Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben geçen yıl spor salonuna yazılmıştım burada var..ama kocaman salon sobayla ısınıyo dondum dondum ısınmak için spor yapıyodum sadece terlemek ne demek

birde hiç bayan gelmiyordu bi kaç tane oluyordu onlarla da denk gelirseniz..hiç rahat bir ortamı yoktu yani bıraktım bende..
eve eliptik aldım..motiven yoksa evde de olsa kullanmıyorsun..

bende yaparım bundn sonra inş..yarışmada motivemiz artacak inş.

Son düzenleme:

yaparım yok yapacaksın ufaktan başla ilerleyen dönemde süreyi artıracağız çünkü.... birde bu eliptik ne demek ????

yaparım yok yapacaksın ufaktan başla ilerleyen dönemde süreyi artıracağız çünkü.... birde bu eliptik ne demek ????

tamam

eliptik bisiklet ayakta kullanılan kondisyon bisikleti canım üst ve alt bedeni birden çalıştırıyor..

tamam

eliptik bisiklet ayakta kullanılan kondisyon bisikleti canım üst ve alt bedeni birden çalıştırıyor..

aaaaaaaaaa süpermiş ben de istedim ama eşim koşu bandın var gerek yok dedi.. mutlaka kullan hergün bir limit belirle ve o limiti doldur..

takımlar 12 kişilik limitte oluyormuş biz sanırım 5 kişiyiz hepsi kalıcı olursa tabiki....az ve öz biz bize yeteriz şimdilik... bi liste oluşturuyorum şuan onun için bana net olarak bugün itibari ile kaç kilosunuz yazmanız lazım ben sabah tartıldım kilom aynı...

bu arada allahım beni mi deniyorsun ne anlamadım bir firma antepten bir tepsi baklava yollamış tüm kattaki arkadaşlar bizim odaya geldi ben servis yaptım millet ölümü gör bir tane ye dedi ama yok dedim bugün başladım söz verdim yiyemem... ısrarla bişey olmaz yarın başlarsın felan dediler ama işte benim mekanizma böyle bir kere başladım dediysem bitmiştir öldürseler yemem...

bunu nisbet olsun diye lazmıyorum kızlar sakın yanlış anlamayın sizde geri çevirme cesaretini gösterin diye yazıyorum sizin yedikleriniz kimseye değil size kilo olacak onun için reddedin nasıl olsa kilo verdikçe ara ara ödüllendiririz kendimisi

5.Takım
*JUJU* ( 73,90
aysunayy ( 68,50
cornella ( 76,50
dalin26 ( 87,00
chentiq ( 62,70
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 368,60

ben 89,2 kiloyum ama yarışmadan mezun olduktan sonra geri gelmiştim 2010 yılında o zaman 73,9 ile ayrılmışım kontrol ettim onun için başlanğıç 73,9 bitiş ise 89,2 olacak yani kilo aldım olacak.....

sizlerde kilolarınızı kontrol edin bakalım doğru anlamışmıyım son haliniz bu mu

Son düzenleme:
15 dk ile başlangıç yapayım ozaman bugün..3 km falan olur oda..
bir günde 2 kez baklava vallahi iyi dayanmışsın bunu başardın ya artık hiç bişey önünde duramaz diyorum

evet kilo vermeye başaldıkça kaçamak günümüz de olur değil mi..

evet benimki doğru..

Son düzenleme:

sorma ya tam bir komediydi millet elinde dilim ölümü gör ye diyor... anlatamadım gitti kırmayın şevkimi arkadaş tövbe tövbe....

valla ben kendimi 10 kilo sonunda ödüllendireceğim artık vereceğim kilo çok olduğu için hele bir 10 kilo gitsin sonrasında bakarıs

hoşgeldin canım neden olmasın tabiki alırız seni de aramıza bir anlat bakalım hikayeni dinleyelim....

