dk kardiyo akabinde plates düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…