- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #74.681
ben geçen yıl spor salonuna yazılmıştım burada var..ama kocaman salon sobayla ısınıyo dondum dondum ısınmak için spor yapıyodum sadece terlemek ne demek
birde hiç bayan gelmiyordu bi kaç tane oluyordu onlarla da denk gelirseniz..hiç rahat bir ortamı yoktu yani bıraktım bende..
eve eliptik aldım..motiven yoksa evde de olsa kullanmıyorsun..
bende yaparım bundn sonra inş..yarışmada motivemiz artacak inş.
yaparım yok yapacaksın ufaktan başla ilerleyen dönemde süreyi artıracağız çünkü.... birde bu eliptik ne demek ????
tamam
eliptik bisiklet ayakta kullanılan kondisyon bisikleti canım üst ve alt bedeni birden çalıştırıyor..
15 dk ile başlangıç yapayım ozaman bugün..3 km falan olur oda..aaaaaaaaaa süpermiş ben de istedim ama eşim koşu bandın var gerek yok dedi.. mutlaka kullan hergün bir limit belirle ve o limiti doldur..
takımlar 12 kişilik limitte oluyormuş biz sanırım 5 kişiyiz hepsi kalıcı olursa tabiki....az ve öz biz bize yeteriz şimdilik... bi liste oluşturuyorum şuan onun için bana net olarak bugün itibari ile kaç kilosunuz yazmanız lazım ben sabah tartıldım kilom aynı...
bu arada allahım beni mi deniyorsun ne anlamadım bir firma antepten bir tepsi baklava yollamış tüm kattaki arkadaşlar bizim odaya geldi ben servis yaptım millet ölümü gör bir tane ye dedi ama yok dedim bugün başladım söz verdim yiyemem... ısrarla bişey olmaz yarın başlarsın felan dediler ama işte benim mekanizma böyle bir kere başladım dediysem bitmiştir öldürseler yemem...
bunu nisbet olsun diye lazmıyorum kızlar sakın yanlış anlamayın sizde geri çevirme cesaretini gösterin diye yazıyorum sizin yedikleriniz kimseye değil size kilo olacak onun için reddedin nasıl olsa kilo verdikçe ara ara ödüllendiririz kendimisi
5.Takım
*JUJU* ( 73,90
aysunayy ( 68,50
cornella ( 76,50
dalin26 ( 87,00
chentiq ( 62,70
4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 368,60
ben 89,2 kiloyum ama yarışmadan mezun olduktan sonra geri gelmiştim 2010 yılında o zaman 73,9 ile ayrılmışım kontrol ettim onun için başlanğıç 73,9 bitiş ise 89,2 olacak yani kilo aldım olacak.....
sizlerde kilolarınızı kontrol edin bakalım doğru anlamışmıyım son haliniz bu mu
15 dk ile başlangıç yapayım ozaman bugün..3 km falan olur oda..
bir günde 2 kez baklava vallahi iyi dayanmışsın bunu başardın ya artık hiç bişey önünde duramaz diyorum
evet kilo vermeye başaldıkça kaçamak günümüz de olur değil mi..
evet benimki doğru..
kızlar eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza
hoşgeldin canım neden olmasın tabiki alırız seni de aramıza bir anlat bakalım hikayeni dinleyelim....
5.Takım
*JUJU* ( 73,90
aysunayy ( 68,50
cornella ( 76,50
dalin26 ( 87,00
chentiq ( 62,70
5.TAKIM TOPLAM KİLO ( 368,60
ben 89,2 kiloyum ama yarışmadan mezun olduktan sonra geri gelmiştim 2010 yılında o zaman 73,9 ile ayrılmışım kontrol ettim onun için başlanğıç 73,9 bitiş ise 89,2 olacak yani kilo aldım olacak.....
sizlerde kilolarınızı kontrol edin bakalım doğru anlamışmıyım son haliniz bu mu
sorma ya tam bir komediydi millet elinde dilim ölümü gör ye diyor... anlatamadım gitti kırmayın şevkimi arkadaş tövbe tövbe....
valla ben kendimi 10 kilo sonunda ödüllendireceğim artık vereceğim kilo çok olduğu için hele bir 10 kilo gitsin sonrasında bakarıs
kızlar eğer kabul ederseniz bende katılmak isterim aranıza
daha önce hiç diyet geçmişin oldu mu???öncelikle teşekkürler 27 yaşında ve evliyim 2.5 yaşında bi oğlum var yani doğum kilolarım varen son geçen ay 84.400 görünce diyete başladım şimdi 80 kilodayım böyle bir gruba katılırsam dahada gayretlenirim ve hep beraber veririz kilolarımızı
tamam hafta sonu pek giremeyebilirim ama pazartesi hallederim sen yaz ben mutlaka okurumjuju ben zayıflamışımdır bıraz 1-2 kılo kadar..diyetimin 5. günü çünkü vücuttan su atılımı olmustur...yarın sabah aç karnına tartılır kilomu söylerim...pazartesiden pazartesiye tartılırım demiştim o zamanlar burası olmadıgı için....
juju ben senın kılonu anlamadım sen şimdi 73.9 sun demi cetvelin farklı çünkü değiştirmedin sanırım...
hoşgeldin cnm....
daha önce hiç diyet geçmişin oldu mu???
