Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet bende kendimi ve kilo durumumun özetini anlatacağım o halde..
birazdan okula gitmem gerekiyor gidince oradan girebilirsem kısaca anlatırım kendimi yoksa da gelince

Evet 5. takım kapanmış. Biz şuanda misafiriz burada takım kurduk demiyorum ama amacımız bu takımı oluşturmak. Buda sadece bana değil burada takım oluşturmak için gelen sizlere de bağlı . Ne kadar sıka sürede birbirimize ısınır ne kadar kısa sürede motive olursak takımı ozaman kurmuş olacağız... Şimdi temel atma töreni yani anlayacağın.. El birliği ile binayı bitireceğiz...

Senden biraz kendinden bahsetmeni isteyebilirmiyim.. yaş ... iş... kilo alma süreci... vs

tamam gün içerisinde bilgilerini bekliyorum

Son düzenleme:
kızlar bende sizi bir süredir takip ettim ve buraya geldim.bir çok topice yazıyorum ama maalesef bir bağ kuramadım...geri dönüşler pek olmuyor..umarım burada bir dikiş tutturabiliriz...ben sadece püsküütün açtığı en son yemeği kaçta yedin topicine uğruyorum ve gunluk raporumu verıyorum...

paylaşım konusunda bir sıkıntı olmaz çünkü ben çoğunlukla burada olacağım kolaylıkla adapte olursun gibi geliyor bana ama tabi bu sadece benimle de olmaz bir bütünün parçası olacağız hep beraber

bende bahsedeyim biraz....27 yaşındayım...2 yıllık evliyim...maalesef evdeyim şuan çalışmıyorum...atama beklıyorum...kilo alma sürecim ise; orta okuldan sonra hiç zayıf olduğumu bilmem yanı şu yapı meselesi maalesef bende de var iri yapılıyım...incecik olamayanlardan....eger yedıklerıme dıkkat etmezsem balon gibi şişen nankör bır vücudum var...düğünden sonra 12 kilo aldım kızlar bunun 8 kilosunu son 2-3 ay içinde ilaç kullanımından dolayı aldım...şimdilik bu kadar

cok ama cok sevindim
dunden beri aklimdaydin
ben 13 teyim ama
destek icin burayada yazarim

malesef hepimiz o bünyeden muzdaribiz ya ...
cok ama cok sevindim
dunden beri aklimdaydin
ben 13 teyim ama
destek icin burayada yazarim
:) her zaman beklerim canım inş şu işi bi başarırsam çok sevineceğim...

Bu arada bende anlatayım..

33 yaşında 11 yıllık evli 9 yaşında bir çocuğu olan sonrasında çok uğraşıp da hamile kalamayan şu anda 89,2 lik utanç verici bir kiloda olan 4. takımdan 62-63 kila civarında mezun olan ben doğumdan sonra kilo sıkıntısı yaşadım evveliyatında böyle bir derdim yoktu... Doğumda aldığım kiloları kk yardımı ile verdim ne güzel ohhh mis mis gören gençleşmişsin diyordu ben giremediğim her şeye girmeye başlamıştım eski kilolu giysilerimi dağıttım güllük gülistanlık... Dedim ya tekrar hamile kalmak için uğraştım bir dönem eee ilaç vs farketmeden yeniden almaya başladım aldım da aldım hamile kalamamanın verdiği motivasyon bozukluğu ile de sanırım iyice ipin ucunu kaçırdım ki 86 kiloyu bulduğumda ve artık hamile kalmak defterini rafa kaldırdığımda kendime geldim. o anda yine buradan tanıdığım takım arkadaşım face den dukan diyetini önerdi bana acil çözüme ihtiyacım vardı ve başladım 4 ay bu diyeti uyguladım ve 72 kiloya kadar indim. lanet olası motivasyon yine düştü direncim kırıldı ve bıraktım dukanı sonuş 1 yıl içerisinde bu haldeyim.... aklımın başıma gelmesi ve kilo vermeye başlama sürecim 2-3 gün öncesine isabet ediyor. inş hep beraber buşaracağız ki ben inanıyorum

superrrrr oldu bu saol juju sen yetışmesen bukara kısta ayazdaydık
bn ew hanımıyım 25 yasındayım 3yıl one ılk dogumumda aldıgım kıloları veremdım 55 le hamıle kaldım 85-90 la dogum yaptım ogun bugun kılouyum 61 gun once ıkıncı doğumumu yaptım 95 oldum dogudn sonra suan 87-88 ım cok mutsuzum buyuzden:2:

aslında içimizde en şanslısı sen olacaksın belkide çünkü emziriyorsun... ben 2 saat yürüsem de senin emzirirken verdiğin kaloriyi yakamam... sana bol motivasyon ve abartmadan yemek yemek bile kilo verdirecektir... zaten tanışma faslını bitirelim ne yiyoruz ne içiyoruz faslında anlayacağız birbirimizi