öncelikle teşekkürler 27 yaşında ve evliyim 2.5 yaşında bi oğlum var yani doğum kilolarım var en son geçen ay 84.400 görünce diyete başladım şimdi 80 kilodayım böyle bir gruba katılırsam dahada gayretlenirim ve hep beraber veririz kilolarımızı

juju ben zayıflamışımdır bıraz 1-2 kılo kadar..diyetimin 5. günü çünkü vücuttan su atılımı olmustur...yarın sabah aç karnına tartılır kilomu söylerim...pazartesiden pazartesiye tartılırım demiştim o zamanlar burası olmadıgı için....

juju ben senın kılonu anlamadım sen şimdi 73.9 sun demi cetvelin farklı çünkü değiştirmedin sanırım...

kızlar eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza

hoşgeldin cnm....

daha önce hiç diyet geçmişin oldu mu???
şu anda ne şekilde veriyorsun birde onu merak ettim
tamam hafta sonu pek giremeyebilirim ama pazartesi hallederim sen yaz ben mutlaka okurum
juju ben senın kılonu anlamadım sen şimdi 73.9 sun demi cetvelin farklı çünkü değiştirmedin sanırım...

hoşgeldin cnm....

yok canım daha önce takımlara girip ayrılmış olanlar en son hangi kilo ile ayrıldılarsa ilk bildirimlerinde başlangıç kilosu olarak onu yazarlar ben 73,9 la ayrılmışm ama şimdi 89,2 kiloyum bu ilk bildirimde böyle olucak sonrasında 89,2 ile devam

hımm bilmiyordum onu....

hımm bilmiyordum onu....

eee tecrübe işte bir kere geri dönmüşlüğümüz var....

neyse kızlar ben çıkıyorum malum mesai bitti evden girebilirsem yine girer okurum yazılanları kendinize iyi bakın ve unutmayın artık bir takımın bünyesindesiniz bana ve takım arkadaşlarınıza karşı sorumluluğunuz var.... reddetmeyi öğrenin asla fereğinden fazla yemeyin

Öncelikle başta kaptanınız Juju olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum. İlk gün olmasına rağmen paylaşımlarınız ve takıma katılımınız süper. İnşallah hep böyle gider. Yeni takımınız hayırlı uğurlu olsun.

Çok iyi bir başlangıç yaptın canım. Allah devamını getirir inşallah. Ben her şekilde hazırım yardıma. Yeter ki bir takım daha kazanalım.

Doğru bir kararla en doğru yerdesin bence. Çok almışsın canım ama emin ol sen bu işi yaza kalmaz halledersin. Ben yaklaşık 6 ay gibi bir sürede 85,5 kilodan 62 kiloya indim. Hemde hiç duraklama yaşamadan. Fakat arkasından hemen hamile kaldım ve şimdide doğal olarak alıyorum. Sende daha önce başarmışsın ve yenilere büyük bir örneksin. Profilimde herkese açık fotoğraflarım var. Bakmak isteyenler bakabilir. Umarım birilerine örnek oluruz.

cnm ya bozma moralini ..kiloların yerleşmemiştir çabuk gider inş.... o kadar zor kilo veriyoruz o günleri unutup tekrar kilo alıyoruz.....hatamız nerde acaba:26:

Hata nerde biliyor musun canım, sağlıksız ve düzensiz beslenmekte. Aslında burayı diyet olarak düşünmeyin derim. Önce sağlıklı beslenmeyi öğrenin ve bunun bütün hayatınız boyunca uygulayın. Eğer öyle yaparsanız verilen kiloların hiç birisi gelmiyor. Ama diyet yapıp ideal kiloya ulaştıktan sonra yine eski beslenme düzenine dönünce hoppp geri geliyor o gram gram giden kilocuklar. Sağlıklı ve düzenli beslenmek bu işin çözümü. Tabiiki hareketli bir hayat.

hadi kızlar neredesiniz..ben bugünkü öğünlerimi tamamladım artık bişey yemeyeceğim..

sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı keten tohumu (kabızlığa iyi geliyor)
2 kayısı yeyip bol su içtim..

kahvaltı:
-1 haşlanmış yumurta
-peynir çeşitleri
-2 zeytin
-1 dilim tam buğday ekmeği.
-salatalık.

öğle:
-1 kade süzme mercimek çorba
-4-5 kaşık nohut yemeği

akşam:
-1 kase yoğurt çorbası
-bol mevsim salata.

kaptanıma söz verdim birazdan eliptik bisiklete gideceğim 15 dk..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…