şu anda ne şekilde veriyorsun birde onu merak ettim
tamam hafta sonu pek giremeyebilirim ama pazartesi hallederim sen yaz ben mutlaka okurum
yok canım daha önce takımlara girip ayrılmış olanlar en son hangi kilo ile ayrıldılarsa ilk bildirimlerinde başlangıç kilosu olarak onu yazarlar ben 73,9 la ayrılmışm ama şimdi 89,2 kiloyum bu ilk bildirimde böyle olucak sonrasında 89,2 ile devam
daha önce hiç diyet geçmişin oldu mu???
şu anda ne şekilde veriyorsun birde onu merak ettim
daha önce hep pazartesi başlayıp haftasonu biten diyetlerim olmuştu şimdi 6 dan sonra yemiyorum sadece 1 meyve kalori sayıyorum 1000_1200 kalori almaya çalışıyorum su ve yeşilçay böyle verdim devam ediyorum
hımm bilmiyordum onu....
ses 1 - 2
Evet yine yeniden merhaba.... Bende sizler gibi yeniden başlıyorum bu sürece .İnşallah alnımızın akıyla verdiğimiz kilolarla ve fit vucutlarımızla bu işi sonlandıracağız... Hepimizin birbirimize ihtiyacı var sizlerin bana benim sizlere... Bu motivasyon denen illet beslenmezse pohpohlanmazsa malesef bizi terkediyor. Onun için birnin motivasyonu düşdüğünde diğeri onu destekleyecek ve kimsenin yıkılmasına izin verilmeyecek... Ben bu işi yapabiliriz diyorum kendime inanıyorum .Sizlerde azıcıkta olsa inanca sahipseniz hiç şüphe yok başarırız... Ben öncelikle takım olabilmemiz için gereken bilgileri okuyap anlamaya çalışacağım inş. kısa süre içerisinde de bildirimlere başlarız. Buraya gelen herkesin kısaca kendini anlatmasını neden kilo aldığını kaç kere kilo vermeyi denediğini şuanki kilosunu vs vs vs anlatmasını rica edeceğim. Bazı bilgilerinizi not etmek istiyorum çünkü . Birde sizden ricam şuanki halinizle bir resminizi çekin.. Buraya koyun demiyorum siz çekin her ay yeni resimler çekerek kendi sürecimizi dışarıdan göreceğiz sadece tartıdan değil...
hımmmmm şimdilik bukadar hadi bakalım sizleri bekliyorum
malesef hepimiz o bünyeden muzdaribiz ya ...
:) her zaman beklerim canım inş şu işi bi başarırsam çok sevineceğim...
Bu arada bende anlatayım..
33 yaşında 11 yıllık evli 9 yaşında bir çocuğu olan sonrasında çok uğraşıp da hamile kalamayan şu anda 89,2 lik utanç verici bir kiloda olan 4. takımdan 62-63 kila civarında mezun olan ben doğumdan sonra kilo sıkıntısı yaşadım evveliyatında böyle bir derdim yoktu... Doğumda aldığım kiloları kk yardımı ile verdim ne güzel ohhh mis mis gören gençleşmişsin diyordu ben giremediğim her şeye girmeye başlamıştım eski kilolu giysilerimi dağıttım güllük gülistanlık... Dedim ya tekrar hamile kalmak için uğraştım bir dönem eee ilaç vs farketmeden yeniden almaya başladım aldım da aldım hamile kalamamanın verdiği motivasyon bozukluğu ile de sanırım iyice ipin ucunu kaçırdım ki 86 kiloyu bulduğumda ve artık hamile kalmak defterini rafa kaldırdığımda kendime geldim. o anda yine buradan tanıdığım takım arkadaşım face den dukan diyetini önerdi bana acil çözüme ihtiyacım vardı ve başladım 4 ay bu diyeti uyguladım ve 72 kiloya kadar indim. lanet olası motivasyon yine düştü direncim kırıldı ve bıraktım dukanı sonuş 1 yıl içerisinde bu haldeyim.... aklımın başıma gelmesi ve kilo vermeye başlama sürecim 2-3 gün öncesine isabet ediyor. inş hep beraber buşaracağız ki ben inanıyorum
cnm ya bozma moralini ..kiloların yerleşmemiştir çabuk gider inş.... o kadar zor kilo veriyoruz o günleri unutup tekrar kilo alıyoruz.....hatamız nerde acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?