ben karar vermeyle ise baslayan ve cok kisa zamanda 15 kilo veren biri olarak
sizdeki bu azimle en kisa zamanda burayi senlendirip yarismanin tozunu attiracaginiza inaniyorum
hem boyle juju gibi bir tecrubeli esliginde

bnm motıvasyon eksıklıgım var cok cabuk bırakıorum bu konuda noluuuuuuuur bnı durdurunnnnnnnn
buarda butakmher cuma 1.cıkaracak hnmlarrrr haydeeeee maraton baslasınnnn

cnm ya bozma moralini ..kiloların yerleşmemiştir çabuk gider inş.... o kadar zor kilo veriyoruz o günleri unutup tekrar kilo alıyoruz.....hatamız nerde acaba:26:

cnm cuma yarımasına kaıla topiğine sık sık ga guncelle katılım coğalsın kaç kışiyle sınırlı takım

sizdeki bu azimle en kisa zamanda burayi senlendirip yarismanin tozunu attiracaginiza inaniyorum

bnm motıvasyon eksıklıgım var cok cabuk bırakıorum bu konuda noluuuuuuuur bnı durdurunnnnnnnn

motivasyonu bozmak yok hanımlar.....ben en çok zayıflamak ve bunu eşime belli etmeden yapmak istiyorum ama anladı bile...halbuki söylemedim...sabah ufak bir dilim kek kalmıştı...dedim ki onu da ye kalmaz yoksa dedim..niye dedi sen mi yiyeceksin dedihalbu ki ben bayatlar diye öyle demiştim...

Tekrar merhaba kızlar bende kendimden bahsedeyim biraz..
30 yaşında 2 yıllık evliyim öğretmenim …çocukluk yıllarımdan bu yana kiloluyum..yani yediklerime dikkat etmesem aşırı kilolu olurum sanırım…boyum 1.65 70 kilo idim son 2-3 haftadır yediklerime dikkat ederek 1.5 kilosundan kurtuldum ama birbirimize destek olursak daha hızlı kilo vereceğim inancındayım..
Geçen yıl bir azimle 63 kiloya kadar inmiştim.artık incelmeye başlamıştım kendimi de daha çok sevmeye başlamıştım..yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoeuz ve de olmuyor artık bu temmuz ayında tüp bebek denemesine karar verdik iğneler ilaçlar tabi ben kilo vs düşünmez hale geldim o pisikoloji çok farklı.tabi üstüne birde negatifi alınca tümden kendimi saldım…
Bu yaza yeniden tedaviler başlayacak ozamana kadar hedef kiloma ulaşıp hamileliğime çıtır başlamak istiyorum…bunu da beraber azimle yarışmayla başaracağımıza inanıyorum..

valla tebrik ediyorum seni karar vermek zaten çok önemli beyinde bitiyor herşey...
zaten bu takımların amacı bu ya kaybedilen motivasyonu sürekli tazelemek.. Dur bakalım öncelikle bi resmiyet kazanalım
cnm ya bozma moralini ..kiloların yerleşmemiştir çabuk gider inş.... o kadar zor kilo veriyoruz o günleri unutup tekrar kilo alıyoruz.....hatamız nerde acaba:26:
işte bende onu anlamıyorum ya kilo vermek istediğimde benimde tamam dediğimde vız gelir tırıs gider veriyorum eee sonrasında biri beni durdursun işte sonrasını başarmam lazım.. inş bu sefer bu konuya yoğunlaşacağım..
cnm cuma yarımasına kaıla topiğine sık sık ga guncelle katılım coğalsın kaç kışiyle sınırlı takım
canım şuan için zaten ordaki yazımı görenler buraya gelecektir takım sınırı şuan kaç bilmiyorum eskiden 10 du ama elimden geldiğinde davet edeceğim birilerine faydamız dakunabilirse ne mutlu bize...

bu arada günün ilk yemek özeti benden olsun yemekten geldim az önce

2 kaşık erişte çorbası içtim
yarım porsiyon alinazik
yarım porsiyon makarna
bu arada 3 dilim baklava vardı ve ben naptım yemedim arkadaşıma verdim tebriği hak ediyorum değilmi

birazdan nescafe içicem akşama sabah 2 fincan yeşil çay içtim çünkü

cnm hayırlısı Allahtan...üzülme, sıkma canını...zamanı geldiğinde bebişinde seni üzmez,Allahın izni ile elbet gelir...

nasıl abone olunuyoki :26:

cnm sayfanın en üstünde siyah bir kalp varya onun altında seçenekler yazıyor ona tıkla..bu konuya abone ol diyor...

tebrıkler cnmmmmmmmm
nasıl resıyet kazanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…